فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_چاکلت_فرانسوی😍😋
شیر یک و یک دوم پیمانه
خامه نصف پیمانه
شکر 2 ق غ
پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو)
شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم
کف شیر برا تزیین
شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_قلقلی_باپوره_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
۱ عدد تخم مرغ
۱عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
کمی بیشتر از نصف فنجان آرد سوخاری
۱قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱قاشق چایخوری پاپریکا
فلفل سیاه با نوک ۱قاشق چایخوری
۱قاشق چایخوری نمک
▫️▫️▫️
برای سی
۱قاشق غذاخوری کره
۱قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ لیوان پوره گوجه فرنگی
فنجان آب گرم
نصف قاشق چایخوری شکر
نمک و آویشن
▫️▫️▫️
برای پوره سیب زمینی؛
۵ عدد سیب زمینی
۱قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه خیلی کم
۱قاشق غذاخوری کره
شیر به میزان لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_سیب_زمینی😍😋
عزیزان این اندازه واسه پنج الی شش نفره
واسه هر سیب زمینی متوسط پخته یک عدد تخم مرغ میخواد
سیب زمینی رو حتمااا با پوست بپزید
سیب زمینی که پخته شد پوست بکنید وبزارید کاملاااااا سرد بشه
حتما سیب زمینی رو رنده درست رنده کنید نکوبید(حتمارنده کنید)
مواد لازم
سیب زمینی متوسط پخته سرد شده و رنده شده ۶ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
پیازچه خرد شده دو سوم لیوان
آرد گندم یک قاشق سرپر(من از آرد شیرینی پزی استفاده کردم)
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز،زردچوبه،مقداری پودر سیر
تخم مرغ رو زده تا یکدست بشه ادویه جات رو اضافه کرده وهمه رو به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده تا تخم مرغ به خورد سیب زمینی بره
ماهی تابه رو گرم کرده روغن میریزیم دست رو خیس میکنیم و مقداری از مواد کوکو برداشته و تو دست گرد کرده ومیزاریم تو روغن وبا پشت قاشق کمی پهن وصاف میکنیم ودو طرف کوکو رو سرخ میکنیم عزیزان روغن خیلی کم نباشه تا کو کو به خوبی سرخ بشه وبا نون وسبزی دوغ ترش نوووووش جان بفرمایید
عزیزان من تو کوکو این دفعه پیاز نزدم به نظرم خوشمزه تره نزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌀همه ما میگیم سوسیس ضرر داره اما اگه خودمون درست کنیم خیلیم سود داره و خیلیم خوشمزه هست😍
. دستور پخت و مواد لازم:
نمک،
برگ بو،
1 عدد پیاز و
1 هویج
2 کیلو مرغ،
من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدونپوست البته
، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید
300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید
نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت
بعد از ۵ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارنگی
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹
برای کرم نارنگی
آب نارنگی ۱.۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم وانیلی
شیر ۲ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم .
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه .
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نارنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_نشاسته_ای
#نان_نشاسته_پنبه_ای
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) .
1 لیوان روغن مایع .
2 قاشق غذاخوری شکر .
1 قاشق چایخوری نمک .
1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) .
1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده
4/5تا5 لیوان آرد
(اندازه لیوان 200 میلی لیتراست )
طرز تهیه:
ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخممرغ را اضافه وهم بزنید.
سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود.
خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ).
خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود.
بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ،
میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید
اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید
این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید
برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نشاسته پنبه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛