eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ..مواد 3 بادمجان 400 گرم چرخ کرده 1 پیاز متوسط نصف دسته جعفری 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا 2 برش نان 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، فلفل چیلی ، زیره 1 قاشق چایخوری نمک برای سس 1 پیاز کوچک 3 عدد فلفل 1 لیوان پوره گوجه فرنگی نمک ، فلفل آماده سازی بادمجان ها را به دو قسمت تقسیم کرده و روی قسمت سینی فر با قسمت برش خورده به سمت بالا قرار دهید. روی آنها را با چاقو برش بزنید و آنها را با برس چرب کنید در فر 180 درجه بپزید تا قهوه ای شوند. بعد از برداشتن از فر ، داخل آن را با چنگال خرد کنید. برای سس ، یک عدد پیاز کوچک و چند عدد فلفل را خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک ، کمی فلفل سیاه اضافه کرده و مخلوط کنید ، یک قاشق از این سس را در وسط بادمجان ها بریزید و پخش کنید. مواد کوفته و مخلوط کوفته را ورز دهید. تکه های کوچک تهیه کنید. کوفته ها را روی بادمجان ها با سس گوجه قرار دهید. یک لیوان آب به سس گوجه فرنگی باقیمانده اضافه کنید و بین بادمجان ها بریزید. می توانید آنها را به دلخواه با فلفل و گوجه فرنگی تزئین کنید. آن را در فر 180 درجه نگه دارید تا کوفته ها بپزند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔷مواد لازم 🔹یک پیمانه نخود فرنگی 🔹یک عدد هویج 🔹یک عدد سیب زمینی 🔹یک عدد سینه مرغ خرد شده 🔹یک عدد پیاز خرد شده 🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی 🔹نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پونه کوهی 🔹اب به مقدار لازم ♨️طرز تهیه تمام مواد رو خرد میکنیم و اول تکه های مرغ رادر روغن تفت میدیم و پیاز رو بهش اضافه میکنیم پیاز که سبک شد رب گوجه روهم اضافه میکنیم تفت میدیم رنگ باز کنه بعد هویج و سیب زمینی و نخودفرنگی و ادویه ها و نمک رو اضافه میکنیم و بعد اب میریزیم درحدی که روی مواد رو بگیره درش رو میزاریم تا مواد پخته بشه و جا بیافته میتونید با نون یا برنج سرو کنید. ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه شیک و راحت😍😋 نان تست ۲ عدد تخم مرغ فلفل دلمه جعفری پنیر چدار پنیر سفید (پنیر فتا) گوجه فرنگی سوسیس گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید . تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید . فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید . روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید . در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۳ حبه متوسط فلفل دلمه ای نگینی شده ۱/۲ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ سرپر نان ترتیلا یا پیتا یا لواش به مقدار لازم آب نارنج یا آبلیمو یا آب غوره به مقدار لازم گشنیز یا جعفری خرد شده یک مشت ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم پنیر پیتزا ( پنیر پارمسان یا چدار) به مقدار لازم سس انچیلادا: گوجه فرنگی ۵عدد آرد گندم یا نشاسته ذرت ۱ ق غ ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۵ عدد تخم مرغ زعفران به میزان لازم ۴تا ۵ قاشق ماست پرچرب چکیده یک عدد پیاز بزرگ سرخ شده نمک و فلفل به میزان لازم پودر سیر نصف قاشق چایخوری برای زهم گیری مرغ ها: ۲ حبه سیر، یک عدد پیاز، یک ساقه کرفس که من اینجا ریشه کرفس استفاده کردم، فلفل سیاه 👩‍🍳 ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۵ عدد تخم مرغ زعفران به میزان لازم ۴تا ۵ قاشق ماست پرچرب چکیده یک عدد پیاز بزرگ سرخ شده نمک و فلفل به میزان لازم پودر سیر نصف قاشق چایخوری برای زهم گیری مرغ ها: ۲ حبه سیر، یک عدد پیاز، یک ساقه کرفس که من اینجا ریشه کرفس استفاده کردم، فلفل سیاه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون آوردم واستون دلبر و رژیمی 😍😋 مواد لازم بادمجان متوسط ۳ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیر چند جبه ۸گردوی خرد شده چند قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم زردچوبه و نمک و نعناع خشک به مقدار لازم کشک ۴ قاشق غذاخوری اول بادمجونا رو کبابی میکنیم بعد هم تو آب سرد نیراریم تا پوستش راحت تر کنده بشه بعد هم تنیز و ساطوری میکنیم پیازو خرد و سرخ میکنیم سیر و خرد و با پیاز تفت میدیم زردچوبه و نمک و نعناع خشک رو اضافه و تفت میدیم حالا بادمجونارو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد هم گردو و در آخر کشکو اضافه میکنیم و میزاریم ده دقیقه با هم بپزن تا مزه ها به خوردن هم برن توی ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شير 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان آرد 2/5 ليوان بكينگ پودر 1 ق غ رنده پوست پرتقال 1 ق م شكر 1 ليوان تخم خرفه 3 ق غ ✍️طرز تهيه: ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن بمدت 8 دقيقه هم ميزنيم بعد شير و روغن مايع و رنده پوست پرتقال و تخم خرفه را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم ارد رو بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه كرده و بشكل دوراني هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده و مايع كيك را داخل قالب ريخته و بمدت 35 دقيقه با درجه حرارت 180 داخل فر از قبل گرم شده قرار ميدهيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : نان لواش ۶ عدد برشته نباشه گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد کدوحلوایی چهارصد گرم ماست محلی سه قاشق سوپ خوری خامه_ترش ۱۰۰ گرم سس گوجه ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم دستور پخت : ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با دمای دویست درجه پنجاه دقیقه داخل فر می پزیم پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. پنیر پیتزا سس سفید یا قرمز گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده طرز تهیه : خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ سه عدد پودر شکر 90گرم مارسیپان 90گرم(ترکیب 50 گرم پودر بادام +40گرم پودر شکر +خیلی کم سفیده تخم مرغ تا به صورت خمیر در بیاد) روغن جامد 85گرم گلاب یا شیر یا آب معمولی2قاشق سوپخوری بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری کمی سر پر آرد سفید 120 گرم پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونیدپودر بادام و پودر شکر و سفیده تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود(مارسیپان) حالا روغن جامد و پودر شکر و مارسیپان را با همزن برقی با دور کند مخلوط میکنیم بعد سرعت همزن رو زیاد میکنیم و پنج دقیقه میزنیم تا پوک و حجیم بشه تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر تخم مرغ رو سی ثانیه میزنیم شیر یا گلاب رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم. در نهایت آرد و بکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. داخل قالب 18سانت کاغذ روغنی انداخته و 2/3مواد رو میریزیم داخلش به یک سوم باقی مانده پودر کاکائو الک میکنیم و مخلوط میکنیم و روی مواد ساده میریزیم میره داخل فر 175 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه ┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳پارت دوم برنج ۴ پیمانه سینه مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست یک لیوان گلاب نصف لیوان زعفران غلیظ ۵ ق غ زرشک ۳ ق غ پیاز خلالی شده یک عدد متوسط ادویه نمک فلفل زردچوبه پاپریکا چوب دارچین یک تکه کره اب شده ۵۰ گرم روغن برای تفت دادن کمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 سیب زمینی ۵۰۰ گرم ۳ تا نشاسته ذرت ۵۰ گرم نصف پیمانه نمک فلفل قرمز ۱/۳ ق چ پاپریکا ۱ ق چ و هر ادویه قرمز و خوشمزه ای که دوست داری. قرمزه باشه بهتره پفک خوشرنگ تر میشه. بکینگ پودر نصف ق چ دو ق غ روغن مایع 🍟 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد مواد براي ١٠ تا كرپ تخم مرغ ٤ تا نمك نصف قاشق چ خ شكر ١ قاشق مربا خوري شير ٢ پيمانه آرد ١ پيمانه و نيم روغن ١/٤ پيمانه كره براي پخت مواد داخل كرپ شكلات ٥٠ گرم شير ٤ قاشق غذا خوري موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با روغن مایع با این رسپی هم شیرینی کشمشی های بازاری دارین و هم از روغن قنادی استفاده نمیکنین🥰 مواد لازم : آرد ۱۵۰ گرم پودرقند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۹۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر یک چهارم ق چ وانیل نصف ق چ کشمش ۵۰ گرم زعفران چند قطره به دلخواه برای خوشرنگ شدن یا رنگ خوراکی طرز تهیه: اول کار حتما کشمش را بخیسانید و بعد ابکش کنید . ترکیب تخم مرغ، پودر قند به همراه چند قطره زعفران یا رنگ خوراکی با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه سپس روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم می زنیم همزن رو‌کنار میزاریم و در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روی مواد در چند مرحله قبلی الک میکنیم و طی چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم سپس کشمشی که فقط کمی رطوبت داره رو هم با یک ق غ از آرد آغشته میکنیم بعد به آرومی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه. ته سینی کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با قیف با فاصله از هم پایپ کنید اگه می‌خواهید شیرینی هاتون بعد از پخت حسابی ترک دار بشه، روش کمی پودر قند الک‌ کنید و بعد تو‌فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. شیرینی رو از فر دربیارید و به محض اینکه از حرارت افتاد در ظرف در دار میزاریم. برای اینکه شیرینی هاتون مدت بیشتری نرم و‌ تازه بمونن یه تیکه کوچیک نون یا ی برش سیب هم تو ظرف شیرینی بزارید خودتون میبینید که بعد از چند روز هم‌هنوز شیرینی هاتون نرم میمانن این مقدار مواد حدود ۱۲ عدد شیرینی بهمون میده. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با روغن مایع ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ران مرغ:2 عدد آب پرتقال تازه:2 لیوان آب زعفران دم کرده:حدودا نصف لیوان آب لیمو:نصف استکان نمک. فلفل. پاپریکا به مقدار لازم ✍ طرز تهیه: ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه می کنیم. واجازه می دهیم خوب بپزد. این غذا نیازی به پیاز و زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه این غذا رو میتونید با چلو میل کنید. در فصل تابستون میشه از آب میوه آماده یا سن ایچ استفاده کرد. ولی اب پرتغال طبیعی خوشمزه ترش میکنه. به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و پیاز داغ و ...اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم: 🔹سینه مرغ خرد شده 500 گرم 🔹فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده 2 عدد 🔹نمک و فلفل به مقدار کافی 🔹سس بشامل 2 پیمانه 🔹پنیر موزورلا رنده شده 2 پیمانه 🔹نان سوخاری 12 عدد ♨️طرز تهیه: 1- مرغ را به صورت حبه های کوچک خرد کنید و در کمی روغن زیتون تفت بدهید. چند دقیقه درب تابه را ببندید. شعله را کم کنید تا مرغ مغزپخت شود. 2- فلفل دلمه ای خلالی شده را همراه با نمک و فلفل و ادویه دلخواه اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا فلفل نرم شود. 3- مخلوط را با سس بشامل به خوبی مخلوط کنید. 4-نان ها را کف ظرف مناسب فر بچینید. مخلوط مرغ را روی آن بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید (میتوانید کمی آویشن هم بپاشید). 5- 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم: 🔹سینه مرغ خرد شده 500 گرم 🔹فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده 2 عدد 🔹نمک و فلفل به مقدار کافی 🔹سس بشامل 2 پیمانه 🔹پنیر موزورلا رنده شده 2 پیمانه 🔹نان سوخاری 12 عدد ♨️طرز تهیه: 1- مرغ را به صورت حبه های کوچک خرد کنید و در کمی روغن زیتون تفت بدهید. چند دقیقه درب تابه را ببندید. شعله را کم کنید تا مرغ مغزپخت شود. 2- فلفل دلمه ای خلالی شده را همراه با نمک و فلفل و ادویه دلخواه اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا فلفل نرم شود. 3- مخلوط را با سس بشامل به خوبی مخلوط کنید. 4-نان ها را کف ظرف مناسب فر بچینید. مخلوط مرغ را روی آن بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید (میتوانید کمی آویشن هم بپاشید). 5- 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد : 1 و 1/4 پ بیکینگ پودر : 1 و 1/4 ق چ نمک : یک پینچ تخم مرغ : 2 عدد شکر : 3/4 پ عصاره وانیل : 1 و 1/2 ق چ روغن مایع : 1/2 پ شیر : 1/2 پ ✍طرز تهیه : 1-فر را بر روی 180 درجه روشن کنید و قالب کاپ کیک هاتون رو کپسول بذارید و یا چرب کنید و بزارید کنار. 2-آرد ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و بزارید کنار. 3-در یک کاسه ی دیگر ، تخم مرغ ها را با همزن بزنید.شکر رو هم اضافه کنید و 1 دقیقه دیگه همینطور بزنید. 4-عصاره وانیل و روغن رو اضافه کنید و بزنید. 5-نصف مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید.شیر و نصف دیگر مخلوط آرد را نیز به آرامی اضافه و همینطور با سرعت کم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 6-مایه را تا 2/3 قالب کاپ کیکها بریزید و در فر از پیش گرم شده به مدت 12-15 دقیقه بذارید. 7-بعد از اینکه از فر درآوردید،اجازه دهید چند دقیقه در قالب سرد شوند و بعد از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی بزرگ۵ عدد نمک ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن ،پاپریکا ( از هر کدام یک قاشق چای خوری ) روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری مواد داخل کیک گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد رب ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز از هر کدام ۱ قاشق چای خوری مواد سس بشامل کره ۱ قاشق غذا خوری ارد ۱/۴ پیمانه شیر ۲ پیمانه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم 📝 مواد گوشتی رو به همراه سس بشامل اماده کنید ،سیب زمینی رو بعد از طعم دار کردن تو دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه بزارید ،بعد مثل فیلم بچینید ،پنیر که ریختین ،۲۰ دقیقه از پایین حرارت بدین ۱۸۰ درجه ،۱۰ دقیقه از بالا ۱۶۰ 🌐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💰درآمد میلیونی با میوه خشک💰 🔴با خرید یک دستگاه میوه خشک کن کسب و کار خونگی رو با ما شروع کنید! ✅️میتونید بدون دردسر داخل منزل کسب درامد کنید ✅️ راه اندازی کسب و کار با سرمایه بسیار کم ✅تولید کننده میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز مدل T555 ✈️ارسال رایگان به سراسر کشور 💸امکان پرداخت در محل 🌟لینک ارتباط سریع با ما @Alireza292 ☎️ 04134412350 💳خرید آنلاین میوه خشک کن T555 https://zil.ink/tarashepardas بدو تا پاک نشده تخفیف ویژه رو از دست ندی 😍😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3137864095C6ecfbca446 https://eitaa.com/joinchat/3137864095C6ecfbca446
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نیم کیلو فلفل سبز شسته شده رو روی پارچه پهن و خشک کنین بهتره از فلفل های باریک و رنگ روشن استفاده کنین سرشونو بزنین و ۲ تکه کنین یک بوته سیر رو خرد کنین. فلفل ها رو داخل بطری پلاستیکی بریزین و وسطاش هم سیر بریزین داخل هر بطری با کمک قیق 1ق چ نمک، 1ق چ شکر ( قابل حذف هست)، 1 استکان چایخوری سرکه انگور، یک استکان چای خوری روغن گیاهی بریزین در آخر یک برش لیمو ترش بذارین و دراشونو ببندین روزی چند بار بطری ها رو روی سطح حرکت بدین تا مزه ی فلفل خارج بشه. بعد از یک هفته آماده ست،بطری که فلفل های باریک تر داشت ، زرد تر و رسیده تر هست. بطری رو با چاقو ببرین و فلفل ها رو داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل یخچال می تونین نگهداری کنین 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 😋 🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛