ژله رنده ای رنگین کمان
مواد لازم:
ژله ی آلوورا ۲ بسته
ژله توتفرنگی ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
ژله موز ۱ بسته
ژله لیمو ۱ بسته
ژله بلوبری ۱ بسته
ژله انگور ۱ بسته
شیر پرچرب به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول هر بسته ژله رنگی رو جدا گانه در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش شفاف شود و میذاریم هر کدوم از ژله ها خنک بشن ،شیر رو هم از قبل از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسد،بعد از اینکه هر کدوم از ژله ها خنک شدن به هر کدوم نصف فنجان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و هم میزنیم،هر کدوم از ژله هایی که بهش شیر اضافه کردیمو تو کاسه های چرب شده میریزیم و کاسه ها رو بمدت ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ژله ها کاملا ببندن،بعد از اینکه ژله ها بستن،۲ بسته ژله ی آلوورا را فقط در سه لیوان آب جوش حل میکنیم بدون اینکه بهش آب سرد اضافه کنیم و اجازه میدیم ذراتش کاملا حل شود و آلوورا خنک شود.اول ژله شیر توتفرنگی را از کاسه خارج میکنیم و رنده میکنیم و قالب موردنظرو چرب میکنیم و ژله رنده شده توتفرنگی توش میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،حالا ژله شیر پرتقالو رنده میکنیم و روی لایه اول میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و دوباره میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،سپس ژله موز رو رنده میکنیم و توی قالب میریزیم و روش آلوورا میریزیم وبه همین ترتیب ژله لیمو و بلوبری و انگور را به ترتیب رنده میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم و روشون آلوورا میریزیم،البته هر رنگ که تقریبا خودشو گرفت رنگ بعدی رو میریزیم تا قالب پرشود و درآخر قالبو بمدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد سپس قالبو چند ثانیه داخل آب گرم میذاریم و کناره هاشو با چاقو آزاد میکنیم و ظرف موردنظرو که با کمی آب خیس کردیم روش میذاریم و برمیگردونیم و قالبو به آرامی از ژله جدا میکنیم.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_کنجدی
واما دستور:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
کره ۶۰ گرم
پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۱/۲ پیمانه یا لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ ۱عدد
آرد سفید ۲۲۵ گرم حدود یک ویک دوم پیمانه سرپر
پودر کاکائو ۱ق م سرپر
بیکینگ پودر ۱ق چ
آرد،بیکینگ پودر وپودر کاکائو را الک کنید و کنار بگذارید،
کره نرم شده در دمای محیط +پودر قند ووانیل را باهمزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ(همدمای محیط ،سرد نباشد)را اضافه کرده کمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر و پودرکاکائو را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودرنهایت با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر جمع شود،کف قالب مربع ۲۵ را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید وخمیر را باحوصله ویکدست کف قالب پهن کنید
سپس درون فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت دهید بیشتر نپزید که خمیر خشک بشه،
دراین زمان مواد رویه را آماده کنید:
کنجد برشته شده ۱۰۰ گرم حدود یک پیمانه سرخالی
عسل ۱۰۰ گرم حدود ۱/۲ پیمانه (جایگزین عسل شربت بار همون شربت زولبیا بامیه)
شکر ۱ق غ(اگر دوست دارین کم شیرینتر باشه حذف شود)
کره گیاهی ۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۱ق غ
همه مواد را داخل ظرفی ریخته وروی بخار آب کتری در حد ذوب شدن کره و روان شدن مایه قرار دهید،
پس از پخت لایه زیری بلافاصله مواد را روی آن ریخته وصاف ویکدست کنید وده دقیقه دیگر درفر قرار دهید،
پس ازاین زمان فر راخاموش کنید و بیست دقیقه ای زمان دهید تا شیرینی درون فر خاموش بماند سپس خارج کنید از قالب جدا کنید و برش بزنید،
(می تونید روی شیرینی سلفون بکشید وبگذارید بمونه وبعد برش بزنید من اینکار رو انجام دادم تا شیرینی نرم بمونه وتمیزتر برش بخوره)
بافت این شیرینی نرمه بین کیک وبیسکوییت
وبا این میزان مواد حدود سی عدد شیرینی به همین سایز خواهید داشت،
درون ظرف دربسته ودر یخچال یک ماه ماندگاری داره درفریزر بیشتر
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_رنگینک
آرد گندم یا آرد سنگک 500 گرم
روغن جامد یا کره 250 تا 300 گرم
(من از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کردم)
(بسته به جنس آرد ممکنه مقداری بیشتر از 250 گرم استفاده شود)
برای رنگینک بشقابی میتونید از ترکیب کره و روغن مایع یا روغن مایع به تنهایی استفاده کنید.
خرمای سیاه یا رطب 500 گرم
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری یا بیشتر(به سلیقه شما بستگی داره)
مغز گردو 100 تا 150 گرم
پودر قند 130 گرم
برای تهیه رنگینک میتونید بعد از تفت دادن آرد و روغن پودر قند را به اون اضافه کنید یا در مرحله نهایی بعد از اینکه آرد و روغن را روی خرماها ریختید و آرد و روغن خنک شد پودر قند را روی آن الک کنید.
من برای تزئین اسلایسها از شکلات سفید مذاب به جای پودر قند استفاده کردم،شما میتونید در مرحله نهایی پودر قند را روی اسلایس ها الک کنید.
من دستور رو نصف کردم
ابتدا هسته خرما را در آورده و با کارد یا قیچی آنها را نگینی کنید.
گردو را هم نگینی کنید و کنار بگذارید.
در تابه آرد گندم را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
سپس کره یا روغن جامد را اضافه و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
در انتها پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط آرد و روغن را کنار بذارید تا به دمای محیط برسه.
کف ظرف مستطیل شکل را دو لایه نایلون بیندازید.
نیمی از مخلوط آرد و روغن را کف ظرف پهن کنید.
سپس مقداری از خرمای نگینی را هم روی آن پخش کرده و 10 دقیقه در یخچال قرار دهید در حدی که مخلوط آرد و روغن کمی خودش را بگیرد(زیاد سفت نشود)
سپس از یخچال خارج کرده و گردوی نگینی و بقیه خرما را هم روی پخش کنید و با دست کاملا فشرده کنید.
در انتها باقی مانده مخلوط آرد و روغن را روی سطح مواد پهن و صاف کرده و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
بعد از یخچال خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا از سردی بیفته و با کارد تیز برش بزنید.
اگه از یخچال در بیارید و بلافاصله برش بزنید تکه تکه میشه و اسلایس ها ظاهر تمیزی نخواهند داشت.
بعد روی اسلایسها پودر قند الک کنید یا مثل من میتونید از شکلات سفید مذاب برای تزئین اونها استفاده کنید.
تکه ای شکلات سفید را خورد کنید و روی بخار کتری ذوب کرده و صبر کنید تا از داغی بیفتد و بعد تزئین کنید.
میتونید رنگینک را برای مهمانی از چند روز قبل تهیه و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
من معمولا برای سرو از یکساعت زودتر رنگینک رو از یخچال خارج میکنم تا به دمای محیط برسه.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید
یک بسته ژله با طعم دلخواهتون
و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه .
یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین
نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بهشتی
مهمه که برای نتیجه عالی حتما مواد وزن بشن...
روغن صاف قنادی(روغن پنجاه) 100 گرم
دقت کنید برای این شیرینی مجبوریم حتما از روغن قنادی استفاده کنیم
پودر قند 100 گرم
آرد قنادی 200 گرم
روغن مایع 25 گرم(حدودا 2 قاشق عذاخوری لبریز)
پودر هل نصف تا 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
در صورت استفاده از کاکائو 2 قاشق از آرد کم کنید
من دوبار مواد رو درست کردم یکبار رنگ خوراکی ژله ای بهش زدم و یکبار پودر کاکائو
خمیر سنگین هست و اگر چرخ گوشت در دسترس ندارید بهتره مواد رو دو برابر نکنید وگرنه مجبور میشید زیاد ورز بدید که خیلی سخته😉😇
روغن قنادی+پودر قند را 10 تا 12 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا مثل خامه قنادی فرم بگیرد و سبک و پوک شود.
مهم ترین مرحله شیرینی بهشتی این قسمت هست چون اگه روغن و پودر قند خوب همزده نشن آرد کمتر از میزانی که در دستور نوشتم جذب میشه و باعث وارفتن شیرینی در فر میشه.
در این شیرینی حتما باید همه آرد اضافه بشه.
بعد از 5 دقیقه که زدید وانیل و پودر هل رو اضافه و دوباره هم بزنید تا مخلوط بشه.
و بعد 2 قاشق لبریز روغن مایع اضافه و به همزدن ادامه بدید تا جایی که مثل خامه فرم بگیره و سبک بشه.
در این مرحله به مواد رنگ ژله ای یا پودر کاکائو یا زعفران دمکرده خیلی غلیظ در حد 1 قاشق مرباخوری میتونید اضافه و هم بزنید.
سپس آرد را کامل اضافه و مخلوط کنید
تا خمیر به دست آید
اگر لازم بود با نوک انگشت کمی ورز دید تا منسجم شود.
سپس هر بار مقداری خمیر را بین دو نایلون باز و کاتر بزنید یا گلوله کرده طرح بیندازید.
اگر خواستید ماسوره بزنید 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد کنید به راحتی ماسوره میخوره و امکان نداره در فر وابره...
سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ نداره
در فر 170 درجه 15 دقیقه بپزید.
با کارد شیرینی رو تکون بدید هر وقت جابجا شد از فر دربیارید وگرنه شیرینی خشک میشه
در تابه دو طرفه یا فر دست ساز قابل تهیه ست...واشر تابه رو در بیارید دو لایه کاغذ بندازید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید.
حدود نیم کیلو شیرینی بهتون میده
شیرینیها رو در جای خشک و خنک خارج از یخچال تا 6 ماه میتونید نگهداری کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛