کیک سیب فوری 😋
۲ عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
نصف لیوان شیر و ۱/۳ لیوان روغن میریزیم و هم میزنیم
۱.۵ لیوان آرد قنادی و ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر توی ۲ مرحله الک میکنیم روی مواد و هم میزنیم
۳ عدد سیب برش میزنیم، قالب ۲۰ سانتی کفش کاغذ روغنی انداختیم و سیب ها میریزیم داخلش
مواد کیک میریزیم روی سیب ها و میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا بپزه
از فر که درآوردیم و خنک شد، از قالب جدا میکنیم و کاغذ روغنی هم جدا میکنیم از کیک
در آخر پودر قند روی کیک الک میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی کرانچی🥰
◀برای رنده کردن سیب زمینیها از هر مدل رنده ای که در دسترس دارید میتونید استفاده کنید فقط بهتره رنده زیاد درشت نباشه
مدل رنده رو توی فیلم نشون دادم
◀حتما بعد از رنده کردن سیب زمینیها رو خوب بشورید تا نشاسته اضافیشون گرفته و آب سیب زمینی کاملا زلال و شفاف بشه
◀برای ترد شدن سیب زمینیها حتما مطابق فیلم 1 ساعت سیب زمینیهای رنده شده رو در مخلوط آب و یخ استراحت بدید و بعد آبکش کنید
◀حتما بعد از آبکش کردن سیب زمینیها رو روی پارچه پهن کنید تا کاملا آب آنها گرفته بشه اگه سیب زمینیها رو خیس خیس توی روغن بریزید بهم میچسبن
◀حجم روغنی که برای سرخ کردن استفاده کنید بهتره کم نباشه تا سیب زمینیها یکدست سرخ بشن در اینحالت اصلا لازم نیست سیب زمینیها رو موقع سرخ شدن هم بزنید
◀حتما اجازه بدید از قبل روغن با حرارت کم کاملا داغ بشه و بعد سیب زمینیها رو با حرارت متوسط سرخ کنید تا به رنگ دلخواه برسن
◀اگه روغن خوووب داغ نشده باشه سیب زمینیها بهم میچسبن
◀بعد از سرخ شدن سیب زمینیها رو روی دستمال آشپرخونه بریزید تا روغن اضافیشون گرفته بشه و بعد آماده استفاده ست😋😋😋
این سیب زمینیها برای سرو با چیکن یا بیف استروگانف معرکه هستن😇😋😍👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_صدفی_با_سس_مرغ_و_پنیر 🍲 😋
🔸سس
▫️یک عدد سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید، و بلافاصله ادویههای زیر رو بزنید:
▫️پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
▫️آویشن: ۱ قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفلسیاه
🔸۲-۳ دقیقه بعد، یک عدد فلفل دلمه که خُرد کردید، و ۱۰ عدد قارچ که ریز ریز کردید رو به مرغ اضافه کنید.
۳ دقیقه بعد گوجه گیلاسی (۷-۸ عدد) و پیازچه (۲-۳ شاخه) رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
تو مرحله آخر، حرارت رو کم کنید. ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامهای (یا پنیر فتا) رو اضافه کنید و اون رو باز کنید.
حدود ۲ دقیقه بعد سس آماده هست.
پاستا صدفی رو ۷ دقیقه توی آبجوش به همراه نمک بجوشونید، آبکش کنید و توی ظرف مناسب برای فر بریزید. سس مرغ رو بزنید، پنیر پیتزا، پنیرپارمسان و جعفری بزنید و داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه بزارید تا روی اون برشته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلاااام بهترين رفقا🤗🙋♀️
خوب وخوش سلامتين كه😊
يه خوش امد گويي واسه دوستاي خوبي كه تازه به کانالمون اومدن اميدوارم با حضورشون ودلگرميشون دوستاي خوبي براي هم بشيم🤗🤗🤗
#كرپ_لقمه
چقدر ازپختن اين خوشمزه لذت مي برم امتحانش كنيد خوب!بگين خوب
حالا ازخوشمزگيش نگم چقدر راحته وخيلي هم خوشگل😍
واما مواد لازم👇👇
دوعدد تخم مرغ
دونيم ليوان شير
يك ونيم ليوان آرد
يه قاشق چاي خوري نمك
يك چهارم ليوان هم روغن مايع
واما طرز تهيه
كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان😋من با بلال آبپز سرو كردم خيلي خوب بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کدو_حلوایی_شکری
سلام به همراهان همیشگی ، تا بحال شده میوه ی خشک شده خارجی بخورید ولی ندونید چه میوه ایه ،کدو شکری یه همچین طعمی داره وقتی میخوریدش مثل پاستیل میمونه و تنها طعمی که نداره کدو هستش ، خیلی جالب و متفاوته حتی اونایی که کدو حلوایی دوست ندارن عاشقش میشن. میتونید برای پذیرایی بجای شکلات های تکراری ازش استفاده کنید طرز تهیه
بهتره که از سر کدو که سفت تره استفاده کنید ،اول پوست کدو رو زخیم بگیرید و به اندازه های دو در یک سانت برش بزنید ، ،برای دو و نیم لیوان کدو خرد شده به یک لیوان شکر نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو یابجاش سه قاشق غذاخوری آب لیمو و پوست یک عدد سیبو نصف قاشق چایخوری رنده ی پوست پرتقال نیاز داریم.
همه ی مواد رو لابلای هم میریزیم ودربش رو میذاریم چند ساعتی میذاریم در دمای محیط بمونن و بعد میذاریم یخچال تا یک شب بمونه و شکر اب بندازه ،البته اگر توی این فاصله چند باری هم همش بزنیم بهتره ،
بعد نصف لیوان آب بهش اضافه و روی حرارت ملایم قرار می دیم و مرتب همش میزنیم تا اگر شکری حل نشده مونده حل بشه وقتی که بجوش اومد اجازه میدیم پنج دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش میکنیم اجازه میدیم خنک بشه (با درب بسته )،دوسه ساعتی زمان می بره تا خنک بشه ، وقتی خنک شد دوباره زیرشو با حرارت ملایم روشن کنید تا پنج دقیقه بجوشه و بعد خاموش میکنیم واجازه میدیم خنک بشه،سه تا چهار مرتبه این کارو انجام میدهیم تا زمانی که آبش غلیظ بشهو قوام بیاد ،بعدش درب ظرفو گذاشته وبذارید تا کدو داخل شربت چند ساعتی بمونه ،حالا زیرش رو روشن کنید تا کمی داغ بشه و بعد داخل یه صافی بریزید تا شربت از کدو جدا بشه،بعد از این مرحله که سه ساعتی زمان میبره کدو هارو داخل مقداری شکر بزنید توی یک سبد بچینید و روی سبد یه پارچه ی نازک بکشید واجازه بدید تا خشک بشه برای من سه چهار روز طول کشید ،وبعد در یخچال به مدت یک ماه نگهداری کنید،البته در فریزر تا چند ماه میمونه ،میتونید این کدو شکری رو از حالا برای عید فریز کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛