eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔴 🔰 قتل یا خودکشی⁉️😳 مشاهده جواب 👈کلیک کنید👉 این معمای پلیس آلمان جنجال زیادی در شبکه های مجازی بپا کرد 🧐🤔👇 https://eitaa.com/joinchat/2578841612C8db99a3390 https://eitaa.com/joinchat/2578841612C8db99a3390
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳پارت اول ماکارونی فرمی ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد ادویه( نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا،پودر سیر،کاری،زردچوبه و عصاره ی گوشت) ذرت،فلفل دلمه به مقدار لازم قارچ، ژامبون به مقدار لازم آرد سوخاری یا معمولی ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله آلوورا ژله رنگ دلخواه شیر یا بستنی قالب گل ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن. ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید. 💥 نکات: 🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید 🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون کره ای: نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع یک لیوان آب گرم یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری شکر رو با هم مخلوط کنید ۶۰۰ گرم آرد رو کم کم به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید روی سطح کار آرد پاشی شده به ۴ قسمت تقسیم و هر کدام رو چونه کنید بذارید ۱۰ دقیقه استراحت کنه هر چونه رو باز کنید و روش کره آب شده بریزید (کلا ۸۰ تا ۱۰۰ گرم کره برای کل خمیر) لایه لایه کره و خمیر باز شده رو بذارید و کناره هاش رو هم فیکس کنید مثل ویدیو نواری برش بزنید و آروم رول کنید رول ها رو ۱۰ دقیقه دیگه بذارید استراحت کنه خمیر ها رو باز کنید روش پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید و خمیر رو‌ ببندید روشونو با زرده تخم مرغ رومال کنید و تو فر ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه زمان بدید تا طلایی شن اینم از نونای نرم و خوش خوراکمون😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔹چه شب زيبایی خواهـد بود ✨وقتی برای 🔹دوستان و عزیزانمان ✨آرامش موفقيت و سلامتی 🔹بخواهيـم ✨با آرزوی شبی آرام برای شما 🔹شبتون بخیر ✨فـرداتون زیبا و پراز موفقیت
❌دستور خیلی حساسه باید به گرم کار کنید پودر نارگیل چرب و تازه 125 گرم شکر 250 گرم روغن مایع 75 گرم سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 125 گرم(حدود 3 تا 4 عدد سفیده) آب لیمو ترش ترجیحا تازه 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر+پودر نارگیل+2/3 روغن+2/3 سفیده رو مخلوط و 2 تا 3 بار چرخ کنید ◀میتونید ابتدا شکر+پودر نارگیل رو 15 ثانیه در غذاساز بریزید و بعد 2/3 سفیده و روغن رو اضافه کنید و 2 پالس 15 ثانیه ای مواد رو میکس کنید ◀مرحله اول داغ زدن مواد رو در قابلمه کوچیک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و مدام با لیسک دورانی هم بزنید(اگه مدام هم نزنید سفیده میبنده و شیرینی خراب میشه)چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس قابلمه و شعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه ◀دقت کنید طی دو مرحله داغ زدن مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه بعد از مرحله اول داغ زدن ظرف رو از روی حرارت بردارید و بقیه روغن+اب لیمو ترش+وانیل+سفیده را اضافه و سریع تا مواد یکدست بشه و سفیده نبنده ◀مرحله دوم داغ زدن دوباره قابلمه را روی حرارت کاملا ملایم بذارید و مدام و سریع به صورت دورانی هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر شروع به ذوب شدن میکنه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار بشه ◀در انتهای داغ زدن انگشت را در مواد فرو کنید باید کاملااا داغ بشه ولی نسوزه(حدود 7 تا 15 دقیقه طول میکشه) ◀و ذرات شکر نباید حس بشن مواد را در ظرف دیگه ای بریزید و اجازه بدید در دمای محیط کاملا خنک بشه ◀مواد شیرینی بعد از خنک شدن یک درجه غلیظ تر میشه ◀بعد از خنک شدن اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود 1 تا 2 قاشق مرباخوری آرد برنج را به تدریج اضافه کنید مواد را در قیف بریزید کف سینی را کاغذ بندازید ◀سینی سیاه فر مناسب نیست با فاصله مواد را روی کاغذ پایپ کنید انگشت را چرب و نوک برجسته مواد را بخوابانید در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید ◀شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید وسریع درظرف دربسته بگذارید تانرم بمونه🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رنده ای رنگین کمان مواد لازم: ژله ی آلوورا ۲ بسته ژله توتفرنگی ۱ بسته ژله پرتقال ۱ بسته ژله موز ۱ بسته ژله لیمو ۱ بسته ژله بلوبری ۱ بسته ژله انگور ۱ بسته شیر پرچرب به مقدار لازم طرز تهیه: اول هر بسته ژله رنگی رو جدا گانه در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش شفاف شود و میذاریم هر کدوم از ژله ها خنک بشن ،شیر رو هم از قبل از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسد،بعد از اینکه هر کدوم از ژله ها خنک شدن به هر کدوم نصف فنجان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و هم میزنیم،هر کدوم از ژله هایی که بهش شیر اضافه کردیمو تو کاسه های چرب شده میریزیم و کاسه ها رو بمدت ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ژله ها کاملا ببندن،بعد از اینکه ژله ها بستن،۲ بسته ژله ی آلوورا را فقط در سه لیوان آب جوش حل میکنیم بدون اینکه بهش آب سرد اضافه کنیم و اجازه میدیم ذراتش کاملا حل شود و آلوورا خنک شود.اول ژله شیر توتفرنگی را از کاسه خارج میکنیم و رنده میکنیم و قالب موردنظرو چرب میکنیم و ژله رنده شده توتفرنگی توش میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،حالا ژله شیر پرتقالو رنده میکنیم و روی لایه اول میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و دوباره میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،سپس ژله موز رو رنده میکنیم و توی قالب میریزیم و روش آلوورا میریزیم وبه همین ترتیب ژله لیمو و بلوبری و انگور را به ترتیب رنده میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم و روشون آلوورا میریزیم،البته هر رنگ که تقریبا خودشو گرفت رنگ بعدی رو میریزیم تا قالب پرشود و درآخر قالبو بمدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد سپس قالبو چند ثانیه داخل آب گرم میذاریم و کناره هاشو با چاقو آزاد میکنیم و ظرف موردنظرو که با کمی آب خیس کردیم روش میذاریم و برمیگردونیم و قالبو به آرامی از ژله جدا میکنیم. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واما دستور: مواد لازم برای تهیه خمیر: کره ۶۰ گرم پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۱/۲ پیمانه یا لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱عدد آرد سفید ۲۲۵ گرم حدود یک ویک دوم پیمانه سرپر پودر کاکائو ۱ق م سرپر بیکینگ پودر ۱ق چ آرد،بیکینگ پودر وپودر کاکائو را الک کنید و کنار بگذارید، کره نرم شده در دمای محیط +پودر قند ووانیل را باهمزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ(همدمای محیط ،سرد نباشد)را اضافه کرده کمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر و پودرکاکائو را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودرنهایت با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر جمع شود،کف قالب مربع ۲۵ را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید وخمیر را باحوصله ویکدست کف قالب پهن کنید سپس درون فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت دهید بیشتر نپزید که خمیر خشک بشه، دراین زمان مواد رویه را آماده کنید: کنجد برشته شده ۱۰۰ گرم حدود یک پیمانه سرخالی عسل ۱۰۰ گرم حدود ۱/۲ پیمانه (جایگزین عسل شربت بار همون شربت زولبیا بامیه) شکر ۱ق غ(اگر دوست دارین کم شیرینتر باشه حذف شود) کره گیاهی ۵۰ گرم زعفران دم کرده غلیظ ۱ق غ همه مواد را داخل ظرفی ریخته وروی بخار آب کتری در حد ذوب شدن کره و روان شدن مایه قرار دهید، پس از پخت لایه زیری بلافاصله مواد را روی آن ریخته وصاف ویکدست کنید وده دقیقه دیگر درفر قرار دهید، پس ازاین زمان فر راخاموش کنید و بیست دقیقه ای زمان دهید تا شیرینی درون فر خاموش بماند سپس خارج کنید از قالب جدا کنید و برش بزنید، (می تونید روی شیرینی سلفون بکشید وبگذارید بمونه وبعد برش بزنید من اینکار رو انجام دادم تا شیرینی نرم بمونه وتمیزتر برش بخوره) بافت این شیرینی نرمه بین کیک وبیسکوییت وبا این میزان مواد حدود سی عدد شیرینی به همین سایز خواهید داشت، درون ظرف دربسته ودر یخچال یک ماه ماندگاری داره درفریزر بیشتر . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد گندم یا آرد سنگک 500 گرم روغن جامد یا کره 250 تا 300 گرم (من از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کردم) (بسته به جنس آرد ممکنه مقداری بیشتر از 250 گرم استفاده شود) برای رنگینک بشقابی میتونید از ترکیب کره و روغن مایع یا روغن مایع به تنهایی استفاده کنید. خرمای سیاه یا رطب 500 گرم پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری یا بیشتر(به سلیقه شما بستگی داره) مغز گردو 100 تا 150 گرم پودر قند 130 گرم برای تهیه رنگینک میتونید بعد از تفت دادن آرد و روغن پودر قند را به اون اضافه کنید یا در مرحله نهایی بعد از اینکه آرد و روغن را روی خرماها ریختید و آرد و روغن خنک شد پودر قند را روی آن الک کنید. من برای تزئین اسلایسها از شکلات سفید مذاب به جای پودر قند استفاده کردم،شما میتونید در مرحله نهایی پودر قند را روی اسلایس ها الک کنید. من دستور رو نصف کردم ابتدا هسته خرما را در آورده و با کارد یا قیچی آنها را نگینی کنید. گردو را هم نگینی کنید و کنار بگذارید. در تابه آرد گندم را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سپس کره یا روغن جامد را اضافه و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. در انتها پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط آرد و روغن را کنار بذارید تا به دمای محیط برسه. کف ظرف مستطیل شکل را دو لایه نایلون بیندازید. نیمی از مخلوط آرد و روغن را کف ظرف پهن کنید. سپس مقداری از خرمای نگینی را هم روی آن پخش کرده و 10 دقیقه در یخچال قرار دهید در حدی که مخلوط آرد و روغن کمی خودش را بگیرد(زیاد سفت نشود) سپس از یخچال خارج کرده و گردوی نگینی و بقیه خرما را هم روی پخش کنید و با دست کاملا فشرده کنید. در انتها باقی مانده مخلوط آرد و روغن را روی سطح مواد پهن و صاف کرده و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. بعد از یخچال خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا از سردی بیفته و با کارد تیز برش بزنید. اگه از یخچال در بیارید و بلافاصله برش بزنید تکه تکه میشه و اسلایس ها ظاهر تمیزی نخواهند داشت. بعد روی اسلایسها پودر قند الک کنید یا مثل من میتونید از شکلات سفید مذاب برای تزئین اونها استفاده کنید. تکه ای شکلات سفید را خورد کنید و روی بخار کتری ذوب کرده و صبر کنید تا از داغی بیفتد و بعد تزئین کنید. میتونید رنگینک را برای مهمانی از چند روز قبل تهیه و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. من معمولا برای سرو از یکساعت زودتر رنگینک رو از یخچال خارج میکنم تا به دمای محیط برسه. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید یک بسته ژله با طعم دلخواهتون و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه . یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مهمه که برای نتیجه عالی حتما مواد وزن بشن... روغن صاف قنادی(روغن پنجاه) 100 گرم دقت کنید برای این شیرینی مجبوریم حتما از روغن قنادی استفاده کنیم پودر قند 100 گرم آرد قنادی 200 گرم روغن مایع 25 گرم(حدودا 2 قاشق عذاخوری لبریز) پودر هل نصف تا 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری در صورت استفاده از کاکائو 2 قاشق از آرد کم کنید من دوبار مواد رو درست کردم یکبار رنگ خوراکی ژله ای بهش زدم و یکبار پودر کاکائو خمیر سنگین هست و اگر چرخ گوشت در دسترس ندارید بهتره مواد رو دو برابر نکنید وگرنه مجبور میشید زیاد ورز بدید که خیلی سخته😉😇 روغن قنادی+پودر قند را 10 تا 12 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا مثل خامه قنادی فرم بگیرد و سبک و پوک شود. مهم ترین مرحله شیرینی بهشتی این قسمت هست چون اگه روغن و پودر قند خوب همزده نشن آرد کمتر از میزانی که در دستور نوشتم جذب میشه و باعث وارفتن شیرینی در فر میشه. در این شیرینی حتما باید همه آرد اضافه بشه. بعد از 5 دقیقه که زدید وانیل و پودر هل رو اضافه و دوباره هم بزنید تا مخلوط بشه. و بعد 2 قاشق لبریز روغن مایع اضافه و به همزدن ادامه بدید تا جایی که مثل خامه فرم بگیره و سبک بشه. در این مرحله به مواد رنگ ژله ای یا پودر کاکائو یا زعفران دمکرده خیلی غلیظ در حد 1 قاشق مرباخوری میتونید اضافه و هم بزنید. سپس آرد را کامل اضافه و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید اگر لازم بود با نوک انگشت کمی ورز دید تا منسجم شود. سپس هر بار مقداری خمیر را بین دو نایلون باز و کاتر بزنید یا گلوله کرده طرح بیندازید. اگر خواستید ماسوره بزنید 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد کنید به راحتی ماسوره میخوره و امکان نداره در فر وابره... سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ نداره در فر 170 درجه 15 دقیقه بپزید. با کارد شیرینی رو تکون بدید هر وقت جابجا شد از فر دربیارید وگرنه شیرینی خشک میشه در تابه دو طرفه یا فر دست ساز قابل تهیه ست...واشر تابه رو در بیارید دو لایه کاغذ بندازید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید. حدود نیم کیلو شیرینی بهتون میده شیرینیها رو در جای خشک و خنک خارج از یخچال تا 6 ماه میتونید نگهداری کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قلقلی پاشا عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید. گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه) مواد داخل سس پیاز یکعدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر رب انار سه الی چهار قاشق پر نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه. اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹 به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
() این غذا یک غذای پر و خوشمزه هست و اولین قاشقی که میل میکنید متوجه میشید که چقدر خاص هستش . مواد لازم کابلی پلو • گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم • برنج: ۳ پیمانه • هویج: ۶ عدد • پیاز داغ: نصف‌پیمانه • خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه • کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه • خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه • شکر: ۲ قاشق غذاخوری • کره: ۳۰ گرم • زعفران دم کرده: به مقدار لازم • دارچین: ۱/۳ قاشق چای‌خوری • زیره: ۱/۴ قاشق چای‌خوری • هل: ۴ الی ۵ عدد • پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل) • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم برنج‌ را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم. پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغ ها تفت میدهیم. نصف همه ادویه ها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ها بپزند. هویج ها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویج ها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم‌تا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همه ی ادویه ها به این مواد اضافه میکنیم. برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویه ها دم میکنیم. هنگام سرو، برنج و‌گوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب کوشت روی برنج بریزید. نوش جان برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه😋 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳😍😍 گوشت مرغ - 1 کیلوگرم. پیاز - 300 گرم نان - 6 عدد. شیر - 150 میلی لیتر. سیر - 1 دندان کره - 30 گرم سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری نمک - 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری جعفری - 30 گرم روغن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ارد….۳پیمانه تخم مرغ….۴ عدد شکر….۱ پیمانه و نیم روغن…..۱پیمانه شیر…..۱پیمانه بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری دارچین…..۱قاشق چای خوری پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری وانیل تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید. قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌞 من اول حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم. حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم. میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه. مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه. در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد آب روی برنج خیسانده رو دور بریزید وبرنج رو در قابلمه بریزید. برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید. . وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد،عدس پخته را هم اضافهو هم بزنید و بلافاصله آبکش کنید. در قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد نظرتون رو بچینید و حالا به تناوب مقداری از مخلوط عدس پلو و مقداری ادویه پلو بریزید. اضافه کردن ادویه پلویی به سلیقه شما بستگی داره...ادویه پلو رو از عطاری میتونید تهیه کنید.(جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده) . بعد در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه. حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه. بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید. (من از کمی زیره سبز به همراه پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌) بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه . در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،پیاز داغ و یا خرما بنا به ذائقه و سلیقه خودتون تزئین و سرو کنید🌸 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛