#دسر_سه_رنگ
مواد لازم:
یک لیتر شیر
یک و نیم لیوان شکر(میتونید کمتر استفاده کنید)
سه قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت)
دو قاشق غذاخوری آرد
یک عدد زردهی تخممرغ
وانیل
200 گرم خامه
دو قاشق غذاخوری قهوه
80 گرم شکلات تلخ
کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
به جز خامه بقیه مواد را داخل قابلمهای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا بجوشد و قوام بگیرد از روی حرارت برداشته بعد از اینکه از داغی اولیه افتاد خامه را اضافه کرده و 5 دقیقه با همزن میزنیم.
کرم را به سه قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت شکلات اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات حل شود.
به یک قسمت قهوه اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل ظرفهای سرو یک لایه از کرم ساده ریخته و صاف میکنیم بعد کرم قهوه و در آخر کرم شکلاتی را میریزیم و روشون پودر کاکائو میریزیم و 3_4 ساعت داخل یخچال میگذاریم و سرو میکنیم.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کماج
کماج تابه ای یکی از شیرینی های مازندرانی که خیلی راحت درست میشه و به عنوان میان وعده خیلی عالی هست . مخصوصا برای میان وعده برای بچه ها 💐
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
آرد برنج ۷۵ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
شیر ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان)
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ (یا پودر هل)
بیکینگ پودر۵ گرم (۱ ق م )
زعفران به دل خواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ رو کمی زدم . شکر و وانیل ریختم و کمی هم زدم . شیر و ماست رو هم ریختم و ترکیب کردم . آرد سفید ، آرد برنج و بیکینگ پودر رو هم الک کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم . گلاب هم اضافه کردم .کمی هم زعفران ریختم .
تابه ای رو روی حرارت قرار دادم و روغن ریختم و وقتی گرم شد با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم و مثل پنکیک، وقتی حباب هایی زد، برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . میشه کل مواد رو هم داخل تابه ریخت و یک جا پخت .
پ.ن : برای من در این سایز حدود ۱۲ عدد شد .
می تونید داخل تابه رو خیلی کم چرب کنید و مثل پنکیک هم بپزید و روغن هم استفاده نکنید .
می تونید جای آرد برنج ، آرد سفید بریزید و یا جای شیر ، فقط ماست و یا جای ماست ، فقط شیر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ و مرغ یکی از هِثلی ترین پیتزاهاست
با من همراه باش تا بهترینا رو یاد بگیری
پیتزا قارچ و مرغ مخصوص
▪️فیله مرغ ۷ ۶ عدد
▪️قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد
▪️پنیر تاپینگ پیتزا
▪️گوجه گیلاسی
▪️فلفل دلمه سبز
▪️نمک
▪️پاپریکا هندی
▪️پودر سیر
▪️ادویه مخصوص مرغ
▪️زردچوبه
▪️آویشن
▪️روغن زیتون فرابکر قاشق
▪️آب ۲ عدد پیاز
⭕️ نکته بعد از مزه دار کردن مرغ حد اقل ۲ ساعت استراحت کند
مواد سس پیتزا :
▪️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▪️سس مایونز چیلی ۲ قاشق غذاخوری
▪️روغن زیتون فرابکر ۲ قاشق غذاخوری
▪️۵ حبه سیر کوچک
▪️ریحون خرد شده تازه ۵ شاخه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
ه#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_مانتی_گلی_یا_گول_مانتیسی
برای خمیر:
۱ لیوان آب
۳ لیوان و نیم آرد
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ عدد تخم مرغ
برای مواد داخل:
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل
برای سس:
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه غلیظ
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
۳-۴ لیوان آب
نمک
برای خمیر آرد و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کرده یواش یواش آب اضافه کنین و ورز بدین تا به یک خمیر یکدست و تقریباً سفت برسین، بذارین حدود ۲۰ دقیقه استراحت کنه
تو این فاصله گوشت و پیاز ریز شده رو مخلوط کنین و یکم ورز بدین، نمک فلفل و یا هر ادویه دیگهای که دوست دارین یادتون نره!
خمیر که استراحت کرد به ۲ قسمت تقسیمش کرده و روی میز به نازکی ۲-۱ میلی متر بازش کنین... مثل تصویر با کمک یک لیوان که قطرش خیلی هم بزرگ نباشه دایره دایره خمیر رو بریده کنار هم به طوری که لبههاشون کمی روی هم قرار بگیره بچینین، روش یک خط از مخلوط گوشت گذاشته و مثل گل بپیچین... گلها رو توی سینی فر بچینین و از کنارهها سس رو توی سینی بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین بپزین
بعد از پختن در بیارین و به سلیقه خودتون سرو کنین
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کوکوی_نخودبا_سس_تاهینی
نخود کنسروی یا پخته شده
* ¼ فنجان آرد سفید
* ¼ فنجان پنیر پارمزان
(در صورتی که رژیم هستید اضافه نکنید یا در وعده های آزاد استفاده کنید)
* 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
* 1 قاشق چایخوری زیره
* ½ قاشق چای خوری پودر سیر
* ½ قاشق چای خوری نمک
* ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
* 2 قاشق غذاخوری آب
* 2 قاشق غذاخوری روغن
حالا آموزش سس تاهینی(سس ارده )
نصف پیمانه ارده
نصف فنجان آب
چهار قاشق سوپ خوری آب لیمو
چهار قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
زیره خرد شده
جعفری خرد شده
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
طرز تهیه:
یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم .
استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_برساق
مواد لازم:
آرد بربری 6 لیوان الک شده
تخممرغ 1 عدد
روغن حیوانی 1 پیمانه
آب ولرم 1 لیوان
وانیل
شکر 3 چهارم لیوان
نمک 1 قاشق سرصاف
ماست 1 لیوان فرانسوی
ترکیبات مایه خمیر :
۱ ق مایه خمیر
۱ ق شکر
نصف پیمانه آب ولرم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتای_پرتقالی😍😋
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم برای قسمت پاناکوتای سفید:
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 .
مواد لازم :
(برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ )
زعفران آب شده
ادویه نمک.فلفل.پودرسیر.زردچوبه
هویج وپیاز
ماست خامه ای
یک قاشق آبلیموی تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست )
گلاب یک قاشق.غ
زرشک
دارچین
نصف لیوان کره آب شده یا روغن
ماست خامه ای یا چکیده سه قاشق.غ
دوعدد بادمجان سرخ شده
طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه ای کنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافی بریزید و سرخ کنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین کاملا بپزه و ریش ریش کنید بعد توی تابه تفت بدین مقداری دارچین اضافه کنید وزرشک رو اضافه کنید کمی تفت خورد شعله رو خاموش کنید برنج یکم دون تر آبکش کنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چکیده یا خامه ای و کره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبکش شده رو اضافه کنید (برای اینکه تخم مرغ بوی زهم نده برنج رو بزارین کاملا سرد شه بعد به مواد اضافه کنید )برای اینکه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابی داغ که شد موادتون رو بریزید و صاف کنید کف قابلمه بعد مواد مرغی رو جوری بریزین که تقریبا وسط باشع که لایه های برنجی بچسبه بهم لایه بعدی باز برنج ماستی و در آخر یکم برنج زعفرانی ساده ومقدارکمی روغن وبزارین نیم ساعت با شعله کم روی شعله پخش کن دم بکشه .قبل اینکه قابلمه رو برگردونید بزارین دمی که روشه یه ذره عرق کنه 🤪بعد تکونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_گل_کلم
مواد لازم:
نیم کیلو گل کلم
3 و یا 4 ساقه شوید
3 و یا 4 ساقه پیازچه
1 حبه سیر
1 لیوان آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
برای غلتاندن کوفته ها:
آرد ، تخم مرغ ، پودر سوخاری
طرز تهیه:
گل کلم را آب پز کرده آبکش کنید. سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. بقیه مواد را هم اضافه کنید. گل کلم را با چنگال له کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و ورز بدید و 20 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل مواد کمی پنیر پیتزا بذارید و ببندید. ابتدا در آرد بغلتانید سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_زعفرانی
مزه ی بستنی سنتی میده😍😋
موادلازم
شیر دولیوان
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق چای خوری
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتداخامه رادر کاسه ریخته ومقداری ازشیررادر خامه ریخته همشان بزنید تاذرات خامه حل شود.
مقداری شیرروی پودر ژلاتین بریزید همش بزنید وبگذارید کنار تااسفنجی شود.
شیر ،مخلوط شیر وخامه ،شکر،ژلاتین اسفنجی شده،گلاب وزعفران رادر قابلمه ریخته همشان بزنیدتایکدست شوند ووقتی مخلوط ولرم شد ازروی گاز برش دارید(کرم نباید خیلی داغ شود یاجوش بیاید درحدی که ولرم شود کافی هست)
سپس کرم راازصافی رد کرده وآن را درقالب ریخته وبمدت ۵ ساعت در یخچال قرارش دهید تا خودش رابگیرد.
سپس آنرابیرون اورده و براحتی ازقالب بیرون بیاورید(احتیاجی به آب داغ و.. نیست برای بیرون آوردن دسر)
خیلی خوشمزه میشه بایه بافت فوق العاده.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پنیری😍😋
مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه:
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
.
نكته :
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی😍😋
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_اسفناج که یه خورشت خییلی خیلی خوشمزه است به نظرم 😋😋
اول دو تا پیاز متوسط رو نگینی ریز کردم کمی زردچوبه زدم و تفت دادم. بعد گوشت گوسفندی رو اضافه کردم تا باهم کمی تفت بگیرن. بعد دو حبه سیر رنده شده و فلفل هم زدم. کمی که تفت گرفت دو لیوان اب ریختم و گذاشتم تا وقتی که گوشت بپزه. بعد اسفناج رو خرد کردم و توی یه تابه جدا با یک قاشق روغن حدود یک ربع تفت دادم. آلوی خیس خورده رو هم اضافه کردم و تفت دادم.
و بعد به خورشت اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت باهم بپزه و خورشت جا بیفته.
اواخر پخت هم میتونید دو ق آبغوره یا ابلیمو برای چاشنی اضافه کنید این خورشت ترش باشه لذیذ تره چون اسفناج خودش شیرینه. من الوهای ملس رو به ترش ریختم دیگه آبغوره نزدم.
نکته:
.
این خورشت لعاب خاصی نداره و از اول آب خیلی زیاد نریزید که بی مزه میشه. اگر هم ابکی بود خورشتتون، یک قاشق غذاخوری سرپر آرد رو توی آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید. من این کارو نکردم غلظت خورشتم خوب بود. کم چرب و سالم هم درست کردم😉
اسفناج رو نباید خیلی ریز کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو بزار تو لیست غذاهات.
ساندویچ تن ماهی
تن ماهی
سیب زمینی آبپز
خیارشور
پیاز یا پیازچه
جعفری
گردو
آبلیمو نمک فلفل سیاه و پاپریکا
سس مایونز
⭕تن ماهی رو بجوشون.روغن اضافی رو بگیر و ساتوریش کن
⭕تمام مواد رو با اندازه های دلخواه خورد کنین و با هم ترکیب کنین
⭕به ترکیب،مخلوط سس مایونز،آبلیمو و ادویه و نمک رو اضافه کنین خوب هم بزنین و به مدت چند ساعت توی یخچال قرار بدین
📍سعی کنین مقدار مواد رو جوری انتخاب کنین که مزه تن ماهی غالب باشه
📍به جای جعفری از شوید یا گشنیز هم میشه استفاده کرد.
📍مواد هر چه ریزتر خورد شه ساندویچمون خوشمزه تر میشه..
پ.ن: مزش خیلی خوبه.اون تیکه های گردو که زیر دندون میاد حس خوبیه.حتما با نوشابه بزنین 😅
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛