eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان کنجدی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی کلم😍😋 ۱ عدد کلم کوچک را خرد کنید روش آبجوش بریزید و بزارید ۳۰ دقیقه بمونه ۴ عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه مخلوط کنید نصف سیب زمینی روی تخم مرغ ها رنده کنید کلم ها را از آب دربیارید به تخم مرغ ها اضافه کنید کمی مخلوط کنید و ۱ ق چ زردچوبه اضافه کنید داخل تابه بریزید ۱۰ دقیقه اجازه بدید با در بسته بپزه برش گردونید، سس کچاپ، گوجه، پنیر پیتزا، پیازچه خرد شده ۱۰ دقیقه زمان بدید تا پنیر ذوب بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
برترین ادب آن است که انسان در حد خود بایستد و از اندازه خویش فراتر نرود .امام علی (ع) (میزان الحکمه) آشپزی خاص سلام کیک یخچالی از اون دسرهای پر طرفدار و دوست داشتنی 😍🙂 بریم سراغ مواد بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی) شیر سرد ۳ لیوان شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ) نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ) کره ۲۵ گرم (۱ ق غ) وانیل نوک قاشق نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم‌ نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه . توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد. داخل ظرف پورد نظر من کیسه فریزر انداختم بعد یک ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یک ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم . در آخر کلا روش مابقی کرم رو (کرم اگر سرد شد مجدد گرم می کنیم ) ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۸ ساعت بمونه . من یک شب تا صبح گذاشتم موند . من روش گاناش دادم . ۱۰۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ریختم و روی حرارت غیر مستقیم تا کاملا یکدست بشه و بعد از روی حرارت برداشتم و گرم نباشه و روش ریختم . تزیین سلیقه ای و می تونید از هر کرم دلخواه و خامه استفاده کنید . پ.ن : عزیزان این کیک نرم هست بیسکویت ها به دلیل اینکه کرم گرم میزاریم می مونه نرم میشه اصلا خشک نیست . پ.ن : بر حسب علاقه اگر دوست داشتید می تونید موز و گردو هم داخل کرم بریزید . موز و گردو ریز خرد بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از نون های سنتی ترک ها ، ایشلی (ایچلی) کوکه ، نون مغزدار ، این نون خیلی راحت و مواد راحتی داره . می تونید بدون مواد میانی هم درست کنید که کوکه ساده میشه . این نون کم شیرین هستش 😊🤗. آب ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) پودر زنجبیل ۱ ق م نمک ۱ ق چ آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا ۳۷۰ گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) مواد میانی : آرد ۱۵۰ گرم ( یک لیوان) ، کره ۱۰۰ گرم ، پودر زنجبیل ۱ ق م ، زردچوبه ۱/۲ ق غ ، زعفران ، پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غ برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل آب ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و مخلوط کردم ، در ظرف رو قرار دادم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و عمل بیاد . داخل ظرف دیگه ای شیر ولرم و روغن مایع و زنجبیل و نمک رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست و مثل همیشه حواستون باشه ارد زیادی لطافت نونتون رو می گیره ، خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم . خمیر نرمی به دست میاد . داخل ظرف تمیز که کمی چرب شده ، قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم حدودا یک ساعت استراحت قرار دادم . در این بین مواد میانی رو درست کردم آرد الک شده رو کمی تفت دادم و بعد کره و زنجبیل و زردچوبه و زعفران و پودر قند ریختم و ترکیب کردم . (زعفران دل به خواهی بیشتر زردچوبه استفاده میشه) و از حرارت برداشتم . خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم .من ۸ قسمت تقسیم کردم و هر چونه ۸۰ گرمی برداشتم . تعداد و اندازه دست خودتونه . هر چونه رو کمی پهن کردم وسطش مواد میانی قرار دادم و پوشوندم و پهن کردم . داخل سینی چیدم و برای طرح روش با کاتر گرد مهر زدم . فقط کمی محکم و با فشار باشه که طرح روش بعد از پخت محو نشه . دوباره روش رو پوشوندم ۲۰ دقیقه استراحت داشته باشه و برای رومال ، زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم ، کمی کنجد پاشیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ظرف حاوی آب به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم ، طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه ، حدودا نیم ساعت قرار دادم و برای خوش رنگ شده روی نون یکی دو دقیقه گریل رو هم روشن کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زیان‌رساندن بخود و به دیگران ممنوع است. پیامبر اکرم (ص)(کافی) سلام یه دسر خیلی خوشمزه با طعم موز و قهوه ، من که عاشق این جور طعم هام 😍🤗 جای قهوه هم می تونید پودر کاکایو و یا نسکافه استفاده کنید 🙂. شیر ۳ لیوان موز ۲ عدد پودر ژلاتین ۴۰ گرم (۴ ق غ) شکر ۲ ق غ(بسته به ذایقه کم و زیاد می تونید بریزید) پودر قهوه ( نسکافه ، کافی میکس ، کاپوچینو) یک بسته آب سرد نصف لیوان آب گرم نصف لیوان خامه (صبحانه یا قنادی ) ۱۰۰ گرم (۲ ق غ) پودر قهوه رو با آب گرم حل کردم و کنار گذاشتم که خنک بشه . پودر ژلاتین رو با آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا دراتش حل بشه و یکدست بشه و بعد کنار گداشتم که از دما بیفته . شیر و موز و شکر و ژلاتین حل شده و قهوه حل شده و خامه رو با هم داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم . قالب من پلاستیکی هستش با جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و گداشتم یخچال ۶ ، ۷ ساعتی بمونه. بعد که خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم . وقتی که کاملا آزاد شد و جایی گیر نداشت ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوساله استفاده کردم گوسفندی نداشتم گوسفندی خوشمزه تره سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ پر لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه اگر خورش ترش مزه دوست ندارید لیمو نزنید. گوشت گوساله دیر پزتر ز گوشت گوسفنده، من مراحل اول تا گوشت نیم پز بشه در زود پز گذاشتم مرحله دوم در قابلمه رو گذاشتم تا بپزه وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص تغییر و دگرگونى حالات و حوادث، فطرت و حقیقت اشخاص شناخته مى شود. امام علی (ع) (غررالحکم) تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان) شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان) پودر کاکائو ۴۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان) شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . شکلات تخته رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم . شکلات آب شده ام رو که از گرمی افتاده ( گرم نباشه) داخلش ریختم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کردم . داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب ۲۵ در ۲۰ سانت ( گرد بین ۲۰ تا ۲۳)که کفش رو کاغذ روغنی انداختم ،(می تونین چرب کنین ) موادم رو ریختم . داخل فر ۱۷۰درجه که از یک ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه حتما چک کنین . بعد از پخت و خنک شدن برای تزیین روش گاناش ریختم . پنجاه گرم خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات خرد شده ریختم و وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد از حرارت برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چيزى را بر زبان نياوريد كه از ارزش شما بكاهد . امام حسین (ع) (جلا العیون) این همون فرنی ساده است که من اینجا پودر کاکایو ریختم که توی خونه خیلی طرفدار داره ، حالا چه ساده چه با زعفران همین روش هست 😊😍 حتی می تونید مواد رو تقسیم کنید و در چند رنگ دلخواه درست کنید😊 فرنی از دسرهای خوشمزه و عالی ، بچه ها خیلی دوست دارند ، بله بله بزرگترها هم دوست دارند 😊😉 برای صبحانه و عصرانه کودکان عالیه . برای ۲ تا ۳ ظرف شیر ۲ لیوان آرد برنج ۲ ق غ ( یا نشاسته ذرت، یا ترکیب نصف نشاسته ذرت و آرد برنج) شکر ۴ ق غ گلاب ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ داخل ظرفی شیر ریختم ، آرد برنج و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو هم الک کردم و بهش اضافه کردم . شکر رو هم ریختم و ترکیب کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا و پیوسته هم زدم . آخر کار هم گلاب رو ریختم . مرتبا هم زدم تا بجوشه و غلظت دلخواه برسه و بعد از حرارت برداشتم . داخل طرف سرو ریختم . کمی که رویه اش بست با فندق و خلال پسته تزیین کردم . نکات : همین فرنی رو با حذف پودر کاکایو می تونزد درست کنید و ساده بشه ، می تونید جای کاکائو ، زعفران بریزید و زعفرانی درست کنید . می تونید جای شکر ، شیره انگور و ... بریزید . می توتید این نقدار مواد رو با ۲ ق غ آرد برنج درست کنید و نشاسته ذرت رو حذف کنید . می تونید نصف به تصف آرد برنج و نشاسته ذرت بریزید . بعضی ها فرنی رو با نشاسته درست می کنند و می تونید جای آرد برنج کلا نشاسته ذرت بریزید. فرنی هم سرد و هم گرم بسته به علاقه شما قابل سرو هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم نشين خوب، از تنهايى بهتر است و تنهايى از هم نشين بد بهتر است. پیامبر اکرم (ص) (امالی) سلام یه کیک خیلی خوشمزه ، با عطر و طعم بی نظیر 😋😍. تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۸۰ گرم (حدودا سه چهارم لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) (۲ عدد پرتقال) پودر نارگیل ۵۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (دو لیوان) رنده پوست پرتقال ۱ ق م بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) برای شربت پرتقال آب پرتقال نصف لیوان آب نصف لیوان شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . رنده پوست پرتقال رو ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . ماست رو هم ریختم و در حد کم هم زدم . آب دو تا پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم و داخلش ریختم ، پودر نارگیل رو هم ریختم و خیلی کم مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . قالب من به قطر در هستش ، کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۷۰ درجه ، ۴۰ ، ۴۵ دقیقه قرار دادم . پخت رو با خلال دندون چک کنید . برای شربت : موقعی که کیک در حال پخت هست درست می کنیم . آب پرتقال که از صافی رد کردم و همراه آب و شکر مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم ، ۵ دقیقه جوشید از حرارت برداشتم و گداشتم کنار خنک بشه . کیک که پخت بعد از کمی که از دما افتاد ، از قالب خارج کردم و کاغذ رو کندم و مجدد کیک رو داخل قالب قرار دادم ، با سیخ چوبی چند تا سوراخ زدم و شربت خنک رو روی کیک که از گرمی افتاد و خنک شده ریختم ، یک ربع بمونه و بعد برش دادم . پ.ن : بدون فر می تونید داخل فر دست ساز یا تابه دو طرف روی گاز درست کنید . پودر نارگیل هم قابل حذف هست هر چند که کیک رو خوشمزه و بافت رو عالی می کنه🙂. این کیک رو می تونید بدون خیس کردن و شربت هم درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حیات دل ها ، در یاد خداست . امام علی (ع) (غررالحکم) سلام با یه غذای راحت و سه سوته اومدم . فوری و خوش خوراک و دوست داشتنی 😊🤗 . برای ۳ نفر سینه مرغ یک عدد پاستا فرمی شکل نصف بسته آرد ۲ ق غ کره ۲ ق غ شیر ۲ لیوان پنیر پارمسان ۲ تا ۳ ق غ رب گوجه ۱ ق غ نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم داخل آب جوش همراه نمک و روغن ، پاستا رو اضافه کردم و ۱۰، ۱۵ دقیقه که موند آبکش کردم . سینه مرغ رو تکه کردم و برش دادم . داخل تابه همراه کمی روعن تفت دادم . نمک و فلفل ریختم . سیر رنده شده اضافه کردم و رب گوجه ریختم و تفت دادم . کره ریختم و بعد آرد اضافه کردم و کمی تفت دادم که خامی آرد گرفته بشه ، حالا شیر گرم رو کم کم ریختم و مرتبا هم زدم تا بجوشه و به غلظت مناسب برسه . پاستا آبکش شده رو هم ریختم و ترکیب کردم و پنیر پارمسان ریختم و مخلوط کردم و گذاشتم ا مواد سس با هم خوب ترکیب و غلظت مناسب بگیره ، آخر هم نمک و فلفل و آویشن ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
محبوبترین بندگان در پیش خدا پرهیزگاران گمنامند. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) آشپزی خاص سلام دوستان گلم ، حال و احوالتون خوبه ، ان شاا... همیشه به سلامت و اوقاتتون خوش باشه 🙏🙏🙏🌹🌹 یکی از مرباهای پرطرفدار و دوست داشتنی 😊😍 هویج یک کیلو شکر یک کیلو آب ۴ الی ۵ لیوان گلاب ۲ الی ۳ ق غ آب لیمو ۱ ق غ خلال پسته در صورت دلخواه هویج ها رو پوستش رو گرفتم . و بعد من خلالی رنده کردم از رنده آلمانی کمک گرفتم‌ که خیلی راحته کار و یکدست و مرتب میشه . حالا می تونین رنده کنین با هر رنده که خواستین . از قابلمه لعابی برای پخت مرباها استفاده بشه ترجیحا (در مورد مربای به قابلمه بهتره مسی باشه) هویج ها رو داخل قابلمه ریختم و بهش آب اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . یه کم که روی حرارت موند و جوشید و کمی تغییر رنگ داد شکر رو اضافه کردم . در قابلمه هم نزاشتم اصلا . مدت پخت مربای هویج حدودا یک و نیم تا دو ساعت هستش . اواخر کمی گلاب بهش اضافه کردم . هل هم می تونین بریزین . وقتی دیدم قوام پیدا کرده و جا افتاده آبلیمو بهش اضافه کردم . بعد از یکی دو قل شعله رو خاموش کردم و و خلال پسته رو بهش اضافه کردم . وقتی هم که خنک بشه توی ظرف تمیز و خشک بریزین و جای خنک ترجیحا یخچال قرار بدین . قوام اومدنش هم به این شکل که کمی از شربتش داخل بشقاب بریزین و بعد از خنک شدن به سختی حرکت کرد یعنی قوام اومده . نکات مهم پخت مرباها: هیچ وقت قاشقی که تمیز نیست داخل مربا نزنین ، و الا مرباتون کپک میزنه . شکر مرباتون کم باشه ، اگه خوب نپزه و اگه قوام نیومده ، مرباتون کپک میزنه . مرباتون بیش از حد جوشیده و یا شکرش کم باشه ، شکرک میزنه ، برای رفع شکرک یه کم آب جوش داخل مرباتون بریزین و روی حرارت و بهش کمی آبلیمو بریزین ، یکی ، دو قل زد کافیه و شکرکش از بین میره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبب زیاد شدن نعمت ، شکرگذاری است .امام علی (ع) (غررالحکم) سلام یه غذای خوشمزه و عالی آوردم براتون ، غدای نونی که می دونم خیلی ها مثل من عاشق غذاهای نونی هستند 😊🤗 خیلی راحت و خوش خوراک و خوشمزه و دوست داشتنیه 😊😍 دال عدس یک لیوان سیب زمینی متوسط ۲ تا ۳ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۲ حبه آرد سوخاری ۱ ق غ تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم دال عدس رو با مقداری آب خیسوندم و گذاشتم بپزه و آبی هم نمونه و بعد له اش کردم . سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم. پیاز و سیر رو هم رنده کردم . دال عدس له شده ، سیب زمینی رنده شده ، پیاز و سیر رنده شده ، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه رو همه رو با هم مخلوط کردم و خوب ترکیب کردم . داخل تابه روغن ریختم و گرم که شد از مواد کوکو کمی برداشتم و توی دستم بهش شکل دادم و داخل تابه قرار دادم . با حرارت ملایم با حوصله سرخ کردم . با این مقدار من حدود ۱۲ تا ۱۵ عدد کوکو درست کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛