eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه فلفل دلمه ای یک عدد کوچک نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی و دو قاشق غذاخوری برای سس ✅طبق فیلم مراحلو انجام بدید ✅برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید ✅نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه مرغ😍😋 مواد لازم: یک عدد جوجه نهصد گرمی🍗 یک عدد پیاز🧅 یک بته سیر حبه شده🧄 سه عدد فلفل عنابی🌶 هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه🍀🌱 یک قاشق غذاخوری آرد🥡 نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک🌱 صد و پنجاه گرم تمبر هندی🥣 آب جوش ششصد میلی لیتر💧🔥 ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم🧂 سه پیمانه برنج🍙 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 _این دستور هم تو فر هم تو فردستساز و هم تو توستر قابل اجراست دستورش عالیه و کیکش خیلی پوک و خوشمزه میشه اگرم خواستین میتونید تو قالب بزرگ درستش کنید فرقی نمیکنه همینطور میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و یه کیک ساده داشته باشید _🔴 این دستور رو میتونید به شکل کیک قابلمه ای بدون قالب هم درست کنید _🔴 این کاپ کیکارو تو فر یا توستر هم میتوانید درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه _🔴مقدار مواد و توضیحات روی ویدئو هست اما چند تا نکته داره: _🔴 مقدار مواد دستور رو اصلا کم و زیاد نکنید تا کاپ کیکتون همینطوری با کیفیت و اسفنجی دربیاد _🔴حرارت فر دستساز نه باید خیلی کم باشه که کیک نپزه نه زیاد باشه که بسوزه ،باید ملایم باشه و از حرارت متوسط کمتر باشه و باید ۱۵ دقیقه زودتر رو حرارت بذارید که داخلش خوب داغ بشه مثل فر گازی _🔴در طول پخت اصلا در فر دستساز رو باز نکنید _🔴کاپ کیک رو میتونید بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با خلال دندان پختش رو چک کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بیسکوییتی کیک یخچالی مواد لازم: شیر ۱ لیتر آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری شکر یک لیوان پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری شکلات صد گرم بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ۳ بسته طرز تهیه: آرد و نشاسته و پودر کاکائو و شکر رو توی ظرف میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم و بعد شیر رو بهش اضافه میکنیم و ظرف رو روی شعله ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا ته نگیره. اونقدر هم بزنید تا پودینگ غلیظ بشه و در آخر شکلات رو اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد و پودینگ کاملا یکدست شد شعله رو خاموش کنید. کف ظرفتون یک ردیف بیسکوئیت بچینین و کمی از پودینگتون رو همونطور داغ روی بیسکوئت بریزید و صاف کنین دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینین و روی بیسکوئیت ها پودینگ بریزید و همین کار رو ادامه بدین تا پودینگ تموم بشه. دسر رو بذارید یخچال به مدت حداقل چهار ساعت. اگه یک شبانه روز بمونه که خیلی بهتره و هر چی میمونه خوشمزه تر میشه. برای تزیین روش من صد گرم خامه صبحانه رو گرم کردم(نباید بجوشه) وقتی شروع کرد به جوشیدن پنجاه گرم شکلات خرد شده رو بهش اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم و اونقدر هم زدم تا شکلات آب بشه و یکدست بشه. بعد گاناش رو میریزیم روی دسر و به دلخواه تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام امیدوارم که خوب باشین🥰 دستور یه کلوچه ی نرم وخوشمزه دیگه کلوچه کره ای هل خیلی هم آسونه وراحت درست میشه کره ۸۰ گرم (می تونید از کره گیاهی هم استفاده کنید به میزان ۱۰۰ گرم) پودر هل ۱ق چ پر شیر ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه) شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳پیمانه) کم شیرین خواستین می تونید ۱۲۰ گرم بریزید آرد حدود ۳۵۰ گرم (۲ و۱/۳پیمانه) بکینگ پودر ۱ق س (۸گرم) تخم مرغ ۱عدد کامل +۱عدد زرده 🔸️برای پف بیشتر می تونید از ۱/۸ ق چ نمک میوه هم استفاده کنید من ریختم 👈همه مواد هم دمای محیط باشند تخم مرغ ،شیر،پودر هل،شکروکره نرم را با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس ۳۰۰ گرم آرد به همراه بکینگ پودر را اضافه کنید تا جای ممکن با همزن دستی ودر نهایت خمیر را با نوک انگشتان دستتون جمع کنید 🔸️خمیر نیاز به ورز نداره وآرد در حدی اضافه شود که خمیر کاملا لطیف ونررمی شکل بگیره من ۳۵۰ گرم آرد استفاده کردم نیم تا یک ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید سپس بین دونایلون به ضخامت ۱سانت پهن کنید کاتر بزنید درون قالب بچینید ده تا پونزده دقیقه در محیط استراحت بدین ورومال کنید طرح بندازین کنجد بپاشید ودر فر از نیم ساعت قبل داغ ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید برای خوشرنگ شدن کمی هم گریل کنید فقط زیاد از حد داخل فر نمونه چون خشک میشه 🔸️رومال: یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ شیره یا عسل+۱/۸ق چ وانیل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره😉 طرز تهیه..... اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر سیر وزنجبیل بزنید وتفت دهید سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه سوالهای احتمالی..... 1.....بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است 2.....نباید توی خود کتلت تخم برنید دستورش اینه 3......بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ شکم پر با بروکلی و چدار😍 یه انتخاب جذاب و خوشمزه😋👌🏻 مواد لازم برای مرغ 4 سینه مرغ 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی اختیاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا اختیاری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری ۱ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری برای داخل شکمش 2 فنجان گل کلم بروکلی 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده ½ فنجان پنیر پیتزا 4 اونس پنیر خامه ای 2 حبه سیر ریز شده نمک و فلفل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کورن داگ🌭• چقدررر عالی شد🤌🏻به یکبار امتحان میارزه🤤 ~💝مواد لازم: ۲۰۰گرم آرد سفید ۲۰۰گرم آرد ذرت ۲ق غ بکینگ پودر ۲ق غ شکر ۲ق غ روغن مایع ۲عدد تخم مرغ یک لیوان شیر کمی نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛