eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️ برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین . به همین سادگی آماده میشه . دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
16 عدد ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه سرصاف (از ارده ای که معمولا کف ظرف ته نشین میشه و غلیظ هست استفاده کنید). روغن مایع ۱/۴پیمانه، پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه سرصاف، آرد قنادی تقریبا ۱۵۰ گرم ( آرد را کم کم اضافه کنید)، کنجد، خرما ۸ عدد (خرمای بدون شهد مثل خرمای به هم چسبیده، خرمای دشتستان یا رطب )، گردو(قابل حذف) 🔴ارده غلیظ و سفت، روغن مایع، مقداری آرد +پودر شکر را با لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. اگر نیاز بود کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد. کمی شل و نرم بودن خمیر طبیعی است 1ق س از خمیر بردارید ودردست پهن کنید خرما و گردو داخلش بذارید و بصورت گلوله در آورید. در کنجد بغلتانید و در کاتر گرد قرار دهید با انگشتان کاملا فشار دهید تا خمیر شکل قالب رو بخود بگیرد. کاتر را خارج کنید . در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ودر فر 175 درجه از نیم‌ساعت قبل گرم شده، 25_30 دقیقه بپزید. قطر کاتر گرد ۴/۵ سانتیمتر میباشد. بعد از خارج کردن از فر، بگذارید در دمای محیط کامل خنک شوند بعد با عسل گرم شده، با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم برنج چهار پیمانه پیاز یک عدد درشت گوجه فرنگی 4 عدد پوره شده رب خانگی دو یا سه قاشق سر پر ادویه و روغن برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان اب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه. پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید ‌من دم کرده نداشتم مقداری ریشه زعفران اضافه کردم آخر سر لوبیای پخته شده و رب رو اضافه کنید همه رو با هم خوب تفت داده تا به روغن بیفته برنج رو مثل چلو آبکش کرده و اماااا کمی زنده تر ته دیگ مورد نظر رو بزارید کمی برنج سفید رو ته دیگ و سپس مواد گوشتی مابین هم کمی پودر دارچین وپودر گل محمدی رو بپاشید. این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه بزارید رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند بشه سپس روغن روش بریزید دوباره بزارید دم بکشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ با گوشت‌ چرخ‌ کرده😋😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1 کیلو بادمجان، بادمجون ١كيلو، سير خشك ٢بوته، فلفل قرمز ۵۰گرم، نمک، زردچوبه ۱ ق چ، پودر یا تخم گشنیز ۲ق غ، سیاه دونه 2 ق غ، موسیر ۱۰۰گرم، سرکه ۲/۵لیوان، تمرهندی سیاه ۲ق غ، فلفل سیاه ۱ق غ ✅ بادمجونها میشوریم و برش میزنیم میزاریم داخل آبجوش ونمک وسرکه تا بپزه اگر میخواید زود از ترشی استفاده کنید میذاریم بیشتر پخته بشه بعد میریزیم داخل صافی تا هم سرد بشه هم خوب آبش کشیده بشه سیر وفلفل زردچوبه وتخم گشنیز وسیاه دونه و نمک رو خوب با هم میکوبیم حالا لایه لایه بادمجان و مواد کوبیده شده رو میریزیم تا ظرف پر بشه برای سرکه وتمر میتونید وقتی مخلوط کردید یه کم حرارت بدید وقتی سردشد روی ترشی بریزید ولی من این کار و انجام ندادم بعد از چند روز آماده اس ❌بخاطر اینکه به آبی که بادمجانها رو داخلش پخته اید نمک اضاف کردیم در مرحله های بعدی موقع اضاف کردن نمک احتیاط کنید ❌قاشق چرب یا خیس داخل ترشی نزنید باعث کپک زدن ترشی میشه این ترشی چند روز اول داخل یه جای گرم وتاریک باشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه قاشقی برای حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران به دلخواه برای شربت : شکر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . بیکینگ پودر و ماست رو با هم ترکیب و داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . تابه ای رو روی حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ کردم روی حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافی ریختم . خاگینه ها وقتی از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلی سرد نباشه) انداختم . دمای شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینکه خاگینه تون نرم خیلی نشه . اگه مثل من خیلی شیرین کلا دوست ندارین یه کم که موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه . یه عده ممکنه به جای شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده کنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شکل دوست دارم البته کلا اهل شیرینی جات نیستم . اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالی بی مزه است و مزه ای نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فيله مرغ با پنیر پارمزان براي 4 نفر مواد لازم فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ طرز تهيه فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه رنگ قشنگي بگيرد بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد با سيب زميني و سالاد سرو شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ . رسپی از مرضیه بزرگه شیرینی خوشمزه بدون نیاز به فر مواد لازم: پودر بیسکوییت مادر 75 گرم پودر فندق رست شده 75 گرم سس دلسه دلچه 85 گرم شکلات سفید ذوب شده 100 گرم نکته: حتما در ظرف در بسته نگهداری شود طرز تهیه سس دُلسه دُلُچه: شیر عسلی ایرانی یا خارجی را به صورت افقی داخل یک قابلمه گذاشته و آن‌را پر از آب کنید تا جایی که کاملا روی شیر عسلی از آب پوشیده باشد سپس حدود 10 ساعت با شعله ملایم و درب بسته روی حرارت بماند و طی این مدت هر وقت سطح آب کم شد مجدد آب اضافه شود که روی قوطی شیر عسلی پوشیده از آب باشد بعد از ده ساعت قوطی را از آب خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود بعد درب ظرف را باز کنیدو استفاده کنید ‍ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی..... بهتره سیب زمینی سایز متوسط کمی بزرگ باشه خلالی کنید وپنج دقیقه توی ابجوش بریزید تاجوش بخوره ونیم پز بشه نباید کاملا پخته بشه شما میتونید ...... بجای خمیر از نان تست یا پوره سیب زمینی استفاده کنید که صد البته با خمیر ونان تست خیلی بهتره واما دستور خمیر....... یک لیوان شیر ولرم ویک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط وپنج دقیقه استراحت بدین پف می کنه وعمل میادبعد یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کمی مخلوط ودولیوان ارد سفید را یکجا اضافه ومخلوط کنید بعد کم کم ارد اضافه تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد اردزیادی بخورد خمیر ندین تا بعد نان سوخاری شما ترد وپوک باشه وبمدت 45دقیقه استراحت داده تاحجمش دوبرابر بشه مواد میانی...... شما از هر چیزی که دوست دارین میتونید لستفاده کنید حتمی گوشت فقط زباد چرب وچیلی نباشه من پیاز راتفت دادم سبک که شد مرغ را که از قبل با ابلیمو ونمک وفلفل سیاه وپاپریکاوپودر پیاز طعم دار کردم اضافه وتفت دادم بعد فلفل دلمه های رنگی را اضافه کمی تفت داده بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودرسیر وابلیمو را اضافه کمی تفت خورد خاموش کردم ادامه کار..... پف خمیر رابگیرید دوقسمت کنید یه قسمت را باز کنید نه نازک ونه کلفت باشه با کاتر گرد قالب بزنید سایز زیاد بزرگ خمیر را قالب نزدید چون بعد حجمش دوبرابر می شه از مواد وسط خمیر گذاشته خلال سیب زمینی را وسط قرار داده وخمیر را دور سیب زمینی جمع کرده وبا دست فرم ساق مرغ بهش بدین تخم مرغ را بادنمک وفلفل سیاه وکمی شیر رقیق کنید اول خمیر رادتوی تخم مرغ وبعد در ارد سوخاری بزنید ونیم ساعت توی فریزر بذارید روغن داغ که شد رانها را سرخ کنید حرارت بالا نباشه که توی خمیر مغز پخت بشه کم هم نباشه که جذب روغنش زیاد نشه وبعد روی دستمال اشپزخانه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه وتا داغ وترد است میل کنید با سس دلخواه بی نهایت خوشمزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر ژله توت فرنگی یک بسته ابجوش یک لیوان فرانسوی اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید شیر ۱ لیوان) شکر ۵ ق غ پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم بستنی لیوانی ۱ عدد وانیل نوک ق م رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست طرز تهیه🔻 اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید. بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید. مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژله‌ی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛