7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بشقاب_بال_مرغ با سبزیجات
مرحله اول:
مزهدار کردن بال مرغ با:
نمک و فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری اورگانو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
اونهارو تو ماهیتابه داغ بریزید و هر ۳ دقیقه اونهارو برگردونید. ۳۰ دقیقه نیاز داریم تا اونهارو بپزیم. در این مدت هر موقع احساس کردید داره میسوزه، یه چیکه آب بریزید و ادامه بدید.
بعد از ۳۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و موارد زیر رو به اون اضافه کنید.
نصف فنجون آب
کره: ۲۵ گرم
سس گوجه (کجاپ): ۴-۵ قاشق غذاخوری
سس فلفل: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
پیازچه
و خوب مخلوط کنید.
اما ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن بال،
یدونه فلفلدلمه
دوتا کدوسبز
چندتا قارچ رو به همراه روغن تو ماهیتابه داغ بریزید.
فلفل سیاه و سویا سس هم بزنید. چون سویا سس نمک داره دیگه نمک نمیزنیم. اما بچشید اگه نیاز داشت کمی بزنید. ۷-۸ دقیقه حرارت بدید و تمام.
سرو کنید و نوش جون کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_مرغ_متفاوت
با صدا ببینید🔈
نان لواش یا ترتیلا
فیله مرغ پخته و ریش ریش
شوید تازه خرد شده
1 حبه سیر
سس مایونز
سس کچاپ
پودر پاپریکا
نمک و فلفل سیاه
2 عدد تخم مرغ(اختیاری)
روغن برای سرخ کردن
برای فیکس کردن لبه های نان از مخلوط آب و آرد استفاده کنید(رقیق باشد) یا تخم مرغ بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_سیب_زمینی
#غذای_ملل #غذای_انگلیسی
سیب زمینی شیرین(میتونین از هویج استفاده کنین) و پیاز را رنده کرده آبشو بگیرید
۱و۱/۲ ق چ نمک، ۱ ق چ فلفل، ۱ ق چ پودر سیر، ۳ ق غ آرد و ا تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید
در دست فرم داده و در روغن سرخ کنید وسط آنها را خالی کرده تخم مرغ بشکنید و نمک و فلفل زده در ماهیتابه را به مدت ۳ تا ۷ دقیقه ببندید
با چدار، بیکن، پیازچه، آواکادو و هر چیزی که میل دارید سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کازرونی😍😋
اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه
وقتی پخت👇
مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_نمکی😍😋
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
کشمش مقداری
آلو مقداری
گردو مقداری
زعفران
نمک.فلفل.پودر سیر
مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید
داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه
در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید
توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست
فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجان 😍😋
بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی
🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم.
پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم.
#پیاز_داغ_مجلسی👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم.
داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا _پستو
#پارت_اول
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ نیم کیلو تقریبا چهار تکه
1 فنجان لپه دو ساعت داخل آب باشه
سیر له شده و زنجبیل تازه
ادویه مخلوط، زردچوبه، زیره سبز، گشنیز، فلفل سیاه، نمک،
دو عدد تخم مرغ
برش های کوچک نان تست
گشنیز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم نسکافه مغزدار
✍مواد لازم :
شیر: ۲ پیمانه
شکر : ۴|۳ پیمانه
نسکافه : ۱ ق غ
خامه بسته صورتی : نصف بسته
پودر ژلاتین : ۲ ق غ
آب سرد : ۴|۱ پیمانه
کاکائو : ۴|۱ ق چ برای گردی مرکز قالب
✍مواد لازم برا لایه میانی :
پودر ژله پرتقال : نصف بسته
آب گرم :۴|۱ پیمانه
🍜 طرز تهیه:
ابتدا ژله لایه میانی رو آماده کنید پودر ژله رو در آب گرم ریخته وبعدحل شدن بنماری نمایید وبعدخنک شدن درظرف چرب شده بریزید ودریخچال گذاشته تاببندد تهیه کرم نسکافه درابتدا پودر ژلاتین روبا آب سردمخلوط روی بخارآب کتری بنماری نماییدشیر را روی حرارت گذاشته شکر را افزوده واجازه بدیدشکرحل شودخامه را باهمزن زده تاصاف شودشیرافزوده ونسکافه اضافه مخلوط کنیدشیرنبایدبجوشد ژله بنماری روهم اضافه وزیرش روخاموش کنیدخوب مخلوط کنید قالب چرب کنیدمن برا مرکزقالب،رنگ تیره روی کرمم،چندقاشق از موادکرم،کاکائو رو اضافه ودرمرکز قالب ریختم دریخچال قراردادم تاخودش بگیره،مرحله بعدی،نصف ازمواد کرم رو توی قالب ریخته وبعدبسته شدن،ژله پرتقال آماده شده رو وسط کرم قرار داده مابقیه کرم روش بریزید بذاریدکرم خوب ببنددلایه انتهای کار رو ازکیک اسفنجی کاکائویی استفاده کردم
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
#آموزش_رایگان_ریاضی
❗اگه ریاضیت از پایه ضعیفه😥
❗اگه دلت میخواد بچه زرنگِ کلاس باشی💯
❗اگه هزینه کلاس خصوصی نداری و رفت و آمد برات سخته💰
🔅یه پیشنهاد دارم برات،که همینطور که توی خونه لم دادی آموزش ببینی😁
🔆توی این کانال نکته ها و #مطالب_مهم_و_کاربردی_ریاضی به صورت رایگان در اختیارت قرار میگیره تا با خیال راحت سر کلاس حاضر بشی🤩
و خوشحال و خندون از جلسه امتحان بیای بیرون💯
https://eitaa.com/joinchat/3906339338C4b1436d140