فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی
🌸دعا می ڪنم
✨شبتون پر امید
🌸برکت در زندگیتون فراوان
✨زندگیتون آرام
🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی
✨دنیاتون پراز آدمهای خوب
🌸و امضاء خدا
✨پای تک تک آرزوهاتون
🌸بهترینها رو در
✨هر شب شعبان براتون آرزومندم
شبتون بخیر ✨🌸
صبحها لبخندی بچسبانید گوشه لبتان!
دلیلش مهم نیست
لبخند است دیگر
هفت خان رستم که نیست!
یک لیوان چای تازه دم بنوشید
گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..
#سلام_صبح_بخیر
برای کیک🔻
3 تخم مرغ کامل ،همدمای اتاق
1 سفیده تخم مرغ ،همدمای اتاق
1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شیر، همدمای اتاق
1-1/4 پیمانه آرد
وانیل
2 ق چ بیکینگ پودر
برای مگنولیا🔻
3 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر یا کمتر
1 زرده تخم مرغ
3 ق غ پر آرد
وانیل
150-200 میلی لیتر خامه صبحانه
برای رویه🔻
بیسکوییت کاکائویی پودر شده
طرز تهیه🔻
برای کیک، یک قالب 24*24سانتیمتری مربع یا دایره کمربندی رو کفشو چرب کنین و حتما کاغذ روغنی بزارین و دیواره هاشم کاغذ روغنی بزارین و فر رو در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذاریدآرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کشدار و پفی شه بعد روغن و شیر رو اضافه و مخلوط کنید ، مخلوط مواد خشک رو اضافه و به آرامی با لیسک زیرورو کنید تا گلوله ای نمونه. مخلوط رو داخل قالب بریزید و روش تکه های بیسکوییت کاکائویی بریزین و حدود 35-40 دقیقه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شه. بعد دربیارین تا کاملا به دمای اتاق برسه.
برای ماگنولیا🔻
همه مواد بجز خامه و وانیل رو داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی گاز بردارید و خامه و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و بعدبا همزن دستی هم بزنین تا از داغی بیافته و کمی خنک شه ولی هنوز روان باشه. بعد سریع روی کیک به اختیار، یک ق غ مربای دلخواه بمالین، اینجوری جذب کیکم نمیشه کرم، و کرم رو روی کیک بریرین و سطحشو صاف کنین و پودر بیسکوییت بریزین روش یکدست و بزارین چند ساعت یخچال بعد دربیارین و کمر قالب رو باز کنین و کاغذ روغنی روهم جدا کنید و کیک رو روی ظرف سرو قرار بدین میتونین بجای پودر بیسکوییت ، روی کیک پودر گردو یا پسته بریزین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودر_پیاز_خونگی
پودر پیاز یکی از ادویه هایی هست که در تهیه انواع غذا مثل انواع سوپ و پلوهای مخلوط و انواع سس هاو در تهیه آرد سوخاری و مزه دار کردن گوشت و ... می تونید استفاده کنید .
بهترین پیاز برای خشک کردن پیاز سفید هست و اگر نبود پیاز زرد . پیاز بنفش مناسب نیست .
پیاز خیلی سریع میکروب محیط رو جذب می کنه ، پس روش خشک کردن در محیط باز و جلوی آفتاب گزینه خوبی نیستش .
داخل فر یکی از گزینه های خوبی هست که بخوایم خشک کنیم .
پیاز ها رو پوستش رو گرفتم و شستم و حالت حلقه ای خرد کردم .یا حلقه ای ویا خلالی خرد بشه . ضخامت خیلی زیاد نباشه و کلفت نباشه و الا دیر خشک میشه . خیلی هم نازک نباشه و الا به سینی می چسبه .
داخل یک دستمال تمیز پیاز ها رو ریختم که کمی آب پیاز ها گرفته بشه . و بعد داخل سینی فر ریختم .
فر رو روشن کردم .درجه رو کمترین حرارت فر قرار دادم و داخل فر سینی رو گذاشتم .
هر نیم ساعت پیاز ها رو زیر و رو کردم . بعد که همه خوب خشک شد داخل آسیاب ریختم و پودر کردم .
هر چه قدر دمای فر پایین تر باشه و مدت خشک شدن بیشتر باشه ، پودر پیاز روشن تر میشه
👈حتما بعد از اینکه خشک شد بلافاصله پودر بشه و الا رطوبت محیط رو می گیره و خوب پودر نمیشه .
👈بعد از اینکه پیاز ها خوب پودر شد داخل ظرف درب بسته ریختم و توی یخچال قرار دادم .محیط خنک و تاریک باشه .
روش دیگه برای خشک کردن ماکروفر هست
بعد از اینکه پیاز ها خرد شد و روی دستمال آب پیاز گرفته شد داخل ماکروفر ۵ تا ۶ دقیقه بمونه به این روش کاملا خشک نمیشه و نیاز هست که داخل تابه دوباره ریخته بشه و با حرارت خیلی کم و دائم هم زده بشه تا کاملا خشک بشه و یا حتی میشه روی شوفاژ هم گذاشت .
هر یک عدد پیاز متوسط حدودا یک ق غ پودر پیاز به شما میده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۲تا نون باگت
۴حبه سیر
۲ق جعفری خورد شده
۵۰گرم کره
۲ق روغن زیتون
ی ق چ فلفل
ی ق چ آویشن
ی ق غ پودر سیر
ی ق غ سس فرانسوی
ی ق چ سس خردل
درحد نوک قاشق سس باربیکیو
سس ها رو میتونین حذف کنین
پنیر پیتزا
طرز تهیه🔻
نون هارو ب صورت اریب برش میزنیم همه مواد ب جز پنیر پیتزارو باهم خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه بعد یک ق از مواد روی تیکه های نون میکشیم.نون هارو داخل تابه میچینیم و روش پنیر پیتزا میریزیم میذاریم روی شعله ملایم برای حدود یک ربع.
بزای داخل فرهم نون هارو تو ظرف مناسب میچینیم و میذاریم تو فر بادمای ۱۸۰ درجه برای یک ربع فقط چن دیقه اخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون ها طلایی بشه.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت گوسفند یا گوساله:400گرم
تره خرد 400گرم
لوبیا سفید: 1پیمانه
پیاز : 1 عدد متوسط
لیمو عماتی ۲عدد
رب گوجه فرنگی: 2الی 3 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه🔻
اول پیاز خرد کرده تفت داده وفتی سبک شد گوشت اضافه میکنیم وتفت میدیم . زردچوبه وکاری و فلفل ميزنيم و با 3تا4 ليوان اب ميزاريم تا گوشت بپزه ،لوبيا سفيد كه از شب قبل خيس خورده داخل گوشت اضافه میکنیم تره را ریز خرد میکنیم نباید چرخ بشه یه تفت میدیم اندازه سرخ کردن سبزی دست خودتون معمولا مثل قورمه سبزی زیاد سرخ نمیشه ولی باز اختیاریه.(بعضی ها بسیار کم جعفری ویا گشنیز هم بهش اضافه میکنن ولی در اصل این خورشت فقط با تره هست .انوقت میشه قورمه سبزی که کمی رب زدی بهش) و يك قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى هم به سبزی اضافه کرده وتفت داده وبه قابلمه اضافه ميكنيم وچند تا لیمو عمانی راازقبل بااب گرمخیس کرده چند بار ابش عوض کردم وبا جنگال سوراخ کرده وبه خورشت اضافه میکنیم .نمک هم زده و با حرارت خيلى كم ميزاريم بپزه تا خورش خوب جا بيفته و خوشرنگ بشه . ميتونيد چند عدد گوجه گیلاسی تازه یاگوجه معمولی را قاچ کرده واضافه کنید و با سيب زمينى سرخ شده سرو كنيد.من سیب زمینی ها راکاتر زدم نکته:
سبزیش نباید چرخ بشه .بجای لیمو عمانی میتونید پودر لیموویا وغوره اضافه کنید .سبزی این خورش فقط تره است ولی بعضی ها جعفری وگشتیز ویا حتی شنبیله هم اضافه میکنن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
جو درسته ١ پيمانه
بلغور جو ١/٢ پيمانه
هويج رنده شده ١ پيمانه
جعفرى خر د شده ١/٤ پيمانه
سينه مرغ ١ عدد
پياز نگينى ١ عدد
سير له شده ٢ حبه
شير ٢ پيمانه
خامه ٥٠ گرم
كره ٥٠ گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز و سير و برگ بو براى پخت مرغ
طرز تهيه🔻
اول از همه سينه مرغ وبا پياز و برگ بو و سير ميزاريم بپزه ، بعد مرغ و در مياريم و ريش ميكنيم و آب مرغ هم به سوپ اضافه ميكنيم ،
كره رو تو قابلمه ميندازيم تا آب بشه پياز نگينى رو اضافه و يكم تفت ميديم در حدى كه پياز سبك و شيشه اى بشه بعد سير له شده رو اضافه و تفت ميديم حالا جو درسته و بلغور جو و هويج و اضافه آب ميريزيم و ميزاريم بپزه ، بعد آب مرغ و اضافه ميكنيم ،بعد شير و نمک و فلفل رو اضافه ميكنيم حالا مرغ ريش شده و جعفرى رو ميريزيم ، يك ملاقه از سوپ و به خامه اضافه و هم ميزنيم بعد به سوپ اضافه ميكنيم حالا سوپ ما آمادست.
نكته؛ بهتره جو رو از چند ساعت قبل يا بهتره بگم از شب قبل خيس کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قطاب_عسلی
موادلازم:
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست 150 گرم
آرد سفید الک شده 250 گرم
روغن 150 گرم
بیکینگ پودر نصف ق چ
مواد لازم جهت مغز قطاب
مغز گردوی پودر شده 150 گرم
پودر شکر 150 گرم
عسل 2 ق غ
گلاب نصف استکان
هل آسیاب شده 1 ق غ
پودر دارچین 1 ق غ
پودر میخک 1 ق چ
عسل اضافه جهت غلطاندن قطابها
این شیرینی سنتی سوغات شهر خلخال است به نام بالا باتماز
- ابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و بیکینگپودر) به جز آرد را با هم خوب مخلوط میکنیم. سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
- خمیر را با وردنه پهن میکنیم (به ضخامت حدود 3 میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر 7 سانتیمتر آن را برش میدهیم.
- اکنون مواد لازم جهت مغز قطاب ( پودر شکر،2 قاشق غذاخوری عسل ، مغز گردوی پودر شده، گلاب، هل آسیاب شده، پودر دارچین و پودر میخک) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار میدهیم. سپس آن را از وسط تا کرده و لبههای خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل میدهیم تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.
- اکنون سینی فر را خوب چرب کرده و شیرینیها را درون آن میچینیم. سپس در طبقه بالای فر با حرارت 220درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه (تا زمانی که روی شیرینیها به رنگ طلایی در آید) قرار می دهیم.
- سپس 500 گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار میدهیم. دقت کنید عسل نباید بجوشد. سپس قطابها را درون آن به مدت 2 دقیقه غوطهور مینماییم تا عسل به خورد قطاب برود.
- سپس قطاب ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار میدهیم تا عسل اضافی آنها برود.
پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رشته_خوشکار
مواد لازم:
آرد سفید ۴۰۰ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
نشاسته گل ۳۰ گرم(نشاسته برای اینه که رشته خوشکار خشک نشه، میتونید حذف کنید)
آب ۳ لیوان
شیر ۱ لیوان
(کلا ۴ لیوان آب و شیر لازم داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید شیر و آب بریزید مثلا کلا شیر یا کلا آب یا نصف نصف از هر کدوم یا ...)
مواد میانی:
گردو درشت آسیاب شده ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم (بهتره دانه ریز باشه)
دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
(میزان مواد میانی سلیقه ایه میتونید مقدار مواد رو به دلخواه کم و زیاد کنید)
طرز تهیه:
نشاسته گل رو داخل کاسه بریزید و نصف لیوان آب بهش اضافه کنید هم بزنید تا نشاسته حل بشه. آرد سفید، آرد برنج، شیر و آب رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. مواد رو از صافی رد کنید. مواد رشته آماده ست.
برای ریختن رشته میتونید از شانه مخصوص رشته خوشکار استفاده کنید یا از لوازم قنادی بطری مخصوص ریختن رشته خوشکار رو تهیه کنید.
یا مثل من از بطری شیر استفاده کنید که خیلی کار باهاش راحته. در بطری رو بوسیله یه میله داغ سوراخ کنید و سوزن تلمبه (که میتونید از دوچرخه فروشی ها تهیه کنید) داخل سوراخها قرار بدید و با چسب قطره ای فیکس کنید یا اینکه به جای سوزن تلمبه از نی ساندیس یا گوش پاکن استفاده کنید به قطعات کوچک ببرید و داخل سوراخهایی که روی در بطری ایجاد کردید قرار بدید.
از تابه بزرگ استفاده کنید با دستمال کاغذی کمی تابه را چرب کنید، بهتره بطری رو تکون بدید و مواد رو به صورت رشته های عمودی و افقی بریزید(باید حالت توری داشته باشه)
بعد از چند ثانیه مواد خودش رو میگیره و براحتی از تابه جدا میشه.
بلافاصله رشته رو بپیچید، اگه خیلی طول بکشه رشته خشک میشه و موقع پیچیدن می شکنه. برای پیچیدن خوشکار یک قاشق مربا خوری از مخلوط مواد مواد میانی داخل رشته قرار بدید و دو طرفش رو خوب فیکس کنید تا موقع سرخ کردن باز نشه.
رشته و خوشکار رو بعد از پیچیدن روی دستمال نخی تمییز بزارید تا کاملا خنک بشه.
با این مقدار مواد حدود ۴۰ تا رشته خوشکار بدست میاد.
رشته خوشکار رو میتونید سه ماه داخل فریزر نگه دارید و وقتی یخش باز شد سرخ کرده و میل کنید.
رشته خوشکار رو در روغن داغ سرخ کنید. میتونید به همین صورت میل کنید یا داخل شهد بندازید که خوشمزه تر میشه.
شهد حتما باید داغ باشه ولی فرقی نداره رشته خوشکار سرد یا گرم باشه.
میتونید رشته خوشکار رو سرخ کنید و تو یخچال بزارید و قبل از سرو بندازید داخل شهد داغ، یکی دو دقیقه داخل شهد بمونه کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_نشاسته_ای
#نان_نشاسته_پنبه_ای
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) .
1 لیوان روغن مایع .
2 قاشق غذاخوری شکر .
1 قاشق چایخوری نمک .
1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) .
1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده
4/5تا5 لیوان آرد
(اندازه لیوان 200 میلی لیتراست )
طرز تهیه:
ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخممرغ را اضافه وهم بزنید.
سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود.
خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ).
خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود.
بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ،
میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید
اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید
این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید
برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی
اول گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب ورز بدید و سپس به صورت توپ های کوچیک قلقلی کنید و توی ماهیتابه بزارید تا زمانی که توپک های گوشت ابش کشیده شد کمی روغن اضافه کنید و کمی که سرخ شدن توپک های گوشت شما اماده هستن دوم پیاز رو نگینی خرد کنید و تو روغن سرخش کنید و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کمی نمک و مقداری اب زمانی که خوب سس شما غلیظ شد بیشتر توپک های گوشتتون رو به سس اضافه کنید و مقداری رو برای تزیین نگه دارید در اخر ماکارونی رو که آبکش کردید ته دیگ رو سیب زمینی بچینید و مواد رو لا به لای ماکارونی ها بریزید و بزارید دم بکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نخودچی
آرد نخودچی250 گرم دو آتیشه
روغن صاف قنادی.125 گرم
پودر قند125 گرم
پودر هل1 قاشق سوپ خوری
پودر پسته یا تخم خرفه
زعفران غلیظ.1غ
آرد را سه بار الک می کنیم پودر قند و روغن جامد را حدود 7 دقیقه با همزن می زنیم پودر هل و زعفران را اضافه می کنیم از آرد نخودچی حدود 2 قاشق غذاخوری بر داشته بجاش آرد شیرینی پزی اضافه می کنیم آرد را به مواد اضافه می کنیم اگر خمیر سنگین شده بودبا دست ورز می دهیم خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم بعد از استراحت خمیر را بین کاغذ روغنی باز کرده و قالب می زنیم روی شیرینی ها رو می تونید پودر پسته یا تخم خرفه بدید.داخل فر با درجه حرارت 175 قرار می دهیم.مدت پخت نمی گم.چون در فرهای مختلف فرق داره.ولی باید در حدی باشه که زیرش یکم تغییر رنگ بده.تقریبا حدود 10 دقیقه کافی هست اگر خمیر شل بود بهش کمی آرد نخودچی برنید. اگر خمیر سفت بود و پودر میشد، دو تا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. برای تهیه روغن صاف می تونید روغن جامد را روی حرارت بزارید در حدی که فقط گرم بشه بعد از خنک شدن در یخچال قرار بدید تا دوباره سفت بشه حتما بزارید شیرینی کامل خنک شود جدا کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم زولبیا
۱ لیوان آرد
سه چهارم لیوان آب
یک ق غ بکینگ پودر
زعفران یک ق غ ( دلخواه)
و یه نکته. اینکه شربت زولبیا حتما باید ولرم باشه ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_قارچ
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی .
در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه .
برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ها رو ریز خرد کردم .
سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم .
فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم .
پیاز رو رنده کردم .
سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛