ژله ڪیوی
موادلازم
ژله ڪیوی ۱ بسته
براے محالبه:::
شےر ۱ لیتر
پودرشڪر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
وانیل ۱ بسته ڪوچڪ
ڪره یاروغن ۱ ق غ
ابتدا ژله ڪیوے رو آماده ڪنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاڪمے بسته بشه
شیر،شڪر،آردذرت،آرد رو مخلوط ڪرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتے جوش اومد شعله رو ڪم ڪرده ۵ دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و ڪره رو مخلوط ڪرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت ۳،۴ ساعت تاخودشو بگیره
نوش جونتون
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد خوشمزه و ڪم هزینه
مواد لازم:
نان سوخارے ۱پاڪت
ڪدو ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینے متوسط ۴ عدد
هویج ۲ عدد
خیارشور ۱۰ عدد
شوید مقداری
ماست چڪیده
سس مایونز ۶_۵ ق
سیر ۲حبه
نمڪ،فلفل
طرزتهیه:
سےب زمینے هارا پخته و پوست میڪنیم و مربع مربع خورد میڪنیم،تمام سبزیجات را پوست ڪنده و در ابعاد خیلے ریز خورد میڪنیم و تک به تک سرخ میڪنیم،
توےه ظرف گود ،سبزیجات سرخ شده و سیب زمینے ریز خرد شده را مخلوط میڪنیم و شوید ریز خرد شده را به آن اضافه میڪنیم و نان هاے سوخارے را مثل ڪلیپ ریز خرد میڪنیم ،در یک ظرف ماست و سیر خرد شده و مایونز را هم میزنیم و به سالاد اضافه میڪنیم، در پایان سس را به سالاد اضافه ڪرده و خیارشور مربعے خرد شده را افزوده و نمک و فلفل آنرا اندازه میڪنیم ، این سالاد راسرد میل ڪنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم
روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم
آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد.
روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت :
آب ١ پیمانه (٢٥٠ میلی لیتر )
شکر ٢ پیمانه ٤٠٠ گرم
آب لیموترش تازه ١ ق س (١٥ میلی لیتر )
زعفران دم کرده ۲ق س خوری
خلال پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا ۲ لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد)
در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه
خمیر را ۱ ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت ٣ تا ٤ میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید.
روی خمیر های قالب زده با چاقو ۸،۶،۴ برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند
٣ عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده ١٥ دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه
برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید.
نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید.
و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند
اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گردو_پلو
مواد لازم:
برنج
سينه و رون مرغ
پياز
گردو
كشمش پلويى
زرشك
نمك و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين
ادويه پلويى (براى ريختن رو لا به لاى برنج)
طرز تهیه:
اندازه ى مواد دست خودتونه اما مقدار كشمش و زرشك رو كم نريزين كه خيلى خوشمزه ميكنه اين غذارو
تو مرحله اول مرغ رو با پياز و برگ بو و نمك و فلفل و زردچوبه ميذاريم تا كاملاً بپزه و بعد ريش ريش ميكنيم
ميتونين سينه ى مرغ رو به قطعات خيلى كوچيك برش بدين و توى روغن با ادويه تفت بدين و بپزين
براى مواد ميانى اول پياز رو تفت ميديم و بعد اينكه سبك شد زردچوبه اضافه ميكنيم و مرغاى ريش ريش شده رو اضافه و نمك و فلفل و پودر دارچين ميزنيم و زرشكى كه توى گلاب خيسونديم رو به همراه كشمش پلويى اضافه ميكنيم و زعفرون دم كرده رو به همراه آب ليموترش اضافه و اجازه ميدين همه ى طعم ها به خورد هم برن
براى اين پلو برنج رو ميتونين ابكش كنين و موقع دم كردن لا به لا برنج و مواد گردو پلو رو بريزين به همراه زعفرون و ادويه پلويى
و يا كته كنين و مثل من سرو كنين
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی یا آلمانی
ویژه عید 💥
مواد لازم:
آرد 500 گرم
کره 200 گرم
پودر قند 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شربت 1 چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1 قچ
پودر هل 1 دوم قچ
مارمالاد، عسل، پودر پسته به دلخواه
مواد لازم برای شربت:
شکر 1 پیمانه
آب 1 دوم پیمانه
گلاب 1 دوم پیمانه
طرز تهیه:
قبل از هر کاری شربت را آماده میکنیم، به این صورت که همه مواد را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه میگذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود...
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، شربت را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم...
خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...
در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...
بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد میمالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار میدهیم در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده میکنیم میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند. من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.
نوش جان
نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده میکنم...
(یک چهارم پیمانه عسل)
داخل کلیپ من از نصف مواد استفاده کردم...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزی تک پرسی
مواد لازم برای تهیه کیک
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چایخوری)
2 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای کرم:
3 لیوان شیر
حدود 1 استکان شکر (استکان کمر باریک ، 100 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
برای میان آن:
موز ورقه ای شده
شکلات خرد شده به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل طرفی ریخته حدود 5_6 دقیقه با دور تند هم بزنید.
تا زمانیکه رنگش روشن شده و کف کند.
سپس با ادامه هم زدن، شیر و روغن مایع را اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با الک کردن اضافه کنید. خیلی کم هم بزنید. (وقتی مواد خشک را میریزید دقت کنید که زیاد هم نزنید.)
مواد کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.
کرم را حاضر کنید؛ شیر، شکر، 2 عدد زرده تخم مرغ، نشاسته و آرد را داخل قابلمه بریزید. روی اجاق در حالیکه هم میزنید تا زمانیکه غلیظ شود بپزید. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود.
نزدیک به سرد شدن پودر کرم شانتی و وانیل را اضافه کرده 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. تا وقتیکه کیک را حاضر کنید کرم را داخل یخچال بذارید.
کیک پخته شده را با قالب دایره و یا با دهانه لیوان، به شکل دایره ببرید. قسمت اضافه را با دست خرد کنید. روی برش های دایره ای کرم بریزید. روی آن به دلخواه موز و شکلات گذاشته دوباره روی آن کمی کرم بریزید. روی آن را به کیکی که خرد کردید آغشته کنید. بعد از اینکه 2 ساعت داخل یخچال استراحت دادید سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_برگردان_سیب
چون ابن كيك رو توى ماهيتابه كوچيك هم مى تونيد درست كنيد بزاريد روى گاز با شعله ى خيلي كم پخته بشه!
مواد لازم:
شكر ٥٠ گرم يا ١/٤ پيمانه
رنده پوست يك عدد ليمو
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٥٦ گرم يا ١/٤ پيمانه
ماست ساده ٣٠ گرم يا ٢ قاشق غذاخورى
نمك ١ گرم ١/٤ قاشق چاى خورى
بكينگ پودر ٦ گرم يا ١ و ١/٢ قاشق چاى خورى
آرد ٨٥ گرم يا ٢/٣ پيمانه
سيب كوچك ٢ عدد
شكر براى كف قالب ٣٠ گرم
دارچين ٢ گرم يا ١/٢ قاشق چاى خورى
كره براى كف قالب ٣٠ گرم
شكر و رنده پوست ليمو رو بريزيد توى كاسه و با همزن كمى مخلوط كنيد، بعد دو تا تخم مرغ رو اضافه كنيد و بزنيد تا روشن و حجيم بشه، بعد روغن رو اضافه و مخلوط كنيد( من توى ويديو اين قسمت روغن رو فراموش كردم بگم)
بعد وانيل و ماست را اضافه و مهلوط كنيد و بعد هم ارد و نمك و بكينگ پودر رو بريزيد توى مواد و در حد مخلوط شدن تركيب كنيد.
حالا سيب ها رو اسلايس هاى ٦ ميلى برش بدين، كف بك قالب گرد ٢٢ سانتيمتر رو كره تيكه تيكه بزاريد و شكر هم بپاشيد و بعد سيب ها رو بچينيد روشون هم دارچين بپاشيد و مواد كيك رو بريزيد!
بره توى فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ درجه و براى ٢٥ دقيقه پخته بشه!
نكته: اگر روى گاز و توى ماهيتابه پختين سايزش حتما ٢٠ تا ٢٢ سانتيمتر باشه،
حتما روى شعله گاز شعله پخش كن بزاريد و حرارت خيلي كم باشه! و حدوداً ٢٠ دقيقه بپزيد و خلال بزنيد اگر تميز اومد بيرون اماده است!
همين😍 نوش جانتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#ماهی_پفکی 🧑🏻🍳😍😍
ماهی یک عدد کوچک
پوست لیمو ترش
آرد یک و نیم پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری سر خالی
بکین پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایه ۳قاشق چایخوری
آب جو بدون الکل یک پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران ۴ قاشق غذا خوری غلیظ
آرد:نمک و فلفل یک قاشق چایخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر مالتیزر 🍨🍧
طبقه اول : (من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم و هیچ چیز دیگه ای بهش اضافه نکردم من پیشنهاد میدم از کیک شکلاتی استفاده کنید چون تجربه با بیسکوییت رو ندارم ) .
اما در دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (پودر شده )
پودر کاکائو ۳ ق م
شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع یک سوم لیوان کره ذوب شده .
طبقه دوم : .
شیرعسلی نصف قوطی
پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر )
شیرسرد نصف لیوان
خامه صبحونه ۱۵۰ گرم
پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم)
دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد .
طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیریکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای رومیریزیم برای تزیین شکلات
مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میزاریم یخچال سه الی چهار ساعت بمونه این دسر بسیارخوشمزه ست .
نکته :مواد طبقه دوم که میکس کردین پنج تا ده دقیقه بهش زمان بدین تا غلیظ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برگه_زردآلو قیسی
۵لیوان آب
۲لیوان شکر
۱ق چ جوهرلیمو
زردآلوی هسته گرفته به میزان دلخواه
.
👈آب وشکر رو جوش میاریم تا شکر حل بشه
👈جوهرلیمو رو اضافه میکنیم ومیزاریم ۵دقیقه بجوشه
👈زردآلوها رو اضافه میکنیم
👈میزاریم سه ۴دقیقه بجوشه
👈شعله رو خاموش کرده ومیزارم زردآلوها چند دقیقه داخل شیره بمونن
👈زردآلوهارو داخل صافی درمیاریم ومیزاریم شیره اضافش بره
👈یه کم که خنک شد واز داغی اوفتاد داخل سینی میچینیم ومیزاریم جلو آفتاب
👈زیاد نزارین خشک بشه تا نرم هستن از جلو آفتاب بردارین
👈بسته بندی کرده وداخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین زردآلوهارو کم کم داخل شیره بریزین تا زیاد روهم نباشن وهمشون یکدست شیره جذب کنن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوست هنرمند من سلام✋
امروز من اومدم با آموزش رایگان یک کیک بازاری خوشمزه
بچه ها کیک تاینی جز اون دسته از کیک های کارخونه ایی هست که طرفداراهای زیادی داره و کمتر کسی پیدا میشه که این کیک رو نپسنده
و شما میتونید با این آموزش به راحتی این کیک خوشمزه داخل منزل آماده کنید
🌺🌺🌺کیک_دوقلو_تاینی🌺🌺🌺
آرد ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴۰ گرم( دو عدد)
روغن مایع ۳۵ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
آب جوش ۶۰ گرم
شربت بار ۱۵ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
ماست ۲۵ گرم
شیر خشک قنادی ۱۵ گرم
بیکینگ پودر ۲ گرم
اسانس وانیل ،فندق،تافی حدود ۵ قطره
🔴شربت بار :(برای تهیه این کیک فقط از همین دستور شربت بار استفاده شود)
موادلازم:
۱پیمانه شکر
-نصف پیمانه آب
-۱/۸ق چ جوهر لیمو
طرز تهیه:شکر وآب رو داخل ظرفی ریخته هم میزنیم تا کمی از شکر حل شود سپس روی حرارت کم قرار داده و دیگه اصلا هم نمیزنیم تا شکر حل شود و جوش بیاد سپس جوهر لیمو رو اضافه کرده وبعد از ۱ دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم و وقتی خنک شد در شیشه دربسته ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم
✅این کیک را بعد از فیلینگ گذاری حتما در ظرف در دار نگهداری کنید و برای نگهداری بیشتر هم باید با پوشش کامل فریز شود.نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تاینی#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه گل محمدی
تخم مرغ ۶ عدد
پودر گل محمدی۶ ق سرپر
آرد دوق سرپر
بکینگ پودر ۱ ق چ.
شیر یا آب ۲ ق س.
گردوی خیلی ریز ۲ تا۳ ق
روغن مایع برای سرخ کردن ۲ ق س
وانیل. ۱/۲. ق چ
شربت خاگینه
شکر ۲ پ.
آب ۱پ.
گلاب نصف پ
بعد از اینکه شکر ذوب شد وشربت به جوش آمد ۱۵ دقیقه با شعله کم بجوشد تا به قوام برسد
طرز تهیه
همه مواد خاگینه بجز روغن مایع وگردو را درظرفی بریزید وبا همزن حدود ۲دقیقه بزنید تا مواد به خرد هم برون وحجم موواد افزایش یابد بعد گردو را اضافه کرده در تابه ۲۵ سانتی روغن بریزید ومایع خاگینه را درون تابه ریخته صاف کنید دم کنی بگذارید وقتی خودش را گرفت وانگشت زدید دیدید سفت هست برگردانید طرف دیگر هم سرخ شود ۱۰ دقیقه کافی است با حرارت کم
حالا خاگینه که دوطرفش سرخ شده را کنار گذاشته یا دوق روغن مایع را داخل مواد خاگینه ریخته در قالب سیلیکونی بریزید و با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید وشربت خنک را روی خاگینه داغ بریزید واجازه دهید جذب شود برش بزنید وبا پودر پسته یا نارگیل یا هر چیز دیگر تزیین کنید
نوش جان
عزیزان من بانصف مواد درس کردم توقالب سایز ۲۰
واینکه به جای شیر ماست رو با یک ق غ اب رقیق کردم زدم وداخل شربت هم من یک ملاقه شربت زعفرونی زدم وپودر هل وانیل هم زدم بهش که خوش عطرباشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم
روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم
آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد.
روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت :
آب ١ پیمانه (٢٥٠ میلی لیتر )
شکر ٢ پیمانه ٤٠٠ گرم
آب لیموترش تازه ١ ق س (١٥ میلی لیتر )
زعفران دم کرده ۲ق س خوری
خلال پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا ۲ لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد)
در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه
خمیر را ۱ ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت ٣ تا ٤ میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید.
روی خمیر های قالب زده با چاقو ۸،۶،۴ برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند
٣ عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده ١٥ دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه
برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید.
نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید.
و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند
اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛