eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش 😍😋 کوفته ترش یک غذای فوری و خوشمزست که خیلی نیاز به جا افتادن نداره. البته میتونید طعمش رو با شکر تنظیم کنید ولی من همین جوری ترش دوسش دارم مخصوصا اگر یک کته ایرانی کنارش باشه. کی می تونه دلیل اصلی سیاه شدنش رو آخر کار بگه؟ مواد لازم پیاز متوسط: ۲ عدد گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم گردو: یک کاسه کوچیک(نصفش رو برای کوفته نصف دیگش برای سس) زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری پر نمک: ۱ قاشق چایخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری آب: نصف استکان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادت باشه اون دری که خدا برات باز می کنه، بنده ی خدا نمیتونه ببنده.....😊 روزتون شاد و پر برکت 🌹
با همین چند قلم مواد ساده میشه یه سوپ خیلی خیلی خوشمزه و فوری رو درست کرد که در کوتاه ترین زمان ممکن درست میشه 🥰 تقریبا شبیه سوپ شیر هست با این تفاوت که خیلی سبکتره سریع آماده میشه و بدون مرغه همین زمان پختش رو کم میکنه نیم ساعت الی چهل دقیقه مجموعا زمان میبره سوپ شیر و قارچ برای این مقدار من از دو عدد هویج رنده درشت یه پیاز نگینی یک ق پر کره سه الی چهار قاشق جعفری خرد شده نصف لیوان جو پرک قارچ حدود ده عدد یک ق خامه صبحانه یک لیتر شیر یک ق پر آرد گندم یا قنادی پیاز و با کره تفت داده کمی که طلایی شد قارچ های خرد شده با یک ق ابلیمو اضافه کرده و خوب تفت داده بعد آرد اضافه و تفت که خرد هویج و جو پرک شسته شده نمک و فلفل زده واب اضافه کرده و کمی پودر آویشن زده و درش رو بزارید تا حلیم بزنه و بپزه خامه رو هم میشه با کمی مواد ترکیب بعد اضافه و هم اول با خیلی کم شیر یکدست کرده بعد مابقی شیر و ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ بشه بعد به سوپ اضافه کرد ترکیب که شد یه ده دقیقه جوش بخوره کافیه دو دقیقه آخر جعفری خرد شده اضافه و تمام نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه برای کارامل: شکر قهوه‌ای ١۶٠ گرم-٣/۴ پ کره ۶٠ گرم-۴ق غ برای کیک: آرد ١٩٠ گرم-١و١/٢ پ بیکینگ پودر ٢ ق چ نمک ١/۴ ق چ تخم مرغ ٢ تا وانیل ١ ق چ کره هم دمای محیط١١٣ گرم-١/٢پ شکر ٢٠٠ گرم-١ پ شیر۶٠ گرم-١/۴ پ آب آناناس ۶٠ گرم-١/۴ پ آناناس به مقدار دلخواه گیلاس به مقدار دلخواه دما ١٨٠ سانتیگراد قالب ٢٣ سانتی مدت ۴۵ دقیقه طرز تهیه فر رو روی ١٨٠ گرم کنید و کف و دیواره های قالب رو با روغن مایع یا کره چرب کنید،کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشن و اطراف شروع به قل زدن کنه و بعد کف قالب مورد نظر بریزید و پخشش کنید،و آناناس ها و گیلاس ها رو که خشک کردید کف قالب بزارید و کمی فشار بدید،آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید،در یک ظرف دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه و بعد زرده ها رو اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط بشه،بعد وانیل رو اضافه کنید و بزنید بعد ١/٣ از آرد رو اضافه و با دور کند بزنید،آب آناناس رو اضافه کنید و بزنید،دوباره١/٣ از آرد،شیر رو اضافه کنید و بزنید و در آخر ١/٣ نهایی آرد رو اضافه کنید،سفیده ها رو بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه و بعد به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید،مواد رو روی آناناس ها در قالب بریزید و در فر بزارید تا روی اون طلایی بشه و حتما حتما یه ربع الی نیم ساعت بزارید در قالب خنک بشه بعد برگردونید نکات بجای کره و شکر قهوه ای میتونید از شربت غلیظ آناناس استفاده کنید،میتونید آب آناناس رو از دستور حذف کنید و بجاش همون مقدار شیر اضافه کنید،قبل از چیدن آناناس ها کف قالب اونها رو با دستمال خشک کنید،بجای گیلاس میتونید هر چیز دیگه که دوس دارید جایگزین کنید مثل آلبالو،گردو و یا هر مغز و میوه ای که دوس داریدو یا حتی حذفش کنید،میتونید از هر قالبی استفاده کنید،من کمربندی استفاده کردم،تو کمربندی مواد کاراملی کمی نشت میکنه پس یا با فویل دورش رو بپوشونید و یا داخل یه سینی فلزی بزارید و بعد داخل فر بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم: زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون 🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال . ۳ عدد پیاز ۲ اره سیر رب گوجه فرنگی مقداری آب داغ سیب زمینی برنج . اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه😍😍😍 . پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه 😋 تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم 👇👇 ۱_تخم مرغ ٢ عددبا احتساب پوست ۱۲۰گرم ۲_روغن مايع ۸۰گرم ۳_آرد قنادی ۱۶۰ گرم ۴_بيکینگ پودر یک ق چایخوری ۵_کشمش ۷۰ گرم (حتما ١٠ دقیقه در آب ولرم خیس کنید وبعد بشورید وروی دستمال آشپزخانه بریزید تا آبش کاملا گرفته شود وبعد وزن کنید ) ۶_نمک ۱/۸ق چایخوری ۷_دارچین ۱/۴ ق چایخوری ۸_زنجبيل ١/۴ق چایخوری ۹_جوش شيرين ١/۴قاشق چایخوری (مقدارش خيييلی کم است پیشنهادمیکنم حذف نکنید اگر حذف کردید دوبرابر جوش شيرين ، بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی دوتا ۱/۴ ق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید ) ١٠_شکر ۱۰۰گرم ۱۱_هویج ۲۵۰ گرم (رنده خیییلی ریز شده ) دمای فر 👇👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘شیرینی گردو و شکلات 🍬مواد لازم 🍫کره 100 گرم 🍫پودر شکر 1/3 پیمانه 🍫تخم مرغ 1 عدد 🍫آرد 1 پیمانه 🍫گردو خرد شده 1 پیمانه 🍫شکلات خرد شده 1 پیمانه 🍫وانیل 1/4 ق چ 🍫پودر کاکائو 1 ق س 🍫نمک 1 پنسه 🧈کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخم‌مرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️همه نوع حبوبات لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز ، نخود ، عدس هر کدوم یک لیوان پخته شده ▫️یک بوته سیر ▫️کدو یک عدد کوچیک ▫️سبزی شامل زلنگ(چوچاق)،اوجی(خالیواش)،برگ سیر،جعفری،گشنیز ،برگ چغندر،اسفناج هر کدوم یک دسته ▫️باقالی خشک که از دوروز قبل تو آب خیس دادم ▫️چغندر هم باید باشه ولی من چون پخته نداشتم نریختم ▫️نیم دونه یک نعلبکی سرپر ▫️پیاز سه عدد ▫️رب گوجه دو قاشق ▫️رب انار چهار تا پنج قاشق 🔸اول حبوبات پخته رو با سبزی و آب ترکیب کنید نیم دونه هم جدا پختم اضافه کردم و گذاشتم تا بجوش بیاد پیاز با زردچوبه جدا سرخ کنید وقتی طلایی شد رب گوجه و رب انار داخلش تفت بدید عدس هم جدا پختم و اضافه کردم مواد که تقریبا پخته شدن ترکیب پیازو رب به اش اضافه کردم آخرای پخت آب نارنج هم میزنم و نمک هم به مقدار لازم اضافه کنید اگه دیدین خیلی ترش شد شکر هم میتونید اضافه کنید تا ملس بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️ سینه مرغ آب پز 1.5 عدد ▫️ 2-3 عدد ترشی فلفل دلمه (اختیاری) ▫️ 3 قاشق غذاخوری کنسرو ذرت ▫️ 1 فنجان کنسرو نخود فرنگی ▫️ 5 عدد خیارشور کوچک ▫️ 2 عدد هویج رنده شده ▫️2 پیمانه شوید 🔸برای سس ▫️ 2 حبه سیر رنده شده ▫️ 5 قاشق غذاخوری ماست ▫️ 3 قاشق غذاخوری سس مایونز ▫️ آب نصف لیموترش ▫️ 1.5 قاشق چایخوری نمک ▫️ فلفل سیاه 🔸روش انجام این کار: سینه مرغ را ریش ریش کرده هویج رنده شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شود.فلفل دلمه نخود فرنگی خیارشور ذرت و شوید خورد شده را اضافه کنید. این مواد را در یک بشقاب مناسب سالاد مخلوط کنید. ماست، سس مایونز، سیر رنده شده، نمک، فلفل و آبلیمو را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیر ترشی خونگی پوست روی ۲ کیلو سیر رو بگیرید داخل قابلمه به همراه یک لیوان شیره خرما یک قاشق غذاخوری نمک حدود ۶ لیوان سرکه روی حرارت بذارید(سرکه باید ۲/۳ سیر هارو بپوشونه) اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه داخل دبه تمیز بریزید، سرکه رو روش بریزید و بعد از ۱۰ روز آماده است(حتما در جای تاریک نگهداری کنید) برای روش دوم ۲ کیلو سیر رو داخل دبه بریزید، نصف لیوان شیره خرما یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم سرکه (سرکه باید روی سیرهارو بگیره)بریزین درش رو محکم ببندید و بعد از یک سال سیر ترشی خونگیمون آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادخمیر آب ولرم یک لیوان نمک نصف قاشق چایخوری خمیرمایه یک قاشق چایخوری شکریک قاشق غذاخوری آرد به میزان لازم موادروغنی خمیر ارده دوقاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری سبزی معطر یک قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم خمیرروبمدت یکساعت استراحت میدیم بعدموادروغنی روبه خوردخمیرمیدیم وداخل تابه میزاریم ومجددنیم ساعت استراحت داده بعدروی حرارت ملایم درب تابه رو میزاریم یطرف که آماده شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه میتونیدداخل موادروغنی ازکنجدهم استفاده کنید میتونیدهم ازسبزی تازه وهم سبزی خشک استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛