eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار مواد برای ۶ تا ۷ نفر کافیه نخود ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم لوبیا چیتی ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم عدس و ماش با هم ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم سبزی آش پاک نکرده معادل ۸۰۰ گرم که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج هست اگه فصل اسفناج نبود از برگ چغندر استفاده کنید من از یک بسته سبزی آماده استفاده کردم که معادل ۴۰۰ گرم سبزی خرد شده ست پیاز داغ ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم سیر داغ ۲ ق غ نعنا خشک ۱_۳ ق غ (۱ ق رو داخل آش میریزم و بقیه شو با روغن کمی تفت میدم و برای تزئین روی آش استفاده میکنم) آرد ۲ ق غ زردچوبه ۱ ق م پر یا ۱ ق غ سر صاف روغن ۳-۲ ق غ رشته نصف بسته معادل ۲۵۰ گرم نمک و فلفل قرمز به میزان لازم کشک برای سرو به میزان لازم در کل برای آش لازم نیست مواد رو دقیق اندازه بگیرید خیلی ها چشمی مواد رو میریزن پس اگه مقداری کم و زیاد شد مشکلی نیست طرز تهیه نخود و لوبیا چیتی رو ۲۴ ساعت قبل با آب سرد خیس کنید، چند بار آبشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه عدس و ماش رو هم ۳-۲ ساعت قبل با هم خیس کنید هر کدوم رو جداگانه بپزید بقیه مراحل کار هم که روی ویدئو مشخصه امیدوارم این آش خوشمزه رو درست کنید و کنار عزیزانتون ازش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور لازانیا خوشمزه برای مهمونیا که خیلی عالیه و نیازی به برش نداره😍 ۱۲ عدد ورق لازانیا ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف لیوان پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم پنیر پیتزا برای سس بشامل: ۲ ق غ کره ۲ ق غ آرد ۳ فنجان شیر نمک فلفل سیاه مقداری پنیر ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس فلفل دلمه و پوره گوجه فرنگی رو بریزین و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین و هم بزنید مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک و فلفل رو ریخته تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید لازانیا رو در آب جوش در حدود ۸ دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه) هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین ‏ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ هیچ آغازی🌹 زیباترازسلام نیست🌹 سلام دوستان😊✋ صبحتون شاد و پرانرژی🌹 به دومین روز ماه پُر برکت رمضان خوش آمدید 🌹 😊 ماه نور ✨🌙 ماه مهمانی خدا مبارک❤
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان🙏
اینم آموزش نخودچی با روغن نیمه جامد برای حدود ۵۰ عدد شیرینی ارد نخودچی ۲۰۰ گرم حدود دو پیمانه ارد سفید ۶۰ گرم ۱/۲ پیمانه سرخالی پودر هل ۱ ق چ پودر قند ۱۲۰ گرم ۱ پیمانه سر خالی (کم شیرین تر دوست داشتین میشه کمی کمتر هم زد) روغن جامد یا نیمه جامد ( قوطی آبی رنگ لادن استفاده کردم) روغن را روی بخار آب کتری اب کنید بعد اندازه بزنید ،۱۰۰ گرم روغن اب شده سرد نیاز هست حدود۱/۲ پیمانه آرد نخودچی،آرد سفید و پودر قند الک شود ،سپس همه مواد باهم مخلوط شود خمیر پودری ای خواهید داشت خمیر را دوبار از چرخ گوشت رد کنید یا با سرانگشتان کم کم ورز بدین تا لطیف بشه (چرخ کنید خیلی بهتره) خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به قطر یک تا نیم سانت یکدست و مرتب پهن کنید و۲۴ساعت در محیط استراحت دهید اگر عجله دارین چند ساعت بگذارید یخچال بعد از استراحت ان را صاف ویکدست کنید وروکش لاته بزنید، دوستانی که مقدار خمیرشون زیاده ،،،می تونین ته سینیهای شیرینی که دیواره یک سانت دارن نایلون کشیده وخمیر را کف سینی پهن ویکدست کنند و استراحت بدن وبعد از استراحت با نایلون از سینی خارج کنید به این روش هم خمیر کاملا یکدست وهم ارتفاع خواهد بود برای روکش لاته اول اینکه ،،،این مقداری که می نویسم برای میزان خمیر بالا زیاد هست ونصف کنید ، دوم اینکه می تونید لاته رایا سفید بزنید(داخل لاته سفید میشه اسانس دلخواه بریزید مثلا اسانس پرتقال) یا ینکه کمی زعفران دم کرده غلیظ بزنید و زعفرانی کنید یا کاکائویی یا قهوه ویا نسکافه ای من خمیرم کم بود وگرنه قهوه هم میزدم واخر اینکه خمیر با روکش لاته باید برش بخوره حالا یا برش صاف مثل من یا با کاتر دالبری اونا که سرشون چین داره باهاش سیب زمینی هم برش میدن در غیر اینصورت قالب نزنید چون خوب نمیشه زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر قند الک شده ۹۰ گرم حدود ۲/۳ پیمانه آبلیمو ۱/۴ ق چ آرد سفید ۵ گرم ،۱ق م زرده +پودر قند را باهمزن خوب بزنید در حدی که کاملا سفید وکشدار شود سپس آب لیمو وارد را اضافه کنید وکمی هم بزنید، روکش را با برس سریع روی خمیر بکشید نه خیلی نازک نه ضخیم وبا کاردک کمی یکنواخت کنید خودش صاف میشه فقط سرعت عمل داشته باشین خیلی بمونه خشک میشه بعد تا خشک نشده پودر پسته و کنجد و....بپاشید واجازه دهید تا روکش خشک بشه بعد برش بزنید ودرون قالب بچینید ودر فر ازقبل گرم ۱۵۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه پخت کنید
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛