eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله آفتاب گردون ابتدا ظرفمو خیس کردم گذاشتم فریز بعد ۵ مین با روغن کمی چرب کردم ،،،، ژله الوورا رو با دو لیوان آبجوش گذاشتم رو کتری بن ماری شد ریختم داخل ظرف گذاشتم تیم بند بشه بعد ژله سیب و الوورا بن ماری کردم ریختم روش و یه کوچولو تکون دادم .و گذاشتم بگیره خودشو ..... در اخر توی ظرف آب جوش جوش ریختم ظرف ژله رو چند ثانیه گذاشتم تو ظرف ... ودورشو با چاقو جداکردم و ظرف سرو گذاشتم روش وبرگردونددم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آب نارنگي 3 ليوان شكر 3 ق غ نشاسته ذرت 3 ق غ لايه شيري👇 شير 3 ليوان نشاسته ذرت 2 ق غ آرد 1 ق غ وانيل 1 ق م شكر 1/2 ليوان كره 1 ق غ داخل ظرفي اب نارنگي،نشاسته و شكر را ريخته خوب باهم قاطي ميكنيم ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا مايع ب جوش بياد وقتي بجوش امد از رو حرارت برداشته قالب را با اب خنك خيس كرده مواد را داخل قالب ميريزيم ميزاريم كنار شروع ب درست كردن لايه شيري ميكنيم شير،شكر،نشاسته،آرد را بهم مخلوط كرده خوب همزده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر وانيل و كره را اضافه كرده همزده و روي لايه نارنگي ميريزيم و داخل يخچال بمدت 3تا4 ساعت قرار ميدهيم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
مواد لازم : پشمک صورتی : 1 بسته پشمک وانیلی :1 بسته پشمک زعفرانی : 1 بسته طرز تهیه برای درست کردن این پشمک من از سه رنگ پشمک استفاده کردم که ابتدا وسط قالب ام رو پشمک صورتی گذاشتم و حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید چون اگر از دستکش استفاده نکنید به دستتون میچسبه و کارتون رو خراب میکنه و برای هر لایه که میریزید حداقل 4 تا 5 دقیقه ای باید فشار بدید که کاملا منسجم بشه و لبه های کار رو که انجام میدید به طرف پایین و داخل فشار بدید که وقتی از قالب خارج میکنید رنگها از هم جدا شده باشه وقتی پشمک صورتی رو گذاشتم با دست کاملا فشار داده تا شکل قالب در بیاد و بعد به دور تا دور قالب میرسیم که اونم به همین ترتیب و بعد یک لایه بعدی روی پشمک های پایین در چند مرحله به همین صورت انجام بدید تا چند لایه و در چند رنگ در کنار هم شکل بگیره فقط باید با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که دقیقا شکل قالب تون دربیاد . برای درست کردن این پشمک حتما از پشمک رشته ای استفاده کنید یه کم سخت هست ولی عالیییی در میاد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 😊 😊 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پشمک_قالبی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اگه قارچ میخری سیاه میشه😭 حتما این ترفند👇 را استفاده کن😍 قارچ ها رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به سایز دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و دربشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کنسرو_قارچ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: خمیر یوفکا  1بسته ، کره یا روغن  2 قاشق سوپخوری ، پیاز  1عدد بزرگ ،جعفری ساطور شده  نصف پیمانه،مغز گردو خرد شده  1 پیمانه ،گوشت چرخ کرده 250 گرم،زرده تخم مرغ 1عدد ،کنجد سفید به میزان لازم،نمک و فلفل به میزان لازم ،برای سس بین خمیرها ماست 1 فنجان ،روغن مایع 1 فنجان طرز تهیه: پیاز را رنده کرده با گوشت مخلوط و در روغن تفت می دهیم.بعد جعفری و گردو خردشده را اضافه می کنیم و روغن اضافی مواد را می گیریم.سینی فر را چرب نموده سه لایه خمیر یوفکا در سینی پهن می کنیم.فراموش نشود بین لایه ها را با مخلوط ماست و روغن مایع آغشته کنیم.بعد از لایه سوم مخلوط گوشتی را روی خمیر پهن کرده و دوباره سه لایه دیگر خمیر پهن می کنیم.روی آخرین لایه زرده تخم مرغ و کنجد می پاشیم و به شکل لوزی برش داده و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم می گذاریم تا پخته و طلایی شود.به جای مواد گوشتی می توان از اسفناج بخارپز شده و پنیر استفاده کرد. توجه:حرارت فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت زمان پخت 25 دقیقه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بورک_سلطنتی_با_گردو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
گلدان انار و پسته 😋😋😋 اينم يه ايده يلدايي خوشگل كه هم خيلي راحت هم كم هزينه بيسكوييت ١بسته نون تارت ١٠عدد شكلات تخته اي اب شده به اندازه لازم انار دون شده ١عدد خلال پسته مقداري طرز تهيه ابتدا نون هاي تارتمون رو از وسط نصف ميكنيم حالا شكلات تخته اي رو اب ميكنيم بيسكوييتها رو دونه دونه ميزنيم توي شكلات ميذاريم روي توري نون تارت رو ميچسبونيم روي بيسكوييت تا وقتي خنك نشده اين مار رو بكنيد كه بچسبه به شكلات حالا يه گلدون خوشگل داريم كمي از انارارو ميريزيم توي گلدون با چند تا خلال پسته تزيين ميكنيم ميذاريم توي يخچال تا شكلاتش سرد بشه 😍😍 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شکلاتی_با_سس_نسکافه_و_کرم_پنیری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک شکلاتی با سس نسکافه و کرم پنیری👌 300 گرم آرد 1ونیم پیمانه پودر شکر(خودتون کم یا زیاد کنین) 5 گرم وانیل شکری (شکر دار) 10 گرم بکینگ پودر 3 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو 4 تخم مرغ 1 پیمانه شیر روغن مایع (اختیاری)(دستور روغن مایع نگفته، بخاطر اینکه اگه این کیک نرم باشه ، سس رو ریختنی خمیر میشه.اگه سس نمیخوایین بزنین، تخم مرغ 3 تا بزنین، روغن مایع، حدود نیم پیمانه بزنین ،پودر شکر رو کمتر کنین و آرد هم کمتر کنین) برای کرم: 1 تخم مرغ 5 قاشق سوپ خوری شکر نیم لیتر شیر 3 قاشق سوپ خوری آرد ویا نشاسته پوست 1 لیمو یا پرتقال رنده شده حدود 200 گرم پنیر ماسکارپونه برای سس: 50 گرم کره 150 گرم پودر شکر(خودتون کم یا زیاد کنین) حدود 1/2 پیمانه آب گرم 2 قاشق سوپ خوری نسکافه 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو فندق یا بادام پرک مقداری شکلات آب شده آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل و پودر شکر رو مخلوط کنین و الک کنین، در ظرفی دیگه، شیر و تخم مرغ هارو بزنین، مواد خشکم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.(بنظر من شما بجای این کارها، مواد خشک بجز پودر شکر رو با هم مخلوط کنین و الک کنین و بعد تخم مرغ هارو با پودر شکر خوب بزنین،بعد اگه میخوایین روغن بزنین، اضافه کنین و کمی دیگه با همزن بزنین و بعد در 3 مرحله مواد خشک و شیر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین).کیک رو در قالب کمربازشو 22-24 سانتیمتری بریزین که قبلا روغن مالیدین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 30 دقیقه بپزین. بعد از فر دربیارین و وقتی هنوز گرمه، سس رو روش بریزین و اونجور بزارین سرد شه. برای سس، نسکافه رو داخل آب جوش حل کنین، بقیه موادم اضافه کنین و مخلوط کنین. برای کرم،همه مواد بجز پنیر رو داخل قابلمه بریزین و روی شعله بپزین تا غلیظ شه، از روی شعله بردارین و هم بزنین تا سرد شه.برای اینکه روش پوسته نبنده، بعضا هم بزنین، بعد که سرد شد، پنیر رو اضافه کنین و با همزن بزنین. کیک که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین و کرم رو وسطش بمالین و روش سس شکلاتی حاضری بدین و با بادام پرک تفت داده شده تزیین کنین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ درسته در فر مواد لازم: 1 عدد مرغ برای سس: 1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک، 84 گرم) نصف استکان روغن زیتون(40 گرم ، یا روغن مایع) 1 قاشق غذاخوری سرصاف نمک 1 قاشق مرباخوری رب فلفل (رب گوجه فرنگی هم میشه) زیره، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه برای داخل مرغ: 1 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 4 حبه سیر طرز تهیه: مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمتهای مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمتها خوب بمالید. پیاز ، سیب زمینی ، هویج و سیر را داخل مرغ بذارید و با کمک خلال دندان ببندید. 1 قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر(تنورک) بپاشید و در تمام قسمتها پخش کنید اینکار برای این است که مرغ نچسبد.مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بذارید.سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید طوریکه پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید.در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود 2 ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ پای آناناس 😋 ✍ مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد نشاسته ذرت ۱ق غ شکر ۱۲۵ گرم_ کره۱۲۵گرم آناناس حلقه ای پودر نارگیل ۲ ق غ بکینگ پودر ۱ ق م 🍜 طرز تهیه: کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا سفید و پوک شود و بعد وانیل را به آن اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و مخلوط کنید. آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودریک قاشق پودر نارگیل را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. داخل قالب های پای را کاغذ گذاشته و قالب را از مواد پُر کنید و روی آن کمی پودرنارگیل پاشیده سپس حلقه های آناناس را روی خمیر بچینید و در فر با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده . #پای_آناناس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_درسته_در_فر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سلام_صبح_بخیر دوشنبه تون بی نظیر هزار سلام به نشانه ی هزاردعای سلامتی و هزاردرود به نشانه ی هزارآرزوی زیبا تقدیم شما باد روزتان چون چشمه زلال ☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅سالاد انار😋 ✍مواد لازم سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عد متوسط مرغ پخته نگینی شده 1 و 1/2 پیمانه پیاز داغ 2 ق غ هویچ پخته و رنده شده 1 پیمانه گردو ریز نگینی شده 1/2 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم دونه ی انار به مقدار لازم سس مایونز به مقدار لازم 🍜طرز تهیه وسط ظرف مورد نظرمو لیوان گذاشتم و اطرافشو با سیب زمینی پر کردم و فرم دادم وبا کمی سس مایونز پوشوندم مخلوط مرغ و پیاز داغو ریختم و فشرده کردم و دوباره سس مایونز بعد مخلوط گردو و هویج رنده شده رو فشرده کردم و دوباره سس مایونز و در آخر با دونه های انار شطحشو کامل پوشش دادم و لیوان رو خیلی آرووم از مرکز سالاد جدا کردم و با گشنیز و گردو دیزاین کردم. مرغ و سیب زمینی با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار شده. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅آش آلو اردبیلی 😋 اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید کهy خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_آلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ سالاد روسی 😋 ✍موادلازم: سیب زمینی_۲عدد سس مایونز_٣ق غ کالباس_نصف پیمانه خیارشور نگيني خرد شده _نصف پیمانه هویج_ ۲عدد متوسط شويد خرد شده ٢ق غ پيازچه خرد شده ٣ق غ ذرت پخته نصف ليوان نخود سبز پخته نصف ليوان 🍜طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی وهویج رو خوب بشویید وداخل یک قابلمه بامقداری آب بریزید تا کاملان بپزند. خیارشوروکالباس ریز خرد کنید سیب زمینی_هویج پخته شده رو پوست بگیرید وبه صورت مکعبی خرد کنید. داخل یه کاسه بزرگ همه مواد را ریخته وباهم مخلوط کنید.دراخر سس رااضافه كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_روسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوري نمک نوک قاشق آرد 300 گرم پودر قند 50 گرم روغن مايع يک سوم پيمانه تخم مرغ 2عدد پودر خمير مايه يک و يک دوم قاشق چايخوري شير ولرم يک سوم پيمانه شکر 1 قاشق چاي خوري کنجد و سياهدانه براي تزئين شير مقداري طرز تهیه : ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمير مايه و آب ولرم مخلوط کنيد، سپس به مدت 10 دقيقه آن را کنار بگذاريد تا عمل بيايد. در اين ميان در يک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و خوب هم بزنيد. وقتي يکدست شد، خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه کنيد. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنيد تا خمير نان حاصل شود. خمير بايد کمي چسبنده باشد. اکنون خمير حاصل را به دو قسمت تقسيم کنيد. يکي را با مقداري آرد قنادي از حالت چسبندگي خارج کنيد. به ديگري پودر کاکائو بزنيد و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگي خارج کنيد. خمير ها را جداگانه در يک جاي گرم به مدت دوساعت استراحت دهيد. بعد از دو ساعت پف خميرها از بين مي رود. حالا بايد يکي در ميان خمير ها را در ظرف مخصوص فر چيده و دوباره به مدت نيم ساعت به آنها استراحت دهيد. اکنون روي نان ها را با کمي شير رومال کنيد. مقداري کنجد و سياه دانه هم روي آنها بپاشيد. سيني را در فري که با دماي 180 درجه سانتي گراد از پيش گرم شده است، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند. نکته اي مهم در تهيه نان رژيمي : موقع درست کردن خمير نان دقت کنيد که حتما بايد کمي چسبنده باشد. اگر ميزان بيشتري آرد به خمير اضافه کنيد نان شما سفت مي شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_خوش_طعم_صبحانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: شیر : ¼ پیمانه نان سبوس دار : 3 برش گوشت چرخ کرده : 675 گرم  پیازچه ساتوری شده : 3 عدد سیر ریز خرد شده : 2 حبه کوچک  پیاز :1عدد جعفری تازه ساتوری شده :2 قاشق غذاخوری   تخم مرغ بزرگ : 1 عدد نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه: نان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم و با درجه pulse می  زنیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و 5 دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم. پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ میکنیم. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، در سینی فر کوفته ها را میچینیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوفته_ترکیه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱