eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سعی کنید مواد رو حذف نکنید. میزان مقدار ماست زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه ویا ماست سون همزده دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است مواد لازم میتونید کل مواد رو دو برابر کنید این مقدار اندازه ماود مقدار لیگات رو بشقابه آرد یک لیوان یایک پیمانه ماست یک لیوان شاید یک قاشق بیشتر بهتره کمی ترش باشه ارد نخود چی سه قاشق نشاسته ذرت سه قاشق (آرد ذرت نمیشه) تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق خمیر مایه(مخمر) یک قاشق مرباخوری پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری گلاب یک قاشق پر تمام مواد خشک رو مخلوط وخوب بزنید یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق گلاب بزنید تا یکدست بشه سپس تمام مواد خشک رو بهش اضافه کرده ومخلوط کنید. ماست رو کم کم بهش اضافه کرده وخوب بزنید ماست حتما قاشق قاشق اضافه کنید هر قاشق،که اضافه میکنید خوب بزنید یکدست بشه قاشق بعدی اًضافه کنید .اگر قدرت بازو ندارید از همزن برقی استفاده کنید عالی میشه دوست داشتید کمی زعفران بزنید من نزدم غلظت مواد مثل حلیم باشه سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید . سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم یک الی دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده . شهد ولرم باشه‌زیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ....... شیر سرد دولیوان سرپر شکر اگر شیربن دوست دارین چهار قاشق غذاخوری اگر کمتر سه قاشق نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری پر زعفران به میزان لازم طرز تهیه........ شیر سرد وشکر ونشاسته ذرت را خوب مخلوط کنید تا صاف ویکدست بشه زعفران را اضافه ومخلوط کنید مواد را روی حرارت بذارید با شعله متوسط ومرتب بهم بزنید تا احساس کنید که سنگین شده حرکت هم زن یا قاشق شما نباید بذارید خیلی سفت بشه چون مهلبیه باید کمی رقیق باشه نه مثل ترحلوا سفت بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه توی ظرف بریزید وبه دلخواه تزیین کنید موقع افطار بصورت گرم میل کنید مارا هم از دعای خیرتون فراموش نکنید نکته....... درصورت تمایل میتونید زعفران نریزید وسفید درست کتید یا گلاب وهل هم بریزید کاملا سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉کیک هندوانه🍉 . . این ایده بدرد مهمونی ها و دورهمیهای خاصتون اگر میخواید یکم هنرنمایی کنید اینجوری میوهارو دلبر سرو کنین که همه انگشت به دهن بمونن از سلیقتون😂👌🏻❤ . با هر میوه ای دوسدارید . فقط کافیه هندوانرو مثل فیلم برش بدید لایه اول قطر بیشتر و لایه دوم یکم کوچیکتر لایه سومم از لایه دوم یکم کوچیکتر با چاقو انجام بدید . ۳ تا سیخ چوبی ام بزارید داخلش تا فیکس بشه و لیز نخوره.. . نوش جون🍓🍉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک پیمانه و نصف آرد سه چهارم پیمانه روغن یک پیمانه و رب شکر چهار عدد تخم مرغ یک پیمانه شیر 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک سه پیمانه پودر کاکائو سه پیمانه شکلات ‌ ‌ طرزتهیه پودرکاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم روس حرارت بمونه تا شکر اب بشه. از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خنک بشه تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدش روغنو میریزیم و باز هم میزنیم. مواد خشکو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا بپزه بسته به فرتون زمانش فرق داره ولی حدودا یه ساعت طول میکشه تا بپزه برای تزیینش از نوتلا استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کدو سبز سه عدد هویج یک عدد پیاز یک عدد گوشت مرغ نصف سینه مرغ تخم مرغ سه عدد جعفری خرد شده دو ق غ آرد یک ق غ پودر سیر و نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز و فلفل دلمه بگذارید بپزد سپس مرغ را خرد یا ریش ریش کنید. کدو و هویج و پیاز را رنده کنید و آبش را کامل بگیرید و مرغها را به کدو سبزها اضافه کنید. جعفری را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید تخم مرغها را با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاید و با مواد کتلت خوب مخلوط کنید. از آخر آرد و ادویه ها را اضافه ی مواد کنید. از مواد داخل روغن داغ قاشق قاشق بریزید تا کتلت سرخ شود البته من در قالب فلزی دایره ای ریختم تا کتلتها یک اندازه باشند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤗 مستر تابه البالو ۳۰۰ گرم شاه توت ۳۰۰ گرم بستنی توت فرنگی ۳۰۰ گرم چند برگ نعنا عسل ۲ قاشق غذا خوری لیمو‌ نصف به جای بستنی میتونید از ماست میوه ای تستفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلو چل ترین کانال در ایتا 👇 😂 به اهالی بپيونديد 😂 ⛔️ با حال ترین کانال ایتا ⛔️ بی تعصب وارد شو 🙈😡👇 https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900 https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900 🙊‌😂💦میمیری از خنده😂 هوووووف نفسم بند اومد از خنده🤪😂 با ما همراه باشید🙏😎🤠 ترکیدم از خنده 🤣🤣 https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900 https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900 😈🔞👆 %98 از جوک هایی كه ميخونيد از كانال زیر كپى ميشه!😂😜😅 😂😁 😂عاااالیه ☝️😁😉 😂😁 😂محشرهههههه ☝️😁😉
خوش اخلاقى روزى ها را زياد مى كند و ميان دوستان انس و الفت پديد مى آورد. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام آخر هفته خوبی داشته باشید عزیزان . از دسرهای دوست داشتنی و خوش عطر و طعم 😍 هر زمانی چه برای مهمانی ها و چه برای افطار بسیار عالی و گزینه خوبیه 🤗😊 شیر ۲ لیوان آب سرد نصف لیوان شکر ۱۲۰ گرم( تقریبا نصف لیوان)( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین ) پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ق غ) گلاب ۲ ق غ زعفران دم کرده به میزان لازم خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (بسته به ذایقه میتونین کم وزیاد کنین .) . پودر ژلاتین و آب سرد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت عیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شیرو شکر رو داخل قابلمه ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه بهش زعفران رو هم اضافه کردم و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و مخلوط کردم و در آخر گلاب رو ریختم و از حرارت برداشتم . وقتی از حرارت برداشتم و از حرارت افتاد خامه رو کمی زدم که روان بشه و داخلش ریختم و مخلوط کردم . موادم رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده . چون خامه داره قالب رو هم نیازی به چرب کردن نداره اما اگر بخواید باز می تونین چرب کنین . بعد از بسته شدن دور دسر رو با چاقو آزاد کردم و این ور و اونور کردم و توی دیس مرطوب برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سخن نرم گوی تا دوستت بدارند . امام علی(ع) (غررالحکم) سلام عزیزان دوباره با یه نون خوشمزه و عالی اومدم . این نون برای منطقه اهر هست به خاطر همین بهش میگند نان اهری 🤗 طاعات و عباداتتون هم قبول .😊 برای ماه مبارک می تونید درست کنید و سر سفره افطار استفاده کنید ‌ . برای من هم دعا کنید 🙏🌺 تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳لیوان) ماست ۸۰ گرم (۱/۳لیوان) سرکه سفید ۱ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) تخم مرغ و پودر قند رو حدود ۳ دقیقه با همزن خوب زدم . روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم .داخل ماست بیکینگ پودر رو ریختم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و کمی زدم . سرکه رو هم اضافه کردم . پودر هل و زنجبیل رو هم ریختم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و ترکیب کردم . خمیر کمی چسبنده است که کاملا طبیعی هست . یک ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم . بعد استراحت خمیر رو پهن کردم و با کاتر گرد ( یا طر لیوان و یا هر وسیله دیگر ) قالب زدم. در سینی با کمی فاصله چیدم . سینی رو من چرب نکردم اگر جنس سینی شما طوری هست که نیاز هست سینی رو چرب یا کاغذ روغنی بندازید . برای رومال ، زرده تتم مرغ ، زعفرلن ، ۱ ق م شیره انگور (بابت تیره تر شدن رنگ رومال) و خیلی کم نمک ترکیب کردم و رومال زدم . با چنگال به صورت افقی وعمودی روش طرح انداختم و وسطش کمی کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۹۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم . برای من ۹ تا نان شد . بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . دعاى شخص روزه‏ دار هنگام افطار مستجاب می شود. امام کاظم (ع) (بحار الانوار ) . سلام مهربونا ، خوب هستین ☺. باز هم حلوا اون هم یه حلوای خوشمزه و خوش طعم برای افطار هم گزینه خوب و عالی هستش . . . آرد سفید قنادی (یا آرد نانوایی) ۱ پیمانه( اگر آرد سفید استفاده نکنین هیچ مشکلی به وجود نمیاد ) آرد نخودچی ۱ پیمانه آرد برنج ۱/۲ پیمانه مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع ۱ پیمانه شکر ۱.۵ پیمانه آب ۱.۵ پیمانه گلاب ۱/۳ پیمانه زعفران دم کرده ۲ تا ۳ ق غ هل اسیاب شده ۱ ق چ پیمانه هم از هر نوع پیمانه ای میتونین استفاده کنین ، فقط همش رو با همون اندازه بگیرین . اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و گلاب و هل رو هم اضافه کردم ، بعد دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم. اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین . بعد کره و روغن هام رو به تدریج اضافه کردم . من از سه نوع کره و روغن جامد و مایع استفاده می کنم . بعد کمی روی حرارت که موند ، با شعله ملایم شربت رو توش ریختم ، یا ظرفتون رو از حرارت بردارین و شربت رو بریزین و بعد روی حرارت بزارین ، هم زدم تا حلوا سفت و بسته بشه مثل یه گوله توی ظرف جمع بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه هر کس به اندازه همت اوست . امام علی (ع) (نهج البلاغه) شما می تونین ساده درست کنین یا مثل من زعفرانی درست کنین و یا حتی می تونین از رنگ های طبیعی و یا خوراکی هم استفاده کنین . شیر ۳ لیوان شکر ۶ ق غ آرد برنج ۲ ق غ نشاسته ۲ تا ۳ ق غ گلاب ۳ ق غ کره ۱ ق غ (حدودا ۲۵ گرم) ( و یا خامه به دلخواه) اگر قالبی نخواستین می تونین جای نشاسته آرد برنج استفاده کنین و حتی برای قالبی شدن می تونین جای نشاسته از پودر ژلاتین استفاده کنین . در این صورت ۱ ق غ پودر ژلاتین کافیه و آرد برنج رو تا ۳ ق غ برسونید . نشاسته رو با شیر مخلوط کردم و ارد برنج الک شده و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم . حرارت ملایم باشه و حوایتون باشه که بالا سرش وایستین و هی هم بزنین تا ته نگیره . وقتی که کمی داشت بسته می شد مقداری زعفران به دلخواه ریختم . و در اخر گلاب و کره رو اصافه کردم . برای اینکه قالبی بشه و راحت از قالب در بیاد و خوشمزه بشه کره یا خامه بهتره اضافه بشه . من کره استفاده کردم . برای اینکه زودتر ببنده و عجله داشته باشید از پودر ژلاتین استفاده بشه . وقتی از حرارت برداشتم و گداشتم کمی توی محیط از دما بیفته و خیلی گرم داخل قالب نریختم و وقتی کمی از دما افتاد داخل قالب ریختم . قالب هم چرب کردن نیاز نداره وقتی خامه و کره ریخته بشه . اما می تونین خیلی جزیی چرب کنین . داخل یخچال بهتره ۸ ساعتی یا بیشتر بمونه تا خوب بسته بشه من چون عجله داشتم زود از قالب بیرون اوردم اما بیشتر بمونه بهتره . بعد هم دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم . قالب من پلاستیکی بود و روش هم کمی پودر پسته ریختم . 👈اگر بخواین پودر ژلاتین بریزین وقتی فرنی غلظت مناسب گرفت پودر ژلاتین رو با مقدار کمی حدودا نصف فنجون آب سرد بن ماری کنبن و داخل فرنی بریزین و هم بزنین و از حرارت بردارین . 👈اگر بخواین فقط با ارد برنج درست کنین به ازای هر لیوان شیر یک ق غ ارد برنج کافیه . 👈اگر بخواین فقط با نشاسته درست کنین و قالبی هم بشه به ازای هر لیوان شیر حدودا ۲ ق غ نشاسته می خواین . میزان شکر کلا سلیقه ای . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محيط و روزى زياد، دست مى يابد. امام علی (ع) (غررالحکم) یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه . حالا شما از کدوم دسته از ادما هستین دوست دارین غذاهایی هم باشه که گوشت نداشته باشه و برای تنوع هم هر از چند گاهی غذای بدون گوشت بخورین یا نه دوست دارین هر چی که حتی گوشت هم نداشته باشه گوشت بریزین . من خودم از دسته اول هستم اماهمسرم از دسته دوم . 😁 یه جور راه میایم دیگه سعی می کنیم تنوع ایجاد کنیم 😊 به هر حال بدن به همه چیز نیاز داره . . لوبیا چشم بلبلی از اون دسته حبوبات هست که ممکنه کم مصرف بشه این شامی گزینه خیلی خوبی برای این لوبیا پر خاصیت هستش . . و اما طرز تهیه برای ۳ نفر لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر زیره به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه . سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم . پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم . من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه . همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم . داخل تابه روغن ریختم ‌. از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
کسی که به خانواده اش خوب احسان کند روزیش زیاد می شود. امام صادق (ع) (بحارالانوار) یک نون خوشمزه و عالی ، کوکه و یا یاغلی کوکه در زبان ترکی ، از اون نونهای خوشمزه است که برای افطار و حتی بعد ماه رمضون برای صبحانه خیلی می چسبه . یه نون کم شیرین و خوشمزه و عالی که به خاطر کم شیرینیش معروفه . آرد ۲/۵ لیوان (آرد قنادی یا ارد نانوایی ، من ارد نانوایی استفاده کردم) شیر ولرم ۱ لیوان شکر ۱ ق غ پودر خمیر مایه ۱ ق م (لوازم قنادی ها ،سوپری ها و نانوایی ها دارن) روغن مایع ۱/۴ لیوان کره ۲۵ گرم نمک ۱ ق چ زردچوبه مقداری ( به دلخواه اگه دوست دارین رنگ نونتون کمی زرد رنگ بشه بریزبن و اگر نه که هیچ ) نصف شیر رو با خمیر مایه و شکر توی ظرفی ریختم و کمی هم زده و درش رو گذاشته به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد. توی ظرف بزرگتری بقیه شیر و کره نرم شده و روغن مایع و نمک و زردچوبه رو ریختم و مخلوط کردم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم. آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و خوب ورز دادم . سعی نکنید که چسبندگی خمیر رو با اضافه کردن آرد بپوشونید ، برای اینکه اونوقت نون خشک میشه . پس حسابی ورز بدین . من هم ورز دادم و هم صد بار روی صفحه کارم کوبیدم . خمیر رو توی ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشونده و یک ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه . بعد از استراحت کف سینی فر رو چرب کردم و از خمیر چونه هایی برداشتم و کف سینی قرار بدین و روش مهر زدم (منطور اینه که از یه چیز دایره ای مثلا در بطری ندشابه و یا یه رینگ روی خمیر حالت دادن) ، بعد دوباره روش دستمال کشیدم و گذاشتم ۲۰ دقیقه دیگه استراحت کنه . بعد از استراحت دوم برای رومالش هم از زعفران دم کرده و یه دونه زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر رو مخلوط و روش زدم . من روش هم کمی کنجد پاشیدم . نون ها رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . اکر رنگ نون هاتون طلایی نشده می تونین یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کنین . یه طرف حاوی آب هم می تونین داخل فر بزارین تا نون ها خشک نشن . اگه از فر استفاده نمی کنید میتونید روی گاز قرار بدید . کف تابه ای رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بزارید دقیقا مراحلی که گفتم طی کنید و و روی حرارت بزارید و روش یک دم کنی قرار بدید . یک ربع بزارید بپزه ، بعد از اون نون رو برگردنید تا طرف دیگه اش یک ربع دیگه هم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه : برای ۳ نفر مرغ چند تکه هویج ۱ عدد متوسط نخود فرنگی ۲ ق غ جوپرک ۳ ق غ پیاز ۱ عدد جعفری ۳ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نودالیت مرغ ۱ بسته یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و تفت دادم و رب گوجه رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت آب اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه . هویج رو رنده کردم و وقتی مرغ نیم مز شد داخلش ریختم . من از مرغ استخوان دار استفاده کردم و بعد از پخت مرغ استخوان هاش رو دراوردم و گوشت رو تکه تکه کردم و دوباره داخل قابلمه ریختم . جوپرک رو هم اضافه کردم و نخودفرنگی رو هم ریختم . بعد یه ربع نودالیت رو همراه چاشنی داخل بسته اش و همچنین کمی جعفری اضافه کردم . بعد ریختن نودالیت ۷ الی ۸ دقیقه برای پخت کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛