#سوسیس_خانگی
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران
نان تست ۴ عدد
سفیده تخم مرغ دوعدد
شیر چند قاشق
سیر سه حبه رنده شده
نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده
عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران
من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم
قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم
دو عدد سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده
اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋
سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گردویی
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (حدودا یک لیوان)
گردو ۱۲۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر رو با همزن خوب زدم سه چهار دقیقه .
زره و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم.
زرده رو داخل مخلوط کره و شکر ریختم و با همزن خوب زدم ، وانیل هم اصافه کردم تا به رنگ کرم رنگ دربیاد.
سفیده رو جدا گانه با همزن دور تند خوب زدم تا فرم بگیره .
این رو توجه کنین که وقتی همزن دوباره استفاده شد برای سفیده ، پره های همزن تمیز و شسته شده و کاملا خشک هست .
گردو ها رو داخل آسیاب ریختم و پودر کردم .
گردو رو داخل مواد کره و شکر و تخم مرع ریختم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم .
طی ۳ مرحله سفیده تخم مرغ و مواد آردی رو داخل مواد زرده و کره و گردو اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم .
داخل قالب ( اندازه قالب من ۲۵ در ۲۰ هست یا داخل قالب دایره ای به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت) رو کفش رو کاغذ روعنی انداختم و یا یه کم چرب کنین . مواد رو داخلش ریختم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم.
داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنین با خلال دندون چک کردم که پخته .
بعد هم که از دما افتاد از قالب خارج کردم و به صورت دلخواه برش زدم.
در مورد حایگزینی کره به نطرم که با کره درست کنین بهتره . همیشه این طور درست کردم اگر خواستید همین میزان روعن نایع بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی توپی با گوشت
مواد لازم: ( برای 4_3 نفر)
250گرم گوشت گوساله چرخ شده
2قاشق غذاخوری روغن مایع
2 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل سبز سیوری
1عدد فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد گوجه فرنگی پوره شده
نمک ، فلفل سیاه
4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط
1مشت پنیر پیتزا
1 قاشق مربا خوری کره
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_تر_برشی 🍰🍰🍰
شیفون نارگیلی
کیکی با بافت منحصر به فرد که میتونید هم به شکل تر برشی درست کنید و هم بصورت کیک عصرانه مطابق عکس های بالا😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر یک و یک سوم لیوان
پودر نارگیل یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر یک ق غ
طرز تهیه :
آرد و بکینگ پودر را چند بار الک کنید.
سفیده و زرده را از هم جدا کنید بطوریکه حتی یک نوک سوزن هم زرده با سفیده ترکیب نشه که در اینصورت دیگه فرم نمی گیره.
سفیده های خنک را حسابی با همزن بزنید و وسط هم زدن ، نصف پیمانهشکر اضافه کنید .تا زمانی هم زده شود که از ظرف برنگرده
✔سفیده را اگر کم هم بزنید پف پایدار نداره و بیش از حد هم بزنید بافت خشکی به کیک میده .
زرده ها با بقیه شکر و وانیلهم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .درحالیکه داریم هم میزنیم آب جوش را حتما در حین هم زدن زرده اضافه می کنیم
و بعد شیر و روغن مایع اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
آرد الک شده را طی سه مرحله اضافه کنید وبالیسک خوب مخلوط کنین .پودر نارگیل هم اضافه بشه و وقتی خوب مخلوط شد، سفیده اضافه گردد و با لیسک به آرامی و بصورت دورانی هم می زنیم
مواد در قالب ریخته و سطح را صاف کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بسته به دمای فر قرار می دهیم .
من از قالب مربع سایز ۲۵ در ۲۵ استفاده کردم و سپس بصورت کیک تر برشی ، برش دادم و مابین کیک از خامه نارگیلی استفاده کردم .
برای تهیه خامه نارگیلی کافیست یک چهارم پودر نارگیل به ۴۰۰ گرم خامه در پایان فرم دادن، اضافه کنید.
قالب مناسب:
برای ۴ تخم مرغی ۲۰ در ۳۰
برای ۶ تخم مرغی ۳۰ در ۴۰
🔴مواد ۵ تخم مرغی :
تخم مرغ ۵ عدد
ارد دو و نیم لیوان
شکر یک و نیم لیوان
پودر نارگیل یک و یک چهارم لیوان
روغن سه چهارم لیوان
شیر سه چهارم لیوان
اب جوش سه چهارم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق غ سر پر
نظر اعضا😍 :
سلام خانمای عزیز ی توصیه خوشمزه من تا حالا شیفون نارگیلی رو درس نکرده بودم یعنیییبیی معرررکه بود چقد این کیک خوشمزه اس حتما حتما ی بار امتحانش کنید من کرمفیل هم برا روش درس کردم ولی چون مهمون داشتم حتی ی تیکه اش هم برا عکس نموند 😐.....واقعا دمتون گرم عشقای هنده کیک بابت دستور های بی نظیرتون هر کی خورد کیف کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون_نارگیلی#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خرما
موادلازم:
خرما هسته جدا شده و پوستش جدا شده ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آب جوش ۱ لیوان
پودر هل یک ق چ
شکر ۱ لیوان
(میتونید اگردوست دارید کم شیرین باشه مقدارش رو کمکنید یا به جاش شیره ی خرما یا عسل بریزید )
روغن سه چهارم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
آرد دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غ
دارچین ۲ ق چ
نمک نوک ق چ
.
طرز تهیه:
خرما با کمی ابگرم در کاسه بریزید دو دقیقه بمونه که خیس بخوره و راحت پوستش را جدا کنید هسته را هم در بیارید
حالا خرماها رو با یک لیوان آبجوش مخلوط و پوره کنید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید.
تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی بشه حداقل ۵ دقیقه با همزن بزنید. بعد روغن اضافه و مخلوط کنید
خرمای پوره شده رو بریزید و دوباره خوب مخلوط کنید. بعد دارچین و هل در اخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده روتو دومرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .میتونید با دور کند همزن چند ثانیه بزنید تا یکدست بشه
و داخل قالب چرب شده بریزید و در فر گرم شده قرار بدین
۴۵ تا پنجاه دقیقه زمان پخت
میتونید با سس کارامل و گردو و خرما تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛