فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی بیج بیج😍😋
۱-گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
۲-برنج ۳ پیمانه
۳-سیب زمینی درشت ۱ عدد
۴-رب گوجه ۱ ق.غ سرپر
۵-پیاز ۱ عدد
۶-نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
۷-روغن یا کره به میزان لازم
نکات:
۱-حتما رب گوجه با مواد گوشتی و روغن خوب تفت داده بشه که علاوه بر طعم بهتر این کار باعث میشه رنگ دانه های رب باز بشه و رنگ خوبی به غذا بده.
۲-برای اینکه ته دیگ خوش رنگی داشته باشید لایه گوشتی رو با فاصله از ته دیگ بریزید. رب گوجه اگه به ته قابمله نشت کنه میسوزه و ته دیگ بد رنگ و بد مزه میشه.
۳-اگر نصف پیمانه برنج دودی به غذا اضافه كنید، عطر و طعم آن بینظیر میشه.
۴-استفاده از زعفران غذا را خوشمزهتر میكنه و اختیاری هست.
۵-می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ كنید و لابهلای پلو بریزید و ته دیگ ساده برنجی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایچلی_کوفته 😍😋
-بلغور جو که حسابی ریز شده باشه ۲/۵ لیوان
-آرد سمولینا دو سوم یک لیوان
-آب داغ ۱لیوان(اندازه لیوانها یکسان هست)
-رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
-تخم مرغ ۱عدد🥚
-آرد سفید نصف لیوان
-فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-زیره سبز
-گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
-فلفل دلمه،کاپی یا تُند ۱عدد
-پیاز متوسط ۱عدد🧅
-جعفری ساطوری شده ۵۰گرم یا یک مُشت تقریبا
-پاپریکا-زردچوبه-فلفل قرمز -نمک
-حین فرم دادن ایچلی کوفته ها،حتما دستاتو خیس نگه دار تا براحتی فُرم بدی.برای خیساندن بلغور و سمولینا،از آب زیادی استفاده نکن چون اگر خمیری شکل بشه،دیگه نمیتونی فُرم بدی و توی روغن وا میره.باید خمیری تقریبا خشک تر باشه.برای سرخ کردن،نزار روغن کامل داغ بشه،اینجوری سریع میسوزن،همینکه نصفه داغ شد،۳تایی باهم سرخ کن.تایم پختش هم ۵دقیقه ست.ترکها،روش خاص خودشونو دارن برای شکل ایچلی کوفته.من سعی کردم کمی رعایتش کنم مواد میانی نباید آبدار باشه پس تا جای ممکن بپزاگر خمیر خیلی خُشک بود،خیلی کم آبجوش حین چنگ زدن اضافه کن تا به بافت مورد نظرت برسی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_عربی_بسبوسه 😋😍
کیک بسبوسه(عربی)
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
عصاره وانیل چند قطره
شکر ۱۳۰ گرم
ماست ۲۰۰ گرم
روغن ۱۱۰ گرم
آرد سمولینا ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق م
پودر نارگیل ۶۰ گرم
مواد فیلینگ خامه ای:
شیر ۳۰۰ سی سی
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
☑️نصف یا دو سوم این مقدار برای این کیک کافیه
مواد شهد:
شکر ۱ پ سرخالی
آب نصف پ
عسل ۱ ق غ
آب لیموی تازه ۱ ق م
زعفران غلیظ ۲ ق غ
پودر هل ۱ ق م
☑️در صورت تمایل گلاب هم اضافه کنید
نکات مهم:
☑️شهد باید سرد باشه و روی کیک داغ ریخته بشه
☑️فیلینگ خامه ای باید از حرارت بیفته بعد استفاده بشه
☑️در مرحله اول که فقط میخوایم کیک رویه ببنده حدود ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت میذاریم داخل فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده و در مرحله نهایی حدود ۴۰ دقیقه میذاریم داخل فر ۱۶۰ درجه و در انتها ۸-۷ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه
☑️من از قالب کمربندی سایز ۲۲ استفاده کردم
☑️میتونید مقدار پودر نارگیل رو کمتر بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_شیره 🌷
#حلوا
_آرد گندم ۱ لیوان
_روغن مایع نصف لیوان
برای شهدِ حلوا:
_یک لیوان شیره
_نصف لیوان گلاب
_یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل
_زعفران دم کرده
ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی بخار آب کتری یا روی بخاری یا روی شوفاژ بذارید تا گرم بمونه. حالا یک لیوان آرد رو روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه، بعد یک دور الک کنید و تو ماهی تابه روغن بریزید وقتی که داغ شد آرد الک شده رو اضافه کنید، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر جذاب
مواد لازم
لوبیا ۳۰۰ گرم
برنج کته ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
کره ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۱ پیمانه
خیار شور ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
نان مک ۸ عدد
.
.
لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک وفلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_هویج😍😋
هویج سه عدد
پیاز داغ چهار قاشق
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی دو قاشق
تخم مرغ یک عدد
رب گوجه یک قاشق
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
ابتدا هویج را رنده ریز میکنیم بعد آردنخودچی و زرد و چوبه و تخم را اضافه میکنم به همراه گوشت خوب ورز میدهیم بعد بصورت گلوله های کوچیک درمیاوریم و سرخ میکنیم آب را در قابلمه ای دیگر به جوش میاوریم پیاز داغ و رب گوجه و زرد چوبه داخلش میریزیم و کوفته ریزه های سرخ شده و آلوها را به آب جوش اضافه میکنیم و درآخر چاشنی که شامل دو قاشق آبلیمو و دوقاشق شکر هست اضاف میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_آتیشی😍😋
1 کیلو فلفل قرمز تند🌶
2 عدد بوته سیر خشک 🧄
3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅
3 کیلو سرکه قرمز🥃
4 لیوان آب🍶
3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂
1 قاشق غذاخوری شکر
فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت)
وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی کوکی شکلاتی 😍😋
مواد لازم:
آرد سفید قنادی🥡 1 و 1/3پیمانه
پودر بادام 1/2پیمانه(که میتونید آرد جایگزینش کنید)
شکر سفید🍚 50 گرم (1/4پیمانه)
شکر قهوه ای 1/3پیمانه
تخم مرغ 🥚1 عدد(به دمای محیط رسیده)
کره🧈 120 گرم (به دمای محیط رسیده)
وانیل🌸 1/2ق چ
نمک🧂 1/3ق چ
جوش شیرین🥄 1/2ق چ
پودر کاکائو🍫 2 ق مرباخوری
شکلات تخته ای یا سکه ای🍫 بهمیزان لازم
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل با هم مخلوط میکنیم
کره اضافه کرده و هم میزنیم.
آرد،نمک و جوش شیرین با هم الک کرده و همرا با پودر بادام کم کم به مخلوط اضافه میکنیم.
ودر آخر پودر کاکائو و شوکولات خرد شده به خمیر اضافه میکنیم و روی ظرف سلفون میکشیم و بمدت يكساعت خمير در يخچال قرار ميديم كه استراحت كنه.
بعد از يكساعت خمير رو به اندازه ي يه دونه گيلاس تو دستمون گردش ميكنيم و روي كاغذ روغني قرار ميديم.
كوكيا بمدت 10 الي ١٢ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 175درجه سانتيگراد قرار ميديم كه بپزه .
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
🔴داد زدن سر كودكان يعني :
👈انگار
🔪چاقو🔪بهشون زدید!
😳 باوركردني نيست...!
از وقتيكه والدين وارد اين كانال شدند
👈همه روانشناسان بيكارشدند.
🎈🎈#ورود 👇
http://eitaa.com/joinchat/351666182Cfb87c1dea3
فقط👆#پیشنهاد_ویژه❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان😍😋
🌱بادمجون شیرین بدون تخمه نیم کیلو
🌱کشک ۱۵۰گرم
🌱نعنا خشک ۲قاشق غذاخوری
🌱زردچوبه یک قاشق مرباخوری
🌱مغز گردو ۵۰گرم(۸عدد)
🌱سیر ۴حبه
🌱پیاز بزرگ یک عدد
میتونید به جای سرخ کردن بادمجون رو کبابی کنیداگه دوست ندارید میتونید سیر رو حذف کنید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم عاشق طعم این کبابا میشی😋😍
فلفل دلمه ای قرمز-سبز 1 عدد
1 قاشق غذاخوری سیر
250 گرم دنبه
1.5 کیلو گوشت گاو
مقداری گشنیز
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق چایخوری پاپریکا
سس:
آب پیاز و فلفل
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل دلمه ای ها و سیر رو با غذاساز خرد کنید
به این شکل
آبشو بگیرید و بزارید کنار
دنبه ها رو هم خرد کنید
به این اندازه
حالا نوبت گوشته که میتونید با چرخ گوشت هم چرخ کنیدترکیب فلفل وسیر رو اضافه کنیدو گشنیز خرد شده
دمبه های چرخ شده رو هم اضافه کنید
نمک
فلفل سیاه
و پاپریکا
5 دقیقه ای همه موادو خوب باهم مخلوط کنیدروشو بپوشونید و یکی دو ساعتی بزاریدش یخچال سیخای چوبی رو تو آب جوش یه ساعتی بزارید بمونه به اون آب اضافه فلفل دلمه ای ها مقداری نمکو فلفل سیاه اضافه میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چیپس پنیری😍😋
مواد لازم:
چیپس🍟
سس دلخواه🥣
پنیر ورقه ای یا پیتزا🧀
ژامبون ، قارچ نازک اسلایس شده و فلفل دلمه نگینی(ذرت،سوسیس…)🥓🍄🫑
پنیر پیتزا🧀
ادویه فلفل سیاه وآویشن🌶🌱
مراحل تکرار کنید تا ظرفتون پر شه
پنج دقیقه داخل تستر از قبل گرم شده
دمای ۱۸۵ حرارت از بالا وپایین
دو دقیقه حرارت از بالا
داخل فر مدت زمان بیشتر و داخل هواپز مدت زمان کمتره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کدو_سبز😍😋
سه تا کدو رنده شده و آب گرفته
یه دونه پیاز رنده شده و آب گرفته
سه قاشق جعفری
دو قاشق نعنا
یه حبه سیر رنده شده
سه قاشق آرد
سه تا تخم مرغ
ادویه ها:نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره
همه رو با هم مخلوط کردم و بعد با قالب سرخ کردم تعداد تخم مرغ ها رو یکی یکی بریزید به جای آرد سفید، سوخاری بریزید هم ترد میشه هم روغن جذب نمیکنه کدو رو رنده درشت و به یکطرف رنده کنید کمتر آب میندازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗بشقاب مرغ و سبزیجات😍😋
مزهدار کردن مرغ:
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
پوره سیبزمینی:
سیب زمینی: ۳ عدد
شیر: ۲ لیوان
نمک و جعفری
سبزیجات:
روغن: ۳ قاشق غذا خوری
کدو سبز بروکلی و گوجهگیلاسی
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری
پخت مرغ به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف (حدود ۱۰ دقیقه) هست، چرخش ۹۰ درجهای مرغ رو تابه گریل، باعث ایجاد خطوط شطرنجی میشه.
هر وقت سیبزمینی خوب پخت، با گوشت کوب برقی اون رو پوره کنید.
پخت سبزیجات🍀🥗
کدو: ۴ دقیقه، بروکلی: ۲ دقیقه، گوجه: ۱ دقیقه. و بعد از اضافه کردن سویا سس، ۲ دقیقه بعد آماده هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_قرابیه😍😋
🥚تخم مرغ: ۱عدد
🍚شکر دانه ریز: ۱لیوان چایخوری
🧉روغن: نصف لیوان
🥡نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان
🍫کاکائو: ۲قاشق غذاخوری
🌰فندق: نصف فنجان
🍬شکلات چیپسی:نصف لیوان
🍙بکینگ پودر:۱ بسته
🥡وانیل:۱ بسته
🍚آرد:به اندازه نیاز
تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورند
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_بدون_تخم_مرغ😍😋
این شیرینی رو می تونید با اسانس های وانیل ،نسکافه گلد،پودر هل، زعفران،رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال درست کنید.فقط مواد زیاد هم نزنید بدون همزن برقی با لیسک مواد هم بزنید، نیازی هم به استراحت هم نداره ۱ساعته حاضر میشه
کره ۱۰۰گرم
روغن مایع ۲۵گرم
وانیل مایع ۱/۲ق چ
پودر شکر ۴۰گرم
پودر نشاسته ذرت ۲۵ گرم
آرد ۱۷۰گرم
ابتدا کره نرم شده و روغن مایع و پودر شکر و نشاسته ذرت و وانیل را با لیسک هم زده زیاد هم نزنید چون روغن مایع زیاد هم بخوره بعدا خمیرتون به روغن میفته در حد مخلوط شدن مواد کافیه،بعد آرد را الک و کم کم افزوده اول با لیسک بعد با سرانگشتان ورز دهید خمیر را به اندازه های ۲۰گرمی تقسيم و گرد کرده وسط خمیر فندوق یا بادام هندی قرار دهید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید بعد ازخنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید این شیرینی هیچ تغییر رنگی نداره.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه مرغ 😍😋
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😍😋
اگه فقط یکبار مرغ اینمدلی درست کردید مطمئنم عاشق طعمش میشید و همیشه درست میکنید
.
درست کردنشم اصلا کاری نداره
سینه مرغ رو از وسط برش بزنید
داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید
برای سس
هم جعفری و پنیر پیتزا و روغنرو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید
و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چربکنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه
طعمش عالی میشه و متفاوت حتما امتحانش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات 😉😍😋
دونات آوردم براتون هلوووو
نه فر و همزن میخواد نه خمیر مایه و استراحت❤️
📍چیا میخوایم»۱۲عدد دونات
☑️آرد»دو پیمونه
☑️ماست»۵ ق غ
☑️تخم مرغ»یک عدد
☑️شکر»۴ ق غ
☑️روغن»۵ ق غ
☑️ب.پ»۱/۵ ق چ
☑️روغن برای سرخ کردن
📍همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.
📍بعد از الک کردن دوپیمونه آرد،حتما مواد رو هم بزنید تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه.
📍خمیر رو پنج دقیقه ورز بدید.
📍حتماااااا روغن داغ باشه و حرارت خیلی کم یا زیاد نباشه،ملایم باشه که دونات ها مغز پخت بشن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاسه_سیب_زمینی_و_مرغ😍😋
6_5 عدد سیب زمینی
2_1 عدد پیاز
1 ق غ رب گوجه فرنگی
1 ق م رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه
برای مواد مرغی:
1 تکه سینه مرغ
1 پیاله گردوی خرد شده
1 پیاله ماست چکیده
کمی جعفری
سیر
نمک
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید.رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ،ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید و سرو کنید.برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خوشمزه😍😋
مواد لازم کیک:
3 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم فنجان روغن
نصف لیوان شیر
3 قاشق کاکائو
یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کیک را با دمای 180 بپزید
مواد کاستارد:
یک فنجان شکر
یک لیتر شیر
آرد نصف پیمانه
نشاسته 3 قاشق
یک قاشق چایخوری وانیل
(دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید)
یک قاشق کره
سس کرم کارامل:
یک و نیم لیوان آب داغ
دو بسته کرم کارامل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول اسفناج پنیری یه فینگرفود
خوشمزه و راحته 😍😋
اینارو میخوایم 😍👇🏻
اسفناج ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه دلخواه
ارد ۲ ق غ
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
سس مایونز ۱ ق غ
مغز گردو به دلخواه
نیم ساعت رول تو یخچال استراحت کنه و با چاقوی اره ای برش بدین 😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ملانژان_ایتالیایی😍😋
برای درست کردن این غذا، اول 3 یا 4 عدد سيب زمینی رو آب پز کنید و اونو با چنگال یا هر وسیله ای که دارید له کنید بهش کره و نمک و فلفل و یک عدد هویج رنده شده مخلوط کنید، و داخل یک ظرف بریزید و روی اونو صاف کنیدحدود 250 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و 3 عدد سیر رنده شده و یک قاشق آرد مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعتی داخل یخچال بگذارید تا کمی سفت بشه، بادمجانها رو پوست بکنید و داخل آب و نمک بگذارید تا تلخی اون گرفته بشه، بعد مثل فیلم اونو برش بدید، تا نصفهای بادمجان، داخل اون گوشت چرخ کرده رو قرار بدید و داخل روغن دو طرف اونو سرخ کنیدبعد سرخ شدن اونو روی سیب زمینی ها بچینید و اطرافش گوجه و فلفل دلمه ای بگذارید، میتونید روی ظرف فویل بکشید من اینکار و نکردم، اگه دوست داشتید پنیر هم میتونید روی اون بریزید داخل فر به مدت 1 ساعت بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛