#پاناکوتا شکلاتی
شیر 3لیوان
شکر3/4لیوان
شکلات رنده شده 80تا100گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3/4پاکت
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چای خوری
اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم.
بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی
استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید
یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم
داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره
ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید
ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده
لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه
ترکیب رنگها سلیقه ایه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
سیبزمینی ۵ الی ۶ عدد
پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
(جعفری ، شوید) - یک دسته
سیر ۳ حبه
خامه ترش - 250 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
پنیر - 100 گرم
نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
⠀
طرز تهیه🔻
ابتدا سیبزمینی ها رو حلقه ای برش بزنید و داخل ظرف مورد نظر بچینید، گوشت چرخکرده و پیاز نگینی وسیر رنده شده و پاپریکا و نمک و جعفری و شوید خورد شده رو با هم مخلوط و نیم ساعت در یخچال بذارین سپس به صورت توپک در بیارین وروی سیبزمینی ها بچینید و بینش سیبزمینی قرار داده و برای سس، خامه ترشو تخم مرغ وفلفل رو مخلوط و روی مواد بریزید و با پنیر روش رو بپوشانید فویل پیچیده و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۴۵ دقیقه بپزید و بعد فویل رو بردارین و ده دقیقه دیگه بذارین باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۴ پیمانه برنج
۴ عدد هویج درشت خلال شده
۲ عدد پیاز متوسط
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۸ ق غ زرشک
۱ ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویهها🔻
نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار
بریم سراغ تهچینمون
دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید .
حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد
هویج پلو تهچین آماده است نوش جان
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا ۱ بسته
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۷۵ گرم
هل سابیده شده ۱ ق.چ
دارچین ۱ ق.چ
مراحل پخت باقلوا رو توی ویدئو گفتم.
زمان پخت هم حدود نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده.
⚠️چند تا نکته🔻
وقتی لایه های رویی خمیر رو میچینید حتما روی هر لایه رو کامل چرب کنید و بعد لایه بعدی رو بذارید.
این کار باعث میشه که زمان پخت خمیر ها از هم جدا بشن و کاملا ترد بشن.نکته بعدی اگه لبه های خمیرو رو به داخل فشار ندین توی فر خمیر ها شروع میکنن رو به بالا جمع میشن و باقلوا خراب میشه.
اما برای شهد🔻
شکر ۲ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
گلاب در صورت تمایل
طرز تهیه🔻
آب و شکر رو روی حرارت میذاریم و کامل مخلوط میکنیم.
وقتی به جوش اومد زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم قوام بیاد.
در آخر اگه دوست داشتین گلاب هم اضافه میکنین و میذارین خنک شه.
این باقلوا اصولا با بستنی سرو میشه ولی همینجوری هم خیلی خوشمزه است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نون روغنی بسیار عالی و بدون جذب روغن با وجود اینکه در روغن سرخ میشه،ولی اصلا روغن جذب نمیکنه.حتما روی نونها پودر قند بپاشید و میل کنید.
مواد لازم🔻
3 یا 4 قاشق ماست
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
نزدیک به لیوان آرد ( کنترل شده ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم باشد و به دست نمی چسبد)
برای باز کردن خمیر
مقدار پودر نشاسته ذرت
روغن برای سرخ کردن مقداری
پودر شکر یا پودر قند برای تزیین
طرز تهیه🔻
تخم مرغ و ماست را کمی مخلوط کنید. سپس جوش شیرین را درون یک کاسه بریزید ، سرکه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید، بگذارید کف کند، و جوش شیرین و سرکه را به تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با هم مخلوط می کنیم . بعد آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و یک خمیر نرم درست کنیم که به دست نچسبد. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید سپس خمیر را به تکه های کمی بزرگتر گردو تقسیم کنید ، نشاسته را روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید قطر نیم سانت . نان را در روغن داغ بیندازید. اگر خمیر کلفت باشد ، پف نمی کند. بعد روی نانها پودر قند بپاشید و حتماً این دستور العمل را امتحان کنید و نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛