eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید 🥗🍔🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ دروغی ( نوعی دسر) مواد لازم 1 لیتر شیر (4 لیوان) 1 لیوان شکر 1 لیوان آرد 1پاکت وانیل شکری (5 گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 1 قاشق غ کره دارچین طرز تهیه: بجز کره و وانیل بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید روی گاز بذارید و تا وقتی جوش بیاد مدام هم زده بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد چند دقیقه دیگر بپزید و از روی گاز بردارید. کره و وانیل را اضافه کنید با همزن برقی یا غذاسازچند دقیقه هم بزنید داخل سینی بزرگ را با آب خیس کنید و آب را بیرون بریزید و مواد پخته شده را داخل سینی بریزید و با لیسک صاف کنید بعد از اینکه به دمای اتاق رسید دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید. به دلخواه میتوانید برش بزنید و یا رول کنید و سرو کنید نکته:🌸اگر میخواهید دسر بدون اینکه خرد شود رول کنید باید وقتی داخل سینی میریزید نازک باشد به همین دلیل اندازه سینی مهم است. اگر با دست رول میکنید باید دستتان خیس باشد اگر با لیسک رول میکنید(لیسک را از یک طرف زیر دسر ببرید و با دقت تا کنید) لیسک را خیس کنید تا به دسر نچسبد. میتونید برش بزنید و رول نکنید یا داخل ظرف سرو کنید.🌸 . 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم (۶ عدد) مخمر فوری: ۱/۲ ق غ شکر : ۱ + ۱ ق غ آب ولرم ۱/۲ لیوان کره : ۳۵ گرم نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ تخم مرغ ۱ عدد آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه وانیل ۱/۸ ق چ 👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال. 👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه. 👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید 👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید. 👈توی فر ۱۸۰ درجه هم میتونید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم. اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم. سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم. نکته: ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاهماجون ترڪیه😋 مواد لازم براے خمیر🔻 🍚نیم ڪیلوگرم آرد 🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم 🍙مخمر فورے ۷ گرم 🧂نصف ق چ نمڪ 🍙۱ ق چ شڪر طرز تهیه خمیر🔻 آرد الک شده رو‌داخل ڪاسه بریزید و شڪر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمےر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه ڪنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب ڪنین)و سپس روشو بپوشانید و یڪساعت در جاے گرم استراحت بدید. مواد میانی🔻 🥩گوشت چرخ ڪرده: 400-500 گرم 🌶️فلفل دلمه: 3 عدد 🧅پیاز: 2 عدد 🥦جعفری 🍅رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 🍅 گوجه فرنگی:3عدد 🧉 روغن:1 قاشق چاے خورے 🧉 فلفل سیاه 🌶️ فلفل تند 🧄سیر: 2-3 حبه 🧂نمڪ ‼️مواد میانے باید خام باشه 🍗🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای برا سی و هفت نفر گوشت چرخ‌کرده ترجیحا (راسته گوسفندی) سه و نیم کیلو پیاز رنده شده هشت عدد نسبتا بزرگ سیب‌زمینی متوسط خام ریز رنده شده برای نرمی و تردی کباب یک عدد (هیچ تاثیری تو طعمش نداره) فلفل و نمک به میزان کافی زعفران دم کرده یک الی دو قاشق غذاخوری همه مواد و خوب باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و چن ساعت میذاریم داخل یخچال و سه ساعت قبل از اومدن مهمونا رو کیسه فریزر به اندازه مناسب صافش میکنیم و در روغن سرخشون میکنیم وقتی یکم سرخ شد نصف فنجان آب جوش به ماهیتابه اضافه میکنیم تا کبابا نسوزن و مغز پخت بشن نکته مهم ✔️کبابا رو به محض اینکه یکم سرخ شدن بردارین تا سفت و خشک نشه سرخ کردن زیاد کباب باعث سفت و خشک شدنش میشه. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نميدونم اسمشو چى بذارم اسمشو شما بگين؟ 😋 اگه طرفدار غذاهايى هستى كه با بادمجون درست ميشن اينو حتما امتحان كن چون خيلى خيلى خوشمزه است هم به عنوان پيش غذا ميشه سرو كرد و هم ميتونه يه غذاى نونى خيلى جذاب باشه بادمجان گوجه فرنگى پياز سير نمك و فلفل و زردچوبه وپودر اورگانو پنير پيتزا يا موزارلا 🔺بادمجونارو ميتونين روى گاز ، داخل هواپز و يا داخل فر كبابى كنين 🔺مقدار مواد كاملا دسته خودتونه 🔺ميتونين پنير پيتزا رو حذف كنين و با ماست به عنوان يك بورانى بادمجون خوشمزه سروش كنين براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب میخوام یه خوراک راحت و خوشمزه بهتون یاد بدم مخصوصا برای وقتایی که فرصت غذا درست کردن ندارین خیلی مناسبه "خوراک نودل" سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد قارچ 400 گرم خرد شده سیر رنده شده 2 حبه فلفل سیاه پودر سیر کمی نودل با طعم دلخواه 3 بسته مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنین 🍗🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۲تا ۳ نفر تقریبا ۴ تا سیخ چوبی سینه مرغ نصف عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو به میزان لازم . . سینه مرغ رو تکه تکه کردم . پیاز رو خرد کردم ، سینه مرغ رو داخل پیاز ، نمک ، فلفل ، زعفران دو قاشق ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )،کمی آبلیمو گذاشتم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتین و زود جنبیدین از شب قبل باشه بهتره . بعد سیخ های چوبی رو شستم و جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم سرخ کردم . گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم . 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای درست کردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره را بهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نکته.... هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛