eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
.250گرم ارد با دولیوان دسته دار کاملا سرپر را با یک قاشق مرباخوری سرپر بکین پودرو نوک قاشق چایخوری نمک ودر صورت تمایل بک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین بسیار مقدارش کمه همه این مواد را سه بار الک کنید وحداقل یکساعت قبل پخت کیک باشه به اینصورت ارد کاملا هوا دهی میشه وسبک چهار تا تخم مرغ را اول یه دقیقه بزنید تا کمی باز بشه بعد 200گرم شکر یا یک لیوان سرخالی را بهش اضافه ورنده پوست یه پرتقال را وخوب بزنیددر عین هم زدن یک قاشق سوپخوری اب پرتقال هم اضافه کنید وخوب بزنید تا پف کنه وکرم رنگ بشه وپوک بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید و دیگه هم زن نیاز نداریم ارد الک شده را در سه مرحله به مایع اضافه وبصورت دورانی مخلوط کنید وبعد 350گرم هویج که تقریبا معادل چهار تا هویج متوسط میشه را یا مثل من با دستگاه بزنید توی فیلم نشون دادم ☝یا رنده معمولی کنید ریز نباشه اب می اندازه به مایع کیک اضافه وارام مخلوط کنید قالب مورد نظر را با ارده یا روغن جامد چرب وکاغذبیندازید سایز قالب 23باشه بهتره مواد را توی قالب ریخته ودوقاشق کشمش را که از قبل شسته وخوب خشک کردم وتوی ارد زدم وبعد اضافه ارد را گرفتم به روی سطح مایع کیک ریختم طبق فیلم ☝وبا خلال چوبی کمی مخلوط کردم اینطوری ته نشین نمیشه ودر فری که از یه ربع قبل با حرارت 180گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 55تا60دقیقه چک کنید با خلال چوبی ود اخر روش راگریل کردم تا طلایی بشه وخوب که سرد شد از قالب در اوردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز ۴ عدد روغن ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد شکر نصف لیوان آرد ۱ و ۱/۲ لیوان نمک ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ جوش شیرین ۱ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ دارچین ۱ ق چ پنیر خامه ای ۳ عدد شکر نصف لیوان شیر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاهے وقت ها به آسمان ڪن✨ و از آنڪه تو را آفریده و تو را نیرومندترین موجود هستے قرار داده و تو را عاشقانه دوست دارد✨ ازبابت هر آنچه به تو داده تشکر ڪن و آسوده بخواب✨ ♥شبتون بخیر♥
‌⁣زندگی آینه ای است که چهره تو را منعکس میکند. شادمان و مهربان باش آنگاه زندگی سراسر مهربانی و شادی را از خود باز میتاباند. صبح بخیر🌸
ســـ😊ــلام✋ صبحتـون پُر از لبخند خدا ☕🌺 الهی در این روز زیبا و پر برکت دنیاتون سرریز مهر و لبخند باشه به هر چیزے که تو زندگیتون میخواهید برسید و همون جایے باشید که دلتون میخواهد🙏
🍗ران مرغ ۴ عدد 🧅پیاز ۲ تا متوسط 🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد 🥕هویج متوسط ۱ عدد 🧄سیر ۳ حبه متوسط لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد 🌱برگ بو ۲ تا 🍅رب ۱ ق.غ سر پر آب جوش ۱ استکان روغن مایع ⅓ پیمانه ادویه ها : نمک ۱ ق.م زرد چوبه ۱ ق.چ پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ فلفل قرمز ⅓ ق.چ چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه 1 عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای رویه) یک فنجان شیر گرم تقریبا نصف لیوان آب گرم(اول کمتر بریزید اگر دیدید ک خمیرتون ب آب بیشتری نیاز داره، اضافه کنید.) نصف لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره یک قاشق چایخوری نمک سه قاشق چای خوری شکر 3 و نیم پیمانه آرد برای داخل: من سیب زمینی رو نصف کردم با پنیر چدار و سوسیس درست کردم از هر نظر خیلی خوبه ولی شما میتونید کمی تغییر بدید. زرده تخم مرغ طرز تهیه: مایه خمیر و روغن و آب و شیر و نمک و شکر را داخل کاسه میریزیم و هم می زنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم و در حین ورز دادن کره را اضافه می کنیم و پنج دقیقه خمیر را ورز می دهیم خمیر نرمی می شود که به دست می چسبد سپس روی آن را می پوشانیم و می گذاریم. بعد از تخمیر شدن، خمیر را ب صورت دایره جدا می کنیم. سپس دایره را روی صفحه گذاشته و دستتان را با روغن چرب کنید و خمیر را با دست روی صفحه باز کنید و مواد مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید و از راست به چپ تا بزنید و گرد کنید و آن را به مدت 15 دقیقه در سینی استراحت دهید. با برس زرده تخم مرغ بمالید و زیره سیاه بپاشید. در فر با دمای 180 درجه ب مدت تقریبا 25دقیقه بپزید تا طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 200 گرم شکلات تلخ 120 گرم کره نصف لیوان شکر قهوه ای نصف لیوان شکر سفید 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق سوپ خوری کاکائو نصف قاشق چایخوری وانیل 175 گرم آرد (حدود 3.4 لیوان) طرز تهیه: ابتدا کره را روی اجاق آب می کنیم و شکلات را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و آب می کنیم و از روی اجاق بر می داریم، تخم مرغ ها و شکر را در کاسه هم می زنیم و هم می زنیم و بقیه مواد ب جز آرد را اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم شکلاتی را ک اول آب کردیم، اضافه میکنیم. با قاشق بستنی قالب میگیریم و به صورت متناوب روی سینی میگذاریم و با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه به صورت کنترل شده میپزیم، وقتی بیرون آمد 10 دقیقه در سینی نگه دارید تا از هم نپاشد، طعم فوق العاده ای است که داخلش نرم و بیرونش ترد است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ابتدا مواد ميانی رو درست‌ می‌کنیم، من‌ اول سينه ی مرغ رو مربعی ريز و با پیاز سرخ کردم‌، قارچ ،فلفل دلمه ای، ذرت و ادويه رو هم‌ با مواد تفت دادم و نمک و ادويه و کمی پودر آویشن زدم. سپس مقداری پنير پيتزا اضافه‌ و تابه‌ رو از روی حرارت‌ برداشتم. خوب حالا به‌ يه بسته‌ نون مینی همبرگر احتیاج داریم ،قسمت‌ بالای نون ها رو مطابق تصاوير با کارد جدا می‌کنیم، خمير های داخل‌ نون رو هم‌ خالی می‌کنیم تا داخل نون ها حفره ايجاد شه از مواد داخل‌ حفرها رو پر کرده، پنير پيتزا ، کمی پودر آویشن و فلفل‌ دلمه ای ريز شده‌ می‌ریزیم . نون ها رو داخل سينی فر که‌ از قبل‌ گرم‌ شده‌ به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرها آب شوند. سپس با انواع سس نوش جان کنين. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الویه یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیه‌اشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغ‌ها رو جدا پختم... خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیب‌زمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آب‌مرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم... بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختم‌توش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگی‌و‌هویج و نخود فرنگی تزئین کردم... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳🍰🥥 شیر 1 لیتر 140 گرم آرد (1 لیوان آب + 1 قاشق غذاخوری) 200 گرم شکر (1 فنجان) 50 گرم کره 1 بسته وانیل برای وسط دسر 350 میلی لیتر خامه صبحانه 2 بسته پودر خامه 1 قاشق غذاخوری شکر (میتونید از خامه فرم گرفته اماده هم استفاده کنید) توت فرنگی موز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : لوبیا و یا باقلا : 300 گرم(واسه من تر بود،فریز شده داشتم) پاچ باقالا سیر : ۴ حبه کوچک شوید خشک یا تر : یک و نیم ق غ تخم مرغ : یک عدد فلفل : به میزان لازم نمک : به میزان لازم زردچوبه : یک ق چ روغن یا کره : ۲ ق غ آب : به مقدار لازم طرز تهیه : برای پخت خورش باقلا قاتق ابتدا باقلا و یا لوبیا را به مدت چند ساعت درون مقداری آب خیس کنید و در طول این مدت آب باقلا را چند مرتبه عوض کنید تا نفخ آن به صورت کامل از بین برود و علاوه بر این کندن پوست باقلا راحت تر شود سپس پوست باقلا را جدا کنید. داخل تابه روغن بریزید و سیر رو توش یه کوچولو تفت بدین ، بعد باقالی هارو بهش اضافه کنین و پشتش زردچوبه و‌نمک فلفل رو بزنین ، دوباره تفت بدین تا زردچوبه به خورد باقالی ها بره. بعد شوید رو اضافه کنین و بازم تفت بدین تا شوید بوش بلند شه ، حالا آب جوش تا جایی اضافه کنین که روی مواد رو بگیره ، در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه(چون باقالی ها لعاب میده و سرریز میشه)،۲۰ دقیقه تایم بدین تا باقالی ها بپزه ، فقط نباید له بشه(حواستون باشه چک کنین)،در آخر پخت هم بدونه تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و داخل خورش بریزید و اصلا هم نزنید ، در قابلمه رو بزارین تا بپزه تخم مرغ. نکات : خورش باقلا قاتق را می توانید به کمک باقلا پلویی و یا لوبیا کشاورزی بپزید. ۱ : اگر از باقلای تازه استفاده می‌کنید مدت زمان پختن خورش را کمتر کنید زیرا باقلای تازه زود پخته میشه (این مورد اگر رعایت نشه باقلاها در خورش له میشه). ۲ : در مدت پخت تخم مرغ نباید خورشت را هم زد چون تخم مرغ بریده بریده میشه و شکل اصلی خودشو از دست میده. ۳ : خورش باقلا قاتق نباید آبدار باشد. ۴ : در هنگام اضافه کردن آب در خورش، از آب جوش استفاده کنید. ۵ : سیر رو خرد کنید و کمی با روغن تفت بدین تا عطر خوبی به خورش بده. ۶ : مصرف شوید در این خورش باید کاملا به اندازه باشه چون اگه بیشتر بشه خورش رو تلخ میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر چی از لطافت وخوشمزگی این شیرینی بگم کمه 👌 نکته.... دوستان میتونید بجای کرم از خامه استفاده کنید یا هرکرمی که مایلید وژله آگارآگار هم کاملا دلخواه است فقط جهت براق بودن وجلوگیری از پلاسیده شدن میوه موادلازم کیک.....چهار عدد تخم مرغ شکر 100گرم یا نصف لیوان یا پنج قاشق غذاخوری سرپر آرد120گرم یا یک لیوان سرخالی یا هفت قاشق غذاخوری کاملا سرپر بیکینگ پودریه قاشق چایخوری آبجوش یه قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری کرم .......بهتره نصف مواد درست کنید فقط شیر یه لیوان بشه وشکلات وشکر هم نصف کنید اردونشاسته دست نزنید به میزانش شیر دولیوان...نشاسته ذرت دوقاشق سوپخوری....آرد دوقاشق سوپخوری شکر نصف لیوان....شکلات سفیدصدگرم وانیل کمی یا رنده پوست پرتقال یه قاشق چایخوری ...خامه صبحانه نصف لیوان طرزتهیه...... تخم مرغ وشکر وانیل وابجوش را ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وکرمی بشه ارد وبکینگ پودررا روی مایه کیک الک کنید وبا لیسک یا هم زن دستی ارام مخلوط کنید تا پف تخم مرغ نخوابد سینی 30×20راکف ودیواره کاغذ روغنی بیندازید ضروریه مایه کیک را توی سینی صاف کرده ودرفری که ازقبل بادمای 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 15دقیقه در توستر هم به همین دما باشه حتما چک کنید کرم .....شیر و شکر وارد ونشاسته ذرت رامخلوط وروی حرارت مرتب بهم بزنید وانیل یا پودرپوست پرتقال را اضافه غلیظ که شد صد گرم شکلات سفید یا چیپسی را اضافه ومخلوط کنید تا اب بشه از روی حرارت بردارید نسبتا سرد که شد خامه رااضافه ومخلوط کنید ادامه کار ..... کیک را دوقسمت کرده بین وروی کیک کرم بمالید وچهارساعت توی یخچال بذاربد وبه اندازه دلخواه برش بزنید ومیوه دلخواه بذارید وچهار بار در صورت تمایل ژله اگاراگار بزنید با فاصله ده دقیقه وحتما توی یخچال بذاربد بعد هر بار رومال ژله کردن ژله اگاراگار...... یه لیوان اب وچهار قاشق شکر ویک قاشق چایخوری پودراگاراگار ویک قاشق چایخوری ابلیمو را مخلوط وسه دقیقه روی حرارت متوسط باشه کافیه وبردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛