تهچین بدون فر
با برنج کته
این تهچین با این دستور العمل و مقدار مواد فوقالعاده لذیذ میشه
نکته ی مهم برای اینکه تهچین خوشمزه بشه اینه که پر ملات باشه😅 توی درست کردن تهچین نباید خسیس بازی در بیاریم باید دست و دلباز باشیم تا تهچین خوشمزه بشه، این اولین نکته شه.
مواد لازم :👇
(برای چهار تا پنج نفر)
برنج ایرانی ..... دو لیوان ک دو سه ساعت با دو لیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم
ماست سفت ..... یک لیوان سر پر
زرده ی تخم مرغ ..... سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم)
زعفران ..... دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه
مرغ با استخوان ..... ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (مرغ رو با پیاز و ادویه و نمک میپزیم بعد با چنگال به قطعات کوچک خردش میکنیم)
بادمجان ..... دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده
پیاز داغ ..... یک عدد متوسط
زرشک ..... تفت داده شده مقدار دلخواه
دارچین ..... کمی
روغن یا کره ..... چهار ق غ
.
دستور تهیه :👇
زرده، ماست، زعفران، کمی نمک و دارچین، روغن رو مخلوط میکنیم
بعد برنج رو اضافه و مخلوط میکنیم.
سپس کف یک قابلمه نچسب چهار پنج ق غ روغن میریزیم، نصف مواد برنجی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم حالا پیاز داغ بعدمرغهای خرد شده و بعد زرشک و بادمجانها رو روی اون میچینیم حالا باقی مواد برنجی رو روش میریزیم و خوب صافش میکنیم و روی حرارت میذاریم حدود یکساعت تا دم بکشه دیواره ها که برشته شد مطابق فیلم آماده ست، حرارت را خاموش، چند دقیقه صبر کنید سپس در ظرف سرو برگردانید.
.
نکات مهم :👇
۱_برای تهچین هیچوقت سفیده تخم مرغو استفاده نکنید به دو دلیل یکی اینکه بوی ضخم به ته چین میده و دوم اینکه باعث میشه تهچین خمیری بشه.
۲_نکته بعدی مقدار ماست هست یعنی نباید مقدار ماست کم باشه و اینکه ماست باید پرچرب و سفت باشه مثل ماست سون، اگر ماست ابکی بود یکی دوساعت در کیسه نخی بریزید تا اب اضافیش بره و کمی سفت بشه.
۳_حتما به مواد کمی دارچین بزنید چون طعم ته چین رو عالی میکنه
تهچین رو در تابه دو طرفه رژیمی هم میتونید درست کنید هیچ فرقی نداره فقط تهچینتون باریک تر میشع
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی سه رنگ
اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه...
میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید.
میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید.
یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید.
اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه...
برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید.
بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم...
بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید.
از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_شکلاتی
پنکیک یک نوع کیک ساده وفوری بخصوص از نوع شکلاتی از کوچک وبزرگ عاشقشن
من این مقدار رو دو برابر کردم
تخم مرغ درشت یکعدد
شیر سه چهارم لیوان
آرد سه چهارم لیوان
نشاسته ذرت یک قاشق باشه بهتره ندارید بجاش آرد همون آرد شیرینی پزی بزنید
پودر کاکائو یک قاشق پر
روغن مایع یک قاشق غذا خوری پر
شکر یک قاشق پر
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
آرد وبیکینگ پودر و نشاسته ذرت و کاکائو رو مخلوط والک کنید
تخم مرغ وشکر واسانس رو حدود دو دقیقه بزنید
سپس روغن وشیر ومخلوط آرد وبیکینگ پودر رو اضافه کرده حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا یکدست وروان بشه
عزیزان توجه کنید بعد از دو دقیقه زدن چک کنید اگر موادتون شل آبکی بود یک قاشق آرد اضافه کنید. غلظت خمیر تو فیلم مشخصه
بهتره مواد حدود بیست دقیقه استراحت کنه
سپس ماهی تابه نچسپ رو رو گاز بزارید تا داغ بشه وبا ملاقه مقداری از مواد بریزید تو ماهی تابه شعله خیلی کم باشه من از یک چهارم پیمانه شیرینی پزی استفاده کردم
روی پنکیک که حباب زد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه بعد از سرخ شدن روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه وبه ذایقه خودتون با عسل ویا خامه ویا شکلات صبحانه ویا کرم شانتی تزیین و نوش جان کنید.
من از کرم شانتی کاکائوی استفاده کردم
عزیزان بجای همزن برقی میتونیداز همزن دستی هم استفاده کنید
عزیزان ماهی تابه روغن نمیخواد
یک بسته پودر کرم شانتی رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط حدود سه تا پنج دقیقه بزنید تا فرم بگیره
برای روی پنکیک مقداری شکلات تخته ای رو به روش بن ماری روان کردم یک قاشق پر از کرم شانتی ریختم وهم زدم و برای تزیین روی پنکیک ازش استفاده کردم
میوه ها موز وانگور سیاه فریزیری هستش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ آسون 😍😋
مواد لازم:
کاهو🥬
سینه ی مرغ پخته 🍗
خیار شور🥒
ذرت🌽
برای سس:
سس مایونز 🥣
ماست🍶
شوید🌿
نمک و فلفل🌶🧂
آبلیمو🍋
پودر سیر 🧄
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله بیسکوئیت
دوستان گلم توجه داشته باشید این ژله خوشمزه رو با هر ژله ای که دوست داشتید می تونید درست کنید. اینجا با پاناکوتا درست شده ولی رنگ و نوع ژله کاملا انتخابیه.
دستور
ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و بذارید تا خنک بشه. بیسکویت ها رو ته قالب بچنید و به آرامی روشون ژله آلورا رو بریزید. و بذارید تا نیم بند بشه. سپس پاناکوتا وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید. و مرحله آخر هم پاناکوتا شکلاتی رو بریزید. آموزش پاناکوتا وانیلی و شکلاتی در ادامه آوردم.
#پاناکوتا_وانیلی یا زعفرانی : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل یا زعفران مقداری.
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.
#پاناکوتا_شکلاتی : شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلات_آلبالو
آرد 2 پیمانه(250گرم)
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
کره نرم به دمای محیط رسیده 120 گرم
روغن مایع 1/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
اگه گیلاس رو جایگزین کردید میتونید شکر رو 2/3 پیمانه بریزید
شکلات چیپسی 1/4 پیمانه برای داخل کیک و مقداری برای روی کیک
تخم مرغ درشت 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاتدارد
ماست غلیظ 1 پیمانه( ماست سون استفاده کردم)
آلبالو یا گیلاس هسته گرفته 1 پیمانه
.
فر رو از یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه
فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر
آرد+بیکینگ پودر+جوش شیرین رو مخلوط و 3 بار الک کنید
کره+روغن+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک،حجیم و روشن شود
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و هر کدوم رو 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید
با تخم مرغ آخر وانیل رو اضافه کنید
ماست رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مواد خشک رو در 3 مرحله اضافه و به آرومی مخلوط کنید
شکلات چیپسی رو اضافه و خیلی آروم مخلوط کنید
1/3 کپسولها رو با مایه کیک پر کنید
2 تا 3 عدد آلبالو بچینید
و روی اونها رو با مایه کیک پر کنید
دقت کنید حتما 1/3 کپسولها خالی بمونه چون پف کیک زیاده و ممکنه سرریز بشه
در انتها مقداری شکلات چیپسی بریزید
در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
میتونید مواد رو در قالب 20 یا 23 سانت بریزید و بپزید
میتونید به روش فر دستساز یا در تابه دو طرفه روی گاز کیک رو بپزید
بسته به سایز کپسولها 14 تا 18 عدد کاپ کیک خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛