#دسر_آناناس
موادلازم:
3/4 فنجان شکر
1 قوطی شیر نارگیل
1 عدد تخم مرغ
2/1 فنجان آناناس خرد شده
2/1 فنجان پودرنارگیل
دسر موزی فیت و فان
✍طرزتهیه:
شکر و شیر نارگیل را با هم مخلوط کرده و در آرام پز به مدت 2 ساعت بگذارید.
تخم مرغ را در کاسه ای با همزن هم بزنید و آن را به مخلوط نارگیل اضافه کنید،وصبر کنید تا نیم ساعت دیگر در آرام پز بماند. آناناس را نیز به آن اضافه کنید و نیم ساعت دیگر صبر کنید.دسر فیت و فان را طبق دستور روی بسته آن درست کرده وهمراه با پودر نارگیل روی مخلوط آناناس بریزید.
این دسر را بسته به سلیقه خود گرم یا سرد سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كيك_لبو_در_مایکروفر
🍉🍋🍊
مناسب شب یلدا
موادلازم
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ١ ليوان
روغن مايع ١ ليوان
ماست يك ليوان
آب غليظ شده لبو دو ق غ
آرد دو ليوان
بكينگ پودر ٢ق چ
وانيل١ ق چ
تخم مرغهارو به همراه وانيل و شكر با همزن بزنيد تا سفيد و پف دار شود سپس روغن را بيافزاييد و هم بزنيد، سپس ماست را به دستور بيافزاييد،
در آخر مخلوط آرد و بكينگ پودر را كه قبلا سه بار با هم الك كرده ايد رو با ليسك بشكل دورانى به خورد دستور دهيد تا مايع يكدست شود ، بعد يك ملاقه از مواد رو با آب لبو مخلوط و كنار بگذاريد،
نصف مواد رو داخل قالب بريزيد و مايع قرمز رو وسط كيك بشكلى كه مايليد بريزيد، اگر دوست داشتيد تكه هاى خرد شده لبو رو هم در اين مرحله به كيك اضافه و بعد بقيه مواد كامل در قالب ريخته و با کانوکشن١٨٠ درجه از قبل گرم شده بمدت ٤٥ دقيقه اجازه پخت دهيد، من از تكه هاى لبو داخل كيك استفاده نكردم ،
اميدوارم اين كيك رو درست كنيد تا زينت بخش ميزهاى مهمانى شما شود
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_سبزیجات
اسفناج،کاهو،عدس،
ذرت،مرغ مزهدار شده و گریل شده و سیب زمینی(میتونید سیب زمینی رو فقط با کمی نمک و پودر سیر پخارپز،تنوری، یا آبپز کنید. من نیم پختش کردم و بعد برش زدم و توی همون تابه که مرغ رو گریل کردم، یه کم گریلش کردم بدون اینکه خیلی کریسپی بشه)
سس جذابترش:جعفری، سس خردل، خیلی کم مایونز ،پیاز قرمز(همون بنفش) ،روغن زیتون بکر،سرکه سفید، فلفل و نمک(تمام مواد رو در بلندر بریزین تا یکدست بشه)
😋نوش جون😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ساندويچ_مكزيكي
مواد لازم
فيله مرغ ٣٠٠گرم يا يك سينه مرغ كامل
پياز١ عدد بزرگ
سير٣ حبه
قارچ ٥٠٠گرم
فلفل دلمه اي يك عدد
ذرت يك ليوان
پنير پيتزا يك ليوان
ادويه مرغ
نمك
فلفل
اويشن
زرچوبه
ابتدا پياز و زردچوبه را تفت داده تا سبك شود فيله مرغ را نگيني خرد كرده و اضافه ميكنيم نصف ليوان اب ميريزيم و ميزاريم مرغ خوب بپزد
سپس فلفل دلمه اي را اصافه كرده و بعد از ان قارچي كه در كره تفت خورده را اضافه ميكنيم با اين كار قارچ خوش طعم تري داريم
سپس ذرت و ادويه ها رو اضافه ميكنيم كه من از چاشني الس پايس جنگلي كه واقعا طعم خاصي به غذا ميده استفاده كردم ميزاريم تا مزه ها تلفيق شوند سپس پنير پيتزا اضافه ميكنيم
با احتياط خمير داخل نان ساندويچي را خالي ميكنيم و با قاشق از مواد داخل نان ساندويچي ميريزيم و خوب فشرده ميكنيم
ي سس براي رومال داشتيم
سي گرم كره را با سه حبه سير روي شعله ميگزاريم سپس گيشنيز خرد شده اضافه ميكنيم و در صورت دلخواه پنير پارمزان و روي نان ها ميزنيم من از روغن زيتون طعم دار شده استفاده كردم كه نميدونين چه عطري به پا كرد( من براي طعم دار كردن روغن زيتون سه حبه سير و جند شاخه روز ماري و كمي گوجه خشك را در ظرف دربسته به مدت ده روز استراحت ميديم و بعد از گوجه ها براي پاستا و از روغن طعم دار براي سالادها و غذاهاي اين مدلي استفاده ميكنيم و )و بعد ساندويح را طبقه وسط فر گذاشته و چهار دقيقه گريل و ميزنيم و تا حدي كه روي ساندويح كمي كريسپي شود واقعا ساندويچ خوشمزه ايه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک بستنی هندوانه ویژه #شب_یلدا 🍉😍😍
مواد لازم:
كيك اسفنجى در قالب لوف. ١ عدد
بستنى توت فرنگى ١ ليتر
خامه قنادى ٣٠٠ گرم
رنگ مجاز خوراكى سبز و قرمز چند قطره
شكلات چیپسی به شكل اشك به ميزان لازم
طرز تهيه کیک بستنی هندوانه:
در قالب لوف ( قالب مستطيل مخصوص كيك انگليسى) يك عدد كيك اسفنج ساده درست كنيد .
پس از خنك شدن روى سطح كيك را به انداره ١ سانت برداريد و داخل كيك را طورى خالى كنيد كه ديواره و كف كيك به اندازه ١ سانت باقى بماند .
بستنى را در دماى محيط قرار دهيد تا كمى شل شود . البته نه خيلى سپس چند قطره رنگ قرمز به آن اضافه كنيد تا خوشرنگتر شود . شكلاتهاى چيپسى را با بستنى مخلوط كرده و بستنى را در حفره كيك بريزيد و تا لبه كيك كاملا پر كنيد . كيك را مجددا در قالب قرار داده و روى قالب را با فويل پوشانده و براى چند ساعت درفريزر قرار دهيد تا بستنى كاملا بسته شود .
خامه قنادى را خوب بزنيد و فرم دهيد . چند قطره رنگ سبز به خامه اضافه كنيد تا رنگ دلخواه به دست آيد .
سپس كيك را از فريزر خارج كرده و در ظرف مورد نظر برگردانيد و روى آنرا با خامه سبز كاملا پوشش داده و با سر ماسوره آنرا تزئين كنيد .
نوش جان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_هندوانه
موادلازم:
پودر ژله قرمز رنگ ۱ بسته (آلبالو توت فرنگی،انار،هندونه)
پودر ژله آلوورا ۱ بسته
پودرژله سبز رنگ(طالبی،کیوی)
بستنی نصف لیوان
شکلات چیپسی مقداری(دلخواه)
طرز تهیه :
درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید
برای تهیه این به قالب(ناودونی) نیاز داریم.قالبهای ناودونی در دوطرح پلاستیکی و فلزی وجود دارن.قبل از شروع هرکاری قالب پلاستیکیمون رو با روغن مایع کمی چرب می کنیم.قالب فلزی نیاز به چرب کردن نداره.ولی من برای اطمینان توش سلفون کشیدم تا ژله راحت برگرده.خب اول یک بسته ژله قرمز رو با 1لیوان آبجوش مخلوط می کنیم و روی بخار کتری یاسماور ویا داخل مایکروویو می ذاریم تا شفاف بشه بعدنصف لیوان آب سردبهش اضافه میکنیم و کنارمیذاریم تاخنک بشه.بعد ازخنک شدن داخل یخچال میذاریم تا ژله نیم بند بشه ولخته بشه،به این حالت که رسیدشکلات چیپسی روبهش اضافه میکنیم و بهم میزنیم.بعد داخل قالب میریزیم وقالب روداخل یخچال میذاریم تانیم بندبشه...
بعدیک لایه نازک ژله قرمز رو روی ژله قبلی میریزیم و دوباره داخل یخچال میذاریم تانیم بند بشه.به این ترتیب ژله مون طبیعی تربه نظر میرسه.
مرحله بعد:برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو بایک لیوان آبجوش حل و بنماری کنید
بعداز اینکه محلول ازدما افتاد،بستنی به دمای محیط رسیده(یخ زده نباشه)رو ریخته ومخلوط کنید،حالانوبت ژله سفیدمونه که روی لایه قبلی میریزیم و دوباره قالب روداخل یخچال میذاریم تاببنده و بعداز اینکه نیم بند شد ژله سبز رنگ(با یکو نیم لیوان ابجوش حل و بنماری شده) رو روی ژله بستنی آلوئه ورا میریزیم ودوباره داخل یخچال میذاریم تاکاملا سفت بشه بعد درظرف موردنظرمون بر میگردونیم...
ظرفی که میخوایم ژله رو توش برگردونیم روهم ازقبل با آب مرطوبش میکنیم تابعد ازبرگردوندن ژله بتونیم ژله رو توی ظرف جابجا کنیم.بعد ژله روبه شکل قاچهای هندونه میبریم...
نکته :
لایه هانباید خیلی سفت بشن وبمدت زیاد دریخچال بمونن چون بعداباعث جدا شدن لایه هااز همدیگه میشن...
پ.ن۱: من شکلات چیپسی نریختم ،وقتی ژله آماده شد،با شکلات تخته ای بنماری شده روی ژله دونه های کوچیک گذاشتم...
پ.ن۲: میتونیدبرای همه رنگها(قرمزوسبز)هم ازبستنی استفاده کنید...
پ.ن۳:قالب ناودونی خودم دم دستم نبود برای عکس،ایناروهم از گوگل جان گرفتم(این ژله روشب یلدا پارسال درس کردم)
پ.ن۴: قالب رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید ....
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرپ_مخصوص_تنه_درخت
مواد لازم برای تهیه کرپ 🔻🔻🔻
آرد ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
مواد میانی 🔻🔻🔻
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای مقداری ذائقه ای هست
جعفری خرد شده ۲ ق سوپخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم مقداری برای داخل مواد و کمی هم برای روی مواد نگه می داریم .
دستور تهیه 🔻🔻🔻
ابتدا شیر و روغن مایع را با تخم مرغ ها مخلوط کرده وسپس آردرا که بهتره یکبار الک شده باشه بمواد اضافه میکنیم و یپس موادرا ازصافی رد کرده کف ماهی تابه ۱۸ یا ۲۰ سانتی رو بابرس چرب کرده و سپس تابه را می چرخانیم تا مواد درهمه جای تابه پخش شود کمی که خودش را گرفت وسرخ شدبرمیگردانیم و طرف دیگر را سرخ کرده وسپس روی سینی قرار می دهیم .سپس داخل کرپ را مواد گوشتی قرار داده و اطراف آن را به سفیده تخم مرغ آغشته میکنیم وبعد کرپهارا می پیچیم ودر ارد سفید غلطانده وسپس در تخم مرغ زده و دوباره در آردسوخاری و نهایتا کنجد زده و درروغن سرخ میکنیم .
طرز تهیه مواد میانی 🔻🔻🔻
گوشت را داخل تابه می ریزیم و بعد سیر وپیاز را اضافه میکنیم و کمی در روغن تفت داده و سپس رب و میگذاریم پخته شود وبعد فلفل دلمه ای و جعفری را اضافه کرده ودرنهایت پنیر پیتزارا اضافه میکنیم .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاپ_کیک_انار
مواد لازم:
آرد گندم ۱۸۵ گرم
آرد برنج ۶۰ گرم
خاک قند ۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
انار ۲عدد
کره ۱۸۵ گرم
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۴ق.غ
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
وانیل ۲ق.چ
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را با همزن خوب هم می زنیم بعد تخممرغ را ریخته هم زده تا کاملاً یکدست شود،آرد برنجو وانیل می ریزیم سپس شیر و آرد گندم را اضافه کرده هم می زنیم تا مایه کیک یکدست شود. کف قالب ها را چرب می کنیم با قاشق مایه را در قالب ریخته بعد در طبقه همکف فر حرارت دو طرفه به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰c گذاشته تا بپزد. «برای درست کردن روکش کاپ کیک» پنیر خامه ای و پودر قند را با هم مخلوط کرده در یخچال گذاشته تا خنک شود، بعد از پخت کاپ کیک را از فر دراورده سپس کِرم را روکش کرده کمی انار ریخته آماده سرو است.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_شیرینی_لیمویی_یا_پرتقالی
موادلازم📝
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پوست ۲ عدد لیمو رنده شده(از پوست پرتقال هم میشه استفاده کرد)
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودرقند ۲۲۰ گرم
آب لیمو ۱۰ میلی لیتر
✍طرزتهیه:
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ را اضافه کرده
بزنید.آرد را الک کرده له همراه پوست اضافه کنید.مخلوط کنید.خمیر نسبتاً سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدید پهن کنید روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید.
بعد با کات دلخواه ببرید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید.
در فر گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزین.
برای آیسینگ،همه مواد رو به راحتی مخلوط کنید.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بریزین و پسته بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کالبورا_ماستی_ترکیه
موادلازم📝
کره هم دمای اتاق ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه(یا ۱/۴ روغن زیتون و دیگش1/4 روغن مایع)
ماست۱/2 پیمانه
آرد سمولینا یا ایرمیک ۱/2 پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
وانیل کمی
آرد ۳ الی ۳ونیم پیمانه(به آرامی اضافه کنید)
برای شربت:
3 پیمانه شکر
۳ونیم پیمانه آب
۱ ق مربا خوری آب لیمو
برای داخلشون:
گردو خرد شده
✍طرزتهیه:
اول برای شربت،آب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارین،وقتی جوشید،آب لیمو رو اضافه کرده و مخلوط کنید.۲۰ دقیقه بزارین بجوشه،بعد از روی حرارت بردارید و بزارین سرد بشه.
برای کالبورا،کره رو با همزن خوب بزنین تا خامه ای شه،ماست،روغن و تخم مرغ ها را اضافه کنین و بزنین ،بعد به ترتیب،آرد،سمولینا،بکینگ پودر،جوش شیرین و وانیل رو اضافه کنید ومخلوط کنین،آرد رو کم کم الک کنین و اضافه کنین و ورز بدین،ازخمیر توپ هایی به اندازه گردو برداریدوگردکنین و داخلش گردو بزارین و ببندین بعد روی رنده فشار بدید.داخل سینی فر قرار دهید.با فاصله ودر فر۱۹۰ درجه گرم شده بپزین.تا زیرو روش سرخ بشه.
از فر دربیارین داخل سینی کوچکتر بزارین وقتی هنوز گرم هستند،شربت سرد رو روشون خوب بریزین۴_۵ ساعت استراحت بدین تا شربت رو به خودشون بکشن.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱