#پنکیک
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری
میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید.
تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید.
سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
شیر را هم اضافه ومخلوط کنید.
سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه.
برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید.
کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید.
فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید.
هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود.
پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود.
با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری
برای ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ)
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۲ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق غ
آرد سفید به میران لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته
من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین .
مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه .
بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم .
توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره .
برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم .
خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم .
بسیار عالی و ترد میشه .
در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین .
از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین
برنج 4 پیمانه
ماست غلیظ کم آب 3 لیوان
من از ماست سون استفاده کردم
زرده تخم مرغ 4 عدد
در صورت کوچک بودن تخم مرغها از 5 عدد زرده استفاده کنید
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به مقدار زیااااد
اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
.برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
3.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره)
اگر از زعفران دمکرده استفاده کردید میزان آب نباید بیشتر از 1 قاشق بشه
4.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید.
5.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره
اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست
6.حالا برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
7.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید .
8.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا😉😝)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره...
9.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!!
بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید.
اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم تهچین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه.
🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه.
قالب را در فر200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه(قالب 30×40)
میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید.
بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_اسکون
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه 😀😁.
این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره ، استراحت نداره ، ورز نداره .
بافتی بین نون و شیرینی داره .
این نون متعلق به کشورهای انگلستان ، ایرلند ، اسکاتلند هست . نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و .. درست کرد .
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی 280 گرم (حدودا 2 لیوان)
تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم
پودر قند ( یا پودر شکر ، شکر آسیاب شده) 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1/2 ق چ
خامه صبحانه 100 گرم
آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم . کره ( نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم .
یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم ، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم .
وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم . خمیر رو با دست جمع کردم . ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد . یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره .
هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم .
خمیر استراحت نمی خواد ، با وردنه به قطر 2 سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر 5 تا 7 سانت قالب زدم .
از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ ، 1 ق م شیر برای رومال استفاده کردم .
داخل سینی چیدم و در فر 190 درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد .
پ.ن : حدودا 9 تا 10 عدد نان می شود .
در بعضی دستورات جای خامه ، شیر استفاده شده . من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست .
بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز می شود .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_بچه_گونه😍😋
این پوره شامل سیبزمینی، هویج و شیرخشک هست. و اصلا ادویه و نمک نداره اول هویج و سیب زمینی (از هر کدام به مقدار مساوی) رو با آب کامل بپزید، بعد با گوشتکوب و گوشتکوب برقی اون رو کاملا پوره کنید تا یکدست بشه و برای کودک مناسب باشه. بعد از اینکه پوره شد و یک مقدار دمای اون پایین اومد (هنوز گرم هست) شیرخشک (۲ قاشق غذاخوری) رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید شیر گاو برای کودکان زیر یک سال کاملا ممنوع هست، به همین دلیل از شیرخشک استفاده کنیم برای کودکان بالای یک سال از اول با شیر بذارید تا بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله 😍😋
این ژله یه پیشنهاد خیلی خوبه برای بهار و تابستون که کلی میوه رنگی رنگی هست
مواد لازم:
ژله آلوءورا ۲ بسته
آبجوش ۳ لیوان
میوه های دلخواه
پودر ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم روی حرارت قرار میدیم و اجازه میدیم خنک بشه
قالب کمی با روغن مایع چرب و میوه هارو داخلش میچینیم (من از پاناکوتا هم استفاده کردم داخل قالب کروی ریختم و گذاشتم بسته و از قالب خارج کردم).اگر از کیوی و پرتقال استفاده میکنید داخل شهد بغلطونید بعد بذارید داخل قالب.روی میوه ها ژله میریزیم.سه تا از نیم کره هارو من کامل با ژله پرکردم و سه تای دیگه رو یک سانت سرش خالی هست.
وقتی کامل داخل یخچال بست .قالب داخل آب ولرم قرار میدیم و اون سه تا نیم کره که کامل پر شده رو از قالب خارج میکنیم و روی
سه تای خالی تر ژله میریزم و مثل ویدئو عمل میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_سبزیجات😍😋
مواد مرینیت مرغ👇
4 عدد ران مرغ
5 قاشق غذا خوری روغن
1 شاخه ی رزماری تازه ریزه خرد شده
2 حبه سیر رنده شده
1/2 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1.5 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1.5 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری ادویه کادری
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
کره سبزیجات یا کره معمولی(اختیاری)
مواد سبزیجات👇
7_8 سیب زمینی ریز
4 هویج
3 پیاز قرمز
روغن زیتون،نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مدرسه ای😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط 🥚۲ عدد
آرد 🥡۱۴۰ گرم
شکر 🍚۱۱۰ گرم
شیر 🥛۷۵ گرم
روغن مایع 🥃۷۵ گرم
بکینگ پودر🥄 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه.
وانیل🌸 ۱ ق چ
پودر کاکائو 🍫۱ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید.
شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید.
آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید.
مواد به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
داخل قالب های مافین یا کپسول های کاپ کیک یا حتی لیوان کاغذی ها بریزید .
دمای فر گازی ۱۷۵ درجه
مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه)
دمای فر برقی ۱۶۵
❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین.
میتونید کامل ساده درست کنید.
برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.🍫🥥🫘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_کافی_شاپ
مواد لازم .....
شیر.....هم دمای محیط 250میلی لیتر یا یک لیوان
آبلیمو....ترجیحا تازه یک قاشق غذاخوری
آرد.... یک ونیم لیوان یا 190گرم
پودرکاکائو.....یک سوم پیمانه یا 40گرم
تخم مرغ.... دوعدد
روغن مایع.... یک چهارم پیمانه یا 60میلی لیتر
شکر.....یک لیوان یا 200گرم
بیکینگ پودر.....یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین....نصف قاشق چایخوری مقدارش کمه بهتر که حذف نشه
نمک.... یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل .... نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه...........
شیر وابلیمو را مخلوط وکنار بذارید
ارد وپودرکاکائو وجوش شیرین وبیکینگ پودرونمک را باهم الک کنید وبعد مخلوط کنید
تخم مرغ وشکر ووانیل وروغن را با هم زن دستی مخلوط کنید تا کمی شکرحل بشه نیازی نیست حجمش دوبرابر بشه
ترکیب اردها وشیر را درطی سه مرحله به تخم مرغ اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه کیک نسبتا رقیق است
قالب مافین را کپسول انداخته نصف قالب را پر کنید ❌به این نکته توجه کنید که اگر قالب را زیاد پر کنید سر میره چون کیک پف خوبی داره ❌
فر یا توستر را از قبل با حرارت 180درجه گرم کنید درطبقه وسط بمدت تقریبی 25تا30دقیقه چک کنید پخته بود حرارت پایین راخاموش کنید ویه دوسه دقیقه گریل کنید
نکته..... اگر سایز معمولی درست کنید حدودبیست تا بیست وچهارتا کاپ کیک به شما میدهد دوست داشتید میتونید با گاناژ روی کیک را تزیین کنید یا خامه بزنید یا شکلات اب شده بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_تابه_ای
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه
ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن
عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید
پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید
به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم
کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید
شعله کم باشه حدود 8 الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه
زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان خونگی 😍😋
یک پیمانه شکر رو داخل تابه ای که روی حرارت ملایم گذاشتین، بریزین،
هم نزنین و تابه رو هرازگاهی تکان بدین تا شکر نسوزه
دو سوم شکر که کاراملی شد، هم بزنین
وقتی همهی شکر ذوب شد، دو سوم پیمانه ارده اضافه و سریع مخلوط کنین
۲ قاشق غذاخوری عصاره زعفران
سریع هم بزنین
۱-۲ قاشق چایخوری پودر هل اضافه و یکدست کنین
روی کاغذ نسوز بریزین
پسته بلغور شده بریزین
یه کاغذ نسوز دیگه روش بذارین و با وردنه صاف کنین با کاتر یا چاقو برش بزنین و اجازه بدین خنک بشه با چای سرو کنین که خیلی میچسبه
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رب فلفل
فلفل قرمز تند یک کیلو
گوجه ۲۵۰گرم
سیر یک بوته
شکر یک چهارم پیمانه
سرکه یک دوم پیمانه
همه مواد را شسته وتوی قابلمه بریزید یک لیتر آب اضافه کنید روی اجاق بگذارید واجازه بدید خوب مواد نرم شود بعد از خنک شدن با بلندر خوب میکس کنید از صافي رد کنیدبه عصاره شکر وسرکه رو اضافه کنیدقلربخورد تا کمی غلیظ شود توی سینی ريخته یک روز در معرض افتاب قرار دهید تا قرمز شود واب اضافه تبخیر شود این سس تند هست اگر میخواهید تندی ان کم شود میتوانید نصف از میزان فلفل کم کنید فلفل دلمه ای قرمز اضافه کنید
اگر میخواهید طعم دودوی داشته باشید چند حبه از سیر ودوعدد هز گوجه هارا رو اجاق کباب کنید زیاد نسوزد پوست آن را خوب بگیرید وبه مخلوط اضافه کنید
موقع استفاده از این سس میتونید کمی تمر هند را در اب جوش حل کنید وبه ای سس اضافه کنید در کنار سمبوسه فلافل وپکاره سرو کنید
با اب جوش کمی رقیق کنید
ودر انواع پیتزا استفاده کنید
مخصوصا پیتزا مارگاریتا
به مواد سفریتو اضافه کنید ویک پاستای خوشمزه با سس بلونیز درست کنید
در کنار رب به انواع خورش ها اضافه کنید
نوش جان
سودابه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_عالی_خوشمزه
دستور فوق العاده
فینگرفود😍 درست کنید همرو شگفت زده کنید مخصوصا برا مهمونیا عالیه🥂
۴ عدد هویج پخته شده
۳ عدد تخم مرغ پخته شده
۷۰ گرم پنیر پارمسان
۱ عدد سینه مرغ پخته و خورد شده
۱ عدد سیر
سس سفید ۱ ق غ
نمک و فلفل به مقدار کافی
جعفری خورد شده مقداری
ابتدا پنیر و سینه مرغ پخته و خورد شده و تخم مرغ پخته و رنده شده و سیر و نمک و فلفل و سس و جعفری خورد شده رو اضافه و خوب هم میزنیم از مواد برمیداریم و با دست گرد میکنیم هویج پخته و رنده شده رو روی سلفون میریزیم و با قاشق صاف میکنیم توپک هارو داخلش گذاشته و مطابق فیلم به وسیله ی سلفون گرد میکنیم و با انگشت گود میکنیم و برگ میوه یا سبزی میذاریم تا شبیه نارنگی شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه پیتزایی
مواد لازم برای۶ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ بسته
نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در مایه تابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. بهتر که ده دقیقه ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم باهم تفت بخورن تا آب گوشت گرفته بشه و پخته هم بشه.
۲- قارچها رو به شکل دلخواه خرد میکنیم و به همراه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. آب قارچها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه رو در گوشه ای از تابه کمی تفت میدیم و با کل مواد مخلوط میکنیم.
۳- نمک و آویشن رو هم اضافه میکنیم. فقط دقت داشته باشین که آویشن رو زیاد استفاده نکنین، چون مقدار بیش از حدش توی غذا تو ذوق میزنه.
۴- مواد رو که آماده کردیم، نان لواش رو به دو قسمت طولی تقسیم میکنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست میاد. مواد رو در انتهای نان مستطیل شکل میریزیم و پنیر پیتزا رو روی مواد میپاشیم و به شکل مثلثی، از پپسییکی از گوشه ها شروع به پیچیدن سمبوسه میکنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغ میریزیم و هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت_بادمجون
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم
بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم
پياز كوچك:1عدد
جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ
نمك و ادويه:به مقدار لازم
براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم
مواد لازم براي سس
كره ،مقدارى
رب گوجه فرنگي:1ق غ
آب:نصف استكان چ
طرز تهيه
همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_پفکی
#ران_سوخاری
پنجعدد ساق ران
دو عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ
پنیر پینزا یک چهارم پیمانه
نمک وفلفل وپودر خردل
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید و و آرد سوخاری به میزان لازم
مقداری پنیر برای مابین مواد
ساق ران رو تفت بدید فلفل وکمی زردچوبه بزنید وباهاش تفت بدید آب ویک پیاز چهار قاچ ویکی دوحبه سیر بزنید.شعله کم تا بپزه
دو عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز کنید
ران پخته ،گوشت رو از استخوان جدا کنید بوسیله همزن وبا غذا ساز چند ثانیه بزنید.
سیب زمینی رو رنده کنید
سیب زمینی ویک چهارم پیمانه پنیر وادویه ها به مرغ له شده اضافه کنید یا با دست مخلوط کنید وبا یک الی دو ثانیه با دستگاه توجه کنید زیادی نزنید که خمیر بشه
مقداری از مواد برداشته کف دست باز میکنیم استخوان ران وسطش گذاشته مقداری پنیر دوباره مقداری مواد با دست به شکل ران مرغ شکل میدیم
در آرد سفید میغلتیانیم
سپس در تخم مرغی که با چنگال خوب زدیم
آخر سر در آرد سوخاری تو روغنی که با حرارت ملایم داغ شده میزاریم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه سعی کنید روغن تا نصف ران رو بگیره. تو قابلمه کوچک ونسبتا گود سرخ کنید اینجوری روغن کمتری مصرف میشه.
سرخ که شد رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه استخوان رو بیرون بکشید وبا سس نوش جان کنید.
فکرنکنم با سینه خوشمزه بشه
چون قبلا مواد پخته شدن همینکه اطرافش با حرارت ملایم سرخ بشه وپنیر داخلش آب بشه کافیه.درست کنید واسه دلبنداتون تا از خوردنش لذت ببرین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛