eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#سوپ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌸🌸کتلت_مرغ_با_نخود_فرنگی سینه مرغ1 عدد نخود فرنگی1 پیمانه سیب زمینی2 عدد پیاز1 عدد هویج1 عدد جعفری خرد شده3 ق غ فلفل دلمه ای نصف عدد نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم آویشن به مقدار لازم جوش شیرین کمی *. همه ی مواد را داخل چرخ گوشت یا غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید و ورز دهید. *. سپس تمام ادویه جات رو به آن اضافه کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. *. ماهیتابه را داغ کرده و مخلوط را بصورتشامی یا قالب زده و سرخ کنید. 🍃 خواص آویشن *. آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر هست 🌺 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ژلاتین شکلات رو نوش جان کنید ولذت ببرید😋😍 مواد اولیه: - 3 فنجان شیر کامل - 2 فنجان خامه - 1/2 فنجان شیر تغلیظ شده - 2 فنجان کرم فندق - 1 فنجان شکلات تلخ ذوب شده - 12 شکلات توپی آماده - 50 گرم ژلاتین برای تزئین: - خامه قنادی /شکلات توپی آماده طرز تهیه: 1. شیر را با خامه ، شیر تغلیظ شده، کرم فندق، شکلات ذوب شده و شکلات توپی در مخلوط کن بگذارید. 2. ژله را ضافه کنید و تا زمانی که یکپارچه شود 3. مواد اولیه را در قالب بریزید. 4. با خامه و شکلات خرد شده آن را تزئین کنید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
💢پیاز خرد شده را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده قرار دهید تازه می ماند. حتی می توانید به آن کمی روغن گیاهی بزنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری اش کنید.  #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم سبزی دلمه خرد شده ۲پيمانه(شامل:تره،جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،ترخون پیازچه) لپه۱۰۰گرم پخته برنج ۱ پيمانه پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری رب به ميزان لازم روغن يا كره ١٠٠ گرم نمک فلفل زردچوبه كلم برگ متوسط يك عدد طرز تهيه : برنج را شسته و دو ساعت خيس كنيد لپه را ابپز كنيد كلم برگ را شسته و برگ هاي ان را جدا كرده ابپز كنيد گوشت را با كره يا روغن تفت دهيد پياز و سبزي را اضافه كنيد و مقداري تفت دهيد سپس نمك و فلفل و زردچوبه و رب را نيز اضافه كرده بعد از يك تفت كوچك لپه پخته و برنج خيس شده را اضافه كنيد و با بقيه مواد مخلوط كنيد مقداري اب اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مواد دو سوم زمان پخت را طي كند قالب ميان تهي را چرب كنيد و كلم برگ هاي ابپز را دور تا دور قالب روي هم بچينيد به طوري كه همه ديواره قالب با كلم پوشيده شود مواد اماده را داخل قالب روي كلم برگ ها بريزيد و با قاشق صاف كنيد و كناره هاي كلم ها را روي مواد برگردانيد اگر قسمتي باز ماند با كلم برگ هاي اضافه بپوشانيد روي قالب فويل بكشيد و يك ساعت در فر طبقه وسط با حرارت ١٨٠ درجه قرار دهيد بعداز پخت قالب را روي ظرف مورد نظر برگردانيد و با پياز داغ و زرشك و ماست تزيين كنيد 📍من داخل مواد دلمه مقداري سرکه و کمی شکر اضافه كردم 📍به جاي برنج از بلغور گندم هم مي توانيد استفاده كنيد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دلمه_كلم_برگ_قالبي #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: ۵۰۰ گرم گل کلم ۲ عدد تخم مرغ جعفری نمک و فلفل به دلخواه ✍طرزتهیه: گل کلم ها را در مخلوط کن آسیاب کنید ۲ و نیم پیمانه کلم آسیاب شده را در مایکروفر به مدت ۲ دقیقه بپزید. سپس آن را بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید و دوباره هم بزنید. بگذارید سرد شود و در ابکش کمی له کنید تا آب آن گرفته شود. تخم مرغ ها، نمک و فلفل را اضافه کنید. می توانید ادویه مورد علاقه خود را هم به آن اضافه کنید. فر را روی ۱۹۰ درجه گرم کنید. روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و خمیرها را روی آن بریزید. بگذارید ۱۰ دقیقه در فر بپزد. سپس پشت و رو کنید و ۵ الی ۷ دقیقه دیگر در فر بماند. بعد از این که تورتیلاها سرد شد کمی در تاوه آن را سرخ کنید. با خامه ترش یا هر سسی که دوست دارید میل کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_تورتیلا_گل_کلم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ایده مواد لازم: سفیده ی تخم مرغ 2 عدد پودر قند 40 گرم پنیر خامه ای 100 گرم خامه 100 گرم آب انار 3 ق غذاخوری انار 1 عدد طرز تهیه موس انار : ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم . پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد. روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید. نکات: در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید. میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم در ظرف سرو استفاده کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#موس_انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مایه ماکارونی رو با مواد دلخواهتون درست کنید قبلا گذاشتم( میتونی پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخکرده یا سویا و قارچ و سبزیجات دلخواه و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی باشه یا اینکه فقط سوسیس خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه باشه موادش دلخواه) . فقط پودر سیر یا پوره سیر و اویشن فراموش نشه. در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود زیادی اب روی ماکارونی نگیرین بیمزه میشه. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و پنیر پیتزا هم خوشمزش میکنه من میریزم و بعدش خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود اما بعدش درش رو نزارین .داغ داغ سرو کنید که پنیرش کشدار باشه برای هر بسته ماکارونی ۲۵۰ گرمی فرمی من چهار الی پنج تا تخم مرغ میریزم بستگی به سایز تخم مرغا داره وقتی هم میزنی خودتون متوجه میشین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکو_ماکارونی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_طبقاتی_سفید ۳ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد حل کرده تا ژلاتین اسفنجی بشه بعد بن ماری میکنیم ۲ لیوان شیر رو با نصف لیوان شکر وکمی وانیل حرارت میدیم تا دانه های شکر حل بشه و از حرارت برمیداریم وقتی خنک شد ۳ ق غ خامه اضافه میکنیم سپس مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم حتما باید هر دو خنک و هم دما باشند مقداری از مایع رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا نیم بند بشه، ۲ بسته ژله آلبالو رو با ۲لیوان آب جوش و۱ لیوان آب سرد درست میکنیم وقتی خنک شد داخل قالب روی لایه زیری که نیم بند هست میریزیم میزاریم یخچال وقتی نیم بند شد ژله سفید رو میریزیم تا ببنده یکی در میان سفید و صورتی میریزیم تا ببنده. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نون_سیر_و_پنیر اول سس رو اماده کنیددو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ✅ کلم پلو 😋 ✍ مواد لازم: کلم برگ 500 گرم پیاز 2 عدد گوشت چرخکرده 250 گرم برنج 3 پیمانه نمک .فلفل.زرد چوبه.دارچین.زعفران به مقدار لازم 🍜 طرز تهیه: پیاز را رنده کرده تفت میدهیم بعد کلم را اضافه میکنیم وبعد از اینکه اب کلم خشک شد گوشت رااضافه میکنیم وبعد ادویه جات میزاریم تا خوب تفت بخوره وجا بیفته وبعد مواد را بصورت لایه لایه با برنجی که بصورت ابکش پخته ایم مخلوط میکنیم و بهش فرصت دم کشیدن میدیم .... 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کلم_پلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر 🌸 یه کلیپ شاد و پر انرژی زیبای صبح بخیر ، تقدیم به تک تک اعضا😍 سه شنبه تون عالی مثل خودتون 🌺 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر مرغ شکم پر یک مرغ کامل برای سس : ۱ استکان ماست نصف استکان روغن زیتون مقداری نمک ۱ ق غ سس فلفل ۱ ق چ فلفل قرمز ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق م زیره سبز یا پونه کوهی برای داخل مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد هویج ۴ حبه سیر داخل ظرفی مواد سس را با هم مخلوط کنید. مرغ را از هر طرف سوراخ و حفر هایی ایجاد کنید . سس رو به هر طرف مرغ ریخته و خوب بمالید . داخل شکم مرغ پیاز و سیب زمینی و هویج و سیر قرار دهید . بعد با خلال دندان فیکس کنید. داخل کیسه ای قرار دهید و در سینی فر بزارید. چند حفره با چاقو ایجاد کنید . داخل فر از قبل گرم کنید با درجه ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت قرار دهید . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فسنجون رو با سینه مرغ پختم با ران مرغ هم خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست گردوی دوبار چرخ شده ۳۰۰ الی ۳۵۰گرم سینه مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه رب انار حدود پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن گردو بیشتر از این روغن نریزید آب سرد چهار تا پنج لیوان شکر یک قاشق دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید گردو رو دوباره چرخ کنید من یک عدد پیاز رو همراه گردو چرخ کردم (هم حوصله رنده کردن پیاز نداشتم هم با چرخ کردن پیاز گردوهای ته چرخ گوشت هم بیرون اومدن😉)آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید (دوست ندارید پیاز رو همراه گردو چرخ کنید جداگانه رنده کنید وبا یکی دو قاشق روغن تفت بدهید وگردو رو بهش اضافه کنید ) یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد گردو وپیاز چرخ شده رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ شن تفت که خورد یک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق شکر رو بهش اضافه و چند ثانیه تفت،میدهیم رب انار هم اضافه میکنیم اونم چند ثانیه تفت میدهیم واب سرد بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گردو بپزه وروغن پس بده هر نیم ساعت یکبار هم بزنید که ته نگیره حدود دوسه ساعت گردو باید بپزه با شعله خیییلی کم شعله زیاد باشه آبش زود تبخیر میشه تا گردو بپزه مرغ رو جداگانه میپزیم من از سینه مرغ تکه ای استفاده کردم شما میتونید از سینه درسته وران استفاده کنید مرغ رو همراه یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک و فلفل و زردچوبه پختم بعد از سرخش کردم عزیزان نزارید مرغ زیاد پخته شه که بافتش از هم جدا بشه چون باید با گردو هم پخته شه، بعد از حدود سه ساعت پخت گردو مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنم ودوباره درشو میزاریم تا یکساعت دیگه خورش روغن پس بده وجا بیفته اواخر پخت نمک وترشی خورشت رو مزه کنید آگه رب انار لازم بود یک قاشق بزنید شکر دلبخواهیه دوست ندارید نریزید گردوی نگینی واسه این زدم موقع خوردن دونه دونه زیر دندون بیاد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
: مواد لازم😋 پنير ماسكار پونه٢٠٠گرم خامه صبحانه٢٠٠گرم بستني وانيلي نصف پيمانه شير عسلي يك قوطي پودر ژلاتين سه ق غ ژله با طعم دلخواه يك بسته(من ژله آناناس استفاده كردم) . طرز تهیه🍴 ابتدا ژله آناناس را در آب داغ حل كرده و اجازه دهيد تا خنك شود نصف پيمانه آب سرد راروي پودر ژلاتين بريزيد تا حالت اسفنجي پيدا كند و روي بخار كتري قرار دهيد تا حل شود و خنك شود پنير ماسكار پونه را بهمراه خامه با هم زن بزنید بستني و شير عسلي را اضافه كرده و مجددا با همزن به مدت يك دقيقه مخلوط کنید. سپس ژله آناناس خنك شده و پودر ژلاتين را به مواد افزوده و مخلوط کنید. قالب را چرب كرده و مواد را داخل آن بریزید و ٤الي ٥ساعت در يخچال قرار دهيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_شانامو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوپ_شلغم 🍜 🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه 🔸و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود مرغ سوخاری فینگرفود یا یه جورایی یه غذای شیک و ساده و جیگولی براتون دارم . که به نظرم برای مهمانی و تولد و... به عنوان فینگر فود بسیار ساده و شیک و همه پسند هست. این #مرغ_سوخاری بخاطر طرز پختش متفاوت و شیک هست. ترکیب ادویه: یک ق چ نمک، یک ق چ پاپریکا، یک ق چ فلفل ، یک ق چ زیره ، پودر سیر یا پیاز یک ق چ ( استفاده از فلفل تند و آویشن هم توصیه میشه) برای درست کردنش سینه مرغ رو نازک برش زده و کمی بکوبید برای طعم دار کردن مرغ از ترکیب ادویه استفاده کنید البته نوع ادویه و طعمش به سلیقه ی شما مربوطه و اختیاری هست. بعد تکه های مرغ رو در آرد سفید _ تخم مرغ_ ارد سوخاری و باز در تخم مرغ و ارد سوخاری بغلطانید تا کاملا اغشته بشه. و به صورتی که در کلیپ میبینید تا کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزر بذارید تا کاملا شکل خودش رو حفظ کنه و وا نره بعد اونا رو داخل روغن داغ کاملا سرخ کنید یا داخل فر ۲۰۰ درجه بپزید. بعد از سرخ شدن مرغ ها میتونید داخلشون رو با ترکیباتی مثل سالسا، پنیر، کاهو، سالاد و... به دلخواه پرکرده و با سس و جعفری سرو کنید. خیلی خیلی خوشمزه و دوست داشتنیه حتما امتحانش کنید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 #ایده #تخم_مرغ_گل_رز قالب سیلیکونی شکل گل رو حسابی چرب کنید و تخم مرغ رو داخلش بشکنید البته اگر نیاز بود ۲ تا بشکنید و بعد داخل فر بگذارید 😋 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كدوم_سبزي_براي_كدوم_غذا ☘️قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج-شنبليله 🌿آش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج 🌱 دلمه:شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز- 🍃كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز 🍀سبزي پلو؛تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
📌بلاخره کانال #پادگان_جوک موک پیدا کردم براتون👨✈ خنده به مرز مردن😅 پر از گیف و فیلم خنده دار🔥 بهترین کانال از دید اعضا!😍 📛اینم لینکش 💦👇 ‌ 😍👉 eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
#خورشت_انار تیکه های مرغ رو من با روغن و حرارت ملایم سرخ کردم بعد یک عدد پیاز نگینی ریزتفت دادم مرغ سرخ شد و زردچوبه وکمی دارچین و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه ونمک زدم یک لیوان آب انار روبه مرغ اضافه کردم یک ساعت ونیم بعد وقتی کاملا مرغمون پخت یک پیاز رو ریزخورد کردم وبه همراه یک لیوان انار دون شده تفت دادم و دو قاشق غذاخوری رب انار زدم وبه مرغ اضافه کردم هست (اگه انار کمی ترش بود شکر اضافه کنیدکه ملس بشه) ک من انارم شیرین بودشکر نزدم میزاریم تا خورشت جابیافته این خورشت باید آب کمی داشته باشه . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_کاسترد پودر کاسترد......2 قاشق غذاخوری شیر.....2 لیوان شکر.......2 قاشق غذاخوری انار دون شده ژله آلورا......نصفه بسته طرز تهیه: ابتدا پودر کاسترد را داخل قابلمه ریخته.دو قاشق شکر رو اضافه می کنیم.شیر را اضافه می کنیم.با همزن دستی می زنیم.با حرارت کم.مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.می تونید یک قاشق کره بهش اضافه کنید.یکم خنک شد.داخل ظرف مورد نظر بریزد.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد ژله آلورا را با یک لیوان آب جوش درست کنید.تا خنک بشه.دونه های انار را روی کاسترد خنک شده بریزد.کمی ژله روی انار بریزد .اینقدری که سطح انار بگیره.و انارها شناور نشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.دوباره کاسترد روش بریزد.این مراحل تکرار کنید تا ژله و کاسترد تموم بشه. اینم یه دسر خوشمزه برای شب یلدا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#توپک_هویجی_نارگیلی 5 عدد هویج بزرگ 1/4پیمانه آب 30 گرم کره 3 قاشق سوپ خوری شکر پودر نارگیل دو قاشق سوپ خوری 1 بسته بیسکویت پتی بور پودر شده 1/3پیمانه گردوی خرد شده 1 قاشق غذا خوری پوست لیمو رنده شده 1 قاشق غذا خوری دارچین برای غلطاندن :پودر نارگیل پوست هویج ها را بکنید رنده کنید داخل ماهیتابه با کره و مقدار آب داخل دستور به صورت در بسته 5 دقیقه بپزید شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه آب مواد کاملا کشیده شود و کنار بذارید تا ولرم شود بیسکویت پودر شده، گردو، رنده پوست لیمو، دارچین و پودر نارگیل را به هویج اضافه کنید و هم بزنید از مواد به انداره ی گردو بردارید گرد کنید و داخل پودر نارگیل بغلطانید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱