eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه سس سفید ....به ازاے هر لیوان شیر یک قاشق غذاخورے ارد سفید لازمه من چون ڪره دوست ندارم ڪمے روغن توے ظرف بریزید و ارد را خیلے ڪم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دماے معمولے را اضافه وخیلے سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتے یڪدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر مے شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود مواد گوشتی.... عین مواد ماڪارونے درست ڪردم وقارچ هم اضافه ڪردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره ادامه ڪار..... این لازانیاے نیمه پخت زرماڪارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولے بذارید واستفاده ڪنید ودیگه نگران اینڪه لازانیا بشڪنه نیستید ڪف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روے ان بچینید وبعد مایع گوشتے را وصاف ڪنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه ڪنیدمن از پنیر دالیا استفاده ڪردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروے ظرف را فویل بڪشید ودر طبقه وسط فر با دماے 200درجه بمدت تقریبے 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن ڪنید تا سطح پنیر طلایے بشود نڪته.... میتونید روے گاز هم با همین دستور درست ڪنید فقط شعله ڪم باشه وشعله پخش ڪن بذارید ولے فقط پنیر اب مے شود دیگه روش طلایے نمے شه 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ چرخڪرده 750 گرم بهتره حتما از سینه مرغ استفاده ڪنید چون سریع تر میپزه پنیر پیتزا 6 قاشق غذاخوری براے افزایش چربے برگر و لطافت آن اضافه میشود. آرد سوخارے ساده 6 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد چاشنے شاندیزے آلس پایس 2 تا 3 قاشق غذاخوری من از چاشنے براے طعم بهتر برگر استفاده ڪردم ڪه در اینصورت نیازے به اضافه ڪردن هیچ گونه ادویه و نمک به مواد برگر نیست. به جاے چاشنے میتوانید از مقدارے سس خردل و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده ڪنید. پنےر تست ورقه به تعداد لازم مرغ چرخڪرده+پنیرپیتزا+پیاز رنده شده+آرد سوخارے و چاشنے را به هم مخلوط و ڪمے ورز دهید. به هیچ عنوان زیاد ورز ندهید وگرنه برگر سفت میشود. برگرها را فرم دهید. با این میزان مواد حدود 6 عدد برگر به وزن 170 گرم خواهید داشت. بعد از فرم دادن بهتر است برگرها را 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس تابه گریل را ڪمے با روغن چرب ڪرده و هر طرف برگرها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید. اگر از تابه معمولے استفاده میڪنید حتما قبل از سرخ ڪردن ڪمے وسط برگرها را فشار دهید تا در زمان سرخ شدن وسط برگرها پف نڪند و برگرها یڪدست سرخ شوند. در انتها وقتے دو طرف برگرها سرخ شدند به دلخواه پنیر تست ورقه روے آنها قرار داده و ڪمے صبر ڪنید تا پنیر ذوب شود. سپس به دو طرف نان برگر سس دلخواه را بمالید و مطابق سلیقه خود ساندویچ برگر را بپیچید و سرو ڪنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم بیسکویت پتی بور کره ای : ۲ بسته بیسکویت پتی بور شکلاتی : ۲ بسته پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۳۵۰ گرم خامه قنادی: ۳۰۰ گرم شربت شیره انگور یا قهوه رقیق یا شیر : نصف لیوان پودر قند: بنابه ذائقه ⠀ طرز تهیه ۱.خامه قنادی رو از فریزر خارج کنید تا حالت نیمه منجمد بگیره و چند ثانیه با دور کند همزن و بعد ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه پنیر رو کمی میکس کنید تا نرم و یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کرده و ترکیب کنید 👈بنا به ذائقه خودتون میتونید کمی پودر قند به پنیر اضافه کنید ۲.بیسکویت کره ای رو داخل شربت بزنید و دور قالب کمربندی بچینید ( حلقه قالب رو سفت نکنید اجازه بدید باز باشه) و روی بیسکویت کرم بزنید و بعد یک لایه بیسکویت شکلاتی بذارید و کرم بزنید این کار رو تکرار کنید تا قالب پر بشه سپس حلقه قالب رو محکم و سفت کنید تا کیک فشرده بشه سطح کیک رو کرم بزنید و حداقل ۸ ساعت تا ۱ روز داخل یخچال بذارید تا بافت کیک نرم بشه سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک آلبالو تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (یا دایره ای به قطر ۲۳ سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین . نکات: جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین . بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود سریع وفوری 😍😋 1 عدد تورتیلا بزرگ (اینجا از 2 عدد استفاده شده چون تا حدودی کوچک بودند) 2-3 تخم مرغ 1/3 فنجان ژامبون خرد شده 1/2 فنجان پیاز قرمز، خرد شده 1/3 فنجان فلفل دلمه ای، خرد شده 1/2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده 2 قاشق غذاخوری آویشن یا سبزی معطر دلخواه نمک و فلفل 1/2 فنجان پنیر رنده شده 🔺️طرز تهیه تورتیلا را در یک ظرف مناسب فر پهن کنید تخم مرغ و سبزیجات را اضافه کنید. نمک، فلفل و پنیر بپاشید. 10-15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه یا تا زمانی که بنا به ذائقه شما 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نخود ۳۰۰ گرم، جعفری تازه ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، سير ۶ حبه، تخم مرغ ۱ عدد، آرد نخودچی 2 ق غ،روغن، بکینگ پودر 1 ق چ، پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک 🔴نخود ها را داخل آب سرد 24 ساعت خیس می کنیم و چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود، سیر، پیاز و جعفري میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‎‌‌┄┄┅┅✿❀♥️❀✿┅┅┄┄ خـــدایا 🌹 در این شـب زیبا ایـمان غبار گرفته ما را در باران رحمت خویـش پاک کن شب تون بخیر و سرشار از آرامش در پناه خـدا ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
مواد لازم: مرغ : ۱ کیلوگرم سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم پیاز : ۲ عدد بزرگ رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم ترکیب سبزی مرغ ترش: سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر در صورت دسترسی نداشتن به سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم. بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم. مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم. بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست. نوش جان نکات: مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید. این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک خوشمزه و قرتی چرا اینقدر کیک طرفدار داره،،،این نمونه رو اگه درست کنی فک کنم بره جزء اون دسته از شیرینی هایی که هفته ایی یبار ازش دلت بخواد فول میدم 💫💫💫چی میگن٫٫٫با لب و دهنت بازی میکنه 😉😉😉 ⭕️⭕️⭕️🧁🧁🧁 چیزایی که لازم داریم براش ✅تخم مرغ :۱ عدد ✅وانیل :۱ ق م ✅آرد:۱۵۰ گرم ✅کره :۷۵ گرم. ذوب شده ✅شیر پرچرب :۱۲۵ گرم ✅بکینگ پودر:۱۰ گرم ✅شکر دانه ریز:۱۰۰ گرم ✅کارامل :ب م ل ✅نمک :۱ پینچ طرز ساختنش!!!😜😜😜 همه مواد رو بجز آرد و بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و با ویسک دستی بهم میزنیم و بعداز اون آرد و بکینگ پودر …قالب رو اسپری جدا کننده و نیمی از مواد رو ریخته و کارامل میزنیم و بقیه مواد و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه قرار میدیم بازم مراقب باشید چک‌کنید 🤗🤗🤗 بعداز اون با کرمفیل اگه دوست داشتید قیف بزنید عطر کره و‌وانیل و کارامل ترکیبی میشه که نگم برات 😋😋😋 میتونی بجای کارامل مربا یا شکلات هم بزنی ❌❌❌توجه؛ راستی!!!شما کدومو دوستداری ؟؟؟ ۱-کارامل ۲-شکلات۳-مربا؟؟؟؟؟؟ ⭐️نکته: اگه دوست داشتی مواد رو توی یه قالب بریزی میشه فقط زمان پخت زیادتر میشه❗️❗️❗️
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یا ماده A 80 گرم آرد سفید 5 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد تخم مرغ 80 میلی لیتر شیر 50 میلی لیتر روغن نباتی یا کره مواد ب 5 سفیده تخم مرغ 80 گرم شکر دانه دار 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل طرز تهیه: ماده A روغن گیاهی را به اندازه ای گرم کنید تا باز شود ، داخل ظرف بریزید و آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،بعد شیر را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود، زرده ی تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید بعلاوه ی یک عدد تخم مرغ کامل و به طور مداوم همچنان هم بزنید تا (مخلوط خیلی صاف بدست اید) مواد ب سفیده تخم مرغ و ۸۰ گرم شکر و نمک و وانیل را مخلوط کنید و بزنید تا پف کند ولی نیاز نیست خیلی سفت و قله ای شود. سفیده را به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را داخل قالب 18 سانتی متری ریخته .داخل قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره های قالب رو هم با کاغذ بپوشونید و اگر قالبتون یک تیکه نیست زیر قالب از بیرونش رو فویل بزنید تا اب داخل قالب نرود و قالب را داخل یک ظرف بزرگتر بزارید و داخل ظرف بزرگتر رو اب جوش بریزید.و کیک رو بزارید داخل فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد تقریبا 45 دقیقه / دمای هر فر فرق داره پس باید چک کنید.حتما کامل کیکهاتون رو بزارید پخته بشه چون زودتر بردارید پفش میخوابه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجونی فوری🧁بدون فر🥧 ✅مواد لازم و طرز تهیه: اول از همه یه قابلمه اب رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد. حالا: _۷ قاشق غذا خوری آرد سفید _۱ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو _۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر _کمی وانیل با هم ترکیب و الک کنید که یکدست بشه بعد _۷ قاشق غذاخوری شکر _۸ قاشق غذاخوری شیر _۱ عدد تخم مرغ _۵ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد یکی دو دقیقه با همزن دستی یا چنگال بزنید. فنجون های نشکن رو با روغن جدا کننده چرب کنید یا اول روغن مایع بزنید بعد داخلش آرد پاشی کنید بعد فنجون رو برگردونید آرد اضافی بریزه بیرون. نیمی از فنجون رو با مایه کیک پر کنید داخل آب در حال جوش بذارید به همراه دم کنی و شعله پخش کن با حرارت ملایم حدودا بیست الی سی دقیقه بمونه تا بپزه😍 با خلال دندان چک کنید که پخته باشه مغزش. بعد از پخت برای تزئین از گاناش شکلاتی میتونید استفاده کنید. _گاناش شکلاتی: ۳ قاشق غذاخوری خامه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بذارید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من همیشه مواد رو چشمی میریزم ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند 5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید. اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 3.5 لیوان شیر ولرم یک لیوان تخم مرغ یک عدد نمک یک ق مرباخوری شکر۵ ق غذا خوری مایه خمیر فوری یه ق غذاخوری روغن مایع یک سوم پیمانه پودر کاکائو دوقاشق غذاخوری مایه خمیر و شکر را به شیر ولرم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم واجازه میدیم خمیر مایه عمل کند. آرد رو تو یه کاسه بزرگ میریزم وسطشو گود میکنیم مخلوط شیر وخمیر مایه و روغن مایع و تخم مرغ ونمک رو اضافه میکنیم و از وسط شروع میکنیم به ترکیب کردن خمیر و جمع کردن، ده دقیقه ورز میدیم احتمالا آرد بیشتری نیاز باشه، خمیر روبه دوقسمت تقسیم میکنیم وبه یه قسمتش کاکائو رو اضافه میکنیم و روی خمیر ها رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه و دوباره یه ورز کوچیک و با وردنه هردو خمیر رو جداگانه به شکل مستطیل باز میکنیم ودوتا خمیر رو روی هم قرار میدیم ورولش میکنیم و میذاریم داخل قالب و دوباره استراحت میدیم بمدت نیم ساعت و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه ی سانتی گراد به مدت حدوداً 45تا 50 تا کاملا دورش زرین شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛