eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اینم از پاپ کیک یلدایی😍 رسپی: کیک ردولوت یا همون مخملی قرمز رو که پودر آماده ش توی بازار موجود هست رو میپزم بعد بهش کره اضافه میکنیم و شکلات چیپسی. اندازه گردو برمیداریم و توپ درست میکنیم. بعد در شکلات سفید آب شده میغلتونیم. بعد از اینکه در یخچال خودش رو گرفت در شکلات سبز آب شده میغلتونیم و در آخر با رنگ خوراکی خط های هندوانه رو ایجاد میکنیم. نکته: به هیچ عنوان به شکلات سفید رنگ اضافه نکنید چون خوب در نمیاد. دیدم که میگم😁 شکلات رنگی در رنگ های متنوع تو لوازم قنادی ها هست. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم براي سه تا برگر: گوشت چرخكرده كم چرب سيصد تا چهارصد گرم،نون تست كوچك دو ورق،نمك،فلفل سياه، زردچوبه،پودر سير،پودر پياز،جوز هندي(خيلي كم،نوك ق چ)،سس كچاپ يك ق غ،سس خردل يك ق غ(نداشتيد حذف كنيد ولي بهتره استفاده كنيد) طرز تهيه: براي اينكه يك همبرگر با طعم واقعي داشته باشيد كه مزه ي نده،بايد پياز رو حذف كنيد و گوشت رو با ادويه جات مزه دار كنيد.گوشت هم كم چرب باشه حتما.مخلوط گوشت گوساله و گوسفند كه گوساله دو برابر گوسفند باشه خوبه. قسمت برشته و قهوه اي دور نون تست رو جدا كنيد و بعد نونها رو در مقداري شير بخيسونيد تا نرم بشه،بعد كاااامل بچلونيد تا شير خارج بشه.در يك كاسه همه مواد رو خوب مخلوط كنيد و ورز بديد تا منسجم بشه و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد.مواد رو به شكل برگر فرم بديد(با دست يا قالب) و دوباره نيم ساعت داخل يخچال بذاريد. حالا تابه رو كمي چرب كنيد و برگرها رو گريل كنيد(روغن زياد لازم نيست،تابه تفلون يا چدن باشه و فقط چرب بشه) براي سس اين ساندويچ : تركيب سه ق مايونز+يك ق كچاپ+يك ق پياز خرد شده استفاده كنيد.روي نون برگر سس بزنيد،بعد برگر و خيار شور و قارچ تفت داده شده در كمي كره،... از طعم عاليش لذت ببريد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#برگر_گوشت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای قسمت شکلاتی: 200 میلی لیتر خامه 35% 50 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری شکر 4 گرم ورقه ژلاتین 100 گرم نوتلا ویا هر کرم فندق شکلاتی برای قسمت وانیلی: 200 میلی لیتر خامه 35% 50 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری شکر 3 گرم ورقه ژلاتین 1/2 قاشق چایخوری دانه لوبیای وانیل 📝برای پاناکوتای شکلاتی، ژلاتین رو داخل آب سرد نرم کنین، حداقل 10 دقیقه. داخل قابلمه کوچک، نوتلا، شیر، خامه و شکر رو بریزین و روی شعله متوسط بزارین و گرم کنین تا به نقطه جوش برسه، بعد از روی شعله بردارین و ورق های ژلاتین رو از توی آب بردارین و آبشو خوب بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، بعد ظرف دلخواه رو کج بزارین و با دقت مخلوط رو توش بریزین، مواظب باشین به جاهای دیگه نخوره.بعد 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره. 📝برای پاناکوتای وانیلی،ورقه های ژلاتین رو داخل آب نرن کنین، حداقل 10 دقیقه. خامه ، شکر و شیر رو داخل قابلمه کوچک بریزین و روی شعله متوسط گرم کنین، بعد وانیل رو اضافه کنین و به نقطه جوش برسونین و بعد از روی شعله بردارین و ورقه های ژلاتین رو از آب دربیارین و آبشو بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.بعد که مخلوط ولرم شد، ظرف رو از یخچال دربیارین و به طرف دیگه کج کنین و با دقت پاناکوتای وانیلی رو بریزین، مثل عکس.بعد حداقل 2 ساعت بزارین یخچال. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پاناکوتا_شکلاتی_وانیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نكات ريز جالب و خواندى در آشپزى 👇👌👆: 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد . 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید. 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه. 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش. 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙🍙 🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید. 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید. 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳 🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته ترفندهاي سرآشپز ! 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘 🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید. 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید . 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . 🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉 🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود . 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید. 🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖 🔸برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید . 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست . 🍲🍜🍵🍲🍜🍵🍲🍜🍵 خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟ پودر جو بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزيد . اول : آب خورش غلیظ میشه دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍹موادلازم: تخم مرغ:1عدد ماست: 1 پیمانه آرد: 1 پیمانه زعفران.:1/4ق چ جوش شیرین :1/4 ق چ 🍹مواد لازم براي شربت: شکر:2 ليوان مخلوط آب و زعفران:1 ليوان گلاب :1ق غذاخوری 🍹طرز تهيه : تخم‌مرغ را زده، ماست را اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. آرد را اضافه كرده و دوباره مخلوط را زده تا گلوله‌گلوله نشود. موادراباهمزن دستی بهم میزنیم. جوش‌شيرين را افزوده و نيمي از زعفران را با مايع مخلوط مي‌كنيم. روغن را داغ كرده وسپس حرارت شعله روکم کرده و با قاشق از مايع حاضر شده در روغن مي‌اندازيم تا سرخ شود. 🍹نکته: اگه حرارت روکم نکنیم شیرینی به سرعت تیره رنگ میشه. برای اینکه مایه به قاشق نچسبه قاشق رودرابتدا چرب میکنیم. 🍹تهیه شربت: شكر، آب و نيم ديگر زعفران را حرارت داده تا قوام بيايد,ووقتی ظرف شربت روازروی شعله برداشتیم 1 قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه کرده وبهم میزنیم. برای استفاده ازشربت حتما بایدشیرینی های سرخ شده خنک باشند. اگرشیرینیها داغ باشندوقتی اونا روتوی شربت داغ می اندازیم خمیرمیشن. حالا شيريني‌هاي سرخ شده را در شربت انداخته تا به خورد مواد برود. حالا شیرینی های خوشگلتون روباپودرپسته یاپودرنارگیل تزیین کنیدوتویه ظرف خوشگل بچینید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_نارنجکی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ رو به تکه های مناسب خورد کرده و دو عدد پیاز بزرگ را داخل یک ظرف خلالی کنید مرغ خورد شده رو اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه،نمک،زعفران غلیظ،آبلیمو،کمی روغن زیتون و یک ق غ ماست را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم میزاریم یخچال بمدت چهار ساعت تا مزه دار شود بعد به سیخ کشیده و کمی روغن در ماهیتابه ریخته و تکه های مرغ رو گذاشته درشو میبندیم تا با حرارت ملایم بپزه گاهی زیر و روش میکنیم. دو عدد سیب زمینی متوسط(خام) را پاک کرده و بشویید(بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنیدو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید و و برنج رو میریزم روش تابمدت ‌یکساعت دم بیاد خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه تره و نمیسوزه. . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#جوجه_کباب_تابه_ای #ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_ژله_قالبی_آناناس موادلازم: پودر ژله آماده رنگی  1 بسته کمپوت آناناس 1 قوطی ✍طرز تهیه:  در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید. طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فيله_سوخارى موادلازم سینه مرغ : نیم کیلو آرد الک شده: نصف لیوان نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه، پودر سیر هر کدام نصف قاشق مرباخوری تخم مرغ: یک عدد دلستر : نصف استکان روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ رو برش بزنید. در یک ظرف مجزا ابتدا آراد، بکین پودر، نمک، فلفل، ادویه، پودر سیر و تخم مرغ رو باهم مخلوط کرده و بعد هم بهش دلستر رو اضافه کنید. سس بدست اومده رو خوب هم بزنید. تیکه های فیله مرغ رو توی سس بریزید و بذارید به مدت یک ساعت بمونه. بعد توی روغن سرخ کرده و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس سفید میل کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ژله آفتاب گردون ابتدا ظرفمو خیس کردم گذاشتم فریز بعد ۵ مین با روغن کمی چرب کردم ،،،، ژله الوورا رو با دو لیوان آبجوش گذاشتم رو کتری بن ماری شد ریختم داخل ظرف گذاشتم تیم بند بشه بعد ژله سیب و الوورا بن ماری کردم ریختم روش و یه کوچولو تکون دادم .و گذاشتم بگیره خودشو ..... در اخر توی ظرف آب جوش جوش ریختم ظرف ژله رو چند ثانیه گذاشتم تو ظرف ... ودورشو با چاقو جداکردم و ظرف سرو گذاشتم روش وبرگردونددم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آب نارنگي 3 ليوان شكر 3 ق غ نشاسته ذرت 3 ق غ لايه شيري👇 شير 3 ليوان نشاسته ذرت 2 ق غ آرد 1 ق غ وانيل 1 ق م شكر 1/2 ليوان كره 1 ق غ داخل ظرفي اب نارنگي،نشاسته و شكر را ريخته خوب باهم قاطي ميكنيم ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا مايع ب جوش بياد وقتي بجوش امد از رو حرارت برداشته قالب را با اب خنك خيس كرده مواد را داخل قالب ميريزيم ميزاريم كنار شروع ب درست كردن لايه شيري ميكنيم شير،شكر،نشاسته،آرد را بهم مخلوط كرده خوب همزده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر وانيل و كره را اضافه كرده همزده و روي لايه نارنگي ميريزيم و داخل يخچال بمدت 3تا4 ساعت قرار ميدهيم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
مواد لازم : پشمک صورتی : 1 بسته پشمک وانیلی :1 بسته پشمک زعفرانی : 1 بسته طرز تهیه برای درست کردن این پشمک من از سه رنگ پشمک استفاده کردم که ابتدا وسط قالب ام رو پشمک صورتی گذاشتم و حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید چون اگر از دستکش استفاده نکنید به دستتون میچسبه و کارتون رو خراب میکنه و برای هر لایه که میریزید حداقل 4 تا 5 دقیقه ای باید فشار بدید که کاملا منسجم بشه و لبه های کار رو که انجام میدید به طرف پایین و داخل فشار بدید که وقتی از قالب خارج میکنید رنگها از هم جدا شده باشه وقتی پشمک صورتی رو گذاشتم با دست کاملا فشار داده تا شکل قالب در بیاد و بعد به دور تا دور قالب میرسیم که اونم به همین ترتیب و بعد یک لایه بعدی روی پشمک های پایین در چند مرحله به همین صورت انجام بدید تا چند لایه و در چند رنگ در کنار هم شکل بگیره فقط باید با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که دقیقا شکل قالب تون دربیاد . برای درست کردن این پشمک حتما از پشمک رشته ای استفاده کنید یه کم سخت هست ولی عالیییی در میاد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 😊 😊 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پشمک_قالبی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اگه قارچ میخری سیاه میشه😭 حتما این ترفند👇 را استفاده کن😍 قارچ ها رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به سایز دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و دربشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کنسرو_قارچ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: خمیر یوفکا  1بسته ، کره یا روغن  2 قاشق سوپخوری ، پیاز  1عدد بزرگ ،جعفری ساطور شده  نصف پیمانه،مغز گردو خرد شده  1 پیمانه ،گوشت چرخ کرده 250 گرم،زرده تخم مرغ 1عدد ،کنجد سفید به میزان لازم،نمک و فلفل به میزان لازم ،برای سس بین خمیرها ماست 1 فنجان ،روغن مایع 1 فنجان طرز تهیه: پیاز را رنده کرده با گوشت مخلوط و در روغن تفت می دهیم.بعد جعفری و گردو خردشده را اضافه می کنیم و روغن اضافی مواد را می گیریم.سینی فر را چرب نموده سه لایه خمیر یوفکا در سینی پهن می کنیم.فراموش نشود بین لایه ها را با مخلوط ماست و روغن مایع آغشته کنیم.بعد از لایه سوم مخلوط گوشتی را روی خمیر پهن کرده و دوباره سه لایه دیگر خمیر پهن می کنیم.روی آخرین لایه زرده تخم مرغ و کنجد می پاشیم و به شکل لوزی برش داده و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم می گذاریم تا پخته و طلایی شود.به جای مواد گوشتی می توان از اسفناج بخارپز شده و پنیر استفاده کرد. توجه:حرارت فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت زمان پخت 25 دقیقه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بورک_سلطنتی_با_گردو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
گلدان انار و پسته 😋😋😋 اينم يه ايده يلدايي خوشگل كه هم خيلي راحت هم كم هزينه بيسكوييت ١بسته نون تارت ١٠عدد شكلات تخته اي اب شده به اندازه لازم انار دون شده ١عدد خلال پسته مقداري طرز تهيه ابتدا نون هاي تارتمون رو از وسط نصف ميكنيم حالا شكلات تخته اي رو اب ميكنيم بيسكوييتها رو دونه دونه ميزنيم توي شكلات ميذاريم روي توري نون تارت رو ميچسبونيم روي بيسكوييت تا وقتي خنك نشده اين مار رو بكنيد كه بچسبه به شكلات حالا يه گلدون خوشگل داريم كمي از انارارو ميريزيم توي گلدون با چند تا خلال پسته تزيين ميكنيم ميذاريم توي يخچال تا شكلاتش سرد بشه 😍😍 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شکلاتی_با_سس_نسکافه_و_کرم_پنیری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک شکلاتی با سس نسکافه و کرم پنیری👌 300 گرم آرد 1ونیم پیمانه پودر شکر(خودتون کم یا زیاد کنین) 5 گرم وانیل شکری (شکر دار) 10 گرم بکینگ پودر 3 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو 4 تخم مرغ 1 پیمانه شیر روغن مایع (اختیاری)(دستور روغن مایع نگفته، بخاطر اینکه اگه این کیک نرم باشه ، سس رو ریختنی خمیر میشه.اگه سس نمیخوایین بزنین، تخم مرغ 3 تا بزنین، روغن مایع، حدود نیم پیمانه بزنین ،پودر شکر رو کمتر کنین و آرد هم کمتر کنین) برای کرم: 1 تخم مرغ 5 قاشق سوپ خوری شکر نیم لیتر شیر 3 قاشق سوپ خوری آرد ویا نشاسته پوست 1 لیمو یا پرتقال رنده شده حدود 200 گرم پنیر ماسکارپونه برای سس: 50 گرم کره 150 گرم پودر شکر(خودتون کم یا زیاد کنین) حدود 1/2 پیمانه آب گرم 2 قاشق سوپ خوری نسکافه 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو فندق یا بادام پرک مقداری شکلات آب شده آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل و پودر شکر رو مخلوط کنین و الک کنین، در ظرفی دیگه، شیر و تخم مرغ هارو بزنین، مواد خشکم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.(بنظر من شما بجای این کارها، مواد خشک بجز پودر شکر رو با هم مخلوط کنین و الک کنین و بعد تخم مرغ هارو با پودر شکر خوب بزنین،بعد اگه میخوایین روغن بزنین، اضافه کنین و کمی دیگه با همزن بزنین و بعد در 3 مرحله مواد خشک و شیر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین).کیک رو در قالب کمربازشو 22-24 سانتیمتری بریزین که قبلا روغن مالیدین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 30 دقیقه بپزین. بعد از فر دربیارین و وقتی هنوز گرمه، سس رو روش بریزین و اونجور بزارین سرد شه. برای سس، نسکافه رو داخل آب جوش حل کنین، بقیه موادم اضافه کنین و مخلوط کنین. برای کرم،همه مواد بجز پنیر رو داخل قابلمه بریزین و روی شعله بپزین تا غلیظ شه، از روی شعله بردارین و هم بزنین تا سرد شه.برای اینکه روش پوسته نبنده، بعضا هم بزنین، بعد که سرد شد، پنیر رو اضافه کنین و با همزن بزنین. کیک که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین و کرم رو وسطش بمالین و روش سس شکلاتی حاضری بدین و با بادام پرک تفت داده شده تزیین کنین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ درسته در فر مواد لازم: 1 عدد مرغ برای سس: 1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک، 84 گرم) نصف استکان روغن زیتون(40 گرم ، یا روغن مایع) 1 قاشق غذاخوری سرصاف نمک 1 قاشق مرباخوری رب فلفل (رب گوجه فرنگی هم میشه) زیره، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه برای داخل مرغ: 1 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 4 حبه سیر طرز تهیه: مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمتهای مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمتها خوب بمالید. پیاز ، سیب زمینی ، هویج و سیر را داخل مرغ بذارید و با کمک خلال دندان ببندید. 1 قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر(تنورک) بپاشید و در تمام قسمتها پخش کنید اینکار برای این است که مرغ نچسبد.مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بذارید.سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید طوریکه پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید.در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود 2 ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱