eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
باقلوا ترکی شیرعسلی (پارت دوم) پارت اول ویدئو در پست قبل هست. نکات کلیدی و مهم در تهیه ی باقلوا :👇 شربت باقلوا باید آبکی باشه نیازی به اضافه کردن آب لیمو نداره بخاطر شیر عسل شربت شکرک نمیزنه اگر آبلیمو توی شربت بریزید شربت بدلیل وجود شیر به پنیر تبدیل میشه ... خمیر فیلو حتما باید مخصوص باقلو باشه و روی جلد خمیر توجه کنید که تصویر باقلوا باشه و روی جلد نوشته شده باشه خمیر باقلوا ... به محض اینکه باقلوارو از فر خارج کردید شربت گرم رو با ملاقه روی تمام باقلوا ها میریزیم توجه کنید یکهو نباید شربت ریخته بشه بعد از ریختن شربت صدای جلیزو ولیز شنیده بشه ... حتما باید کره به اندازه ای روی باقلوا ریخته بشه که کف و اطراف باقلوا کره ی ذوب شده دیده بشه مثل اینِ که بخوایید باقلوا رو درون کره سرخ کنید ،در این حد اصلا نگران نباشید تمام کره در حین پخت جذب باقلوا میشه و اثری ازش نمیمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کرم: 2 لیوان شیر 2 قاشق سوپ خوری آرد 2 قاشق سوپ خوری نشاسته (ذرت) نزدیک 1 استکان شکر (70 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذاخوری پر کره مواد لازم برای سس شکلاتی: نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی) 100 گرم شکلات تلخ برای سس قهوه: نصف استکان آب داغ 1 قاشق مرباخوری نسکافه طرز تهیه: برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس اجاق را خاموش کنید. وانیل و کره را اضافه کنید و با همزن برقی حداقل 5 دقیقه هم بزنید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) وقتی به درجه ای رسید که شکلات را آب کند اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. اگر کیک خانگی دارید میتوانید در اندازه کوچک خرد کنید و استفاده کنید. و یا از کیک آماده استفاده کنید. برای سس قهوه نسکافه را در آب داغ حل کنید. میتوانید داخل کاسه و یا داخل لیوان به ترتیب کرم ، کیک ، سس شکلاتی و سس قهوه را داخل لیوان بریزید در آخر با تکه های شکلات ، فندق... به دلخواه خودتان تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه شیرینی راحت و خوش طعم و خوشمزه و با بافتی نرم . برای حدودا ۳۰ عدد شیرینی کره ۱۰۰ گرم ( روغن جامد یا نیمه جامد هم میشه) پودر قند ۴۰ گرم ( حدودا ۱/۴ لیوان) زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ ۱ ق م آرد سفید ۱۶۰ گرم ( یه لیوان یه کم بیشتر) گردو و شکلات و پودر پسته به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه . کره نرم و پودر قند الک شده رو با همزن ۵ دقیقه زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم . پودر هل و زعفران رو اضافه کردم . آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد با نوک انگشت مواد رو جمع کردم . خمیر استراحت نمی خواد . ازش گوله هایی برداشتم و بعد روش سفیده تخم مرغ زدم و گردو قرار دادم . در سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روش کمی شکلات آب شده و پودر پسته ریختم . بدون فر توی فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری شیرینی حدودا ۳ تا ۴ هفته در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد. در صورت استفاده از روعن جامد ماندگاری کمی بالاتر می رود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(به روش سرخ کردن) مواد داخل: 500 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب 6 عدد پیاز 2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید رب گوجه بریزید) 125 گرم کره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چایخوری نمک 1 لیوان مغز گردوی درشت خرد شده برای خمیر: 3 لیوان بلغور ریز برای کوفته 1ونیم لیوان ایرمیک(آرد سمولینا) 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد 1 قاشق غذاخوری رب فلفل 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک آب ولرم طرز تهیه: برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود. سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید ) بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید. سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن. به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید. بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید. نوش جان پ ن:1حتما از بلغور ترکی استفاده کنین 2بعداز. اینکه کوفته ها را درست کردین مدت یکساعت داخل فریزر بزارین وبعد سرخ کنین اینطوری کوفته ها داخل روغن وا نمیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا داریم چه باقلوایی 👌 با خمیر نازک به جای پودر نارگیل میتونید پودر پسته، بادام گردو یا مخلوط بریزید که به اینصورت باقلواهای دیگه تهیه کردین😉 طرز تهیه خمیر: روغن جامد یا نیمه جامد اب شده ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) ‌من نیمه جامد استفاده کردم ماست شیرین و ترجیحا سفت ۱/۲ پیمانه(۱۲۰گرم) آرد به مقدار کافی تا جایی اضافه ومخلوط شود که خمیر لطیفی شکل گیرد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ( ۱و۲/۳ تا ۲ پیمانه) 👈روغن جامد اب شده و ماست همدمای محیط را خوب مخلوط کنید سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کرده وهم بزنید تا خمیر لطیفی شکل گیرد همین که خمیر یکدست ولطیف شد کافیه ولزومی به ورز دادن زیاد نداره چون به روغن میفته خمیر را در محیط ودرون نایلون یک ساعت استراحت دهید دراین فاصله مواد میانی را تهیه کنید، مواد میانی: پودر نارگیل چرب ۳۰۰ گرم ، کمی آسیاب کنید مغز گردو ۷۰ گرم (می تونید حذف کنید) پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم (یک پیمانه سرخالی) شربت یا شهد غلیظ به مقدار کافی (تقریبا یک پیمانه) 👈پودر نارگیل اسیاب شده و پودر قند را باهم مخلوط کنید کم کم شربت را اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی شکل بگیره خمیر خیلی خشک یا بیش از حد شل نباشه مغز گردو را نیز اضافه ومخلوط کنید ✔مواد نارگیلی را تا زمان پهن شدن داخل نایلون نگهداری کنید که خشک نشود پس از استراحت خمیر ،آن را به ۲ قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را بین دونایلون ‌ نازک به ضخامت تقریبا ۲ میلی پهن کنید یک لایه از خمیر را کف قالب پهن وخوب یکدست کنید سپس مواد نارگیلی را بین دونایلون پهن کنید ودرون قالب روی لایه اول خمیر برگردانید در همه قسمتها یکدست وفشرده کنید درنهایت لایه دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید لایه ها را خوب بهم فشرده کنید اضافه های آن را بگیرید وبرش بزنید درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه حدود ۲۰تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا زیر باقلوا طلایی وباقلوا از ظرف جدا شود روی باقلوا نیازی به طلایی شدن نداره پس ازپخت بلافاصله روی آن مقدار کمی شربت خنک بریزید حدود نصف پیمانه شربت زیاد نیاز نداره در حدی که از حالت سفید بودن خارج بشه ورنگ وطعم بهتری بگیره اجازه دهید تا شربت کاملا جذب آن شود 👩🏻‍🍳آموزش👇🏾 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛