eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایی دیگه از این خوشمزه تر و اسون تر و ارزون تر داریم؟؟ درست کنید و با خوردنش تک تک سلول هاتون رو خنک کنید. ۳ لیوان آب پرتقال گلاب:۱ قاشق شکر:۲ قاشق بسته ب میزان ذائقه ی خودتون میتونید شکر رو حذف و یا بیشتر کنید وجود گلاب باعث میشه یخ در بهشت برفکی بشه و مثل آب یخ نزنه همه رو مخلوط کن بزار ۵۰ دقیقه فریزر بعد با چنگال مخلوط کن و این کار رو ۴،۵ با. تکرار کن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 نان لواش مرغ پخته فلفل دلمه‌ای تفت داده شده گوجه‌فرنگی پنیر پیتزا ورقه‌‌ای پنیر پیتزا رنده شده زیتون سس گوجه فرنگی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مربای زرد آلو سعی کنید از زردآلو سفت ورسیده استفاده کنید زردآلو که خال سیاه روشه مرباش خوش رنگ نمیشه زردآلو شیرین وکمی به ترشی بزنه واسه مربا عااالیه زردآلو بزرگ که زردآلو کشاورزی بهش میکن واسه مربا مناسب نیستن طعم ومزه خاصی ندارن بزرگ وکرمی رنگن بعضی از قسمت زردآلو قرمزه اینا مرباش خوشمزه نمیشه. زردآلوی مربا سفت ورنگش به نارنجی میزنه. دستور مربا زردآلوی بدون هسته وخرد شده یک کیلو شکر ۶۰۰ گرم جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری اگه ندارید دو قاشق اب لیمو تازه بزنید زردآلو رو بشوریید هسته شو دربیارید وخرد کنید بهتره تو ماهی تابه درست کنید تا رو هم انباشه نشه زردآلو وشکر رو بریزید تو ماهی تابه گاز رو با شعله متوسط روشن کنید به آرومی بزنید تا شکر زردآلو با هم مخلوط بشن احتیاجی به اب نداره زردآلو خودش آب میندازه هر چند دقیقه یکبار به آرومی بزنید تا شکر حل بشه واسه این میگم به آرومی تا زردآلو له نشه با فرچه خیس اطراف ماهی تابه رو تمیز کنید تا مربا بعدا شکرک نزنه مربا که داره قوام میاد کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف بشه حدود نیم ساعت زمان میبره تا مربا قوام بیاد نزارید مربا بیش از حد قوام بیاد که بعدا شکرک بزنه رقیق هم باشه مربا کپک میزنه اگر حس کردید غلیظ شده جوهر لیمو ویا اب لیمو بزنید فوری کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال ویا فریزیر تا زود سرد بشه اگر انگشت کشیدی وسط شربت وفوری جاش پر نشد قوام اومده .اگه دیدید خطوط زود پر میشه رقیقه چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید تا قوام بیاد. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه اگر واسه ماندگاری طولانی میخواید فریزیر بزارید. هر هفته به اندازه مصرف در بیارید و یخچال بزارید. اختیاریه زردآلو‌ رو خرد کنید یا دوتکه فقط هسته شو دربیارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو میتونید نصف کنید. برای اینکه کالباس حالت خشک وشکننده نداشته باشه حتما از مخلوط سینه وران استفاده کنید اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد به جای سیر پودر سیر بزنید مخلوط سینه وران یک کیلو (بدون استخوان) زرده تخم مرغ سه عدد سیر سه حبه آرد سفید قنادی یک قاشق شیر خشک مخصوص قنادیه یک قاشق نداشتید به جاش ارد سفید رو دوبرابر کنید روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری هویج نیم پز یک عدد متوسط پسته ۲۰ گرم نمک یک قاشق مرباخوری زنجبیل تازه یک تکه کوچک نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری آویشن یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک دوم فاشق چایخوری هل یک دوم قاشق چایخوری تخم گشنیژ سائیده شده یک قاشق چایخوری عزیزان چرخ کردن مرغ خیلی مهمه تو بافت کالباس اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید باید سه الی چهار دفعه چرخ کنید اگر از غذا ساز استفاده میکنید باید اینقدر بزنید تا خمیری بشه تو فیلم نشون دادم که به چه شکلی باشه مرغ را با زنجبیل تازه وسیر چهار بار چرخ کنید سپس جز هویج و پسته کل مواد رو بریزید حدود ده الی دوازده دقیقه با دست بزنید تا منسجم وچسپناک بشه هویج نیم پز رو نگینی خرد کرده همراه پسته میریزیم ومخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط کردن وکیوم مخصوص کالباس( لوازم قنادیا دارن) یک سرشو با نخ محکم ببنید مواد کالباس رو با قاشق یا قیف بریزید تو وکیوم و فشار دهید تا هوای موجود خارج بشه سرش دیگش هم محکم ببنید تو قابلمه آب بریزید و کالباس رو بزارید یکساعت با حرارت ملایم بپزه سپس از آب خارج کرده بزارید یک شب بمونه سپس استفاده کنید این کالباس هم به صورت خام هم به صورت سرخ کرده مصرف میشه من کمی رو سرخ کردم بچه ها خام رو بیشتر دوست داشتن عزیزان حتما از زرده استفاده کنید تا کالباس لطیفتر باشه سفیده بزنید بعد از پخت دونه های سفیده توی کالباس مشخصه عزیزان برای خوش رنگ شدن کمی آب لبو ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان موادی که می نویسم برای حدود ۲۵ عدد ته چین به سایزی که در کلیپ هست کافیه،وبرای قالب یا ظرف سایز ۲۲ اگر نخواستین تک نفره باشه😉 برنج خشک 2 لیوان منظورم همون لیوانهای فرانسوی دسته دارهست برنجم هم برنج هندی بود، ماست سفت یاچکیده 1ونیم لیوان ماست شل وآبکی نباشه ،ماست شل باشه ته چین حالت خمیری میشه، تخم مرغ یک عددکامل ویک عددفقط زرده زعفران دم کرده غلیظ 1/4لیوان روغن مایع 5 ق غ پر گلاب درصورت دلخواه 1ق غ نمک وفلفل سیاه وزرشک به مقدارلازم سینه مرغ پخته به مقدارکافی درابتدا سینه مرغ تکه شده رابه همراه پیازونمک وفلفل وزعفران یازردچوبه وکمی دارچین باکمی روغن خوب تفت دهیدوبپزید می تونید ازقبل مرغها راهم مزه دارکنید، برنج رامثل همیشه یاکمی زنده ترابکش کنید برنج خیلی سفت یاشل نباشه اگر برنج هندی بود مثل همیشه که ابکش می کنید اگر ایرانی کمی زنده تر بردارین، من ازقسمتهای استخوانی مرغ هم بعضی مواقع استفاده می کنم اونها راباپیازونمک وفلفل وزردچوبه وبااب کم می پزم بعدازپخت قسمتهای گوشتی راازاستخوون جدامی کنم،باکمی روغن یه سرتفت کوتاه میدم که خوشمزه تربشن ونمک وزردچوبه وفلفل ودارچین میزنم، تخم مرغها راداخل ظرفی بشکنید وخوووووب باچنگال هم بزنید این مرحله خیلی مهمه که ته چین بوی تخم مرغ نده پس خوب خوب هم بزنید بعد فلفل سیاه ،زعفران ودرصورت دلخواه گلاب راهم اضافه کنید وهم بزنید،سپس ماست چکیده راافزوده ودرحدیکدست شدن هم بزنید ماست رازیادنمیخوادهم بزنید اب میفته درحدیکدست شدن کافیه،برنج ابکش شده رابه مایه اضافه کنیدمخلوط کنید روغن راهم بریزید وخوب مخلوط کنید ،دست اخر نمک وفلفل را میزان کنید،می تونیدبه موادکمی هم استراحت بدید،سپس کف تابه یاقابلمه تفلون راروغن بریزید روغن زیادبریزیدکم نباشه نصف کمتربرنج راکف تابه پهن وفشرده کنید،مرغهای خردشده یاریش شده وزرشک راروی ان بریزیدومابقی برنج،خیییلی خوب باکفگیریادست برنج رافشرده کنیدوبادربسته برروی حرارت کم باشعله پخش کن به مدت یک ونیم تادوساعت قراربدیددورته چین که برشته شدکافیه، یاداخل فر180 درجه به مدت نیم تا یک ساعت فقط فویل بکشیدوسوراخ بزنید برای تک نفره بودن قالبهای مافین رابا کره سرد خوب خوب چرب کنید وته چین راخوب فشرده،اگر ازقالبهای سیلیکونی استفاده کردید این قالبها بهتره با روغن جدا شونده خوب چرب شوند در لوازم قنادیها موجوده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از فینگرفود های پرطرفدار و خوشمزه و لذیذ😍😋 یه فست فود عالی که می تونید داخلش از هر چیز دل خواه استفاده کنید☺️ هر كس فكرش بـه جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست. امام حسین (ع) نان تست ۱ بسته گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ ۳ تا ۴ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم سس گوجه یا رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری به میزان لازم 👈مواد داخل اسنک رو می تونید هر چیز دل خواه بریزید، می تونید از مواد گوشتی ، مرغ ، ژامبون ، قارچ سرخ شده و ... قرار بدید . پیاز رو تفت دادم ، گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم ، قارچ رو هم خرد کردم و تفت دادم و به مواد گوشتی اضافه کردم ، فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن و سس گوجه رو هم ریختم و بعد از حرارت برداشتم . ۲ ق غ آرد و ۲ تا ۳ ق غ آب رو با هم ترکیب کردم ، این ترکیب خمیری رو فقط به خاطر ایجاد چسبندگی بین نون تست می زنم . دور نون تست رو گرفتم و با وردنه پهن کردم و بعد با کاتر گرد قالب زدم . (می تونید اصلا قالب هم نزنید و همون طور مربع شکل از گوشه ضلع مربع تا کنید و مثلثی شکل هم در بیارید.) از مواد میانی داخلش گذاشتم و یک کم پنیر پیتزا ریختم و تا کردم و پیچیدم . تخم مرغ ها رو با چنگال زدم که از لختگی در بیاد ، اسنک ها رو در تخم مرغ غلتوندمو بعد در آرد سوخاری غلتوندم که خوب کاور بشه . ⬅️ از هر نوع پودر و آرد سوخاری می تونید استفاده کنید (حتی خونگی😉) ، برای من پانکو هستش که هایپرمارکت ها موجود هست . روغن رو در ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و بعد اسنک ها رو در روغن سرخ کردم ، بعد از سرخ شدن روی دستمال جذب روغن گذاشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه عروس برای پنکیک شکلاتی: ۲ عدد تخم مرغ ۱ استکان شکر نصف استکان روغن مایع نوک قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق مربا خوری وانیل ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ۱ لیوان آرد (اگر مایع بنظرتون خیلی شُل اومد یکم بیشتر) ۲-۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۱ لیوان شیر ‌‌ برای داخلش: ۲ پاکت خامه زده شده سفت ‌‌ برای تزیین: پودر نارگیل پسته یا هر مغز خورد شده دیگه مواد رنگی تزیین کیک و شیرینی به سلیقه خودتون سس شکلات ‌‌ برای تهیه پنکیک تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب بزنین تا یک دست بشه. مثل تصویر حدود یک‌ملاقه توی یک ماهیتابه نچسب داغ و تخت ریخته و پنکیک‌ها رو درست کنین. خامه رو‌حسابی بزنین تا سفت بشه و مثل تصویر روی نصف هر پنکیک تقسیم کنین، یواش هر کدوم رو کمی تا کرده و توی مواد تزیین فرو کنین (دقت کنین که خمیر‌ها باید انقدر نرم و نازک باشن که به راحتی بشه اینطوری تاشون کرد و باز نشن، پس حواسمون باشه که خمیر خیلی سفت و غلیظ نشه که ورقه‌ها نرم و نازک بشن) روي شيريني‌ها رو هم با سس شکلات تزیین کرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛