eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 برگهای اسفناج حدود ۴۰۰ گرم ماست چکیده وهمزده وبدون آب حدود یک کاسه سیر چهار الی ۵ حبه گردوی خرد شده کمی روغن زیتون ویا مایع دو قاشق طرز تهیه🔻 ساقه های بلند اسفناج رو جدا کرده شسته و خرد کنید. اسفناج خرد شده رو بخار پز کنید.ابش که جمع شد کنار بزارید. سیر رو خرد کرده ویا رنده کنید وبا دو قاشق روغن تفت بدید فقط تفت بدید سیر سرخ بشه تلخ میشه سیر تفت داده شده به اسفناج اضافه کرده با هم تفت کوچولو میدیم گاز رو خاموش کرده بزارید سرد بشه. ماست‌رو تو کاسه نسبتا بزرگی بریزید .بزنید تا یکدست بشه ماست یونانی عالیه واسه بورانی اسفناج سرد شده ونمک وگردو به ماست اضافه کنید ،مخلوط کنید و بریزید تو کاسه سرو 😍به همین راحتی دلیل تفت دادن سیر🔻 اگه واسه مهمونی درست کنید بعدا نگران بوی سیر نمیشید. گردو طبع گرم داره تا حدی طبع سردی ماست داستان رو میگیره یکبار امتحان کنید پشیمون نمیشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید ابشو بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه بجای آرد نخود چی از آرد گندم و ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید . من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعی زده میشه که مواد کتلت انسجام نداشته باشه عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره میتونید همراه مواد کمی جعفری تازه بزنید وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه با شعله متوسط سرخ کنید گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز بزرگ یک عدد آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به مقدار لازم پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده و آبشو بگیرید همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه میخواید همراه سیب زمینی سرو کنید ابتدا سیب زمینی رو سرخ کنید سپس کتلتها بعد از کتلتها گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧆 😋 ▫️۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ▫️۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه ▫️۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری ▫️۱ تخم مرغ ▫️۲ حبه سیر رنده شده ▫️۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ▫️فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم ▫️روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن 🔸 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی: ۷ عدد گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۱ عدد فلفل سبز: ۱ عدد حبه سیر: ۳ حبه رب گوجه فرنگی: ۱ ق جعفری پاپریکا، فلفل سیاه، نمک برای سس: رب گوجه فرنگی: حدود یک ق غ آب: ۱ لیوان طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه ریخته و تفت دهید. ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و سپس پیاز خلالی شده و بعد از کمی تفت دادن فلفل و سیر رنده شده و در آخر و رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت دهید. در آخر گوجه‌ها را که پوست گرفته و مکعبی خرد کرده بودید بریزید و ادویه‌ها را با مواد مخلوط کنید‌. حدود ۵-۶ دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید. سیب زمینی‌ها را خوب پوست گرفته و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی‌ها را با قاشق خالی کنید (سیب زمینی‌ها را دور نریزید میتوانید با پیاز و گوشت تفت داده و درست کنید) حالا دو طرف سیب‌زمینی‌ها را در روغن کمی تفت داده و نمک بپاشید و روی سینی بچینید و وسط آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید. حالا یک برش گوجه فرنگی و فلفل روی آن گذاشته و سس گوجه فرنگی را که از تفت دادن گوجه فرنگی در روغن و اضافه کردن آب و ادویه آماده شده روی آن بریزید. در آخر یک کاغذ روغنی را که روی آن را مرطوب کرده‌اید روی سینی بکشید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه بپزید. وقتی سیب زمینی‌ها نرم شد سرو و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیاز جعفری😋 این مدل سیب زمینی برای همه غذا ها هم قابل استفاده هست مثل قیمه،مرغ، واویشکا و.... طعمش با سیب زمینی که تو روغن فراوان سرخ شده هیچ فرقی نداره. این سیب زمینی سوخاری خوشمزه‌ی رژیمی چندتا نکته هم داره🔻 🔴میتونید جعفری خشک و پودر پیازشو بیشتر بریزید 🔴هر چی بیشتر تو فر بمونه برشته تر و تردتر میشه 🔴میتونید در اخر گریل رو روشن کنید تا روش بیشتر برشته بشه 🔴دمای توستر هم ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان 🔴 با انواع سس ها میتونید سرو کنید ما با سس رژیمی سرو کردیم عالی بود 🔴 بجای جعفری خشک از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ولی باید حسابی ریز ساطوری بشه. 🔴روغن رو میتونید کمتر بریزید ولی بیشتر از یک قاشق نباید بریزید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک ژله مجلسی و شیک 😍🤗 با ساده ترین وسیله و یک ظرف گرد ، اسمش رو گذاشتم ترکیبی ویترینی 😃😀 من برای این ژله از ۳ بسته ژله استفاده کردم ، ۲ بسته ژله آلوورا و ۱ بسته ژله قرمز رنگ (توت فرنگی) اول هر کدوم رو با یک لیوان اب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا دراتش خوب حل بشه . یکی از آلوورا و زله قرمز رو کنار گداشتم ، به اون یکی آلوورا نصف لیوان آب اصافه کردم . ظرف گردی رو به دل خواه انتخاب کردم و کج قرار دادم ، کمی از آلوورا (اونی که با آب حل شده) رو ریختم تا خط نصف ظرفم پر بشه و گذاشتم یخچال نیم بند بشه . از هر میوه دل خواه می تونید استفاده کنید ، من سیب رو برش دادم و با دو تا کاتر طرح گل قالب زدم ، وقتی ژله نیم بند شد ، تکه های میوه رو توش قرار دادم ، از ژله آلوورا (حواستون باشه که خنک باشه) رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . اون دو تا ژله ، یکی آلوورا و اون یکی توت فرنگی توی محیط خنک شده به هر کدوم نصف لیوان شیر (در دمای محیط بوده ) اضافه کردم .(جای شیر بستنی هم میشه) ظرفم رو از یخچال بیرون آوردم و چرخوندم و کج گذاشتم ، از ژله قرمز تا جایی که خطر ژله قبلی هست ریختم و یخچال گذاشتم ، بعد از ژله سفید (آلوورا و شیر ) ریختم و گذاشتم یخچال ، به همین شکل لایه ها رو یکی در میون ریختم . آخرین لایه ژله دیگه ظرف رو از حالت کج تغییر دادم و روی سطح قرار دادم . ⬅️ هر لایه از ژله ها رو ریختنی کمی ظرف رو به سمت پایین و نزدیک سطح کج کردم . ⬅️ بین ریختن لایه ها فاصله زیاد نیفته تا لایه ها بهم بچسبند . بعد از ریختن ژله آخر این بار حداقل ۶ الی ۷ ساعتی یخچال موند و بعد از خوب بسته شدن ، دورش رو با کارد آزاد کردم و چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛