9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با اين روش كه ميگم ترشي درست كن اصلا تغيير رنگ نميده و كپك نميزنه😍😋
كلم بنفش متوسط ١ عدد
نمك ٢ قاشق غذاخوري
شكر ١ قاشق غذاخوري
سركه ١ ليوان
آب جوشيده سرد شده ١ ليوان
فلفل و سير (دلخواه)
✅ابتدا كلم رو بشوريد،خشك كه شد،خرد كرده و توي ظرفي بريزيد.روش دو قاشق نمك بريزيد و مثل فيلم حسابي ماساژ بدين و بذاريد يك ساعت تو محيط آشپزخونه بمونه.بعد از يك ساعت،آب بنفس كلم هارو بگيريد و توي ظرف ديگه اي انتقال بدين.ترشي رو توي ظرف تميز و خشك بريزيد و توي يخچال قرار بدين دقيقا بعد از يك روز آماده ي مصرفه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیله_استرپیس😍😋
🍗ادویهها و مرینیت:
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
بهمراه سس خردل و روغن زیتون
🍗بردینگ(پوشش مرغ):
دو پیمانه آرد گندم
نصف پیمانه آرد ذرت
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پاپریکا، پودر سیر
اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم
بعد آب سرد
و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید
در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه
در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی
یک سیب زمینی بزرگ آبپز کنید
به قطعات بزرگ خرد کنید
در روغن داغ بسرخید😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⚠️نکته خیلی مهم اینه که پاستا باید خوب مغز پخت بشه معمولا ده دقیقهای میپزن اما قبل خاموش کردن یکم امتحان کنید مغز پخت شده یا نه اگر خوب نپخته بود بزارید بازم بمونه تا خوب مغز پخت شه.
مواد لازم🔻
آرد سفید یا گندم
نمک و زردچوبه
پودر گوجه فرنگی
پاپریکا و فلفل استفاده کردم
طرز تهیه🔻
میتونید طعم های متفاوت درست کنید مثلا به جای فلفل آویشن یا پودر سیر ، پودر پیازو جعفری یا هر طعم دیگه ای که دوست دارین.
اول آب رو جوش بیارین کمی نمک و زردچوبه داخل آب بزنید بعد پاستا رو داخلش بریزید ده دقیقه بجوشه بعد آبکشی کنید روش آب سرد بریزید دو دقیقه آبش کشیده بشه
بعد داخل یه کاسه بریزید روش آرد بپاشید خوب همه جا رو به آرد آغشته کنید
روغن بزارید خوب داغ بشه شعله بزرگ و حرارت تقریبا زیاد باشه حالا پاستا رو داخلش بریزید و مرتب هم بزنید خوب برشته بشه بعد هم داخل روغن خارج کنید روی دستمال بزارید کمی روغن اش کم بشه بعد روش هر ادویه خواستین و نمک بزنید فقط تا داغه اینکار رو کنید خوب بچسبه.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_لحاف
.
براي اين كيك ابتدا كرم شكلاتيش را اماده كنيد .
كرم شكلاتي
شير دو و نيم پيمانه
ارد دو ق غ
زرده تخم مرغ يك دعدد
شكر سه ق غ
پودر كاكاوو يك ق غ
كره يك ق غ
وانيل نصف ق م
شكلات تلخ 80گرم
شير را به همراه شكرو ارد و پودركاكاوو و زرده تخم مرغ رو با همزن دستي مخلوط كنيد و بذاريد روي گاز و مرتب هم بزنيد مدام هم بزنيد تا زمانيكه شروع ميكنه به غليظ شدن و قل زدن (حتما مدام هم بزنيد تا گلوله نشه ارد)
حرارت خاموش كنيد و شكلات رنده شده وانيل و كره را اصافه كنيد و هم بزنيد و بذاريد كنار تا خنك بشه و بريد سراغ درست كردن كيك
كيك وانيلي
تخم مرغ ٦عدد
شكر يك و نيم پيمانه
روغن مايع. يك پيمانه
آب ولرم يك پيمانه
آرد 4پيمانه
وانيل نصف ق م
بيكينك پودر يك ق غ
تخم مرغ و شكر را حدود شش دقيقه هم بزنيد تا خوب كرم رنگ و روباني شكل بشه
سپس اب رو اضافه كنيز و باز هم بزنيد و بعد روغن مايع رو اضافه كنيد
ارد و بيكينك پودر و وانيل را الك كنيد و بعد با مايه كيك در چند مرحله اضافه و با ليسك مخلوط كنيد
قالب (٣٠*٤٠)رو چرب كنيد و مواد بريزيد داخلش و بهد با مواد شكلات كه از قبل اماده كرديد روش طرح بندازيد و بذاريد داخل فر ١٧٠ به مدت ٤٠تا ٤٥دقيقه حتما با تستر از پخت كيك مطمن بشيد و بعد خاموش كنيد و بعد از خنك شدن نوش جان كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل
اول اینکه نخود را از دو روز قبل خیس می کنم و بارها آبشو عوض می کنم طوری که جوانه خیلی کوچکی گوشه نخود میزنه که کلسیم نخود را چندین برابر می کنه و مغز نخود خوب خیس میخوره.
من سیصد گرم نخود خام خیس میدم بعد توی آبکش می ریزم تا آب اضافه خارج بشه و سپس با دندانه ریز چرخ گوشت به همراه دو حبه سیر و یک سیب زمینی آبپز متوسط که باعث میشه بافت لطیفی داشته باشه نخود تنها خیلی خشک میشه فلافل و یک پیاز متوسط چرخ می کنیم.
اگر چرخ شما دنده ریز نداشت دو بار چرخ کنید من ایندفعه با غذا ساز استفاده کردم بعد پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز و پودر انبه و فلفل در حدی که تند بشه چون فلافل باید تند باشه و ادویه فلافل که عطاریها دارن اگر نبود اشکالی نداره و نمک و بعضی ها بیکینگ پودر میزنن یا اصلا چیزی نمیزنن ولی من یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری مستقیم می ریزم روی نخود چرخ شده و مواد را مخلوط می کنم. این بار بیکینگ پودر زدم اگر مواد سفت بود خیلی کم آب معمولی اضافه کنید و پوره یه گوجه که فلافل شما خوش رنگتر می شه. مواد نه سفت و نه شل باشد و سر ظرف را ببندید و حدود دو ساعت استراحت دهید و توی ظرف کوچک روغن خوب که داغ شد فلافل را قالب بزنید و توی روغن شناور سرخ کنید در حدی که رنگ دلخواه خودتان است من طلایی بشه بر می دارم.
روی دستمال آشپزخونه می زاریم تا اضافه روغن گرفته بشه. این مقدار مواد حدود سی تا فلافل میده البته بستگی به سایز قالب داره.
اگر فلافل شما وا رفت یا ترک زیادی خورد زمان سرخ کردن کمی آرد نخود خام اگر نبود آرد معمولی اضافه کنید.
سس های زیادی واسه سرو همراه فلافل هست ولی من فقط این سس را دوست دارم سس عربی است و توی کویت همیشه همراه ساندویچ فلافل این سس سرو میشه حدود یک لیوان ماست معمولی نسبتاً سفت را با سه قاشق غذاخوری ارده و آب نصف یه لیمو خوب مخلوط کنید و نمک بزنید و پوره یه حبه سیر و مخلوط کنید و روی فلافل بریزید و میل کنید ماست کمی سفت باشه بهتره.
توی کشورهای عربی به همراه نخود باقالی را هم چرخ می کنن خیلی خوشمزه میشه من فصل باقالی تازه یه مشت باقالی را بدون پوست می کنم و همراه نخود چرخ می کنم و همچنین تخم گشنیز درسته هم کمی قاطی مواد می کنن و در صورت تمایل کنجد هم می زنم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رون_مرغ_سوخاری😍😋
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته کشک😍😋
مواد لازم:
۱-گوشت ۴۰۰ گرم
۲-برنج آبکش ۱ پ
۳-سبزی کوفته ۱ پ
۴-پیاز ۱ عدد
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
سس کوفته
۱-پیاز ۱ عدد
۲-روغن ۲ ق.غ
۳-نعنا خشک ۱ ق.غ
۴-برنج آبکش ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-سیر ۲ حبه
۷-آب ۳ پ
۸-کشک ۲۳۰ گرم
۹-گردو ۴ عدد
نکته:
اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.
برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفودمدل_همبرگر😍😋
مواد لازم 🍔🍔🍔
چند عدد سیب زمینی
تخم مرغ
نمک و فلفل و پاپریکا
آرد ذرت
پودر سوخاری
سوسیس سالامی
پنیر ورقه ای
اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛