eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کرم آناناس آب آناناس ۱ لیوان (آب کمپوت ) کمپوت آناناس یک قوطی شیر دو لیوان شکر نصف لیوان زرده تخم مرع ۲ عدد وانیل مقداری پودر ژلاتین دو و نیم تا سه ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب آناناس (سرد)ریختم . بزارین بمونه قاشق نزنین و بزارین روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه . زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . داخل ظرفی شیر و نصف لیوان آب آناناس ( آب همون کمپوت آناناس ) رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد کم کم مخلوط زرده و شکر رو داخلش ریختم و مدام هم زدم حرارت هم کم باشه و بعد ژلاتین حل شده رو اصافه کردم و هم زدم و از حرارت برداشتم . خامه رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . چون قالب من طرح دار بود من خواستم شکل اون گل هاش قشنگ دیده بشه یه ملاقه از مواد رو برداشتم و بهش رنگ خوراکی ریختم و داخل قالب توی اون قسمت گلهاش ریختم . قالب من پلاستیکی هست و چرب کردن هم نمی خواد چون خامه داره . مابقی مواد رو توی یخچال قرار دادم توی یه طرفی تا نیم بند کمی بشه و بعد از یخچال بیرون اوردم و تکه های اناناس رو داخلش ریختم این کار به خاطر اینه که تکه های اناناس توی دسر ته نشین نشه . بعد داخل قالبم ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعت بمونه تا بسته بشه . بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی این ور و اون ور کردم دیدم ازاد شده یه دیس روش قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درست کردن این جور ژله ها ساده هستش دوستان😊 توجه کنین که بعضی از میوه ها مانع از بستن ژله میشه ،آناناس،کیوی،انبه . اگه از این میوه ها بخواین استفاده کنین حدودا ده دقیقه در آب و شکر بجوشونین و بعد استفاده کنین . ابتدا یه بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . مقداریش رو داخل قالب ریختم . قالب من اینجا فلزی هستش (تاکید می کنم هر قالبی میشه ربطی نداره که من چه جنسی استفاده کردم )قبلش کمی با آب مرطوب کردم پنج دقیقه فریزر قرار دادم و بعد ژله رو ریختم . گذاشتم در یخچال تا ژله نیم بند بشه حالت کشسانی مثل سفیده تخم مرغ . این تایم رو عزیزان همیشه از من سوال کردن نمیشه دقیق گفت بستکی به مقدار ژله خنکی و گرمیش جنس قالبتون و حتی خنک کنندگی یخچال ها ربط داره حتما باید خودتون چک کنین . بعد از این که ژله نیم بند شد میوه ها رو بر حسب سلیقه چیدم . من از سیب که قالب زدمش ، کمی آلو و نارنگی استفاده کردم . بعد دوباره داخل یخچال گذاشتم تا ببنده مجددا مقداری ژله آلووورا خنک ردوش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و باز دوباره میوه چیدم . در آخر نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم خنک خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی نرم شده رو اضافه کردم و خوب هم زدم و روی ژله ریختم و گذاشتم یخچال . و بعد از اینکه کلا ژله بست در آوردم . دورش رو با چاقو آزاد کردم من یه ربع قبل بیرون آورده بودم کمی آزاد شده بود و راحت با چاقو یا دست به طرف مرکز کشیدم دیدم آزاد شده یه دیس گذاشتم و برگردوندم . اما چون میوه داره و سخت تر از قالب ممکنه جدا بشه برای راحتی کار می تونین یه کوچولو توی آب ولرم (نه داغ) بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 4عدد وانیل یک چهارم ق چ ب.پ یک ق غ گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان آرد دو و نیم لیوان روغن یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان کافی میکس فوری دو بسته آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین) شیر نصف لیوان زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا ۲۰ سانت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍😋 ❌ برای دسرهایی که در اونها از نشاسته ذرت استفاده میشه این هست که اول باید نشاسته ذرت با چند قاشق شیر مخلوط و در شیر کاملا حل بشه و بعد به سایر مواد اضافه کنید وگرنه نشاسته گلوله میشه در اینجا هم اول 4 ق نشاسته رو در 4 ق شیر حل کنید(در این رسپی 3 پیمانه شیر مصرف شده که ابتدا 4 ق از اون رو با نشاسته مخلوط میکنیم) ◀به جای نشاسته ذرت نمیشه از نشاسته گندم یا آرد استفاده کنید چون طعم خوشایند و بافت لطیف به دسر نمیده. ◀در این دسر از 1 پیمانه شکر استفاده شده ولی بنا به ذائقه خودتون می تونید شکر رو کمتر کنید ◀اگر از خامه قنادی در دسر استفاده می کنید حتما میزان شکر رو کمتر کنید. ◀من میزان مواد رو نصف کردم و در این قالب حدود 20 عدد دسر بوتیکی آماده شد. ◀بعد از اینکه دسر روی حرارت ملایم به غلظت فرنی رقیق رسید از روی حرارت بردارید و به اون پودر ژلاتین حل شده و خامه و اسانس نارگیل(به دلخواه) اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اندازه : لیوان دسته دار فرانسوی سینه مرغ خرد شده 2 لیوان آب 1 ق جوش‌شیرین(اگر نبود بکینگ‌پودر بزنید) برای سس: آب معدنی گازدار 1 لیوان آرد 1 ق نمک 1 ق پودر فلفل قرمز 1 ق فلفل‌سیاه 1 ق آویشن 2 حبه سیر رنده شد آرد 2 لیوان آب و جوش‌شیرینیا بکینگ‌پودر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغ‌های خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید‌. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند. سس آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه آب گاز دار را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید.مرغ‌هایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغ‌هایی که حاضر کرده‌اید ابتدا پشت ‌و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنیدسیخ‌ها را داخل روغن داغ بذارید‌ و بصورت پشت ‌و رو کاملاً سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نارنگی به تعداد لازم پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری) خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته) شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید) آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه. همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل😆😆 در می آوریم. قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم. برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر گرم ۱.۵ لیوان شیر سرد نصف لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ (لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها دارند ) شیرعسلی الفجر ۳۰۰ گرم (سوپری ها و هایپرمارکت ها ولوازم قنادی ها دارند ) خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ (میزانش کاملا سلیقه ای) پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . توی یه طرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم . دو قسمت کردم دل به خواهی به یکیش کمی پودر کاکایو که کمی با آب حل کرده بودم و اصافه کردم . قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن هم نمی خواد به ترتیب اول از مواد کاکائویی ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم . بعد از بسته شدن کامل دورش رو با چاقو ازاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم . بعدا نوشت : عزیزان ۳۰۰ گرم شیر عسلی رو دقیق نمی دونم چه قدره اما یه قوطی کمتر از ۴۰۰ گرم دقیق ۳۸۷ گرم هستش . میشه گفت تقریبا سه چهارم قوطی . در مورد تعداد هم دقیق نمی دونم شاید بشه گفت ۸ نفر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام مهربونا حال و احواتون خوبه . یه ژله راحت که با ۲ تا بسته پودر ژله میشه درست کرد و اگر هم بخواید مثل من رنگ های قرمزش از پر رنگ به کم رنگ بره می تونید به این روش عمل کنید ☺️😀 من برای درست کردن این ژله از دو بسته پودر ژله آلوورا و قرمز (هندوانه) استفاده کردم . شما برای رنگ قرمز از هر پودر ژله دل خواه می تونید استفاده کنید . در ابتدا به دو تا ظرف گرد نیاز داریم . یکی از ظرف های گرد کوچک تر از اون یکی باشه . یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر میتقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده ، اضافه کردم و ترکیب کردم . ظرف گرد اونی که بزرگتر هست رو کف و دیواره اش رو با کمی روغن مایع چرب کردم . از ژله آلوورا کمی کفش ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ، بعد که بست ، ظرف گرد کوچیک تر رو کفش و دیواره های بیرونی رو کمی چرب کردم . وسط ژله قرار دادم برای اینکه از جاش تکون نخوره یک چیزی قرار دادم . از ژله آلوورا کناره ها ریختم تا بالای دیواره ها و بعد گذاشتم یخجال ببنده . وقتی بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، کمی داخل ظرف گرد آب گرم ریختم ، آب جوش نباشه و بعد تکون دادم که از ژله خارج بشه . برای رنگ قرمز ، یک بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی محیط گذاشتم خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده اضافه کردم . ژله قرمز رو ۳ قسمت تقسیم کردم. به یکیش یک قطره رنگ خوراکی ریختم . یکی رو همین طور گذاشتم موند و اون یکی یکی دو قاشق بستتی ریختم . اولین لایه ژله قرمز پر رنگ ریختم ، وقتی بست ژله رنگ قرمز متوسط و وقتی بست ، ژله قرمز کم رنگ رو ریختم و وقتی بست مابقی آلوورا رو روش ریختم . بعد از ۶ الی ۷ ساعت از یخچال بیرون آوردم ، دورش رو با کارد آزاد کردم و دیدم که جایی گیر نداره روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . اکر دیدید آزاد نیست داخل آب ولرم چند ثانیه بزارید و خارج کنید . پ.ن : بین ریختن هر لایه وقفه نندازید وقتی ژله کمی بست مراحل بعدی رو انجام بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم. بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴 یه مرغ خیلی کوچیک رو خوب بشورید و نمک به داخل و روش بزنید. یه پیاز رو رنده و آبشو بگیرید. با زعفران و فلفل مخلوط کنید و به همه جای مرغ بزنید.با نخ ران ها رو ببندید تا موقع پخت باز نشه.2 ساعت تو یخچال بذارید. بعد روشو داخلشو تکه های کره بذارید چوب دارچین کمی رز ماری و برگ بو بذارید. در کیسه مخصوص فر که از هایپر ها و مخصوصا شهروند میتونید تهیه کنید بذارید خوب درشو ببندید و در ظرف مخصوص فر مثل پیرکس یا هر چی دارید بذارید. در فر 180 درجه حدود 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت که مرغ طلایی بشه بذارید. مرغتون خودش تو کیسه آب میندازه و باعث میشه بپزه. هر سبزیجاتی که دوست دارید یا آبپز کنید یا گریل کنید و کنارش بذارید. ⭕️میتونید باهاش مرغ شکم پر هم درست کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کیک هویج و گردو 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوا نخودی دورنگ هم خیلی خیلی خوشمزه اش هم راحت و آسون درست میشه و گزینه ی عالی کنار چای هست🤤😍 من هم وزنش هم پیمانه رو میگم بهتون و اینکه میتونید حتی ساده بدون کاکائویی کردن هم درست کنید کاملا سلیقه ای هست یا حتی قالب بزنید و تو قالب های شکلات بریزید 🥰 حلوا دورنگ نخودی آرد نخودی ٢۵٠ گرم دو پیمانه کره ٢٠ گرم یک ق غ روغن جامد ١٢٠ گرم نصف پیمانه کمی بیشتر (تو ویدیو نشون دادم) پودر قند ٨٠ گرم نصف پیمانه کمی بیشتر پودر هل یک ق م پودر کاکائو یک ق غ آرد و الک کرده و روی حرارت یک ربع تا بیست دقیقه تفت داده بعد روغن و کره اضافه یکدست که شد پودر هل مخلوط که شد حرارت خاموش و بزارید حلوا رو کنار تا از داغی بیافته ولی گرم باشه پودر قند و روش الک کنید و مخلوط کنید نصف از مواد رو بریزید تو ظرف مورد نظر که نایلون گذاشتید و بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره به مابقی مواد پودر الک شده اضافه کرده و یکدست کنید و بریزید روی لایه اول و صاف کنید(لایه ی دوم رو جایی بزارید تا خیلی سرد نشه و بشه روی مواد راحت پهن کرد اگر هم خیلی سرد میشه کمی گرم کرد نگران نباشید) روش هم اگر دوست داشتید مغزی بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره بعد خارج کنید بزارید یکم‌ هم دمای محیط بشه اونوقت برش بزنید به همین راحتی نوش جان ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای شربت: 3 لیوان شیر 1 لیوان شیره (انگور یا توت) 2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است نصف استکان ارده تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر مواد لازم حلوا: 250 گرم کره 2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود) ترجیحا یک پاکت وانیل(۱۰ گرم) اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید. طرز تهیه: آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود. این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه ترکیب رنگها سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛