eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به همگی✋😚 این کیک یک مدتی خیلی رو بورس بود و همه درست میکردن ، یک زمانی من خودم مداوم این کیک رو برای مهمونی هام درست میکردم 🤭 بس خوشمزه و لذیذه گفتم دوباره یادی کنم ازش و شماهم درست کنید و لذت ببرید. نکات رو میگم بعد بریم سراغ رسپی ❇️این کیک رو میتونید به صورت اسلایسی ( برشی )هم درست کنید . در این صورت میتونید از قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ استفاده کنید که البته زمان پخت کیک هم کمتر میشه . بعد از پخت برش مربع میزنید و خنک که شد سس رو روی کیک میریزید . ❇️برای سس که کنار میزاریم ممکنه شکر کاملا حل نشده باشه در این صورت میتونید اون یک لیوان سس رو بن ماری کنید تا شکر حل بشه که بعد از پخت کیک یک سس یکدست روی کیک بریزید. ❇️میتونید از قالب سایز 22 سانت هم استفاده کنید ❇️بهتره برای اینکه سس بهتر به کیک نفوذ کنه ، کیک رو برش بزنید بعد سس را روی کیک‌ بریزید. ❇️میتونید موقع اضافه کردن تخم مرغها حدود 1/4 قاشق چایخوری وانیل هم به مواد اضافه کنید ❇️معمولا رویه کیک بعد از پخت کامل طلایی نمیشه ، بهتره بعد از پخت کامل گریل رو چند دقیقه کوتاه روشن کنید تا رویه کمی طلایی بشه و کیک خوشرنگ تری داشته باشید شیر یک لیوان شکر یک لیوان روغن مایع یک لیوان پودر کرم کارامل یک بسته آرد یک و نیم لیوان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد شیر و شکر و روغن را با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا کمی شکر حل شود ، پودر کرم کارامل را اضافه و دوباره یک دقیقه دیگر هم بزنید . از این سس یک لیوان بردارید و کنار گذاشته. به مابقی مواد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و هر تخم مرغی را با همزن برقی بزنید تا کاملا با مواد یکدست شود . سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که ترکیب و الک کرده اید را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود . کف قالب ۲۰ تا ۲۲ سانت زا کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه در طبقه وسط قرار دهید تا پخته شود . حدود زمان پخت ۵۰ دقیقه میباشد . بعد از پخت و سرد کیک را از قالب برگردانید و سسی را کنار گذاشته بودید را کم کم روی سطح کیک بریزید . اگر کیک را برش دهید سس راحت تر به کیک نفوذ میکند . در آخر سسی را که در بسته پودر کرم کارامل هست را روی سطح کیک ریخته و به دلخواه تزیین کنید . کیک را خنک سرو کنید . نوش جان 😋🌹😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا پاکتی...😋😍 دستور مواد گوشتی لازانیا رو‌ که مطمئنا آشنایی دارید.در این مطلب طرز تهیه سس سفید لازانیا رو براتون میگذارم 🍶سس مخصوص لازانیا مواد لازم آرد سفید 4 قاشق غذا خوری کره 100 گرم شیر 4 لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم سبزی (معطر) به مقدار لازم طرز تهیه 1- ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند 2- سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود. 3- بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد. 4- وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم. سایر نکات 1)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید. 2)توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لای لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود. 3)بهتر است برای تهیه این سس از انواع كره طعم دار استفاده شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♨️طرز تهيه ي كيك : ٥ عدد تخم مرغ و يك ق مرباخوري وانيل رو با دو ليوان شكر بمدت ٥ دقيقه خوب همزده، بعد سه ليوان آرد و (يك ق غ بكينگ پودر) الك شده رو به مواد اضافه و خوب مخلوط ميكنيم، سپس يك ليوان شير ولرم و يك ليوان سرخالي روغن مايع رو با هم مخلوط، و به مواد اضافه ميكنيم كمي پودر هل يا رنده ي پوست پرتقال و يا ليمو رو هم اضافه كرده بعد مواد كيك رو داخل قالب چرب شده (قالب نسبتا بزرگ)ريخته،بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديد. . اگر دوست داشتين كيكتون رگه هاي شكلاتي داشته باشه به اندازه يك ملاقه از مايه رو جداگانه،با يك قاشق غذاخوري سرخالي پودركاكائو و يك قاشق غ شير مخلوط كنيد و زماني كه نيمي از كيك رو داخل قالب ريختيد، با قاشق از مايه شكلاتي بريزيد و سپس باقي مواد... . دقت كنين كه غلظت مايه شكلاتي با مايه اصليِ كيك يكي باشه اگر ديديد غليظ تره يكمي ديگه بهش شير اضافه كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه گوشت👌 مواد لازم: گوشت راسته گوساله استیکی: 450 گرم روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری سیر: 4 حبه پیاز: 1 عدد فلفل دلمه ای: 3 عدد پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: 3 فنجان پنیرمونتری جک: 220 گرم ورقه ای چیپس ترتیلا: 18 عدد گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم طرز تهیه: استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه بپزید. سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید. بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3 عدد سیب زمینی آبپز سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید. سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید. هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید. حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد. اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید. . بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید. سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند. حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند. کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند. به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید. با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزای کره ای مواد لازم: نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم) یک چهارم استکان آب (25 گرم) 1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده 1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود) مواد لازم برای داخل پیتزا: زیتون سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) سالام (یا کالباس) نصف قوطی کنسرو ذرت پنیر پیتزا رنده شده فلفل سبز مواد لازم برای روی پیتزا: 1عدد زرده تخم مرغ مواد لازم برای سس: 1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر طرز تهیه: شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید) برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمی‌کنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید. کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحت‌تر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید. 1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه) آرد 300 گرم (دوپیمانه) شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه) شیر 100 گرم (نصف پیمانه) بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1 قاشق چایخوری برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید... . طرز تهیه شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه) روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم... برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن... کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت میگذاریم... قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلزونی دستور تهیه : من چون این مرغ رو روی هویج پلو استفاده کردم به صورت تک تک پیچیدم و با خلال دندان فیکس کردم و در بین پخت و قبل از طلایی شدن خلال دندان رو در آوردم(اگه زیاد طلایی بشه خلال دندان سخت تر در میاد) شما میتونید مرغهای حلزونی رو سر سیخ چوبی بزنید سرخ کنید(بسته به نوع غذا) سینه مرغ را برش نواری بزنید و ابتدا زعفران ساییده ،مقداری نمک،یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و مخلوط کنید و در پایان پیاز را اضافه و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار بشه. بعد تک تک به صورت حلزونی فرم بدید و بنا به نوع غذاتون در سیخ چوبی بزنید یا با خلال دندان فیکس کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ حلزونی رو سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشه. و با غذا سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر قند صد و شصت گرم(یک پیمانه ) کره (روغن صاف قنادی یا مارگارین) صدگرم تخم مرغ ۲ عدد شیر هفتاد گرم‌( یک سوم پیمانه ) آرد قنادی سیصد گرم‌( دو پیمانه سرپر) روغن مایع سه ق غ بکینگ‌ پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق غ سرپر(من یه کوچولو بیشتر زدم) گردو خرد شده وکشمش میزانش به دلخواه هست من از هر کدوم دوسوم پیمانه ریختم وانیل یک چهارم ق چ دارچین یک ق چ اول کره یا روغن صاف و... کمی با همزن چند ثانیه بزنید تا یکدست بشه بعد پودر قند رو اضافه تا یکدست بشن،بعد تخم مرغ و وانیل و دارچین و روغن رو اضافه و بازم همزده تا یکدست بشن ، شیر رو هم اضافه و هم میزنیم بعد،آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم وبا همزن میزنیم تا یکدست بشه در اخر به گردو و کشمش یک ق ارد بزنید و مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و خوب که یکدست شد به روشی که بالا گفتم کف ظرف مورد نظر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید . برای بدون فر اگر تابه دوطرفه اس واشر رو دربیارید وقتی شروع به کار کردید یه شعله پخش کن بزارید روی حرارت متوسط و روشن کنید و بزارید تا گرم بشه بعد آخر کار تابه رو روش قرار بدید و اجازه بدید بپزه یک ربع زمان میخواد اگر تابه معمولی بود سرش دمکنی بزارید . برای فر دما روی ۱۸۰ اونم یک ربع زمان پخت میخواد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه 👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز گلاسه موز گلاسه روزهای گرم و بلند تابستونی و احساس تشنگی و از دست دادن مایعات به واسطه گرما، فقط یک نوشیدنی خوب و مفیده که میتونه ما رو سرحال تر کنه و انرژی ما رو بالا نگه داره. فقط کافیه یک دستور خوب برای تهیه یک نوشیدنی سالم و خوشمزه خونگی داشته باشیم و یک مخلوط کن خوب! بعد می تونیم توی عصرهای طولانی تابستون و کنار باد خنک کولر توی خونه بنشینیم و از نوشیدنی دست ساز خودمون لذت ببریم. در ادامه با طرز تهیه موز گلاسه با ما همراه باشین. ‌مواد لازم برای تهیه موز گلاسه موز دو عدد شیر 1 پیمانه بستنی وانیلی 5 اسکوپ یخ 4-5 تکه چیپس شکلات به میزان لازم سس شکلاتی برای تزئین خامه فرم گرفته برای تزئین ترافل، اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین مراحل تهیه موز گلاسه برای شروع موز ها رو پوست کنده و دو نیم تقسیمشون می کنیم و داخل دستکاه مخلوط کن می ریزم. ‌‎شیر سرد رو به موز ها اضافه می کنیم. دستگاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا موز و شیر با هم مخلوط بشن. ‌‎و بعد بستنی رو اضافه می کنیم. طعم بستنی هم به ذائقمون بستگی داره. پس میتونیم اگر دلمون گلاسه شکلاتی خواسته باشه از بستنی شکلاتی هم استفاده کنیم. و بالاخره تکه های یخ رو اضافه می کنیم. حالا دستکاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا همه مواد حسابی یکدست بشن و طعم ها در هم میکس بشن. سپس لیوان های سرو رو آماده می کنیم. مقداری سس شکلاتی رو از داخل دیواره های لیوان های سرو رو به داخل می ریزیم. حالا لیوان رو تا نیمه از موز گلاسه پر میکنیم. ‌‎مقداری چیپس شکلاتی روی لایه اول می ریزیم. می تونیم از اسمارتیز و یا حتی برش هایی از خود موز و یا مغز پسته یا هر آجیل مورد علاقمون هم استفاده کنیم. سپس لیوان رو با مابقی موز گلاسمون پر می کنیم و نهایتاًروی اون رو با خامه ای که فرم دادیم و داخل قیف با ماسوره ریختیم پایپ می کنیم. ‌‎برای سرو هم میتونیم مجدداً با سس شکلاتی و ترافل های متنوعی که در بازار موجود هست تزئین و سرو کنیم و از نوشیدن یک گلاسه جذاب و هیجان انگیز لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلافل نخود حداقل بیست وچهار ساعت وحداکثر چهل وهشت ساعت باید خیس بخوره (من دوشب خیسوندم) طی این مدت باید هرچند ساعت یکبار آبشو عوض کنید.دو پیمانه نخود خیس کردم.بعد از طی این مدت تو آبکش بریزید وابی روش بکشید یک عدد پیاز نسبتا بزرگ وپوست بکنید وچهار قاچ همراه دوسه حبه سیر با نخود تو دستگاه غذا ساز بریزید یا از چرخ گوشت رد کنید یکبار چرخ کنید کافیه؛ خمیری نشه ، تو فلافل میتونید از بکینگ پودر یا آرد نخود چی یا مغز نون باگت استفاده کنید هر کدوم رو که دوست دارید من از مغز نون باگت استفاده کردم مغز نون باکت با کمی آب خیس کردم تا خمیری بشه همراه کمی نمک ،زردچوبه،فلفل قرمز آتشین ،پودر تخم گشنیژ،پودر اویشن،پودر زیره وکمی نعنای خشک ویک چهارم قاشق مرباخوری پکینگ پودر به نخود وپیاز چرخ کرده اضافه وخوب مخلوط کنید آب پیاز رو سعی کنید بگیرید، با دست خوب مخلوط کنیدو بزارید یخچال به مدت دو الی سه ساعت تا خودشو بگیره واز وا رفتن جلوگیری میکنه سپس روغن رو داغ ،مواد رو قالب بزنید وتو روغن سرخ کنید. شعله متوسط باشه تا مغز پخت بشه اطراف ترد وخوشمزه وسطش نرم وپوک مواد که قالب میزنید زیاد نازک نباشه که موقع سرخ کردن برشته وسفت شه ی کمی مواد از لبه قالب بالا بیاد چند تکه نان لواش نواری برش بزنید سرخ کنید همراه مخلفات بزارید وااااای گاز که میزنی صدای قرچ قرچ نون سرخ شده😋نوووووش جان 😊 بجای سیر میتونید از چند حبه سیر استفاده کنید من سیر تازه زدم کمی کنجد خام هم بریزید تو مواد خوشمزه میشه. سیب زمینی وتخم مرغ جز مواد اولیه فلافل نیستن تخم مرغ باعث میشه روغن کف کنه وبالا بیاد آگه نون باگت نداشتید از کمی بکینگ پودر و آرد نخود چی استفاده کنید. اگه دیدید موادتون کمی سفته ته استکان آب بریزید مواظب باشید شل نشه دونه های نخود ی ذره زیر دندون بیاد خوشمزه تر زیاد له نکنید که خمیری شه عزیزانی که سوال کردن چرخ گوشت وغذا ساز نداریم چکار کنیم ولا من فکرم به جای نمیرسه میتونید به مواد کمی جعفری تازه بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد یک ویک سوم لیوان شیره انگور نصف لیوان تخم مرغ:دوعدد شیریا آب یک سوم لیوان کنجد برای تزیین به مقدار لازم بکینگ پودریک ق غ وانیل :نصف ق چ 🟣بکینگ پودرو‌آرد ‌‌با هم‌مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید 🟣کنجد دلبخواهی اگه دوست داشتین بعد اینکه مواد و داخل فنجان ها ریختین روی مواد بریزید 🟣بعد اینکه کیک پخت دوباره دم‌کنی ‌و بزارید تا پف کیک نخوابد 🟣به جای شیره ی انگور میتونید از شیره ی توت یا همراهم استفاده کنید 🟣حرارت متوسط باشد✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک شکلاتی ژاپنی😋👇 130 گرم شیر پر چرب (کمی بیشتر از نصف لیوان) 130 گرم کره آرد 80 گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان) 40 گرم پودر کاکائو (⅓ فنجان) 8 عدد زرده تخم مرغ 1 وانیل 8 عدد سفیده تخم مرغ شکر سفید 130 گرم (یک انگشت از 1 فنجان وجود ندارد) 🟦برای حجم کمتر تمام مواد رو نصف کنین🟦 اندازه قالب ۳۰ سانت با ارتفاع ۱۵ سانت طرز تهیه👇👇👇 شیر و کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​مخلوط کنید تا کره ذوب شود. آرد و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ الک کرده و روی شیر و کره داغ بریزید و خوب مخلوط کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سفیده ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه و پفکی بشه. شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود. 1/3 از مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی به هم زدن ادامه دهید. سپس دوباره به همان مقدار اضافه کنید، مخلوط کنید و این کار را 3 بار تکرار کنید. خمیر را به قالب چرب شده منتقل کنید و روی یک سینی پخت بزرگتر پر از آب داغ اما نه جوش قرار دهید. آن را به فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه سانتیگراد بفرستید. به مدت 75 دقیقه یا تا زمانی که کیک با دست زدن به آن برگردد بپزید. آن را از فر بیرون بیارین و بزارین کاملا خنک بشه بعد از قالب خارج کنین. 🟥نکته:برای پخت کیک ژاپنی حتما ظرف آب قرار بدین و دمای فر بالاتر از ۱۴۰ درجه نباشه.این کیک باید خیلی آرام و با حرارت آب و بخار بپذه.روی کیک و زیرش نیازی به برشته شدن نداره😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛