eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍩😋 🔸۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم. 🔸یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دونات_سیب_زمینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اسلایس خرما با رویه شکلاتی 1کاسه آبگوشت خوری پر خرما رو هسته گرفتم وبا پسته ،بادام،گردو،چرخ کردم 50 گرم کره نرم شده افزودم خوب ورز دادم کمی کنجد وپودر نان سوخاری اضافه کردم ودوباره ورز دادم در ظرفی کیسه فریزر کشیدم ومواد را ریختم با قاشق صاف کردم ودر یخچال گذاشتم تا خودش را بگیرد(3تا 4ساعت) برای رویه شکلاتی:200 گرم خامه صبحانه را در ظرفی ریختم سرگاز گذاشته وقتی کناره های آن حباب زد کافیه (نباید بجوشه)شکلات خردشده ریخته تاباحرارت خامه ذوب شود.1ق غ ژلاتین را با نصف استکان بن ماری کردم (حرارت کتری)وبه خامه اضافه کرده ومخلوط کرده وروی خرما ریخته وروی آن مغزهای مختلف ریخته ودر یخچال گذاشته تا خوب ببنده وبعد برش می زنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اسلایس_خرما #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 شیر ۱/۵ پیمانه آرد سمولینا یا ایرمیک ۱/۴ پیمانه شکر سه ق غ خامه قنادی ۱/۲ پیمانه ( نیاز نیس فرم بدین) موز یک عدد پوره شده بادام یا‌گردو در صورت تمایل برای داخل دسر کمی وانیل کمی ✍️طرز تهیه: شیر ، شکر داخل قابلمه ریخته روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه، پوره موز بریزید وبعد سمولینا اضافه کنید ، حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا شیر جمع بشه اصطلاحا و مواد غلیظ بشه ، آجیل مورد نظر و خامه قنادی رو بریزید ، نیاز نیس قبلش خامه رو فرم بدین، مواد که خوب مخلوط شد و یکدست و البته شبیه فرنی کمی غلیظ از حرارت بردارید ، وانیل کمی اضافه کنید ( میتونید به جای وانیل، هل اضافه کنید) و داخل ظرف بریزید و بعد از خنک شدن نوش جون کنید نکته: اگر خواستید خامه قنادی نزنید همون مقدار خامه صبحانه با یک ق غ کره هم دمای محیط رو اضافه کنید و البته چون خامه صبحانه شیرین نیس مقدار شکر رو بیشتر کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# محلبی_ایرمیک #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_دسر_توت_فرنگی_شکلاتی موادلازم: شکلات شیری ۱۵۰ گرم شکلات تیره ۱۵۰ گرم شکلات سفید ۱۵۰ گرم توت فرنگی درشت ۷۵۰ گرم ✍طرزتهیه: یک سینی آشپزی را با ورقۀ آشپزی بپوشانید. شکلات شیری را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و آنها را درون یک کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. یک-سوم از یک ماهیتابه را با آب پر کنید. آن را با دمای زیاد به نقطۀ جوش برسانید. سپس دمای آن را کم کنید. کاسۀ شکلات را بروی ماهیتابه قرار دهید (نگذارید که کاسه با آب تماس داشته باشد). با یک قاشق فلزی هم بزنید تا وقتی که شکلات نرم شود. توت‌فرنگی‌ها را می‌بایست بشورید و بگذارید تا خشک شوند.سپس یک-سوم از توت‌فرنگی‌ها را درون کاسۀ شکلات خود بزنید. سپس آنها را درون سینی بگذارید. همینکار را با شکلات تیره و سفید هم تکرار کنید و سپس سینی را در یخچال بگذارید تا دسر شما آماده شود. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام صبحتون بهترین و خوشرنگ ترین صبح دنیا با لحظه هايي پرازخوشی و آرزوی سلامتی برای شماخوبان روز وروزگارتان شاد.. شنبه خوبی داشته باشید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: سيب زمينى پخته و له شده. ٣ الى ٤ عدد تره و جعفرى و كمى پيازچه ( خرد شده ) نصف پيمانه نان لواش مخصوص سمبوسه. ١ بسته گوشت چرخ كرده. ٢٥٠ گرم پياز. ١ عدد نمك و فلفل به ميزان لازم ✍طرز تهيه : گوشت چرخ كرده. را با پياز رنده شده و مقدارى روغن خوب تفت دهيد نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از سرد شدن با سيب زمينى پخته شده و له شده مخلوط كنيد سبزى را نيز اضافه كنيد . نان را از طول به پهناى ده سانت برش بزنيد طورى كه مستطيلهايى به عرض ده سانت و طول حدود ٤٠ سانت داشته باشيد روى هر برش به اندازه دو قاشق از مواد را در قسمت پايين نان قرار دهيد و به صورت سه گوش تا بزنيد و اين تا كردن سه گوش را تا بالاى نان ادامه دهيد باقيمانده بالاى نان را روى مثلث برگردانده و به داخل مثلث هدايت كنيد تا درب مثلث كاملا بسته شده و مواد از آن خارج نشود . تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد ، سپس داخل قابلمه كوچكى روغن ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود سمبوسه ها را داخل روغن فراوان سرخ كنيد و به همراه سس مخصوص سرو كنيد.😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_سمبوسه_جنوب #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آ رد3ق غ .روغن زرد یاکره 3ق غ .آب 1لیوان .دوشاب یاشیره انگور1لیوان سرخالی.زیره سبز نصف ق چ.گردوی خوردشده وزعفران کمی آردروخوب تفت میدیم خامی اون گرفته بشه زیره رواضافه کرده هم میزنیم تا کمی طلایی بشه روغن یاکره رواضافه کرده هم میزنیم بعد آب ودوشاب یاشیره انگور روبازعفران دم کرده روباهم مخلوط کرده به آرداضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گلوله نشه تاجوشیدن هم میزنیم وزیرش وکم میکنیم تاخوب به روغن بیفته وغلیظ بشه .درآخر روش کمی کره میزاریم تا ذوب بشه وروشوباگردوتزیین میکنیم ونوش جان😋😋😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاچی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
یک بسته پودر ژله بلوبری با یک استکان آب جوش روی حرارت قرار داده تا ذرات کاملا حل شود سپس یک لیوان آب روی آن ریخته و هم زده و در ظرف مورد نظر ریخته حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. برای گل ها هر یک رنگ بسته ژله با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده سپس یه لیوان بستنی شل شده را با آن مخلوط کنید. کف یک سینی سایز ۲۰*۳۰ سلفون کشیده و ژله را درون آن ریخته و داخل یخچال قرار دهید پس از ۲۰ دقیقه آن را برش های دالبری شکل زده و رول کنید و روی ژله اصلی قرار دهید برای برگ ها هم به روش رولی عمل کرده بعد از یخچال دراوردن آن را شبیه برگ برش بزنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_رولی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌶🌶 سس فلفل دلمه ایی قرمز درست کردم خیلی عالیه و خوشمزه ست. میشه ازش به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ استفاده کرد😋 👇👇 5 الی 6 عدد فلفل دلمه ایی قرمز را داخلشو تمیز کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بدون آب نرم بشه. بعد چند عدد فلفل قرمز تند هم که تخماشو درآوردم به فلفلای نرم شده اضافه کردم. بعد فلفل ها رو داخل یه لیوان دسته دار میریزم به این صورت که به ازای دولیوان فلفل، نصف لیوان سرکه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه یه قاشق شکر و یه قاشق نمک میریزیم. همه رو داخل مخلوط کن میریزم تا یکدست شه سپس داخل یه ظرف شیشه ایی تو یخچال میذاریم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_فلفل_دلمه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم : بادام زمينى 3 پيمانه سر خالى پوست گرفته روغن مايع 5ق غ نمك 1/4 ق چ عسل 1 ق غ ✍️طرزتهيه : اول بادام زمينى رو پوست بكنيد و داخل تابه ريخته وبا حرارت ملايم تفت ميديم تا طلايى رنگ و ترد بشه مى تونيد داخل فر هم اين كار رو انجام بديد كه البته بايد حرارت كم باشه و دائم چك كنيد كه نسوزه بعد از روى حرارت برداشته وداخل ميكسر همراه با نمك و روغن مايع و عسل مى ريزيم و همه رو باهم ميكس مى كنيم تا نرم و يكدست بشه مى تونيد از روغن بيشترى استفاده كنيد و همينطور از بادام خردشده هم داخلش بريزيد كه من اينكار رو انجام دادم درضمن من يك قاشق كارامل هم به دلخواه اضافه كردم براى طعم و شيرينيش خيلى خوب و خوشمزه شد. البته سليقه ايه به نظرم براى فيلينگ كيك هم بايد عالى بشه بايد امتحان كنم ولى خيلى خوبه كه منزل اين خوشمزه ها رو درست كنيم هم لذت بخشه ، هم سالمتر وبدون مواد نگهدارنده درضمن وقتى سرد شدداخل شيشه ريخته ودريخچال نگهدارى كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کره_بادام_زمینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نشاسته گل ۱.۵ لیوان (یا نشاسته پودری (گندم یا ذرت ۱ لیوان ) (من خودم این بار از نشاسته پودری استفاده کردم کیفیت هم چنان عاااالی) شکر ۱.۵ لیوان ( من کمتر از این مقدار می ریزم که زیاد شیرین نشه سلیقه ای ) گلاب نصف لیوان آب سرد ۳ لیوان کره ۵۰ گرم (۲ ق غ) پودرنارگیل به میزان لازم اون نکته مهم در تهیه باسلوق رو فراموش نکنین که صبر و حوصله داشته باشبن با حرارت کم و هی هم بزنین و اصلا از کنارش طرف دیگه نرین . مدام هم بزنین تا باسلوق (حتی مسقطی و راحت الحلقوم ) با کیفیت داشته باشین شل نشه و بوی نشاسته نده خیلی مهمه که دارم تاکید می کنم . نشاسته رو با آب توی قابلمه نسوز ریختم اگه نشاسته تون ناخالصی داره از صافی رد کنین . بعد شکر رو بهش اضافه کردم . روی حرارت بسیار ملایم و رو به کم قرار دادم مدام هم زدم یه مدت بعد بسته میشه اما قول نخورین شما هم چنان باید هم بزنین . ۴۵ دقیقه که روی حرارت بود گلاب رو بهش اصافه کردم و باز هم زدم . حدودا یک ساعت و ربع کمی بیشتر من هی هم زدم و آخر کار کره ریختم عین حلوا یه جا جمع میشه و بعد از حرارت برداشتم .(کره قابل حذف) می تونین از زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنین . توی یه ظرفی پودر نارگیل ریختم و وسطش حفره هایی ایجاد کردم . داخل اون حفره ها گردو گذاشتم یه قاشق از موادم برداشتم و داخل حفره انداختم و و روش پودر نارگیل ریختم و بعد توی دستم گردالی کردم .۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بزارین و بعد آماده سرو هستش . توی ظرف درب بسته داخل یخچال تا یه هفته با کیفیت می مونه . طولانی تر در فریزر نگه داری کنین . می تونین از جوهر لیمو و یا آبلیمو هم استفاده کنین . تفاوت بین مسقطی و باسلوق و راحت الحلقوم چیه : در میزان مواد و در ریختن پودر ژلاتین و ژله . مسقطی و باسلوق پودر ژله و ژلاتین ندارن . راحت الحلقوم (باسلوق ژله ای) با پودر ژله یا ژلاتین درست میشه ) مسقطی اندازه موادش با باسلوق فرق داره و توی مسقطی از انواع مغز ها هم داخلش میشه استفاده کرد کره ریخته میشه و خیلی وقت ها زعفران . حدودا ۲۲ تا شد . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 مواد لازم: برنج یک پیمانه پلوپز شیر حدودا یک و نیم لیتر گلاب یک استکان خامه 100 گرم طرز تهیه: ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با مربای گل محمدی میل کنید عالیه حتما امتحان کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیر_برنج_خامه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ایده👌 زیرنوشابه رابرش میزنید چربش کنید شکلات آب شده رابابرس یک لایه ظخیم بزنید بگذاریدیخچال خودشو بگیره خارج کنیدوداخلش بستنی و يا كيك و تنقلات بریزید(برای تولد ایده جالبیه) 💠دنیای #ایده و #ترفند😊👇 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی 🍭🍭🍭 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👈۴تابادمجون رو رنده درشت ونمک پاشیدم روش یع نیم ساعتی تاآب سیاهش گرفته شه یع پیاز روهم رنده آبشو گرفتم وبا۴الی ۵حبه سیر رنده شده بهمراه سه تادونه تخم مرغ به مخلوط بالا اضافه کردم کمی نمک چون بادمجونمون نمکی شده وفلفل وزردچوبه ورفت توتابه واسع سرخ شدن برای طرف اول درشو بزارین ولی وقتی برگردوندین دیگه نیازی نیست درشو بزارین .روغن زیاد هم نمیبره هرسری بایع قاشق روغن . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱