• خیلی راحت و سریع و کم هزینه، درستش کن❤️❤️
دستور❤️
#مارشمالو
هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل و بنماری کنین
برای طعم های ترش میتونین یکی دو قاشق شکر هم اضافه کنین
از داغی که افتاد حدودا 5 دقیقه با دور تند همزن بزنین
ظرف رو چرب کنین و کفش پودر نارگیل بپاشین و مواد رو تو ظرف بریزین
اگه میخواین دو رنگ درست کنین 5 دقیقه ظرف رو تو یخچال بذارین و ژله ی دوم رو با همون روش درست کنین و بریزین تو ظرف
روش پودر نارگیل بپاشین و 3 ساعت بذارین تو یخچال استراحت کنه
برش بزنین و تو پودر نارگیل بغلتونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ_و_پنیر
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
طرز تهیه: .
سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنیدیا (میتونید چرخ کنید)، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
دوستان میتونید ادویه های دیگه طبق ذائقه تون اضافه کنید
#نان_خانگی_بدون_خمیر_مایه
توی کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کردا و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید،ماهیتابه نچسب را بذارین رو حرارت ملاین تا داغ بشه و خمیر باز شده را بذاریت روش وقتی حباب زد با قاشق روی نان فشارهایی مختصر وارد کنین و همزمان بچرخونین،یکطرفش که طلایی شد برگردونین تا سمت دیگه هم بپزه واسه هر طرف تقریبا دو سه دقیقه کافیه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كرپ_شكلاتی😍😋
براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد
مواد براي ١٠ تا كرپ
تخم مرغ ٤ تا
نمك نصف قاشق چ خ
شكر ١ قاشق مربا خوري
شير ٢ پيمانه
آرد ١ پيمانه و نيم
روغن ١/٤ پيمانه
كره براي پخت
مواد داخل كرپ
شكلات ٥٠ گرم
شير ٤ قاشق غذا خوري
موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا
تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_گردو
کیک هویج وگردو یکی از خوشمزه ترین کیکاست اونم با سس کارامل😉
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۲۵۰ گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد روغن مایع سه چهارم لیوان هویج ۳۳۰ گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی
عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده
قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید
یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید
تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنید(بیست ثانیه)سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از ۴۵دقیقه به بعد کنترل کنید
عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای-بدون_گوشت خوشمزهه😋😍
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱ فنجان چایخوری روغن مایع
۱ فنجان چایخوری ماست
۱ عدد تخم مرغ کامل+۱ عدد سفیده ی تخم مرغ
۱ ق چ نمک
۲ ق چ بکینگ پودر
۱ ق غ سرکه سیب یا انگور( یا اینکه میتونین ۱ ق چ جوش شیرین اضافه کنین من جوش شیرین زدم)
۲ عدد هویج رنده شده
۱ دسته شوید
۴ الی ۴ و نیم لیوان آرد الک شده
ابتدا کره ذوب شده و روغن و ماست و یک تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده و نمک و بکینگ پودر و سرکه و با هم مخلوط و بعد هویج رنده شده و شوید خورد شده میریزیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد،به پنیر پیتزا پاپریکا اضافه کرده و خمیر رو به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم و بینش پنیر میذاریم و میبندیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و زرده تخم مرغ و کنجد و سیاهدونه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذاربن تا طلایی رنگ شه
نوووش جان
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#در_آوردن_ڪیڪ_از_قالب
اندازه قالب ۲۰ در۳۰ ڪافیه
عزیزان دستور روغن جدا ڪننده اینجا میزارم با این تفاوت چون این دستور شڪلاتے هست حتما ڪاڪائو رو با ارد مخلوط ڪنید تا ڪاور ڪیک سفید نشه
عزیزان نوشتم اگه در قابلمه ڪیپ باشه دم ڪنے نمیخواد اگه ڪج وڪوله بود وڪیپ نشد دم ڪنے بزارید
از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده ڪنید قابلنه تفلون احتمال داره خراب بشه
عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیڪنه
شعله گاز خیلے ڪم باشه مثل وقتے ڪه برنج دم میڪشه
هر ڪیڪے رو میتونید داخل قابلمه درست ڪنید
عزیزانے ڪه همزن ندارن میتونن با هم زن دستے بزنن اما زمان داده شده رو سه برابر بزنید
عزیزان سعے ڪنید زیاد چرب نڪنید لایه نازڪے چرب بشه عزیزانے ڪه میگن هر ڪارے میڪنیم ڪیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته
سعے ڪنید با وسایل نوک تیز فلزے مثل ڪارد ڪناره هاے ڪیک رو از قالب جدا نڪنید چون خراش برمیداره
از هر روغنے میتونید استفاده ڪنید ولے روغن صاف قنادے یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید ڪره،ڪره هم نباشه از روغن مایع استفاده ڪنید
با این دستور دیگه لازم نیست قالب آرد پاشے بشه
تو قالبهاے ڪه ساده آن وڪفشون ڪاغذ روغنے میندازید فقط ڪناره هارو چرب ڪنید
این قالب ها چون طرح دارن نباید ڪفش ڪاغذ روغنے بندازید
روان ڪردن شگلات
حتمااااا از شگلات تخته اے استفاده ڪنید تلخے وشیرینے درصد شگلات ذایقه اے هستش
شگلاتے ڪه من استفاده میڪنم مارک دار نیست به صورت ڪیلوے میگیرم 😊 لوازم قنادیا دارن
براے آب ڪردن شگلات احتیاج به شگلات تخته اے و روغن مایع داریم
حدود دویست گرم شگلات تخته اے رو خرد ڪنید یک هشتم پیمانه یا یک هشتم لیوان دسته دار فرانسه روغن مایع بریزید تو ڪاسه استیل وبزارید رو بخار ڪترے وهم بزنید تا شگلات روان شه سپس بریزید رو ڪیک سرد شده هر ڪیڪے ڪه دوست دارید میتونید بریزید وقتے ڪه از داغے افتاد بریزید رو ڪیک سرد شده
(اےن روش براے رویه دونات هم خیلے خوشمزس
براے ڪیڪهاے تولد ڪه خامه ڪشے شده میتونید استفاده ڪنید دقت ڪنید باید سرد شه اما مواظب باشد نبنده آگه گرم باشه خامه آب میشه )
میتونےد همین طورے با ڪاسه بریزید رو ڪیک ولے با قیف ڪار خیلے راحتره☺
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماست_قالبی
🔷مواد لازم
🔹ماست یک ونیم لیوان
🔹سیر دو حبه کوچک
🔹نمک و نعنا ی خشک یا هر سبزی معطری که دوست دارین
🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سر صاف.
♨️طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد میپاشیم بعد از اینکه حالت اسفنجی گرفت به روش بن ماری حل کرده و کنار میذاریم تا خنک بشه بعد از اون ماست پر چرب و نمک و نعنا و سیر رنده شده رو با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و داخل قالب ریخته و در یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره.پیشنهاد میکنم حتما درست کنید،چون نمای زیبایی به سفره تون میده
نوش جان
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_ریواس
ریواس ۵۰۰ گرم . نعنا و جعفری خرد شده ٣۰۰ گرم . گوشت ۴۰۰ گرم یا کمتر . پیاز ۱ عدد . رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غ . فلفل سیاه . زردچوبه . نمک . لیمو عمانی
پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید . رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید . گوشت ( خورشی یا ماهیچه یا مرغ ) رو هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید . ۴۵ دقیقه به انتهای پخت مانده , نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید , با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید . نمک غذا رو اندازه کنید . حالا پوست ساقه های ریواس رو جدا کنید . اونها را به تکه های بزرگ , تقریبا ۵ سانتی , برش بزنید . با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش , ریواس ها رو اضافه کنید . و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید . با پلو نوش جان کنید .
_ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میره . زیاد تفتشون ندید , با گرمای خورش هم پخته میشه .
_ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست , خیلی باریک و کم حجم میشن . اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید , حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید .
_این خورش خیلی مزه ی خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ی ریواس , متفاوتش میکنه . من یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم
روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم
آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد.
روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت :
آب ١ پیمانه (٢٥٠ میلی لیتر )
شکر ٢ پیمانه ٤٠٠ گرم
آب لیموترش تازه ١ ق س (١٥ میلی لیتر )
زعفران دم کرده ۲ق س خوری
خلال پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا ۲ لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد)
در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه
خمیر را ۱ ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت ٣ تا ٤ میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید.
روی خمیر های قالب زده با چاقو ۸،۶،۴ برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند
٣ عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده ١٥ دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه
برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید.
نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید.
و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند
اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
دسر طالبی، بهترین و خوشمزه ترین دسریه که تو این فصل میتونی درست کنی 😍
خیلی هم راحت درست میشه و وسایل مورد نیازش هم در دسترسه👌🏼❤️
مواد لازم :
یدونه طالبی متوسط
نصف لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۱۰۰ گرم خامه
۳ قاشق پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد
طرز تهیه:
🌼طالبی رو پوست بگیرید و خورد کنید . ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید وقتی اسفنجی شد بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه .
🌼طالبی های خورد شده رو با شکر و شیر و خامه بریزید داخل مخلوط کن و کاملا یکدست کنید بعد بهش ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید
🌼کف قالب مورد نظرتونو چرب کنید مواد دسر رو بریزید داخل قالب و ۶ ساعت داخل یخچال بزارید . برای برگدوندن هم دسر رو از دیواره های قالب جدا کنید وبه سمت مرکز به آرومی بکشید و دسر رو روی ظرف مورد نظرتون برگردونید
🌟#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عاشق لازانیایی و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• هرچقدر از این پیراشکی بخوری، سیر نمیشی!!😍😋
داخل یه کاسه
۶ حبه سیر
و ۲ عدد تخم مرغ بریزین
با گوشکوب برقی میکس کنین
نصف پیمانه ماست
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
اضافه و یکدست کنین
۳۰۰ گرم آرد بریزین
با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین
یکم دیگه ورز بدین
روی سطح کار آرد پاشی کنین
با وردنه خمیر رو پهن کنین
با کاتر قالب بزنین
داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین
به همراه عزیزانتون میل کنید
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی😍😋
كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم
قارچ >> ٢٠٠ گرم
پنير پيتزا >>١٥٠ گرم
كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز
از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري )
نصف يك ليمو
پنه پخته شده >> ١ پيمانه (سلیقه ای)
چيپس خلالي >> سليقه اي
كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگرخواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی 😍😋
📍مواد لازم:
🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه)
🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ
🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید.
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی)
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🧂نمک نصف ق چ
💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی
مواد لازم
تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه
آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان
شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر
پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی
آب سرد یک سوم استکان یا شیر
عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری
سفیده وزرده رو از هم جدا کنید
سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند
بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره
همزن رو کنار بزارید
آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه
قالب ۳۰در۴۰ جواب میده
خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید
بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره
تو فر کاسه آب لازم نیست
به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه
عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه
این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده
پست بعدی خامه کشی کیک
تا پست بعدی به درود
عزیزان این کیک بدون فر هم عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_دسر_توت_فرنگی_شکلاتی
موادلازم:👩🍳👨🍳
شکلات شیری ۱۵۰ گرم
شکلات تیره ۱۵۰ گرم
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
توت فرنگی درشت۷۵۰ گرم
طرزتهیه:🍓🍫
یک سینی آشپزی را با ورقۀ آشپزی بپوشانید. شکلات شیری را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و آنها را درون یک کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید.
یک-سوم از یک ماهیتابه را با آب پر کنید. آن را با دمای زیاد به نقطۀ جوش برسانید. سپس دمای آن را کم کنید. کاسۀ شکلات را بروی ماهیتابه قرار دهید (نگذارید که کاسه با آب تماس داشته باشد). با یک قاشق فلزی هم بزنید تا وقتی که شکلات نرم شود.توتفرنگیها را میبایست بشورید و بگذارید تا خشک شوند.سپس یک-سوم از توتفرنگیها را درون کاسۀ شکلات خود بزنید. سپس آنها را درون سینی بگذارید. همینکار را با شکلات تیره و سفید هم تکرار کنید و سپس سینی را در یخچال بگذارید تا دسر شما آماده شود