فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تر_حلوا_نخودچی
#کلیپ_آموزشی از آشپزی خاص
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کيک_خرما_گردو
مواد لازم:
#خرما : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
آب جوش : 1 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
مغز گردو : حدودا 1 پیمانه
پودر کاکائو : 1 ق غ سر پر
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : نوک ق چ
طرز تهیه :
مثل همیشه اول تمام مواد رو حداقل نیم ساعت قبل از یخچال در میاریم.
فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 180 درجه سانتیگراد.
قالب مناسب رو چرب و آردپاشی میکنیم.
آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم الک میکنیم. هسته های خرما رو جدا میکنیم و یک لیوان آبجوش روشون میریزیم و اونا رو یا با مخلوط کن یا میکسر خوب پوره میکنیم و میزاریم کنار.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود 10 دقیقه میزنیم تا پف کنه و روشن بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و بعدش پوره خرما رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
مخلوط آرد رو طی دو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه.
آخر سر مغز گردویی که خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم و یه کوچولو مخلوط میکنیم.
مایه کیک رو میریزیم توی قالب اجازه میدیم به مدت حدود 40 دقیقه بپزه.
در مورد کیک های شکلاتی بهتره کف قالب رو آردپاشی نکنید و بجاش پودر کاکائو بزنید
وقتی کیک پخته شد از فر در میاریم و اجازه میدیم از دما بیافته بعد دورشو با کارد یا پالت آزاد میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم
من برای تزیین روش سس تافی درست کردم و ریختم ، برای درست کردن سس تافی حدود 100 گرم شکلات تافی کره ای رو گذاشتم تو مایکروفر تا ذوب شد بعد بهش 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه کردم و بازم یک کم بن ماری کردم تا صاف و یکدست شد.
وقتی سس از دما افتاد ریختم روی کیک
کیک خوشمزه ایه امتحان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_خوراک😍😋
مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم
ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزش_گراتن_فوری😋😍
نان تست به تعداد لازم
قارچ (400 گرم
۱ عدد پیاز
نیم کیلوگرم سینه مرغ
فلفل دلمه ای یک عدد
فلفل سبز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
روغن مایع
سس بشامل
کره ۲ قاشق غ خ
۲.۵ لیوان شیر
۳ قاشق غ خ آرد
برای موارد فوق
پنیر چدار
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یخچالی😍😋
بدون فر و خیلی راحت درست میشه
👩🏻🍳مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
شکر دو الی سه ق غ
نشاسته ذرت دو ق غ
پودر کاکائو دو ق سر پر
۱۰۰ گرم شکلات تختهای
کره یک ق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_کویتی😍😋
فلفل سياه عُمار (سالم،آسياب نشده )يه قاشق غ خ
هِل پنج تا دونه
زنجبيل
باديان ستاره يك عدد
نمك به مقدار لازم
چوب دارچين يك عدد
زردچوبه نصف ق غ خ
فلفل قرمز نصف ق غ خ
برگ بو دو عدد
زعفرون به ميزان لازم
و پرك ليمو عماني🧐
يه پياز متوسط
آب به مقدار كافي
چهار پيمانه برنج
كره ٥٠ گرم
لپه اي كه از قبل پختيم يه پيمانه
كشمش نصف پيمانه
خلال پسته يا هر مغزي كه دوست دارين همه رو با هم تفت بدين
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی😍😋
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج مناسب افطار 😍😋
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود جذابتر از این اخه😍😋
فیله مرغ
هویج
پیاز
پنیر چدار یا پنیر پیتزا
شوید
سس مایونز
نمک،فلفل،پاپریکا
نان لواش یا نون پیتا یا نون ترتیلا
پیاز نگینی میکنیم و تفت میدیم بعد پاپریکا داخلش میریزیم و هویج بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی نرم بشه.
فیله مرغ آبپز شده ریش ریش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و ادویه هم بهش میزنیم و مواد بخوبی تفت میدیم.
رو سطح نون سس میزنیم و مواد رو سطح نون میریزیم و شوید و پنیر هم روش میریزیم و بعد رول میکنیم و با چاقو برش میدیم،کف سینی کاغذ روغنی میذاریم و رول ها روش میذاریم و زرده تخم مرغ روش میزنیم و کنجد میپاشیم،داخل فر با دمای 170 و به مدت 10 دقیقه.😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_هویج_پلو😍😋
مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر:
برنج: ۳ پیمانه
هویج: سیصد گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یک عدد
زعفران: به مقدار دلخواه
خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
مرغ خرد شده: سیصد گرم
زعفران به مقدار دلخواه
زرشک: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری.
و برای لایه ی ته چین:
تخم مرغ: یک عدد
نصف لیمو ترش
زعفران غلیظ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی پخته (خیلی نرم نشه )
۴ عدد
هویج خام ۱عدد
پیازچه هر چقدر دوست داری
فلفل دلمه قرمز ۱عدد
شوید
خیار شور ۶-۵ عدد
ذرت ۱/۲پیمانه (نصف کنسرو)
برای سس
۲قاشق غذا خوری مایونز
۲قاشق ماست
۱قاشق چایخوری خردل
۱قاشق غذا خوری لیمو ترش
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
سیب زمینها را بذارین خنک بشن بعد خرد کنیدمواد سالاد و سس رو كه با هم مخلوط کردین حداقل۲ساعت تو بخچال بمونه برای تزیین میتونید از حلقه قالب کمربندی استفاده کنید.در کنار مرغ یا گوشت هم عالیه حتی با پنیر کوزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با سس قرمز و فیله ی مزه دار شده😍😋
مواد لازم :
آرد 🥡۳۷۰ گرم ۳ لیوان
پودر مایه خمیر: 🍴نصف قاشق چایخوری
نمک:🧂 نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون🫒: ۵ قاشق غذاخوری
آب💧 ۱ لیوان ۱۹۰ گرم
۱۰ دقیقه ورز بدید، ۱ ساعت استراحت کنه.
سس گوجه:
۵ عدد گوجه🍅 رو پوره کنید و با نمک 🧂و فلفلسیاه🌶 و روغن زیتون🫒 به مدت ۲۰ دقیقه حرارت بدید.
.
فیله (یا سینه مرغ) رو بُرش بدید و با نمک و فلفلسیاه و پودر سیر مزهدار کنید.
.
مثل من خمیر رو باز کنید، سس، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بزنید و مرغ رو بچینید. توی فر با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه پیتزارو آماده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد سریع و خوشمزه😋😍
👩🏻🍳مواد لازم :
✅ ۱ لیوان برنج
۲ لیوان شکر
۸ لیوان آب
نوک ق چ نمک
زعفران دم کرده
۵ عدد هل
خلال بادام ( با گلاب خیس کنید )
یک چهارم لیوان گلاب
۲۰ گرم کره
پودر دارچین و خلال پسته برای تزیین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی🍛🍛😍😋
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندویج خوشمزه 😍😋
مواد لازم براى ١ عدد ساندويچ 🥪👇
ژامبون تنورى ٥ ورق 🥓
قارچ ٦-٧عدد 🍄
پنير پيتزا "مقدار دلبخواهى"🧀
نان باگت ١ عدد🥖
گوجه ١ عدد 🍅
خيار شور ٣ عدد 🥒
كاهو كمى 🥬
چيپس خلالى "مقدار دلبخواهى"🥔
سس مخصوص 🥣
مايونز ٢ ق غ 🥄
سس خردل ١ ق غ 🥄
سس قرمز ١ ق غ 🥫
نمك 🧂
فلفل سفيد 🧂
پودر سير 🧂
ريحان تازه يا خشك 🍃
مقدار ادويه ها چشمى هست 🟣
نكته براى كسايى كه فر ندارن :
🔺همين مراحل رو داخل يه تابه انجام بدين ، فقط قبلش بهتره كه قارچ رو تفت بديد تا آب نندازه 🔻
قارچ ها رو خيلى نازك برش بديد🟣
فر رو حتما از ١٥ دقيقه قبل با دماى ٢٠٠ درجه داغ كنيد ، طبقه وسط بذاريد ، حرارت از بالا و پايين ، مدت زمان ٢٠
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_زعفرونی😍😋
موادلازم:
آرد سفید ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲لیوان
شکر ۲ لیوان
مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان
هل و زعفران
آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن ولرم شد به آرد اضافه بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب رو امتحان کردی یانه؟😍😋😋
مواد لازم
پیاز
سیب زمینی
گوجه
هویج
به
گوشت چرخکرده ک با پیاز و نمک و زردچدبه ورز داده شده
آلو بخارا
فلفل دلمه ای
زعفران
مواد سس
یک ق غ رب گوجه
۶ ق غ پوره گوحه
آب یک پیمانه
نمک فلفل زردچوبه
نکته
میتونید بجای گوشت چرخکرده از گوشت خورشتی یا مرغ هم استفاده کنید
تمامی مواد خام هستند
اصلا این غذا روغن لازم نداره
روی شعله کم ب مدت دو ساعت غذا کاملا پخته و لعاب دار میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ و بادمجان 😍😋
مواد لازم:
برای دونفر الی سه نفر
سینه مرغ🍗 ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود
بادمجان🍆 ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره)
پنیر گودا 🧀۲ ورق
قارچ🍄 ۶-۷ عدد
پنیر خامه ای🧀 ۲ قاشق غذاخوری پر
گردو ۲ عدد
نان باگت🥖 ۱ عدد بزرگ
ریحان🌱 مقداری
سیر 🧄۱ حبه
روغن زیتون🫒
گوجه🍅
مواد مرینیت مرغ:
ماست 🍶
نمک 🧂
روغن زیتون🫒
اورگانو🍃
پول بیبر🌶
ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا با طعم سوهان اما با یه بافت بسیار لطیف😋😍
برای درست کردن شهد
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه و هم بزنید ( روی حرارت ملایم باشه و اصلا نیازی نیست شیر جوش بیاد)
نصف ق چایخوری پودر هل
نصف لیوان گلاب اضافه کنید شکرها که حل شد قابلمه را کنار بذارید تا خنک بشه
برای درست کردن حلوا
یک لیوان آرد سنگک
۳/۴لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر لازم داریم
آرد رو داخل تابه الک کنید ،
روغن مایع
شیر
اضافه کنید و با حرارت کم مرتب هم بزنید
چند دقیقه بعد از هم زدن حالت دون دون پیدامیکنه
آروم هم بزنید تا رنگ آرد به رنگ دلخواهتون دربیاد
شهد آماده شده رو اضافه و مرتب هم بزنید که به غلظت برسه تا جایی که به این صورت به راحتی داخل تابه تکون بخوره
برای سرو میتونید ماسوره بزنید یا داخل قالب بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_مرغ_دروغین
سیب زمینی..... بهتره سیب زمینی سایز متوسط کمی بزرگ باشه خلالی کنید وپنج دقیقه توی ابجوش بریزید تاجوش بخوره ونیم پز بشه نباید کاملا پخته بشه
شما میتونید ...... بجای خمیر از نان تست یا پوره سیب زمینی استفاده کنید که صد البته با خمیر ونان تست خیلی بهتره واما دستور
خمیر....... یک لیوان شیر ولرم ویک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط وپنج دقیقه استراحت بدین پف می کنه وعمل میادبعد یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کمی مخلوط ودولیوان ارد سفید را یکجا اضافه ومخلوط کنید بعد کم کم ارد اضافه تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد اردزیادی بخورد خمیر ندین تا بعد نان سوخاری شما ترد وپوک باشه وبمدت 45دقیقه استراحت داده تاحجمش دوبرابر بشه
مواد میانی...... شما از هر چیزی که دوست دارین میتونید لستفاده کنید حتمی گوشت فقط زباد چرب وچیلی نباشه من پیاز راتفت دادم سبک که شد مرغ را که از قبل با ابلیمو ونمک وفلفل سیاه وپاپریکاوپودر پیاز طعم دار کردم اضافه وتفت دادم بعد فلفل دلمه های رنگی را اضافه کمی تفت داده بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودرسیر وابلیمو را اضافه کمی تفت خورد خاموش کردم
ادامه کار..... پف خمیر رابگیرید دوقسمت کنید یه قسمت را باز کنید نه نازک ونه کلفت باشه با کاتر گرد قالب بزنید سایز زیاد بزرگ خمیر را قالب نزدید چون بعد حجمش دوبرابر می شه از مواد وسط خمیر گذاشته خلال سیب زمینی را وسط قرار داده وخمیر را دور سیب زمینی جمع کرده وبا دست فرم ساق مرغ بهش بدین تخم مرغ را بادنمک وفلفل سیاه وکمی شیر رقیق کنید اول خمیر رادتوی تخم مرغ وبعد در ارد سوخاری بزنید ونیم ساعت توی فریزر بذارید روغن داغ که شد رانها را سرخ کنید حرارت بالا نباشه که توی خمیر مغز پخت بشه کم هم نباشه که جذب روغنش زیاد نشه وبعد روی دستمال اشپزخانه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه وتا داغ وترد است میل کنید با سس دلخواه بی نهایت خوشمزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_یخچالی
که کرمش ساده ترین وکم مواد ترین نوع کرم هست
تقریبا مشابه پان اسپانیا هست البته کرم پان کمی متفاوتتره
خلاصه هر نوع کرم ، نمیدونم پودینگ خوشمزه ،کاسترد......هم می تونید به دلخواه جایگزین این کرم کنید
فقط کرم باید غلیظ بشه عین فرنی طوری که رد قاشق روی اون بمونه
اگر کرم شل باشه بیسکوییتها خمیری میشن
برعکسشم بیسکوییتها خشک میمونه،
موقع ریختن روی بیسکوییتها هم کرم باید گرم باشه سرد نشده باشه
واما دستور:
۵۰۰ گرم یا ۲ لیوان شیر سرد را با ۱/۲ لیوان (۱۰۰ گرم ) شکر
و ۴ ق غ ( ۴۰ گرم ) آردسفید قنادی تقریبا ۱/۳ لیوان میشه و ۱ق غ گلاب
و۱۵ گرم کره
باهم مخلوط کنید، هم بزنید تا گوله های ارد باز بشه
می تونید ارد وشکر را با هم مخلوط وبه شیر اضافه کنید به این روش گوله نمیشه واینکه به جای ارد می تونین نشاسته بزنید یا یکی دو قاشق از ارد را با نشاسته جایگزین کنید
مواد رو روی حرارت کم مداااام هم بزنید(حرارت کم باشه وزمان بدین تا کرم غلیظ بشه و بوی خامی ارد گرفته بشه ) تا جایی که به قل قل بیفته وقشنگ غلیظ بشه
بعد از روی حرارت برداشته به دلخواه می تونید وانیل یا زعفران یا کاکائو و.....اضافه کنید،دراین مرحله می تونید یکی دو قاشق خامه هم به دلخواه اضافه کنید،
یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده بچینید یک لایه کرم گرم
به همین ترتیب ادامه بدین تا مواد تموم بشه
من ۵ ردیف بیسکوییت چیدم
( ۲بسته ونیم بیسکوییت پتی بور برای قالب مربع سایز ۱۸ واین میزان ازکرم استفاده کردم)
روی آخرین لایه کرم
یک ردیف میوه دلخواه مثل موز بچینید
اضافه های نایلون را روی موزها بکشید که سیاه نشن بزارید یخچال
ژله دلخواه را با یک ونیم لیوان اب جوش بنماری کنید
اجازه بدین ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه بعد با قاشق بریزید روی موزها ویکدست کنید،
درنهایت قالب را حداقل ۶_۵ساعت بگذارید یخچال بیشتر بمونه بهتر وسپس خارج کنید
دورتا دور کیک را باچاقو آزاد کنید از قالب جدا کنید وبه سایز دلخواه برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛