7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی :😍😋
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_لاکچری😍😋
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان
٢: يك عدد هويج رنده شده
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمپخت_بدون_گوشت😍😋
طرز تهیه :
در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سیب_زمینی_پنیری😍😋
توپک های سیب زمینی پنیری یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک غذای ساده، سریع و خوش طعم است.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1/2 فنجان
ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سوخاری : 1/2 فنجان
پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه
روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید
1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید
نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.
پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.
از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
موز یک عدد
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یه قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
برا تزیین:
شکلات ۵۰ گرم
شیر دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تمام مواد و باهم مخلوط کرده داخل ظرف رو چرب میکنیم مواد و میریزیم به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تو مایکروفر یا ۱۵ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا کف قابلمه رینگ و پایه قرار میدیم و قالب رو روی پایه میزاریم و قابلمه رو روی شعله پخش کن میزاریم درشو کیپ میکنیم بیست دقیقه ای آماده است شکلات و شیر رو توی مایکروفر یا روی کتری یا گاز ذوب میکنیم و به عنوان روکش کیک استفاده میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر دستی
.
.
خوشمزه بودن این برگر برای استفاده از گوشته که من ۲۰ درصد از گوشت گوسفندی استفاده کردم
.
.
مواد لازم👇
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
مواد ماست و بادمجون👇
ماست ترش ۲ پیمانه
بادمجون ۴ عدد
سیر ۱ حبه
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق
نمک وفلفل سیاه
پیاز کاراملی👇
پیاز ۳ عدد
شکر قهوه ای ۱ قاشق
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
نمک وفلفل سیاه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♻️🔰درمان آسم و سرفه🔰♻️
✍این فرمول حکم طلا رو داره و از بهترین داروها برای درمان #آسم و سرفه است در کل برای بیماری های سرد ریه است.
💥یک قاشق غذا خوری بذر شنبلیله و یک قاشق غذا خوری کشمش بی دانه، در یک لیوان تا دو لیوان آب جوش به آرامی بجوشونید تا لعاب بده ، مقداری آب کم بشه و بعد تحت فشار اینو صاف کنید.
👈 زمان مصرف: شب آخر وقت یا صبح ناشتا
👌 مناسب برای سرفه، آسم و تنگی نفس و سرماخوردگی، گرفتگی صدا، خلط گلو و سینه، بیماری به به (گرفتگی شدید صدا تا جایی که صداش درنمیاد، اول فصد میکنند بعد این دارو رو میدن)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو گردو
مواد لازم
گردو نیم کوب (خیلی له نشه) ۱۵۰ گرم
برگ سیر ،گشنیز،پیازچه خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
(اگر ندارین یک پیاز بزرگ رو رنده کنید آب اضافیش بره کافیه خشکش نکنید به همراه ۲ حبه سیر متوسط رنده کنید )
نمک،فلفل سیاه، زردچوبه
روغن برای سرخ کردن
✅از تابه ی کوچک نچسب استفاده کنید
✅طعم گردو باید بیشتر از سبزیحاتش حس بشه
✅این کوکو خوشمزه کنار فسنجون، مرغ شکم پر ، یا سایر خورشتها خیلی خوشمزه میشه 🥰✅✅✅من که فقط دوست دارم مثل یه تیکه کیک خالی بخورمش😁😅😅
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر کیک و میوه 🍰🍰 مواد لازم:
دو نوع میوه ( به دلخواه خودتون) 🍓🍎🍐🍊🍋🍌?🍒🥝🍍🥭 کیک (میتونه آماده باشه)
خامه : صبحانه دو لیوان
شکر: نصف لیوان
نشاسته سه قاشق
آب : یک لیوان
طرز تهیه
ابتدا میوه ها رو پوست بگیرید و با سلیقه خودتون خورد کنید. برای کیک می تونید از کیک های بیرون و آماده استفاده کنید. کیک رو به تیکه های مساوی برش بزنید.
آب و شکر رو توی قابلمه روی شعله بذارید. بعد نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حل شدن خامه صبحانه رو اضافه کنید. حسابی هم بزنید تا مواد مخلوط بشن و زیر شعله رو خاموش کنید. بعد هم مواد رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
یه ظرف انتخاب کنید و توش فویل یا ورقه نچسب بذارید. بعد به ترتیب میوه بچینید و روش کیک بچینید. روی کیک ها هم خامه بریزید. این ترتیب رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه.
به مدت 30 دقیقه دسر رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد از قالب خارج کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی_کدو_حلوایی_ترکیه
ابتدا پوره کدو حلوایی راآماده میکنیم حدود۲ لیوان.تکه های کدوحلوایی رادرظرف ریخته وبه مقدارلازم شکر ریخته بستگی به خودتون دارد که چقدرشیرین باشد وروی حرارت گذاشته باشعله ملایم تاکدو حلوایی نرم وپخته شود وبعد از حرارت افتاد وخنک شد درغذاساز ریخته وپوره میکنیم.دوبسته بیسکویت پتی بور راخردکرده وباپوره کدومخلوط میکنیم وبعد روی یک سلفون ریخته ویک سلفون روش کشیده وباوردنه خوب پهن میکنیم مثل فیلم به ضخامت یک سانت واطراف را منظم میکنیم .وبعد موادکرم راکه (۲عددتخم مرغ +یک استکان سرخالی شکر(۷۰گرم)+۲قاشق غ آرد+۳تا۲قاشق غ نشاسته ذرت+۲لیوان شیر رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته تا مواد به غلظت برسه وبعد وانیل راریخته واز روی حرارت برداشته و یک پاکت کرم شانتی(پودرخامه)راریخته وهم میزنیم آماده کردهایم روی کدو حلوایی ریخته و تمام سطح رامیپوشانیم وبا همون سلفون مواد رارول میکنیم وحدود ۳ساعت دریخچال میزاریم وبعد بیرون آورده و با سس گاناش و پودر پسته تزیین میکنیم
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای_باسبزیجات😍😍
مواد لارم ؛
600 گرم گوشت چرخ شده شده
1 عدد تخم مرغ
3-4 تکه خرده نان باگت خشک
1 عدد پیاز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری زیره سبز
2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید)
1 عدد پیاز
5-6 عدد فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم
جعفری
روغن زیتون
.
2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی_کدو_حلوایی_ترکیه
ابتدا پوره کدو حلوایی راآماده میکنیم حدود۲ لیوان.تکه های کدوحلوایی رادرظرف ریخته وبه مقدارلازم شکر ریخته بستگی به خودتون دارد که چقدرشیرین باشد وروی حرارت گذاشته باشعله ملایم تاکدو حلوایی نرم وپخته شود وبعد از حرارت افتاد وخنک شد درغذاساز ریخته وپوره میکنیم.دوبسته بیسکویت پتی بور راخردکرده وباپوره کدومخلوط میکنیم وبعد روی یک سلفون ریخته ویک سلفون روش کشیده وباوردنه خوب پهن میکنیم مثل فیلم به ضخامت یک سانت واطراف را منظم میکنیم .وبعد موادکرم راکه (۲عددتخم مرغ +یک استکان سرخالی شکر(۷۰گرم)+۲قاشق غ آرد+۳تا۲قاشق غ نشاسته ذرت+۲لیوان شیر رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته تا مواد به غلظت برسه وبعد وانیل راریخته واز روی حرارت برداشته و یک پاکت کرم شانتی(پودرخامه)راریخته وهم میزنیم آماده کردهایم روی کدو حلوایی ریخته و تمام سطح رامیپوشانیم وبا همون سلفون مواد رارول میکنیم وحدود ۳ساعت دریخچال میزاریم وبعد بیرون آورده و با سس گاناش و پودر پسته تزیین میکنیم
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛