#ژله_چرخشی_کیوی
ژله الوئه ورا
ژله سبز با هر طعمی که دوست داشتین
اب
شیر
کیوی رسیده و کاملا نرم شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر رو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده .
ژله الوئه ورا وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی چندتا برش از کیویامون رو میزاریم و ژله الوئه ورا بدون شیر (یعنی ژله بی رنگ )رو تو قسمتایی که کیوی گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده...
بعدش یه لایه دیگه ژله الوئه ورا باشیر میریزیم میزارم تا ببنده وهمینطور ژله سبز رنگ با طعم دلخواه و الوئه ورا ..تا قالب پر بشه...وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونیم
نکته:اسیدی بودن کیوی ممکنه باعث نبستن ژله بشه پس بهتره کیوی اگه سفته رو یکم تو ابجوش و شکر بجوشونین که نرم بشه...ولی من از کیوی های رسیده استفاده کردم که کاملا ژله بست...ونکته دوم اینکه کیویارو به دیواره ی قالب نچسبونین تا از ژله بیرون نزنه
در اوردن ژله هم که بارها گفتم..و نکاتشو بازم میگم
۱.قالب رو چند ثانیه تو ابجوش بزارین و تکونش بدین و برگرودنین ویا برگردونین و پشت قالب رو سشوار بگیرین...
.قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
۲.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
۳.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
۴.همیشه اب داخل هربسته ژله 1لیوان ابجوش و نصف لیوان اب سرد بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ماکارون هندوانه ای😋
✍مواد لازم
سفیده تخم مرغ 45 گرم
شکر دانه ریز 45 گرم
ترکیب پودر بادام و پودر شکر 115 گرم (100 گرم بادام و 65 گرم پودر شکر)
وانیل 1/2 ق چ
تارتار 1/8 ق چ
🍜طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را داخل لیوان تمیز بریزید روی لیوان سلفون بکشید و چند سوراخ بزنید و 1 تا 3 روز در یخچال قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود، موقع استفاده نیم ساعت در محیط قرار دهید سپس استفاده کنید.
برای تهیه بادام میتوانید بادام خام را 1 دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید در آب یخ بریزید تا پوست قهوه ای آن به راحتی جدا شود سپس اجازه دهید کاملا خشک شوند و استفاده کنید یا خلال بادام بخرید و این مراحل را انجام ندهید.
ابتدا 65 گرم پودر شکر را به خوبی آسیاب کنید تا پودر شود، سپس به همراه 100 گرم بادام در آسیاب یا بلندر بریزید و آسیاب کنید، دقت کنید دکمه آسیاب یا بلندر را به صورت پالسی بزنید یعنی یکبار بزنید و بعد از 5 ثانیه خاموش کنید و مجدد روشن کنید که دستگاه یکسره کار نکند چون بادام به روغن می افتد، هر پالس باعث آسیاب شدن مقداری از بادام و شکر میشود. سپس آنرا 3 بار الک کنید، بهتر است از 3 الک استفاده کنید و به هیچ وجه پودر بادام را روی الک فشار ندهید تا به زور از الک رد شود، با ملایمت الک کنید تا پودر بادام مرغوبی داشته باشید و در نهایت به اندازه 115 گرم از این ترکیب را جدا کنید و بقیه را برای مصارف دیگر استفاده کنید.
ماسوره ساده را داخل قیف قرار دهید یا از قیف بدون ماسوره استفاده کنید.
از صفحات سیلیکونی مخصوص ماکارون برای پخت استفاده کنید یا روی کاغذ روغنی دایره هایی با قطر 3 سانتیمتر با فاصله چند سانتیمتر از هم رسم کنید و کاغذ را برگردانید و در سینی قرار دهید.
45 گرم از سفیده را داخل کاسه تمیز ریخته با سرعت کم شروع کنید به هم زدن تا زمانی که سفیده تخم مرغ تبدیل به کف سفید رنگ شود و پف کند و اکنون تارتار را اضافه کنید.
وانیل و نیمی از شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. وقتی سفیده شروع به سفت شدن کرد بقیه شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط رو به بالا هم بزنید. در این حالت مرنگ "سافت پیک" هست، یعنی زمانیکه به پره های همزن چسبیده به سمت پایین خم میشود. (در این مرحله میتوانید رنگ دلخواه ژله ای یا پودری به مرنگ اضافه کنید)
با دور تند همزن مرنگ را هم میزنیم و باز بعد از حدود یک دقیقه یا کمتر چک میکنیم. زمان مهم نیست چون دور موتور همزن ها با هم فرق میکند. باز کیفیت مرنگ را چک کنید.
#ماکارون_هندوانه_ای #ویژه_یلدا🍉
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لبنانی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکی_گردویی_شکلاتی
مواد لازم :
آرد : 210 گرم معادل(دو لیوان سرپر)
کره : 70 گرم معادل(دو سوم از یک کره صد گرمی)
روغن:30 گرم (یک چهارم لیوان)
شیر: 70گرم(یک سوم لیوان)
پودرقند:110 گرم معادل(یک لیوان سرپر)
پودرکاکائو:1قاشق غذاخوری
تخم مرغ:2عدد(کوچیک باشه)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ: پودر۱ قاشق چایخوری
گردو نگینی شده:80 گرم(دو سوم لیوان)
شکلات چیپسی نسوز:80گرم( دو سوم لیوان)
.
طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده با همزن یک دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.(یک دقیقه)
شیر را اضافه کنید و بعد آرد و بکبنگ پودر الک شده و پودرکاکائو را اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود.
در آخر گردو وشکلات را اضافه کنید
باروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیدبا قاشق یا اسکوپ بستنی(اسکوپ من کوچیک بود باقاشق زدم) با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه 20 دقیقه قرار بدهید.(بسته به نوع فر فرق داره )
با این مقدار 15 عددکوکی به شما می دهد.
بافت کیک مانندی دارد 😋😋😋😋😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کتلت_شکم_پر
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ دو عدد
جعفری دو قاشق غذا خوری
زرشک یک سوم لیوان
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
✍طرزتهیه:
پوست سیب زمینی ها را خوب شسته تا اگر گلی یا خاکی دارند کاملا رفع شود در یک قابلمه پر از آب گذاشته و بگذارید کاملا پخته شوند تا زمانی که پخت سیب زمینی ها کامل شود وقت دارید مخلفات درون کتلت شکم پر را آماده کنیدپیاز را شسته و رنده کنید آب آن را بگیرید و با کمی روغن تفت دهید . گوشت گوساله را از قبل دو بار با اندازه ریز چرخ کرده و به پیاز ها اضافه کنید بعد کمی تفت دادن و تغییر رنگ ادویه و فلفل و نمک بزنید همه مواد را مخلوط کنیدکمی اجازه دهید گوشت با چاشنی ها هم مزه دار شود و هم کمی بپزد زرشک ها را با کمی آب بشورید تا شن ها های داخلش خارج شوند بعد از اینکه آبشان گرفته شد به باقی مواد اضافه کنید فقط کمی تفت دهید تا زرشک ها براق شوند زیاد از حد اینکار را نکنید چون زرشک سریع می سوزد . در مرحله آخر به اندازه دو قاشق غذا خوری جعفری ساطوری شده به مواد اضافه کنیدکمی هم زده تا همه جای مواد جعفری داشته باشد ظرف را از روی گاز بر دارید و بگذارید کمی خنک شوند.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_مرغ_رژيمى_سس_بالزاميک
مواد لازم
سینه مرغ 1 عدد
نمک و فلفل مقدار کافی
کاهو 1 دسته بزرگ
ذرت 1 پیمانه
گوجه فرنگی 1 عدد
پنیر فتا خرد 1/2 پیمانه
برای سس بالزامیک
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 حبه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
عسل نصف قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه
سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا 4 لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ 1 قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود 3-4 دقیقه تفت بدهید. تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید در صورت تمایل میتونید از مرغ پخته شده استفاده کن کاهو را بشور و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گوجه را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، ذرت و پنیر فتا (خرد شده) و مرغ های خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو کن
سس:
همه مواد داخل شیشه بریزید و تکون بدید سس آمادست
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_ناپلئونی
مواد لازم :
خمیر هزارلا 1 ورقهخامه فرم گرفته یا خامه قنادی 1 لیوانپودر قند و پودر پسته مقدار لازم
طرز تهیه : روی سطح کار آرد بپاشید ، خمیر را بخرید یا خودتان آماده کنید ، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر برش بزنید ( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید
ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 40تا 50 دقیقه قرار دهید تا خمیرها برشته و طلایی شوند.
برای مایکروفر کانوکشن 180 درجه گرم کنید با همان دما 40 دقیقه زمان دهید البته قدرت مایکروفرها با هم یکی نیست همین که دیدید خمیر ها برشته و طلایی شده بردارید برای سولاردام هم زمان رو 30 دقیقه بگذارید
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید و بخش خشک رویی خمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید ( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).
در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید
یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).
روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته ) و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).
پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه را روی شیرینی بریزید و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید و در پایان با پودر قند و کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نکته ها : دقت کنید درجه حرارت فر بیشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لایه های داخلی خمیر به خوبی بپزد ، استفاده از خرده های خمیر برشته داخل لایه ها به انسجام بهتر شیرینی کمک میکند
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ناگت_سبزیجات
مواد برای ۴ – ۲ نفر
پوره سیب زمینی یک و نیم پیمانه
پودر سوخاری نصف پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده یک سوم پیمانه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅كيك تيراميسو انار😋
✍مواد لازم
آرد نول ۱۶۰ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
پودر قند ۴۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر (نرم و دانه ریز) ۱۶۰ گرم
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
کره (ذوب شده) ۴۵ گرم
نمک یک هشتم قاشق چای خوری پنیر ماساکارپونه ۲۵۰ گرم
خامه قنادی (فرم گرفته) ۲۵۰ گرم سس انار یک چهارم پيمانه
شکلات چیپسی یک سوم پیمانه( اختيارى)
دانه انار مقداری برای تزیین .
🍜طرز تهیه
در قابلمه ای، روی حرارت ملایم، ۱۵۰ میلی لیتر آب انار و ۵۰ گرم شکر بریزید سپس هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
فر را از ۱۵ دقیقه قبلی، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. سینی فر لبه بلند به ابعاد ۳۵×۳۰ سانتیمتر را با روغن مایع، کمی چرب کنید سپس روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. در ظرفی، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و دو بار الک کنید. در ظرفی جداگانه، پودر قند را دوبار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید.
در ظرفی، زرده تخم مرغ، شکر و وانیلی را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود، سپس کره را به آن اضافه و مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه، سفیده تخم مرغ و نمک را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پره های همزن روی آن باقی بماند سپس مخلوط زرده .تخم مرغ را به ان اضافه کنید و با لیسسک هم بزنید. مخلوط آرد را به تدریج به ان بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط را در سینی فر بریزید و با کاردک آن را به طور یکدست پهن کنید.سینی را ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فرا گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پسی از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند تا خنک شود. در این فاصله در ظرفی، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و هم بزنید. کیک را از سینی جدا کنید و آن را از طول به ۳ قسمت مساوی برش بزنید. با قلم موی مخصوص آشپزی، روی هر کدام از لایه ها را به سس انار آغشته کنید. یک لایه از مخلوط پنیر ماسکارپونه را روی آن بمالید. شکلات چیپسی و مقداری دانه انار را روی آن پخشی کنید و لایه دیگری از کیک را روی مواد قرار دهید. این کار را مجدداً تکرار کنید سپس با لایه نازکی از مخلوط پنیری، کیکا را آسترکشی کنید و ۲ ساعت در یخچالی قرار دهید.
روی کیک را با بقیه مخلوط پنیری رویه کشی کنید و با دونه هاى انار تزيين كنيد.
#کیک_تیرامیسو_انار #ویژه_یلدا🍰
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرم_باواریا
#دسر
شیر 2،5 لیوان
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
خامه صبحانه 3 ق غ
پودر ژلاتین 3 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه. در این حین پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم و بنماریش کردم تا توی اب حل بشه. شیررو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نباید بجوشه گرمم بشه کافیه و وقتی شیر گرم شد مخلوط تخم مرغ و.. رو کم کم بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم . بعد خامه و رنگ خوراکی رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و هم زدم.
و حدود 4_5 ساعت گذاشتم توی یخچال و از قالب خارجش کردم .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_يلدا
یک بسته ژله آلوئه ورا
یک عدد انار بزرگ
۲۰۰ میلی لیتر آبجوش
۲۰۰ میلی لیتر آب سرد
مراحل کار
👈اول انارها رو دون کنین
👈پودر ژله رو با آبجوش مخلوط کنین و بزارین روی حرارت کم تا حل بشه
👈از روی حرارت بردارین و آب سرد رو بهش اضافه کنین
👈داخل قالب رو یه قاشق انار بریزین
👈روی هر کدوم دو قاشق ژله بریزین
👈به مدت ۲ ساعت بزارین توی یخچال
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱