eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران ( دقیقا مثل شربت های نذری😍) هم خشک هست زعفرانشون، هم عطر و بوش فوق العادس ( مامانم هم خریده راضی بوده 😍😃) محرمم که نزدیکه لازمتون میشه . این از این. مواد لازم برای شربت: شکر ۳۸۰ گرم دولیوان آب یک لیوان گلاب ۵۰ گرم هل دو سه عدد زعفران تخم شربتی برای شربت جوهر لیمو نوک ق چ شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم بذارید( نباید بجوشه ) قاشق فلزی هم نزنید بهش بذارید شکر کم کم حل شه . حل که شد هل شکسته، گلاب رو بریزید بذارید شربت بجوشه که قوام بیاد حین کار جوهر لیمو رو با دو ق غ آب مخلوط کرده و با قلمو دور قابلمه بکشید کمک میکنه شکرک نزنه با حرارت کم اجازه بدید شربت قوام بیاد نباید خیلی سفت و غلیظ شه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ‌☑️⁩پیاز»یک عدد ‌☑️⁩فلفل دلمه ای»یک عدد ‌☑️⁩گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم ‌☑️⁩قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄 ‌☑️⁩نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر برای دیپ پنیر: ‌⬅️⁩شیر»۲لیوان ‌⬅️⁩کره»۳۰گرم ‌⬅️⁩نمک،فلفل،پودرسیر ‌⬅️⁩پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد ‌⬅️⁩آرد»۲ ق غ ‌همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ارد برنج 280گرم ارد سفید 80گرم روغن صاف قنادی 100گرم تخم مرغ ۵۰گرمی 1عدد شربت بار 250گرم وانیل یک چهارم ق چ پودر هل یک ق چ کره حیوانی یا گیاهی 30گرم روغن مایع 60گرم نشاسته ذرت 20گرم شیر 25 گرم گلاب 25گرم تخم خرفه به میزان لازم مواد لازم کارگاهی ارد برنج 2800گرم ارد سفید 800گرم روغن صاف قنادی 1000گرم تخم مرغ ۵۰گرمی 10عدد شربت بار 2500گرم وانیل 3 ق چ پودر هل 5 ق چ کره حیوانی یا گیاهی 300گرم روغن مایع 600گرم نشاسته ذرت 200گرم شیر 250گرم گلاب 250گرم تخم خرفه به میزان لازم شربت بار: موادلازم آب 62 گرم شکر 200 گرم جوهر لیمو یک هشتم قاشق چای خوری گلاب 15گرم طرز تهیه ابتدا آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت بزارید با لیسک هم زده تا شکر حل بشه بعد جوهر لیمو را بهش اضاف کنید و زمان بدین تا شهد به جوش بیا بعد از جوش آمدن شهد یک دقیقه روی حرارت باشه و بعد اونو خاموش کنید وقتی مواد از حرارت افتاد گلاب بهش اضاف کنید با قاشق استیل مواد را هم نزنید چون شکرک میزنه طرز تهیه: روغن صاف و کره به دمای محیط رسیده رو داخل همزن بریزید سه دقیقه بزنید مخلوط بشه بعد مخلوط ارد برنج و ارد سفید الک شده رو بهش اضافه کنید با هم زن انقدر بزنید تا سفید رنگ و کشدار بشه در حد پوکی باید بزنید هرچقدر ارد و روغن بزنید کیفیت شیرینی بهتر میشه بعد روغن مایع رو می ریزیم هم میزنیم در حد مخلوط شدن بعد نشاسته ذرت می ریزیم میزنیم در حد مخلوط شدن شربت بار وانیل وپودر هل رو باهم مخلوط و شیر و گلاب رو باهم ترکیب میکنیم بهش اضافه میکنیم یه دونه تخم مرغ داخل ظرف جداگانه میزنیم به مواد اضافه میکنیم و هم میزتیم تا ترکیب بشن بعد به مواد ارد و روغن اضافه میکنیم درحدمخلوط شدن هم میزنیم زیاد هم نزنید تسمه میشه خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم یه قسمتش رو یه قاشق مرباخوری کاکائو میزنیم یه قسمت رو یه قاشق زعفران غلیظ ویک قسمتش هم وانیلی نگه میداریم مواد رو داخل سه تا قیف می ریزیم و داخل سینی فر رو با روغن جامد چرب میکنیم و از مواد داخل سینی با فاصله پایپ میکنیم ده دقیقه بعد پایپ مواد بزارید داخل سینی ده دقیقه استراحت کنه رویه ببنده بعد با مهرمخصوص روشون مهر بزنید مهر رو باید داخل ارد برنج بزنید اگه داخل ارد قنادی بزنید شکل شیرینی بعد پخت خوب نمیشه بعد سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 200درجه کامل گرم کنید به مدت 10 الی 12 دقیقه بستگی به فرتون داره دور شیرینی ها طلایی شد ویکم رنگ گرفت کافیه درشون بیارید بعد پخت این شیرینی خیلی نرم و لطیف هست تا داغه از سینی جدا نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد از سینی جدا کنید مانداگاری طولانی داره داخل ظرفهای دربسته دریخچال نگهداری کنید نوش جان👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه این خوشمزه جان 👩‍🍳👩‍🍳 آرد سفید ....نصف لیوان آرد برنج...دو ق غذا کره .....۱۰۰گرم (بهترکره یا روغن محلی باشه من کره محلی ریختم ) شیر.....دولیوان مخلوط آب وگلاب ...یک لیوان شکر....نصف لیوان نبات چند تیکه (۵۰گرم) پودر هل ...یه ق چایخوری پودر زعفران ...نوک ق چایخوری پودر دارچین ....نصف ق چایخوری پودر بادام وپسته وگردم ...از هر کدوم یه ق غذا برا درست کردن کاچی خوشمزه اول داخل ماهی تابه آرد اضافه می کنیم و می تونید یکی دوقاشق آرد برنج هم میریزیم روی حرارت ملایم تفت میدیم تا خامی آرد بره و بوی آرد دربیاد مرتب هم میزنیم .خیلی تعقیر نکنه ۱۰تا ۱۵ دقیقه کافیه .میذاریم کنار ؛ کره رو داخل ماهی تابه دیگ میریزیم وقتی ذوب شد هل و دارچین و مغزها رو اضافه وآرد هم الک می کنیم هم میزنیم زعفران و شکر روهم اضافه می کنیم و دولیوان شیر میریزیم مخلوط می کنیم و یک لیوان آب مخلوط با گلاب میریزیم و نبات هم اضافه کرده دما رو کم می کنیم هم میزنیم تا آماده بشه ...مرتب هم بزنید تا ته نگیره وغلیظ بشه مثل غلظت فرنی‌ 🔴اگه آرد برنج تا پودر مغزها رو هم ندارین اشکالی نداره باشه که عالیه 😍 اگه شیرینتر دوست دارین شکر دو سوم لیوان بریزید... چقدرمقوی وخوشمزه هس این کاچی که عاشقش میشین طبع گرم و معجونه بدنه 😍👌👌👌 این اندازه مواد ۵ تاپیاله متوسط میشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم پرتقال ۱کیلوگرم لیمو شیرازی یک شکر ۳کیلو ----------------- همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقت‌درمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیک‌روز روی حرارت قرارمیدیم‌ وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹 این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نكته هاي ذرت مكزيكي استفاده از كنسرو شيرين ذرت،پخت ادويه ها همزمان با قارچ ذرت،و اين كه آب ذرت و قارچ بايد كاملا كشيده بشه،بعد مواد رو اضافه كنيد خاموش بودن شعله هنگام اضافه كردن مايونز❤️ . . مواد لازم( ٤ نفر)👨🏻‍🍳 كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم قارچ >> ٢٠٠ گرم پنير پيتزا >>١٥٠ گرم كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري ) نصف يك ليمو پنه پخته شده >> ١ پيمانه چيپس خلالي >> سليقه اي . . روش پخت👨🏻‍🍳✍️ كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگر خواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از سالاد های خوشمزه و مقوی با طعم دوست داشتنی ، یک پیش غذای لذیذ 😊😍 هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند. امام صادق (ع) ذرت ۱ لیوان کلم سفید ۱۵۰ گرم (یک تکه کوچک) پیازچه خرد شده ۲ ق غ گوجه فرنگی ۱ عدد خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ ماست ۳ ق غ سس بالزامیک ۱ ق غ (دل خواه) نمک و فلفل سیاه ، چاشنی سالاد به میزان لازم آب لیمو ۱ ق غ ذرت رو با مقداری آب پختم ‌. کلم رو شستم و با رنده آلمانی خرد کردم (و یا با چاقو هم میشه) . گوچه فرنگی و خیار شور رو هم نگینی خرد کردم . توی یک ظرفی ، ذرت ، کلم ، پیازچه ، خیار شور ، گوجه فرنگی رو ریختم . برای سس ، مایونز ، ماست ، بالزامیک ،آب لیمو ، نمک ، فلفل ، چاشنی سالاد رو ریختم و ترکیب کردم . سس رو به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم . ⬅️برای سس می تونید از سس خردل هم استفاده کنید . ⬅️ سس رو می تونید حتی بدون مایونز و فقط با ماست درست کنید . ⬅️ریختن سس بالزامیک سلیقه ای هست . ⬅️ می تونید سس نریزید و از چاشنی روغن زیتون استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خوشمزه فقط با سه مواد بدون نیاز به پخت مجلسی و شیک 🍌🥥🍫 یه عدد موز یه لیوان پودر نارگیل یک ق غ پودر کاکائو همه مواد رو مخلوط کرده و با دست شکل میدیم به شکلات ذوب شده آغشته کرده با پودر ناگیل و پودر پسته تزیین میکنیم ✅ برای سس شکلاتی شکلات سکه ای یا شکلات تخته ای ۱۰۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰گرم یک ق غ روغن مایع موقع بنماری مرتب هم بزنید خامه دون دون نشه و نجوشه این سس شکلات رو به مدت یه ماه در ظرف در بسته می تونید تو یخچال نگه داری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اگر به دنبال یک دستور پخت برنج متفاوت و خوشمزه هستید، این برای شماست. مرغ رو باهاش سرو کردم 1.5 فنجان برنج باسماتی، 2 عدد هویج، 1 عدد فلفل کاپی، 1 فنجان نخود فرنگی آب پز، 1 عدد پیاز، 1 حبه سیر، 2 ق غ روغن، 1 ق غ کره، 2.5 لیوان آب داغ، 1 ق چ ادویه کاری، 1/2 ق چ زردچوبه، 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل نوک ق چ (ضروری نیست اما طعم و تلخی خوبی می دهد)، نمک 🔴هویج، پیاز، سیر و فلفل کاپی را به مکعب کوچک برش می دهیم. روغن مایع و کره را در یک تابه مناسب می ریزیم. پیاز و سیر را 2 دقیقه تفت می دهیم هویج را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید. کاپیا به آن اضافه شده است. بعد از اضافه کردن نخودها، بعد از 2 تا 3 دور هم زدن، برنج آبکش شده، نمک و ادویه را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه با هم زدن مرتب تفت می دهیم. در آخر آب داغ به آن اضافه می کنند، مخلوط می کنند - با درب به این صورت بسته روی حرارت ملایم می پزند تا کاملا آبش را بگیرد (بدون هم زدن). وقتی آب کاملا جذب شد، حرارت گاز را کم کرده تا20 دقیقه دم بکشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
49.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی خوشمزس حتما امتحانش کنید مواد لازم :(برای دونفر) مرغ دو تکه آب پرتقال نمک 1 قاشق چای خوری زعفران فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری روغن مایع یک فنجان کره 1قاشق رنده پوست لیمو 1 ق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مرغ زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه. تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تولد اول فر را گرم کنید ۶ عدد تخم مرغ زرده و سفیده را جدا کنید سفیده هارا با همزن بزنید تا کاملا پف کرده واز ظرف نریزد زرده هارو با وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید و یک لیوان شکر بزنید تا کاملا کشدار وکرم رنگ بشه وبعد نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و تند با همزن هم بزنید زرده و سفیده رو باهم مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه ۱/۵لیوان ارد رو با یک ق غ پکینگ پودر و یک پنس نمک الک کنید بعد از مخلوط شدن زرده و سفیده ارد الک شده را دوباره رو مایه الک کنید وبا لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه نباید زیاد هم بزنید و اصلا از همزن استفاده نکنید مایع کیک رو داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید و قالب را آروم چند بار رو کابینت بکوبید تا هوای داخل کیک خارج بشه وبه مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ بذارید بپزه و بعد کامل پخت کیک رو از فر خارج کنید وبعد خنک شدن خامه کشی کنید (باید مایه کیک رو خیلی اروم ودورانی مخلوط کنید فیلم کیک اسفنجی که گذاشتم چون با دور تند ادیت میشه بنظر میرسه که تند تند هم میزنم ولی کاملا آروم باید مخلوط کرد) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید و ابکش کنید. حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید. سیب زمینی رو پوست بگیرید و برش بزنید. قابلمه رو داغ کنید یک چهارم استکان روغن بریزید تا داغ شه سیب زمینی رو به کنجد بزنید و ته قابلمه بچینید دو کفگیر از برنج بریزید رو سیب زمینی به آرامی برنج روش بریزد. هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید. دم کنی بزارید و بزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید. کنجد حتما خام باشه ضخامت سیب زمینی نه زیاد نازک نه ًضخیم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای مجلسی _ترحلوا موادلازم اردسفید. ۷۰۰ گرم ارد برنج. ۳۰۰ گرم کره ۳۰۰ گرم روغن جامد. ۲۵۰ گرم شکر. ۸۰۰ گرم اب کاملا جوش. ۲ لیوان گلاب. ۱ لیوام زعفران دم کرده غلیظ. ۲ ق م پودرهل سبز. ۱ ق چ طرزتهیه ابتدا ارد رو اول یک بار الک کنید بعد با حرارت ملایم به مدت یک ساعت اروم تفت داده طی زمان تفت داده بشه داخل ماهی تابه تفلونی یا روحی حتی ماهی تابه مسی هم میشه ریخته گه گداری هم بزنیم به مدت یک ساعت کاملا تفت داده وبعد ازیک ساعت ارد برنج رو اضافه کنید ونیم ساعت هم ارد برنج رو با اردسفید تفت داده بشه باحرارت ملایم وخامیش گرفته بشه بعد ارد رو داغ داغ الک کنید وبعدروغن رو اضافه کرده ونیم ساعت هم با روغن تفت میدهیم درترحلوا شهد رو اول اماده میکنیم شهد اب کاملا جوش ریخته روی شکر وگاهی هم بزنیم تا شکر کاملا حل بشه ودونه های شکر باقی نمونه وقتی شکرحل شد زیرحرارت شهد باید ملایم باشه بعدحل شدن شکر پودرهل رو ریخته وگلاب رو ریخته فقط ۲ الی ۳ دقیقه بجوشه وزیرش روخاموش کنید بزارید خنک بشه حالاوقتی کاملا خامی اردگرفته شد وبوی سرخ شدن ارد به مشام رسید از روحرارت برداشته شریت رو درسه نوبت به حلوا اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا کاملا شهد به خورد حلوا بره بعد ازاولین باراضافه کردن شهد زعفرون رواضافه میکنیم ورنگ حلوا مون رو به رنگ دلخواه میرسونیم بعد دوباره شهداضافه کرده هم میزنیم بعدسومین بارکه شهد اضافه میکنیم بازکمی زعفرون اضافه کنید وروی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا حلوا جمع بشه بعد قنداق میکنیم حلوامون رو تا جایی که حلوا نچسبه به ظرف مون بعد میزاریم خنک بشه هم میتونید داخل قالب سیلکونی قالب برنید هم با قالبهای فشاری قالب برنید یا در ظرفی حلوا رو بریزید ویا داخل قیف با سر ماسوره دلخواه قیف بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی پاستا فرمی 250 گرم کالباس یا ژامبون 200 گرم هویچ پخته شده 1 عدد خیار شور 4_5 عدد کنسرو ذرت نصف لیوان کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان فلفل دلمه نصف یک عدد 🔺️مواد لازم برای سس سس مایونز 8 قاشق غذا خوری ماست 4 قاشق غذا خوری آبلیمو تازه نمک فلفل سیاه سس خردل یک قاشق غذا خوری 🔺️طرز تهیه ابتدا پاستارو به همراه آب و نمک پخته آبکش کنید و بزارید کاملا خنمک بشه حالا همه مواد رو نگینی خرد کرده و به همراه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی داخل ظرفی بریزید . حالا همه ی مواد سس رو باهم مخلوط کرده و روی مواد ریخته کاملا مخلوط کرده و داخل یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید. # ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه فقط سیبزمینی و یه بطری خالی داری حتما این ترفند خوشمزه رو امتحان کنید😍 سیب زمینی رو پوست بگیرید و همراه نمک بزارید کامل آب پز بشه . از صافی رد کنید و همراه آرد و نشاسته ذرت با هم کاملا مخلوط کنید ورز بدید چونه درست کنید و با بطری فرم‌ بدید . داخل ظرفی کره و روغن و سس سویا و سرکه و سیر و پیاز خورد شده، نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه رو کامل تفت بدید سیب زمینی های فرم داده شده رو اضافه کنید و به آرومی هم‌بزنید تا کامل مزه دار بشن . طعم این سیبزمینی ها بینظیر‌ میشه حتما امتحانش کنید😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاي پلو گوشت گوسفندي🧄🥩🥩🥩 زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري چوب دارچين:٢عدد ليموعماني براي پخت گوشت٢عدد پياز:٣عددمتوسط🧅🧅🧅 برنج :٤پيمانه شويد خشك:٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده 🔻🔻🔻🔻🔻 اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد پيازبراي پياز داغ:٧-٨تا متوسط🧅🧅🧅🧅 پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري نمك روغن زردچوبه:١قاشق مربا خوري ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري شويدخشك:بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم براي سس :🍅🍅🍅 ٢ قاشق رب آب گوشت واز صافي ردكردم به رب اضافه كِردم نمك آبليموي تازه اگر ميخواهيد از شويد تازه استفاده كنيد حتما برنج و دون تر آبكش كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ماهیتابه ای با کمترین مقدار روغن این دستور شاید با دستورای دیگه ای که دیدین تفاوت داشته باشه اما باید بگم که خیلی خوشمزه و سالمه، چون با روغن خیلی کم پخته میشه و سرخ کردنی نیست. خب بریم سراغ طرز تهیه: اول یه پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو نمیگیریم، یه سیب زمینی رو هم رنده می کنیم و اینم آبش رو نمیگیریم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم(که مال من چون گوشت گوسفند بود با چربی هست🐏) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر زیره سیاه (اگه دوست داشتین زعفرون) بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم و چند بار به ظرف می کوبیم تا مواد کاملا منسجم بشه، بعد حدودا نیم ساعت بزارین تو یخچال تا خودش رو بگیره، کمی کف ماهیتابه روغن بریزین(اگه روغن دنبه باشه که عالیه) و کباب ها را کف ماهیتابه می چینیم و درش رو می بندیم و حرارت رو کم میکنیم(اینجوری گوشت آب میندازه و با آب خودش میپزه) وقتی آبش تموم شد، دو طرفش رو کمی سرخ می کنیم. می بینین که با اینکه ‌پودر نان، آرد نخودچی و تخم مرغ نزدم بازم کباب ها وا نرفت چون نکته اش تو خوب ورز دادنش هست، در ضمن خیلی سیب زمینی اضافه نکردم چون کبابه، کوکو که نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛