#شیرینی_ملکه_بادام
آرد ۳۷۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
روغن جامد ۱۷۰ گرم
تخم مرغ کامل ۲ عدد
هل ۱/۲ قاشق چايخوري
خامه ۵۰ گرم
بيکينگ پودر ۱/۲ قاشق چايخوري
مواد رويه
عسل ۲۰۰ گرم
خلال بادام ۲۰۰ گرم
کره ۷۵ گرم
خامه ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد. بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد.
کف یک سيني ۳۰ در ۴۰ را چرب کرده و مواد را به طور يکنواخت پهن کنيد. سيني را در طبقه وسط فر با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود.
مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت ۵ دقيقه بجوشانيد. بعد مواد را روي خمير بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنکیک_پفکی
موادلازم
تخم مرغ چهارعدد
شکر یک پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
آرد یک و سه چهارم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک ق چ
شیر یک پیمانه
همه ی مواد در دمای محیط باشه
طرز تهیه
آرد بکینگ پودر رو 3 بار الک کرده وکنار میذاریم
اول سفیده وزرد تخم مرغ رو جدا کرده بعد سفیده تخم مرغ رو با نیمی از شکر با همزن میزنیم تا زمانی که از ظرف جدا نشه ودر یخچال میذاریم
زرده رو با شکر وانیل با همزن میزنیم تا رنگش کرمی وکشدار بشه بعد کم کم روغن و شیر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم حدود ۳۰ ثانیه بعد دیگه نیازی به همزن نداریم سفیده تخم مرغ وآرد رو کنار دستمون میذاریم در 3 مرحله هر کدوم رو به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و به صورت دورانی انجام میدیم وگرنه پف کیک مون میخوابه
ماهیتابه را روی حرارت کاملا داغ میکنیم و کمی کره یا روغن در حدی که فقط کف ظرف چرب بشه میریزیم. حالا دو ملاقه از مایه پنکیک و در نقطه مرکزی تابه می ریزیم تا یک دست پهن بشه درب تابه رو میزاریم حدود پنج دقیقه طول میکشه تا پف کنه سپس پشت رو کنید تا طرف دیگر هم کمی طلایی بشه.
همه ی مواد رو به همین ترتیب اماده میکنیم
من داخل تابه ی کوچیک درست کردم
پنکیک رو میتوانید با سس شکلاتی یا عسل و یا مارمالاد میل کنید. ..نوش جون
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
.
یه گزینه ی عالی برای سرو تک نفره ته چین برای مهمونی ها و تولد ها و پارتی
#ته_چين با فيله مرغ
مواد لازم براي مرينيت كردن فيله ها:
🍗فيله مرغ حدود ١/٤٠٠ گرم
هويج ٢ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز ٢ عدد متوسط
زعفران ١ ق س
سس مايونز ١ ق س
براي ته چين:
🍚برنج ٥ پيمانه
ماست ١ ليوان
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم كرده غليظ ٢ تا ٣ ق س
روغن مايع ١ ليوان
تخم مرغ كامل ١ عدد
🍳زرده تخم مرغ ٣ عدد
طرز تهيه:
فيله ها را ابتدا بپزید بعد خرد کنید و با پياز سرخ شده و هویج رنده شده(رنده درشت و یا ریز بسته به سلیقه خودتان) و زرشک تفت دهید.
مخلوط بالا را با نمك و فلفل سياه و كمي فلفل قرمز و سس مايونز مخلوط كرده و زعفران را هم اضافه كنید ""اينجوري اصلا بو نمي گيره ديگه""
📌 به مرغ آبليمو نزنيد چون گوشتش را سفت مي كنه.آبليمو را موقع سرو خودتون روي مرغ بريزيد و بخوريد هم عطر بيشتري داره هم گوشتتون لطيف تره.....
برنج را هم كه از قبل خيس كرديد چند ساعت و بعد آبكش كنيد و در ظرف بزرگي ماست و روغن و نمك و فلفل و زعفران و تخم مرغ هارا با هم مخلوط كرده خوب هم بزنيد ،بعد برنج آبكش شده را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد كاملا...
اگر حس كرديد مواد كمي خشك يا سفت است كمي ماست و روغن به آن اضافه كنيد و اگر حس كرديد رنگش كمه باز زعفران اضافه كنيد.حالا ظرف مورد نظرتون كه قراره داخل فر بره كه من از قالب مافین استفاده كردم را كاملا با کره چرب كنيد، حالا وقت اینه که از مخلوط برنج ته قالب بریزید و با ته قاشق فشرده اش کنید بعد مخلوط مرغ را روی برنج بریزید و مجددا یک مقدار برنج بریزید و با قاشق فشرده اش کنید...... رويش را فويل کشیده و چند تا سوراخ كوچك رويش بزنید و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي ١٨٠ درجه حدود ٢ ساعت تا ٢/٥ بپزید
📌 بايد گوشه اش را امتحان كنيد كه ببينيد طلايي شده يا نه بعد از فر خارج كنيد و در ظرف مورد نظر برگردونيد.شايد لازم باشه ٣ ساعت در فر بمونه به درجه حرارت فر بستگي داره...
نوش جان🌺🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فرنی_سه_رنگ
مواد لازم:
آرد برنج 5 قاشق غذاخوری
شکر 7 قاشق غذاخوری
شیر 3 لیوان
گلاب 2 قاشق عذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه ریختم و آرد برنج را اضافه کردم و خوب با همزن دستی هم بزنید تا ارد برنج حل بشه بعد شکر رو اضافه کردم و روی حرارت گذاشتم مدا هم زدم تا غلظت پیدا کنه و در اخر گلاب و کره را اضافه کردم و روی حرارت برداشتم فرنی را به سه قسمت مساوی تقسیم کردم به یکی کاکائو و به یکی زعفرون اضافه کردم و یه قسمتش سفید میمونه بعد لایه به لایه داخل ظرف مورد نظر میریزیم.
(باید لایه اول کمی خودشو بگیره بعد لایه ی بعدی را اضافه کنید)
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_شیرینی_لیمویی_یا_پرتقالی
موادلازم📝
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پوست ۲ عدد لیمو رنده شده(از پوست پرتقال هم میشه استفاده کرد)
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودرقند ۲۲۰ گرم
آب لیمو ۱۰ میلی لیتر
✍طرزتهیه:
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ را اضافه کرده
بزنید.آرد را الک کرده له همراه پوست اضافه کنید.مخلوط کنید.خمیر نسبتاً سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدید پهن کنید روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید.
بعد با کات دلخواه ببرید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید.
در فر گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزین.
برای آیسینگ،همه مواد رو به راحتی مخلوط کنید.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بریزین و پسته بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دونات_سیب_زمینی 🍩😋
🔸۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.
🔸یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
راحتالحلقوم راحت_الحلقوم قوم😍 لوکوم
5لیوان آب آلبالو به جاش از آب لبو استفاده کنید
1 لیوان شکر
5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 قاشق مربا خوری کره
پست های قبلی رو هم ببینید .
باسلوق سنتی
پودر نارگیل
همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم
نکته : لیوان پلاستکی باشه بهتر یا یک بار مصرف آب رو داخل لیوان ریخته وخالی کنید
بعد مواد رو تو لیوان بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورشت_لوبیا_سبز
.
.معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته 👌👌😋😋 .
.برای ته دیگ برنج هم روغن رو کف قابلمه ریخته سیب زمینی چیده کمی از برنج رو زعفران ویک قاشق کنجد مخلوط کرده روی سیب زمینی ریخته وبا قاشق فشرده کرده وما بقیه برنج رو ریخته ویک ساعت دم گذاشتم😊😋😍.
.
.
نکته :برای چاشنی این خورشت بنا به ذائقه می تونین از آبغوره یا آبلیمو هم استفاده کنید .
.
نکته،از سیب زمینی سرخ شده هم موقع سرو میتونیین استفاده کنین.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_انار
#یلدا
مواد لازم
آرد 300 گرم (2 پیمانه
شکر 150 گرم(3/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر ژله انار 100 گرم
BP دو قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر
مواد لازم جهت تزیین
خامه فرم گرفته 200 گرم
دانه های انار به میزان لازم
چگونگی تهیه
ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد.
مواد خشک (آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.
#کیک_انار
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تزیین کیک به شکل انار مخصوص شب یلدا…🍰🍰
برای تزیین کیک به شکل انار باید اول کیک اسفنجی رو تو قالب مربعی (تقریبا ۳۰ در ۴۰) بپزید. بعد اونو به چهار مربع تقسیم کنید. مربع ها و باقیمانده های کیک رو بر روی هم قرار داده، هر لایه رو خامه کشی کنید و با چاقو دوراشو به شکل کره ببرید و فرم بدید. یک لایه خامه دور کیک بکشید.
با استفاده از یه تیکه روبان یا طلق خامه دورشو صاف میکنیم
می تونید به جای خامه یک لایه فوندانت قرار بدید.
برای گل انار اگه کیکتون کوچیکه که از انار واقعی استفاده کنید. اگه نه با یه تیکه خمیر فوندانت گل انار و درست میکنین و سر کیک میچسبونیم
بعد با استفاده از ژله بریلو که رنگ قرمز بهش زدیم و تو قیف ریختیم روش میکشیم.
ژله بریلو برای تزیین کیک استفاده میشه . می تونین اون رو آماده تهیه کنین یا طبق دستور زیر خودتون در منزل اونو درست کنین.
بعد از مرتب کردن کار یه ترک تو کیک درس میکنیم
حالا دونه های انار رو بهش میچسبونیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱