eitaa logo
آشپزی خاص
95.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 : 1ق غ روغن مایع، نصف ق غ کره، 1ق غ رب گوجه، نمک، نصف قاشق مرباخوری آویشن، نصف ق م پودر فلفل قرمز، 1/4 ق م پودر فلفل سیاه، 1و نیم لیوان آب 🔴روغن و کره را در ظرفی ریخته رب رو اضافه تفت میدیم. نمک و ادویه رو اضافه، آب میریزیم یکی دو جوش که زد کافیه ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده، 1عدد پیاز کوچک رنده شده، 1حبه سیر رنده شده، 1 عدد تخم مرغ، چند ساقه جعفری خردشده، نمک، نصف ق م زیره، 1/4ق م پودر فلفل سیاه، 1ق م پودر فلفل قرمز، ۱۰_ ۱۲ عدد سیب زمینی کوچک 🔴مواد گوشتی رو مخلوط و ورز میدیم به اندازه ی گردو تو دست شکل میدیم لابلای مواد گوشتی سیب زمینی قرار میدیم و سس میریزیم. در ظرف رو میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه، ۴۰_۴۵ دقیقه با در بسته. بعد در ظرف رو بر میداریم اجازه میدیم چند دقیقه با در باز تو فر بمونه بعد از فر خارج میکنیم 🔺تندی غذارو با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید 🔺اگه ظرف دردار قابل فر رفتن در دسترس نبود میتونید کاغذ روغنی رو تو دستتون کمی مچاله کنید تا نرم بشه و کاملا خیس کنید به عنوان در ظرف استفاده کنید و روی مواد بذارید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲/۳ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان نشاسته گل ۱/۲ لیوان آرد سفید ۱ لیوان وانیل ۱/۲ ق.چ 🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم. داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع می‌بریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید ⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه ⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه ⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت بامیه😍😋 • هرچی از خواص این خورش بگم کم گفتم،لذت خوردنشُ از دست ندین🤩🤩 یک عدد پیاز رو داخل روغن تفت بدین دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین و تفت بدین کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنین یک قاشق غذاخوری رب بریزین و ترکیب کنین دو عدد گوجه رنده شده اضافه و مخلوط کنین دویست گرم بامیه بریزین و با مواد کمی تفت بدین به مقدار کافی آب بریزین درِ قابلمه رو بذارین و وقتی به جوش اومد کمی نمک اضافه کنین یک ساعت زمان بدین تا خورشت جا بیوفته با برنج سرو کنین و کنار ترشی میل کنین که عجیب میچسبه نوش جان😍😍 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تابه‌ای 😍😋 حالا بریم سراغ جوجه کباب برای ۲تا ۳ نفر سینه مرغ یک عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ سیر یک حبه روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ آب نصف عدد لیمو ترش سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم. برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره . بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم. گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید 🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد 🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم 🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی 🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست 🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه 🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ بدون استخوان: نیم کیلو پیاز: ۱عدد فلفل دلمه به مقدار دلخواه ذرت: ۴ق.غ جعفری خورد شده: ۳ق.غ پنیر خامه ای: ۳ق.غ سس خردل: ۲ق.غ روغن زیتون: ۳ق.غ ادویه ها شامل: نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.پاپریکا.پودرسیر.پولبیبر: به میزان لازم نان تست: ۸عدد پنیر گودا: ۴ورق گوجه فرنگی سینه های مرغو نواری نازک برش میدیم با روغن زیتون و ادویه ها مخلوط میکنیم و کنار میزاریم پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تو مخلوط کره و روغن سرخ میکنیم مرغ هارو بهش اضافه میکنیم و با حرارت بالا ۱۰ دقیقه تفت میدیم طوری که مرغا اب نندازه بعد جعفری ذرت فلفل دلمه پنیرخامه ای سس خردل اضافه میکنیمو مخلوط میکنیم و موادمون امادست روی نان تست یه لایه گوجه میزاریم بعد از موادمون میریزیم و روش پنیر گودا میزاریم و داخل ساندویچ ساز قرار میدیم یا تو ماهیتابه گریل میکنیم 👌 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم سیر.....۱ عدد پیاز.... ۲عدد فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره) جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد) گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر کاغذ روغنی و سیخ چوبی طرز تهیه: گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی 🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم. پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم. 👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم. کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم. داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه(تی تاپ شکلاتی)😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚 ۲ عدد درشت شکر دانه ریز🍚 ۱۲۰ گرم وانیل 🌸 ۱ ق چ آرد 🥡 ۱۶۰ گرم بکینگ پودر 🥄۶ گرم پودر کاکائو 🍫۲ ق غ شیر 🥛۱۳۴ گرم روغن مایع 🥃۵۶ گرم برای مغذی من از کرمفیل کاپ استفاده کردم از لوازم قنادی تهیه کردم. برای تزئین شکلات آب شده و پودر های دلخواه استفاده کنید. طرز تهیه: تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر به مدت ده الی ۱۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید .تا حسابی حجیم و کرمی بشه. بعد شیر و روغن اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر با هم الک کنید سه مرتبه و بعد اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.ولی زیاد این قسمت هم نزنید که موادتون خمیر میشه هاااا🥴 داخل قالب ۲۰ در ۳۰ ریختم مواد چون میخواستم نازک باشه دمای فر گازی ۱۷۵ در جه به مدت ۲۵ تا ۳۵ فر برقی ۱۶۵ به مدت ۲۵ الی ۳۵ 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد پایه: بیسکویت دُربیس 🍪 دو بسته ‌‎کره 🧈 ۱۰۰ گرم مواد لایه رویی: پنیر خامه‌ای 🧀 ۴۰۰ گرم خامه صبحانه 🍥 ۴۰۰ گرم ‌‎پودر قند 🍚 ۱/۲ پیمانه ژلاتین 🥄 ۲۰ گرم (دو ساشه) پودر کاکائو 🥄 یک قاشق غذاخوری بیسکویت خرد شده 🔪 به مقدار دلخواه بیسکویت 🍪 رو به هر روشی بلدید کاملا پودر کنید و با کره‌ی 🧈 آب شده مخلوط کنید.. مواد رو کف قالبتون بریزید و حسابی با پشت قاشق منسجم کنید 🥄 و نیم ساعت داخل فریزر بذارید.. ژلاتین 🥄 رو با ۷۰ گرم آب سرد مخلوط کنید و بذارید یک ربع یه گوشه بمونه.. بعد روی بخار کتری بن ماری کنید‎ پنیر خامه‌ای 🧀، خامه 🍥 و پودر قندو 🍚 با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه، بعد بهش ژلاتین بن ماری شده 🥄، بیسکویت خرد شده 🍪 و پودر کاکائو 🍫 رو اضافه کنید روی لایه‌ی اول بریزید و بذاریدش تو یخچال تا خودشو بگیره.. 🥮 و البته خیلی زود خودشو‌ میگیره چون مقدار ژلاتینش زیاده نسبتا.. + من روشو با خانه‌ی فرم گرفته و بیسکویت تزیین کردم، شما به سلیقه‌ی خودتون میتونید هر جوری دوست داشتید تزیینش کنید.. به همین راحتی!! 😍 ‌‎ ‌ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛