eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هر كس خوبى بكارد، خشنودى درو مى‏ كند و هر كس بدى بكارد، پشيمانى درو مى‏ كند، هر كس هر چه بكارد، همان را برداشت مى ‏كند . امام صادق (ع) (کافی) این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره . شکر نصف لیوان گلاب یا عرق هل ۲ ق م . شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه . از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین . بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم . بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم . توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است . امام علی (ع) (غرر الحکم) . . قارچ سوخاری به روش های مختلفی درست میشه این یه روشش هست که خیلی هم عالی و رستورانی در میاد . با این روش تخم مرع هم نداره و عالیه . با خمیر بنیه هم میشه . ان شاا.. یه روزی هم خمیر بنیه رو میگم . قارچ ۱۰ عدد (یا هر تعداد که بخواین ) آرد سفید ۴ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ ( جاش آرد ذرت هم میشه ) (آرد ذرت زرد رنگه نشاسته ذرت سفید رنگ ) بیکینگ پودر نوک قاشق نمک نوک قاشق آرد سوخاری به میزان لازم ( 🔊🔊هر نوع ارد سوخاری میشه حتی خونگی . این ارد من که این مدل هستش بهش میگن پانکو . مارک هر نوع مارکی من توصیه خاصی ندارم انواع مارک ها در سوپری ها و هایپر مارکت ها موجود هست برای من تردک هستش ) یه نکته مهم در تهیه قارچ سوخاری این هست که قارچ نباید خیس باشه و آب داشته باشه و الا قارچ سواخاری تون آبکی میشه و کیفیت لازم رو نداره . به خاطر همین قارچ ها رو با دستمال مرطوب پاک کنین و بعد سیاهی هاش رو با چاقو ببرین ، اگر هم احساس می کنین با این کار تمیز نمیشه زیر آب که قارچ رو دونه دونه گرفتین زود هر کدوم رو بلافاصله با دستمال خشک کنین . آرد و نمک و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو توی یه ظرفی مخلوط کردم و بهش کمی آب اضافه کردم تا به حالت ماست در بیاد . قارچ ها رو دونه دونه داخل این مواد انداختم و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه و بعد قارچ ها رو انداختم (بهتره دونه دونه سرخ بشه) حرارت هم خیلی کم باشه تا مغز پخت بشه . روغن به خودش جذب نمی کنه حتی من بعد از سرخ داخل آبکش انداختم هیچ روغنی بیرون نریخت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطف (مهربانى)، كليد روزى است امام علی (ع) آشپزی خاص بلانچ کردن (Blanching) روش یا تکنیکی در آشپزی است، که از آن برای حفظ طعم، رنگ و طراوات سبزیجات در طولانی مدت استفاده کرد😊. قارچ مدت زمان کمی رو داخل یخچال می مونه و برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در فریزر بهترین راه همین بلانچ کردن هستش . لازم به ذکر هستش که به این روش کلی سبزیجات رو میشه بلانچ کرد فقط آب لیمو برای دیگر سبزیجات حذف میشه و تایم جوش دادن بسته به سختی و نوع سبزیجات کمی بیشتره 😉. قارچ نیم کیلو آب لیمو ۲ ق غ نمک حدودا ۱ ق غ آب ۲ تا ۳ لیوان قارچ رو خیلی جزیی با آب شستم . داخل آب غوطه ور قرار نمیدیم . پوست رویه اش رو گرفتم .و بعد ورقه ای خرد کردم .میشه خرد هم نکرد و همین طور استفاده کرد . داخل قابلمه آب ریختم و گداشتم جوش بیاد . نمک و آب لیمو ریختم . قارچ ها رو اضافه کردم . ۳ تا ۵ دقیقه جوش خورد بعد آبکش کردم و بلافاصله داخل آب و یخ قرار دادم و بعد آبکش کردم و گذاشتم قارچ خشک بشه و بعد داخل زیپ لاک ریختم و بسته بندی کردم و داخل فریزر قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایمان صبر است و بخشش . پیامبر اکرم (ص) (نهج الفصاحه) سلام دوستان گلم ، از پلوهای مخلوطی خوشمزه و دوست داشتنی 😊😍. من که خیلی دوسش دارم ، همسر جان هم خیلی دوست دارند . برای ۳ تا ۴ نفر برنج ۳ پیمانه رشته پلویی حدودا یه بشقاب گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم کشمش به میزان لازم خرما به میزان لازم پیاز داغ ۳ ق غ برنج رو خیس کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم ، ۳ ، ۴دقیقه قبل آبکش رشته پلویی (تفت داده شده) رو توش ریختم و بعد آبکش کردم ، من توی پلوم لا به لاش کمی زیره و گاهی اوقات ادویه پلویی می ریزم . برای کوفته قلقلی هم یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زعفران مخلوط کردم و ورز دادم و از گوشت کمی برداشتم و توی دستم قلقلی کردم و توی یخچال نیم ساعت گذاشتم تا خودش رو بگیره و بعد توی روغن سرخ کردم . خرما رو هسته جدا کردم و کمی تفت دادم. کمی کشمش هم شستم وقتی خشک شد توی کمی روغن تفت دادم . برنج که دم کشید داخل دیس ریختم و با زعفران و کوفته و خرما و کشمش و پیاز داغ تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز 2 عدد سیر 1 عدد ماکارونی 1 بسته گوجه بادمجان روغن نعنا نمک ، نعناء ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید. سپس ماکارونی فرنگی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اضافه نمائید.حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعنا هارا نیز اضافه نمائید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  پست آشپزخونه نگار
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳 * مرغ متوسط 1 عدد * حلب روغن * سیخ مخصوص برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک 1 ک * سیر 5-4 حبه * گوجه 2 عدد * فلفل سبز 3-4 عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود 2 ق غ * زعفرون دم کرده 1/2 پ * روغن مایع 1 پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام 1/2 ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود 2 ق غ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 لیتر شیر 1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید) 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) 1 ق م ثعلب 100 گرم شکلات تیره 1 ق غ پر شکلات صبحانه شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک چند میوه هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛