مرغ مایونزی با عطر دودی😍
شاید شما اینباربرنده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش
هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆
❌🔴اول بگم مرغ من مرغ بدون آنتی بیوتیک بود برای همین پوستشو جدا نکردم چون از جای مطمئن خرید میکنم 😍
.
اول ی پیاز متوسط نگینی کنید بزارید ی سر تفت بخور در حدی که سبک بشه و شیشه ای نیاز نیست طلایی بشه بعد تیکه های مرغتونو که برش های عمیق زدین 5 الی ده دقیقه دو طرفشو داخل همین پیاز سرخ کنید مرغتون الان میتونید نمک هم بزنید برای سسش هم به ازای هر تیکه از مرغتون البته بستگی به بزرگی و کوچیکی مرغتون داره ی قاشق غذاخوری سرخالی خیلی پر نکنید سس مایونز داخل اب حل کنید خیلی اب اضافه نکنید به ازای چهارتیکه بزرگمرغ یک و نیم تا دو لیوان اب کافیه راستی ادویتونم موقع تفت پیازا اضافه کنید بعد که دو طرف مرغ سرخ شد سس مخلوط شده در اب اضافش کنید بزارید رو شعله ملایم خوب سس جذب مرغ بشه و پخته بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه میتونید در اخر کمی زعفرون اب کرده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_نونی 😍😋
مرینت مرغ:
روغن زیتون، آب 1عدد لیمو، 1/4 لیوان ماست، 1 ق چ سیر رنده شده، 1 ق چ، زنجبیل رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه
#سس_شاورما
ماست 3 ق غ، سس مایونز 2ق غ، 3 ق غ ارده، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه، سیر پوره شده
همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید.
نان تورتیلا(یا پیتا) یا لواش به تعداد
🔴مرغ را بصورت انگشتی خرد کرده و با مواد مرینت مخلوط کنید وبزارید یک ساعت یا بیشتر بمونه. در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بره وآب مرغ کشیده بشه
روی نان سس شاورما زده، مرغ پخته، سیب زمینی سرخ شده، خیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید. در قالب گرد کمربندی بچینید. روی رول ها سس شاورما و پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر گرم شده وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما نوش جان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ😍😋
سینه مرغ 500 گرم
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
هویچ رنده شده نصف یک عدد
فلفل سیاه
آویشن
نمک
پودر فلفل قرمز
مواد لازم برای روکش کوفته
سیب زمینی 3 عدد
نشاسته 1 قاشق غذا خوری
آرد 1 قاشق غذا خوری
آب حدودا 2 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا
پودر چیلی
نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما صبحتون زیبا عزیزان🌹
🌼خداوندا قلبمان را
🌺از عشق و محبت خودت متبرک گردان
🌼تا روزهایمان را در آغوش پراز
🌺خیر و برکتت سپری کنیم🙏🏻
🌼ﻋﺸﻖ، ﺣﻖِ الهی ﻣﻦ ﺍﺳﺖ؛
🌺ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻃﻠﺐ میکنم.
🌼ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻣﺎ ﻋﺸﻖ میدهم ﻭ ﺁﻥﺭﺍ
🌺از کائنات ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ میکنم
#کاپ_کیک_فنجانی
🔷مواد لازم برای۳ نفر👇
🔹شیر ۱۰ قاشق غذا خوری
🔹بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
🔹پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
🔹شکر ۷ قاشق غذا خوری
🔹تخم مرغ ۲ عدد
🔹وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
🔹روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
🔹آرد سفید ۸ قاشق غذا خوری
🔆طرز تهیه
🔅۱- ابتداآرد ،شکر ، وانیل ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم .
۲- بعدتخم مرغها را اضافه کرده وخوب هم میزنیم .
۳- بعد روغن وشیر راهم به مواد اضافه کرده وبا یک چنگال خوب مخلوط میکنیم .
۴- فنجان ها را چرب کرده وازموادتا نصف فنجان ها از مواد میریزیم ودرقابلمه میچینیم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم .
۵- وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده ومیگذاریم 15 دقیقه بپزد
۶- بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت میگذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته وتزیین میکنیم.
۷- این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده وسرو کرد.
#سایر_نکات
بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل قالب کاپ کیک را کپسول کاغذی بگذارید.
.
آرد 1 و 1/3 پیمانه(آرد سه صفر از لوازم قنادی یا سوپر مارکت تهیه کنید)
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری(از قاشق استاندارد استفاده کنید )
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و ویسک کنید(با همزن دستی مخلوط کنید)و 2 بار الک کنید.
.
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
آب جوش 1 پیمانه
پودر کاکائو را الک و با آب جوش مخلوط و حل کنید تا کاملا یکدست شود سپس کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
اگه حتی ذره ای ولرم باشه و به مایه کیک اضافه کنید کیکتون خمیری میشه.
.
کره یا مارگارین(کره گیاهی) 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کره و تخم مرغ حتما به دمای محیط رسیده باشند.
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 3/4 پیمانه تا 1 پیمانه
.
کره+شکر را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
حتما 5 دقیقه باید همزده بشه وگرنه طعم کره در کیک معلوم میشه...میتونید مارگارین رو جایگزین کره کنید ولی من شخصا کره رو به شرط رعایت نکات ترجیح میدم.
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید.
سپس مخلوط آرد را در دو مرحله به مایه کیک اضافه و چند ثانیه با کند ترین دور همزن فقطططططط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
اگه زیاد هم بزنید کیکتون خمیری و سفت میشه.
سپس مخلوط پودر کاکائو و آب را اضافه و آرام با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
از مایه کیک با قاشق یا به وسیله اسکوپ بستنی داخل کپسولها بریزید تا جایی که حدودا نصف کپسولها پر شوند.
سپس بلافاصله در فر قرار دهید برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز در بیاد.
سپس از فر خارج و 5 دقیقه صبر کنید و بعد کاپ کیک ها را از داخل قالب در آورده روی پنجره خنک کننده کیک قرار بدید تا کامل سرد بشه...
و بعد به دلخواه تزئین و سرو کنید.
با این دستور 12 عدد کاپ کیک خواهید داشت.
برای فر برقی 20 درجه دما رو کمتر در نظر بگیرید.
میتونید یک قابلمه با دمکنی روی شعله گاز با حرارت متوسط قرار بدید و وقتی خوب گرم شد کاپ کیکها را در سینی چیده و داخل قابلمه روی سه پایه قرار بدید و در قابلمه رو ببندید و بعد از 30 دقیقه چک کنید .
در اینصورت ازکپسولهایی باید استفاده کنید که سفت هستن و نیازی به قالب کاپ کیک ندارن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍
کره: ۸۰گرم
آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی)
شکر: ۱ق.غ
نمک: ۱پینچ
آرد: ۱لیوان
تخم مرغ متوسط: ۳عدد
وانیل: نصف ق.چ
مخلوط شکرو دارچین
خامه صبحانه: ۵۰گرم
شکلات تخته ای: ۵۰گرم
.
مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛