eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هر چی از لطافت وخوشمزگی این شیرینی بگم کمه 👌 نکته.... دوستان میتونید بجای کرم از خامه استفاده کنید یا هرکرمی که مایلید وژله آگارآگار هم کاملا دلخواه است فقط جهت براق بودن وجلوگیری از پلاسیده شدن میوه موادلازم کیک.....چهار عدد تخم مرغ شکر 100گرم یا نصف لیوان یا پنج قاشق غذاخوری سرپر آرد120گرم یا یک لیوان سرخالی یا هفت قاشق غذاخوری کاملا سرپر بیکینگ پودریه قاشق چایخوری آبجوش یه قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری کرم .......بهتره نصف مواد درست کنید فقط شیر یه لیوان بشه وشکلات وشکر هم نصف کنید اردونشاسته دست نزنید به میزانش شیر دولیوان...نشاسته ذرت دوقاشق سوپخوری....آرد دوقاشق سوپخوری شکر نصف لیوان....شکلات سفیدصدگرم وانیل کمی یا رنده پوست پرتقال یه قاشق چایخوری ...خامه صبحانه نصف لیوان طرزتهیه...... تخم مرغ وشکر وانیل وابجوش را ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وکرمی بشه ارد وبکینگ پودررا روی مایه کیک الک کنید وبا لیسک یا هم زن دستی ارام مخلوط کنید تا پف تخم مرغ نخوابد سینی 30×20راکف ودیواره کاغذ روغنی بیندازید ضروریه مایه کیک را توی سینی صاف کرده ودرفری که ازقبل بادمای 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 15دقیقه در توستر هم به همین دما باشه حتما چک کنید کرم .....شیر و شکر وارد ونشاسته ذرت رامخلوط وروی حرارت مرتب بهم بزنید وانیل یا پودرپوست پرتقال را اضافه غلیظ که شد صد گرم شکلات سفید یا چیپسی را اضافه ومخلوط کنید تا اب بشه از روی حرارت بردارید نسبتا سرد که شد خامه رااضافه ومخلوط کنید ادامه کار ..... کیک را دوقسمت کرده بین وروی کیک کرم بمالید وچهارساعت توی یخچال بذاربد وبه اندازه دلخواه برش بزنید ومیوه دلخواه بذارید وچهار بار در صورت تمایل ژله اگاراگار بزنید با فاصله ده دقیقه وحتما توی یخچال بذاربد بعد هر بار رومال ژله کردن ژله اگاراگار...... یه لیوان اب وچهار قاشق شکر ویک قاشق چایخوری پودراگاراگار ویک قاشق چایخوری ابلیمو را مخلوط وسه دقیقه روی حرارت متوسط باشه کافیه وبردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر ژله توت فرنگی یک بسته ابجوش یک لیوان فرانسوی اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید شیر ۱ لیوان) شکر ۵ ق غ پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم بستنی لیوانی ۱ عدد وانیل نوک ق م رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست طرز تهیه🔻 اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید. بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید. مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژله‌ی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. پوآچا سوجوک . مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید) 3 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پوآچا: سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است) پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید طرز تهیه: آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید. یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی خوشمزه😋 مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ لوش تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور😇👇🏻 بیسکویت200گرم پنیر خامه ای200گرم خامه200گرم کره150گرم شکر100گرم پودر ژلاتین1قاشق غذاخوری وانیل1قاشق چایخوری بیسکویت هارا آسیاب میکنیم،برای راحتی کار بهتر ابتدا آنها را با دست کمی خرد کنید، آنها را با کره ای که از قبل بیرون گذاشتیم مخلوط میکنیم،اکنون خمیر نسبتا نرمی دارید این خمیر را ته قالب پهن کرده و با استفاده از قاشق مرباخوری کاملا فشار داده و صاف میکنیم،داخل فریزر قرار میدهیم . مخلوط پنیر را آماده میکنیم،پنیر خامه ای و شکر و وانیل را خوب هم میزنیم و خامه را به مخلوطمان اضافه میکنیم. ژلاتین رو با چهار قاشق آب سرد مخلوط میکنیم،روی بخار میگذاریم تا ژلاتین حل شود و در نهایت به آن نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم.بهتر است 30ثانیه با همزن بزنیم تا مواد کاملا صاف و یکنواخت شود،قالب را از فریزر خارج کرده و مخلوطمان را روی بیسکویت ها ریخته وبا پشت قاشق صاف میکنیم و میگذاریم در یخچال ببندد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛