فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر با بروکلی و چدار😍 یه انتخاب جذاب و خوشمزه😋👌🏻
مواد لازم
برای مرغ
4 سینه مرغ
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی اختیاری
1 قاشق چایخوری پاپریکا اختیاری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
برای داخل شکمش
2 فنجان گل کلم بروکلی
1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
½ فنجان پنیر پیتزا
4 اونس پنیر خامه ای
2 حبه سیر ریز شده
نمک و فلفل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کورن داگ🌭•
چقدررر عالی شد🤌🏻به یکبار امتحان میارزه🤤
~💝مواد لازم:
۲۰۰گرم آرد سفید
۲۰۰گرم آرد ذرت
۲ق غ بکینگ پودر
۲ق غ شکر
۲ق غ روغن مایع
۲عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر
کمی نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ جدید 😍😋
ران مرغ با پوست ۴ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
سیر ۳ حبه
ماست کفیر یونانی (۱ لیوان سرخالی)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا
نان لواش
____
1️⃣ فلفل دلمه و سیر و بریز تو غذاساز و پورش کن
2️⃣ بریز تو یه ظرف و ۱ لیوان سرخالی ماست اضافه کن و ۱ ق چ نمک و ۱/۴ ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و پاپریکا بریز و خوب قاطیشون کن
3️⃣ مرغ هارو بذار توش و ۲-۳ ساعت بذار یخچال
4️⃣ ۲ لایه نون لواش بذار کف پیرکس و مرغ هارو بچین توش و بقیه سس و بریز روش
5️⃣ با دمای ۲۰۰ درجه ۶۰ الی ۷۰ دقیقه بذار بپزه
✅✅✅ اگر دیدی روش خیلی داره برشته میشه یه فویل بذار روش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت گوشت و بادمجون 😍😋
این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم
بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم
پیاز: ۱عدد
سیر: ۳حبه
ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ
جعفری خوردشده: ۴ق.غ
.
بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر.
از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم.
تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم.
این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه
رو برای یکبارم شده امتحان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه😍😋
۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید
۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید
۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید
با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه
سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید
قطر خمیر باید این اندازه باشه
با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید
توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید
برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید
در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شربتی زعفران و پسته🥮😍😋
~🧡مواد لازم :
ارد سفید قنادی ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل یک ق چ
مغز پسته ۵۰ گرم
.
~💛شربت:
شکر ۱۵۰ گرم
آب ۱۲۰ میلی لیتر
گلاب + زعفران + پودر هل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پتی_بور😍😋
۱۵۰ گرم بیسکوییت_پتی_بور رو داخل قالب کمر بندی بچینین
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
پنجاه گرم شکر
مخلوط کنین
نیم لیتر شیر بریزین و مخلوط کنین
۴۵ گرم نشاسته ذرت بریزین و هم بزنین
روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه
از روی حرارت بردارین و یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنین و هم بزنین
مواد رو داخل قالب بریزین
پنج قاشق غذاخوری شکر
پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دو سوم پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنین
روی حرارت ببرین وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارین و ۱۰۰ گرم کره بریزین و مخلوط کنین مواد رو داخل قالب بریزین و کمی خلال بادام بریزین دو ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه😍😋
۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید
۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید
۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید
با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه
سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید
قطر خمیر باید این اندازه باشه
با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید
توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید
برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید
در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مرغ آلو😋
.
مواد لازم:
مرغ قطعه شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
آلو برقانی و بخارا
شکر
رب دو قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
ابتدا مرغ ها رو در ظرف مناسب تفت بدین بعد کمی زردچوبه، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید وقتی خوب تفت داده شد بهش پیاز و آب اضافه کنید و بزارید برای نیم ساعت روی گاز
.
آلوهارو خیس کنید بعد روی حرارت قرارشون بدین کمی شکر و زعفران بهش بزنید و بزارید روی حرارت بمونه تا رنگ پس بده و کمی خودش رو ول کنه😅
.
آلوها رو به مرغ اضافه کنید
.
بریم برای سس
.
اول رب رو کمی تفت بدین بعد شکر و کره رو بهش اضافه کنید با کمی زعفران و آب ترکیبش کنید و روی مرغ ها بریزید😍
.
غذارو به حال خودش بزارید تا خوب جا بیفته اگر ترش دوست دارید که هیچ اگر خواستید ملس بشه میتونید کمی شکر به مرغ ها بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه👌
گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .
برای ۶ تا کلوچه
آرد سفید حدودا ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)
آب ولرم ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان یا حدودا ۴ ق غ)
کره ۳۰ گرم
پودر خمیر مایه ۲ گرم (۱ ق چ)
نمک نوک قاشق
بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی : پودر گردو ۱۰۰ گرم (نصف لیوان )/ شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) / کره ۳۰ گرم/ آرد سفید ۳۰ گرم ( ۲ ق غ)/ پودر دارچین ۱ ق م /پودر جوز هندی ۱ ق چ
آب ولرم و ۱ ق شکر رو مخلوط و پودر خمیر مایه روبهش اضافه و در ظرف رو گداشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
کره و شیر رو با هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . بعد گذاشتم کمی از حرارت بیفته .
تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم از لختگی بیرون بیاد ، ماست و شکر رو هم اضافه کردم . کره و شیر رو هم اضافه کردم . خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم . نمک و بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل مواد ریختم و خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . بعد توی ظرف تمیز خمیر رو گذاشتم روش رو پوشوندم و یک و نیم ساعت استراحت بکنه .
برای مواد میانی : کره و آرد رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . بعد از حرارت برداشتم و همه مواد رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .(پودر جوز هندی قابل حذف)
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، توی دستم چونه ها رو کمی پهن کردم ، از مواد میانی ۲ تا ۳ ق م ریختم و گوله کردم و پیچیدم ، بعد با کف دستم کمی پهن کردم و توی سینی فر چیدم . من مهر مخصوص این کلوچه ها رو نداشتم با یه قالب گرد، (حتی یه درب بطری نوشابه )مهر زدم . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شیر رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
در فر از پیش گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم ، اخر کار یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا کمی روش خوشرنگ بشه .
ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین که کلوچه ها خشک نشن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
🚨میدونستی یه سری ذکر ها و اعداد
هستن که میتونن آرزوهاتو براورده کنن؟ 🤯
و کمکت کنن😱👇
📣ثروت بی حد و حساب بدست بیاری
📣رزق و روزیت زیاد بشه
📣مشتری هات فت و فراوان بشه
📣پول های زیادی بدست بیاری و بتونی ببخشی
❇️فقط کافیه وارد کانال زیر بشی و روزی ۱۰ دقیقه وقت بزاری و این ذکر و کد ثروتی که برات گذاشتمو بخونی ❇️
🌟اگه توهم دوست داری این ذکرها و اعداد ثروتساز رو بیشتر بشناسی معطل نکن سریع تا برش نداشتم بزن رو لینک 👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/356581800C196e9d5730
طالبی ، ملون ، آناناسی ، شاهپسند ، جانا یا هندوانه را اریب برش دهید.
نیمه ی آن را از وسط نصف کنید و برگردانید و به هم وصل و فیکس کنید.
روش وصل :
۱) از قسمت پوست ، بالا ، پایین و وسط آن را با سیخ چوبی در گوشت آن فیکس کنید و 👈خط وصل ( درز) را ژله آلوورا بزنید .
۲) برگردانید و داخل آن را کمی خالی و خشک کنید.
۳) با قاشق و خیلی نازک کمی وسط آن را بتراشید و تراشه های آن را در درز فرو کنید و پوشش دهید و در یخچال قرار دهید.
۴) سپس طبق ویدئو این درز را با ژله آلوورا پوشش دهید و یک ساعت در یخچال قرار دهید (دو بار) .
۵) مطمئن که شدید ژله مورد نظرتون را در آن بریزید و تزئین کنید و ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۶) هنگام سرو به آرامی سیخ چوبی را بیرون آورده ، برش داده و نوش جان کنید .
👈نکته های مهم :
۱) ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بزارید خوب سرد شود( مثل شَهد بشه ) 👈روان اما غلیظ.
۲) درز وسط را با 👈تراشه های ریز خود طالبی اول پوشش دهید بعد ژله بریزید و با برس روی درز بکشید و در یخچال و دوبار روی درز ژله غلیظ شده بریزید و بالا و پایین کنید و در یخچال قرار دهید.
۳)برای تزئین اول ژله مورد نظر را ریخته ؛ وقتی در یخچال نیم بند شد با میوه تزئین و دوباره به آرامی روی میوه ژله بزارید و در یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
1 کیلو گوشت گاو چرخ شده (پستانک)
1 پیاز
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 لیوان چای خرده نان
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق چای خوری سس گوجه فرنگی
1 قاشق سس مایونز)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز آسیاب شده ، آویشن
نصف بطری نوشابه (آب معدنی)
طرز تهیه🔻
پیاز آب آن تخلیه می شود. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه قرار می دهند.
سپس تخم مرغ ، خردل ، سس گوجه فرنگی ، سس رشته و ملاس را اضافه کنید.
ادویه جات و آب معدنی اضافه می شود. در آخر آرد سوخاری اضافه شده و ورز داده می شود و درب شیشه روی آن گذاشته و برش داده می شود. یک قاشق مخلوط کوفته درون جلد قرار داده شده و با دست فرم می گیرد. در آخر با نایلون بسته می شود و کوفته هایی که به شکل گرد در می آیند کنار گذاشته می شوند. این فرآیند اعمال می شود تا تمام ملات تمام شود.
مقدار مورد استفاده را در یک سینی گرفته و در یخچال می گذارند. به مدت 1 ساعت استراحت داده می شود ، سپس مواد لازم برای همبرگر تهیه و از یخچال خارج می شود و در روغن داغ سرخ می شود. کوفته های اضافی داخل فریزر عمیق قرار می گیرند. هنگامی که از آن استفاده می کنید ، می توانید آن را از یک ساعت قبل حذف کرده و از آن استفاده کنید.
توجه: در صورت عدم وجود آرد سوخاری ، می توان از آن در آرد معمولی استفاده کرد ، اما آرد سوخاری مرتب تر است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رانی_هلو
هلو یک کیلو( 10 تا متوسط)
آب 4 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
نصفِ آب لیمو تازه
طرز تهیه:
ابتدا 4 لیوان آب رو بذارید تا به جوش بیاد.
هلو ها رو پوست کنده( سعی کنید از هلو زعفرانی استفاده کنید چون خوشرنگتر میشه)
هسته هاش رو جدا کنید بعد نگینی کنید. سپس به آب در حال جوش اضافه کنید به مدت ده دقیقه اجازه بدید بپزه.بیشتر نه.بعد شعله رو خاموش کنید.شکر و ابلیمو تازه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل بشه.حدود دو سوم از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار.
بقیه مواد رو با هر وسیله ای که دارید مثله مخلوط کن یا 123 یا گوشکوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه
اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید.
بذارید فریزر دو الی سه ساعت بمونه تا کاملا خنک بشه.
هر چی بیشتر تو یخچال یا فریزر بمونه خوشمزه تر میشه.
بعد از فریزر دربیارید قبل از سرو خوب هم بزنید تا تکه های میوه که تهنشین شدن بیان بالا.( میتونید از کمی زعفران حل شده برای خوشرنگتر شدن رانی استفاده کنید).
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آرد: ۲ پیمانه
پودر شیر خشک :۲ ق س
شکر: ۱ ق م
نمک: ۱ ق چ
بکینگ پودر: ۱ ق چ
کره: ۲ ق س
روغن :۳ ق س
مایه خمیر :۱ ق غ سرخالی
آب گرم: ۱ پیمانه
طرز تهیه🔻
آرد و شیر و شکر و نمک و بکینگ پودر و مایه خمیر و روغن و کره با هم مخلوط کنید و آب گرم کم کم بهش اضاف کنید و با همزن مواد هم بزنید (با سر مخصوص خمیر)
روی خمیر را بپوشانید وجای گرم بزارید تا عمل بیاد یک ونیم تا دوساعت زمان میبره
بعد از عمل اومدن ،خمیر را چونه بگیرید وباز استراحت دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
هر چونه را مطابق فیلم باز کنید برای وسط خمیر میتونید کمی کره بمالید
بعد از آماده شدن خمیر
در ظرفی ۴ پیمانه آب بریزید وبزارید تا جوش بیاد وبهش یک ونیم ق غ جوش شیرین اضاف کنید وحرارت کم کنید وچونه های آماده رو مثل فیلم بزارید تو آب هر طرف فقط ۱۵ ثانیه بیشتر نشه
برای رومال زرده وبه اندازه نوک چاقو نسکافه مخلوط کنید ورومال بزنید ونان ها را با تیغ یا چاقو تیز برش بزنید ودر فر گرم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی تر شکلاتی میوه ای😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف لیوان روغن
نصف لیوان شیر
4 قاشق غذاخوری ، سر پر آرد
یک بسته پودینگ شکلاتی
نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
مواد فیلینگ
2-3 عدد پرتقال و یا موز و یا توت فرنگی
مقداری خامه فرم گرفته قنادی
سفیده و زرده ی تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده ها را کمی میزنیم وقتی کف کرد نیمی از پودر شکر را کم کم اضافه می کنیم و آنقدر میزنیم تا قله ای شود.
بعد زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده می زنیم تا کرمرنگ شود و بعد
روغن و شیر را اضافه می کنیم و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و پودینگ رو هم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم . مواد را درون قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذ روغنی انداختید بریزید و صاف کنید و بزارید داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 8-9 دقیقه .بعد از سرد شدن قالب بزنید و یک حلقه پرتقال را روی کیک بگذارید و خامه را در قیف بریزید و روی پرتقال شکوفه بزنید و آن را با کیک هایی که از اضافات قالب مونده پودر کنید و روی خامه را با پودر کیک بپوشانید مانند فیلم و با شکلات تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_فری خوشمزهههه😗
نیم کیلوگوشت چرخکرده
۱ عدد فلفل دلمه
۳ عدد فلفل سبز
نصف دسته جعفری
2 عدد پیاز
3-4حبه سیر
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1.5قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1قاشق چایخوری زیره
برای سس:
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
برای موارد فوق
2 عدد گوجه
3فلفل
1 عدد پیاز
برای سس پایانی
1لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رورب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمونرو میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_خونگی
برا اینکه پیتزاتون آبکی نباشه حتما قارچ روخوب تفت بدین تا آبش کامل کشیده بشه.
.
🍕من قارچ رو باخردکن خرد میکنم وبعد سرخ میکنم وچه باگوشت،چه بامرغ قاطی میکنم اینجوری هم حجم مواد گوشتیتون بیشترمیشه هم بعضی بچه های بدغذا که قارچ دوست ندارن هم راحت میخورن واز ویتامینهاش بهرمندمیشن😌
.
🍕توصیه میکنم حتما دوحبه سیر بزنین واصلا حذف نکنین طعمشو بینظیر میکنه😋
.
🍕برا خمیرش هم از خمیرهای آماده استفاده نکنین بدجوری بعد از فر خشک میشن😖اگه خونگی درست میکنین همون خمیرجادویی بهترینشه، ویااز نون روغنی محلتون تهیه کنین من خمیرجادویی درست میکنم کلیپ خمیر پست قبلی گذاشتم.
.
🍕برا اینکه پنیر زیاد کش بیاد روی مواد قبل از فر رفتن کمی آب اسپری کنین.
.
🍕پنیر رو قبل از اینکه روی مواد بریزین حتما نیم ساعت بیرون فریزر بزارین تا یخزدایی بشه.
.
۳۰۰گرم گوشت چرخ شده
یه پیاز خرد شده
۲حبه سیر خرد شده
فلفل دلمه ای خرد شده
نمک ،فلفل،آویش،زردچوبه
چندتا برگ ریحون(دلخواهی)
پنیرپیتزابه اندازه لازم
قارچ خرد شده .
پیاز،فلفل دلمه،سیرو با کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت وقارچ رو اضافه میکنیم حتما شعله زیاد باشه تاکمتر آب بندازه.
آبش که کشیده شدنمک وفلفل قرمز وزردچوبه میزنیم و سرخ میکنیم.
فر رو روش میکنیم با بالاترین درجه فقط شعله ی پایین
خمیر رو باز کرده و۱۰دقیقه در میزاریم
بعد روش سس کچاپ میزنیم کمی پنیر میریزیم مواد گوشتی رو روی همه جای خمیر پهن میکنیم روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم وچندتا قارچ ورقه ای وبرگ ریحون وفلفل دلمه میزاریم وآویش میپاشیم ومیزاریم در فر
یه ربع،بیست دقیقه ی اول حتما فقط طبقه ی پایین فر روشن باشه
بعد هردوطبقه رو روشن کنین تا پنیرتون هم آب بشه ودوست داشتین برشته هم کنین ما پنیر برشته رودوست داریم.
با مرغ ریش ریش شده هم خیلی خوشمزه میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی)
یک کیلو زردآلو
یک کیلو شکر
دو لیتر آب
سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین)
هل مقداری
اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک تهنشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره
بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و
در ظرف دیگهای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیرهی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم
مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره
بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛