eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سینه مرغ چرخڪرده 750 گرم بهتره حتما از سینه مرغ استفاده ڪنید چون سریع تر میپزه پنیر پیتزا 6 قاشق غذاخوری براے افزایش چربے برگر و لطافت آن اضافه میشود. آرد سوخارے ساده 6 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد چاشنے شاندیزے آلس پایس 2 تا 3 قاشق غذاخوری من از چاشنے براے طعم بهتر برگر استفاده ڪردم ڪه در اینصورت نیازے به اضافه ڪردن هیچ گونه ادویه و نمک به مواد برگر نیست. به جاے چاشنے میتوانید از مقدارے سس خردل و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده ڪنید. پنےر تست ورقه به تعداد لازم مرغ چرخڪرده+پنیرپیتزا+پیاز رنده شده+آرد سوخارے و چاشنے را به هم مخلوط و ڪمے ورز دهید. به هیچ عنوان زیاد ورز ندهید وگرنه برگر سفت میشود. برگرها را فرم دهید. با این میزان مواد حدود 6 عدد برگر به وزن 170 گرم خواهید داشت. بعد از فرم دادن بهتر است برگرها را 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس تابه گریل را ڪمے با روغن چرب ڪرده و هر طرف برگرها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید. اگر از تابه معمولے استفاده میڪنید حتما قبل از سرخ ڪردن ڪمے وسط برگرها را فشار دهید تا در زمان سرخ شدن وسط برگرها پف نڪند و برگرها یڪدست سرخ شوند. در انتها وقتے دو طرف برگرها سرخ شدند به دلخواه پنیر تست ورقه روے آنها قرار داده و ڪمے صبر ڪنید تا پنیر ذوب شود. سپس به دو طرف نان برگر سس دلخواه را بمالید و مطابق سلیقه خود ساندویچ برگر را بپیچید و سرو ڪنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(پاستا) براے ۳ نفر ماڪارونے فرمے شڪل نصف بسته (فرقی نداره چه طرحے باشه هر چے دلتون بخواد) گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم قارچ ۵ تا ۶ عدد فلفل دلمه ڪوچیک ۱ عدد پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم مواد گوشتے ڪه من استفاده ڪردم مواد مایه ماڪارونے هست در واقع . مے تونین جاے گوشت مرغ هم استفاده ڪنین . ےه پیاز رو خرد ڪردم و تفت دادم . قارچ رو ورقه اے ڪردم و جدا تفت دادم تا اصلا آبش نمونه . گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه ڪردم و تفت دادم ،قارچ و فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه ڪردم . نمک و زردجوبه و یه قاشق رب هم اضافه ڪردم . ماڪارونی فرمے رو داخل آب جوش ڪه ڪمے نمک و روغن داره ، ریختم و بعد از حدودا ۱۲ دقیقه آبڪش ڪردم و روش ڪمے آب سرد ریختم تا به ام نچسبن . برای تهیه سس سفید یا بشامل : ۱ ق غ آرد سفید(قنادے) رو خیلے ڪم تفت دادم بهش ۲۵ گرم ڪره اضافه ڪردم . بعد یه لیوان شیر گرم داخلش ڪم ڪم ریختم مدام هم زدم تا ڪمے سفت بشه . ڪمے نمک و فلفل هم ریختم . داخل یه ظرف پیرڪس رو ڪفش رو ڪمے از این سس سفید زدم تا موادم بعد از پخت نچسبه و خشک نشه . بعد یه لایه مقدارے ماڪارونے ، روش مقدارے مواد گوشتے ، روے اون پنیر پیتزا و بعد ڪمے سس سفید ریختم . باز دوباره به همین شڪل ماڪارونے ،مواد گوشتے و بعد پنیر پیتزا و سس سفید . بعد ظرفم رو در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . آخر هم ۲ دقیقه گریل رو روشن ڪردم روش برشته بشه . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 1 عدد پیاز ریز رنده شده نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز خمیر پیتزا(یا خمیر یوفکا یا خمیر هزارلا) همه مواد را حداقل 5 دقیقه ورز می دهیم بادمجان ها رو تا جایی که میشه برش میزنیم و مثل ویدیو با کمی روغن تفت میدیم بادمجان ها رو کمی آرد پاشی میکنیم و با چسبوندن به هم باز میکنیم ابتدا بادمجان ها رو ردیفی میچینیم مثل ویدیو کوفته ها رو پهن میکنیم آنها را محکم بپیچید و به ضخامت ۲ انگشت برش دهید. : مایع سس و پودر فلفل قرمز را به مدت 1 دقیقه بدون اینکه بسوزد با حرارت ملایم بپزید. حداقل نیم ساعت با دمای 180 درجه بپزیم و ماست را با سیر اضافه کرده و با سس روغنی سرو کنیم و از غذا نوش جان کنید. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 مواد لازم: ٧٠٠ گرم گوشت چرخ شده مرغ(سينه و رون)🐔 ١ عدد پياز درشت رنده يا چرخ شده و آب گرفته شده🧅 ١ ق م از هر كدام (پودر سير، پاپريكا، زردچوبه، گوجه) ١ ق چ نمك صورتى🧂 ٢ عدد هويج قلمى آبپز🥕 ٩ عدد پنير ورقه اى🧀 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پوره گوجه1 کیلو،نمک 1 تا1 و نیم قاشق، سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان، گل کلم، کرفس، هویج، برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز، دونه فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل، سیر ۵-۶ عدد، موسیر خیس خورده: چند عدد نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه) . نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉 . نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات راحت و فوری فقط باسه قلم😍😋 (نکته: شکلات صبحانه رو کم کم اضافه میکنیم، هم میزنیم تا یه خمیر منسجم بهمون بده) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک خوشمزه و قرتی چرا اینقدر کیک طرفدار داره،،،این نمونه رو اگه درست کنی فک کنم بره جزء اون دسته از شیرینی هایی که هفته ایی یبار ازش دلت بخواد فول میدم 💫💫💫چی میگن٫٫٫با لب و دهنت بازی میکنه 😉😉😉 ⭕️⭕️⭕️🧁🧁🧁 چیزایی که لازم داریم براش ✅تخم مرغ :۱ عدد ✅وانیل :۱ ق م ✅آرد:۱۵۰ گرم ✅کره :۷۵ گرم. ذوب شده ✅شیر پرچرب :۱۲۵ گرم ✅بکینگ پودر:۱۰ گرم ✅شکر دانه ریز:۱۰۰ گرم ✅کارامل :ب م ل ✅نمک :۱ پینچ طرز ساختنش!!!😜😜😜 همه مواد رو بجز آرد و بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و با ویسک دستی بهم میزنیم و بعداز اون آرد و بکینگ پودر …قالب رو اسپری جدا کننده و نیمی از مواد رو ریخته و کارامل میزنیم و بقیه مواد و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه قرار میدیم بازم مراقب باشید چک‌کنید 🤗🤗🤗 بعداز اون با کرمفیل اگه دوست داشتید قیف بزنید عطر کره و‌وانیل و کارامل ترکیبی میشه که نگم برات 😋😋😋 میتونی بجای کارامل مربا یا شکلات هم بزنی ❌❌❌توجه؛ راستی!!!شما کدومو دوستداری ؟؟؟ ۱-کارامل ۲-شکلات۳-مربا؟؟؟؟؟؟ ⭐️نکته: اگه دوست داشتی مواد رو توی یه قالب بریزی میشه فقط زمان پخت زیادتر میشه❗️❗️❗️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ذرت ۱۱۰گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن شکر ۴۵۰ گرم (دو پیمانه) پودر ژلاتین ۴۵ گرم(یک چهارم پیمانه) گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن آب ۲ ویک چهارم پیمانه گلاب ۳ قاشق سوپ خوری رنگ مجاز خوراکی چند قطره پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری) نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد ۵ دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای دو لیتر شیر یک قاشق ماست سفت کافیه اگه میخواید یه ماست سفت وخوش طعم وسالم داشته باشید باید حتما از شیر محلی استفاده کنید من از شیر گاو استفاده کردم شیر گوسفند وگاومیش ماستش محشره👌 آگه شیر محلی هم گیرتون نیومد از شیر پرچرب استفاده کنید شیر رو از صافی رد کنید وتو یه قابلمه بزارید بجوشه حدود نیم ساعت بجوشه کافیه شعله زیاد نباشه چون ته میگیره وبعدا ماستش بو میده نمیدونم فارسی چی بهش میگن ما میگیم (بو کز )بعد از جوشیدن بزارید سرد شه ماست رو میتونید تو هر قابلمه روی ،سطل پلاستیکی یا سفالی درست کنید .حدود یک ساعت شاید بیشتر طول میکشه سرد شه انگشت اشاره یا انگشت کوچکه رو تو شیر فرو ببرید حتما با انگشت امتحان شه سه چهار ثانیه انگشت تو شیر باشه آگه تحمل کردید وداغ نبود وقتشه که ماست مایه توش بریزید ازماستی که واسه مایه استفاده میکنید ترش نباشه سفت وشیرین باشه(من از ماست خونگی استفاده کردم ) وحتما به دمای محیط رسیده باشه آگه ترش باشه ماست هم ترش میشه چند قاشق از شیر بردارید وماست رو باهاش رقیق کنید وبریزید تو شیر وبا قاشق از زیز مخلوط کنید سرشو بزارید ویه پارچه روش بندازید توجه داشته باشید کافیه تو دمای آشپزخانه باشه آگه شیر زیاد گرم باشه ماستش آب میاندازه وروش ترک میخوره آگه سرد هم باشه ماست شل وکش داره موقعی که ببنده ماست بوی شیر میده آگه میخواید ماستتون سفت باشه باید دماش مناسب باشه جاش زیاد گرم ونه زیاد سرد باشه آگه روشو پوشوندی تا هشت ساعت تکون ندی آگه میخواید ماستتون ترش مزه باشه ده ساعت بپوشونید بعد از طی این چند ساعت به ارومی بردارید وبزارید یخچال تا یک روز دست نزنید آگه زود استفاده کنید زیاد آب میندازه هر ماستی بعد از استفاده آب میاندازه این طبیعیه بعد از اینکه ماست رو گذاشتی یخچال و خنک شد یک پارچه تمیز نخی روش بزارید تا آب اضافی ماست رو به خود جذب کنه بعد از یکی دوروزه پارچه رو بردارید واز ماست استفاده کنید با دماسنج چهل تا چهل وپنج درجه باشه(دمای شیر ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج وگردو یکی از خوشمزه ترین کیکاست اونم با سس کارامل😉 آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۲۵۰ گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد روغن مایع سه چهارم لیوان هویج ۳۳۰ گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنید(بیست ثانیه)سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از ۴۵دقیقه به بعد کنترل کنید عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فر رو با دمای صدوهشتاد درجه روشن تا گرم بشه مواد لازم هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل وزنجبیل به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب چند قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم وبا همزن دستی میزنیم در حد مخلوط شدن زیادی نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه از فر که در آوردید بزارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. از گاناش وهم سس کارامل استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلیم وبادمجون اصفهان آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت مواد اولیه : برای 5 نفر بادمجان 500گرم گوشت با استخوان 250گرم کشک نصف فنجان عدس 1فنجان پیاز 1عددبزرگ زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم نعناع 2قاشق سوپخوری طرز تهیه پیازداغ: پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید. گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید. نکته 1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید. 2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید. 3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت😍😋 ‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌۳فنجان آرد یک چهارم فنجان پارمسان یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری روغن زیتون یکو نیم فنجان آب داغ یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع ‌ مواد لازم برای هر پیراشکی: ‌ سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریحان کمی نمک ‌طبق فیلم درست کنید.. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊 عزیزان این مربا هنوز یخچال نزاشتم بره یخچال سفت وغلیظ میشه سعی کنید به محلی بخرید به ترش وشیرین باشه به محض گاز زدن آب بزاقتون پیش قدم باشه😆 به این میگن به😉نه به های که گاز میزنی انگار داری خربزه میخوری به رو بو کرده ،به محلی بو وعطر خاصی داره، اندازه ش به اندازه یه مشته رو پوستش حالت کرک ماندی داره کمی کج وکوله هستش 😆 تو خریدن به دقت کنید اونای که قیافه وظاهر خوشگل وپوستی صاف دارن واسه مربا خوشمزه نیستن به شسته وخرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب شش لیوان به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید. نکاتی در مورد مربا مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺ وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒 بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊 اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک مواد لازم برای کباب : 2 عدد ران مرغ بدون استخوان 1 عدد پیاز بزرگ 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مواد نیاز برای سس: 1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده 1 قاشق غذا خوری رب گوجه 1 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذاخوری روغن آویشن نعناع خشک تکه های فلفل قرمز نمک آب گرم طرزتهیه : اول مواد کباب را آماده کنید. در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال. بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید. پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛