eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
1 لیتر و یک لیوان شیر 1.5 لیوان آرد ‌ 150 گرم کره‌ 1 لیوان شکر‌ 2 قاشق غذاخوری کاکائو کمی وانیل 80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره 7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍅 ‌ مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید: گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. . * دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی ابرای واخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه . . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ : ۱ عدد ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه) آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ ق غ نمک : نوک ق چ ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم (زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم. نکته: خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید. این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام روزخوش 🫡 دستور یه کلوچه خوشمزه وخوش بافت دیگه اوردم براتون کلوچه دارچین وعسل 😋حتما امتحانش کن🤌 تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) عسل ۱/۴ پیمانه (۷۰گرم) دارچین ۱ق چ روغن مایع ۲/۳پیمانه (۱۲۰گرم) ماست ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) آرد قنادی حدود ۲ و۲/۳پیمانه ( ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم) بکینگ پودر ۱ق س سرخالی (۷گرم) 👈تخم مرغهای همدمای محیط وانیل و شکر را با همزن خیلی خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس عسل ودارچین را اضافه ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید روغن مایع و ماست را اضافه وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید در نهایت مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر را طی دو مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید خمیر چسبنده ولطیفی خواهید داشت پس آرد زیاد به خورد خمیر ندین حدود ۳۵۰ گرم بریزید اگر شل بود مابقی را کم کم اضافه کنید خمیر را نیم ساعت با پوشش در یخچال استراحت بدین سپس گوله های ۵۰ گرمی بردارین وبا دست کمی پهن کنید وبا فاصله روی قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید و رومال کنید بعد از رومال با چنگال خط بندازین ودرون فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید یا تا وقتی که زیر کلوچه ها رنگ بگیره می تونید کمی هم گریل کنید 😊 🔸️با این میزان خمیر حدود ۱۵ تا ۱۶ عدد کلوچه خواهید داشت 🔸️می تونید برای بافت پوکتر سبک تر ۱/۸ق چ نمک میوه هم همراه با بکینگ پودر اضافه کنید 🔸️رومال: مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ دارچین
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نكته هاي ذرت مكزيكي استفاده از كنسرو شيرين ذرت،پخت ادويه ها همزمان با قارچ ذرت،و اين كه آب ذرت و قارچ بايد كاملا كشيده بشه،بعد مواد رو اضافه كنيد خاموش بودن شعله هنگام اضافه كردن مايونز❤️ . . مواد لازم( ٤ نفر)👨🏻‍🍳 كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم قارچ >> ٢٠٠ گرم پنير پيتزا >>١٥٠ گرم كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري ) نصف يك ليمو پنه پخته شده >> ١ پيمانه چيپس خلالي >> سليقه اي . . روش پخت👨🏻‍🍳✍️ كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگر خواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد ‌لینک کانال💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو😋😍 مواد لازم🔻 لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم برنج: 4 پیمانه گوشت چرخ کرده: 400 گرم پیاز: 1 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری روغن: به مقدار لازم نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم زعفرون هر چقدر کَرَمته نکات پخت🔻 لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید. ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨🍌 ‌ موز ۵ عدد تخم مرغ ۱ عدد شکر ۳‌قاشق غذا خوری وانیل نصف قاشق چایخوری ارد ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ژله آلبالو یا انار ۱ بسته ژله کیوی ۱ بسته پاناکوتا ۴ لیوان رنگ خوراکی سبز تیره طرز تهیه پاناکوتا: شیر ۴ لیوان شکر ۱۰ ق غ خ پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر آب سرد ۲/۴ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه پودر ژلاتین رو میریزیم روی آب سرد و هم میزنیم اسفنجی که شد میذاریم روی کتری تا حل بشه و یکدست. خامه رو هم میذاریم روی حرارت غیر مستقیم کتری تا رقیق بشه حالا چند قاشق از شیر داغ میریزیم داخل خامه و هم میزنیم تا کاملا رقیق بشه بعد خامه رو به بقیه شیر اضافه از روی حرارت برمیداریم و در آخر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم. میتونید بجای پاناکوتا از ترکیب شیر و ژله آلوءورا یا ژله های رنگی استفاده کنید. قلب هارو سر و ته روی ژله بچینید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید 🥗🍔🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ دروغی ( نوعی دسر) مواد لازم 1 لیتر شیر (4 لیوان) 1 لیوان شکر 1 لیوان آرد 1پاکت وانیل شکری (5 گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 1 قاشق غ کره دارچین طرز تهیه: بجز کره و وانیل بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید روی گاز بذارید و تا وقتی جوش بیاد مدام هم زده بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد چند دقیقه دیگر بپزید و از روی گاز بردارید. کره و وانیل را اضافه کنید با همزن برقی یا غذاسازچند دقیقه هم بزنید داخل سینی بزرگ را با آب خیس کنید و آب را بیرون بریزید و مواد پخته شده را داخل سینی بریزید و با لیسک صاف کنید بعد از اینکه به دمای اتاق رسید دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید. به دلخواه میتوانید برش بزنید و یا رول کنید و سرو کنید نکته:🌸اگر میخواهید دسر بدون اینکه خرد شود رول کنید باید وقتی داخل سینی میریزید نازک باشد به همین دلیل اندازه سینی مهم است. اگر با دست رول میکنید باید دستتان خیس باشد اگر با لیسک رول میکنید(لیسک را از یک طرف زیر دسر ببرید و با دقت تا کنید) لیسک را خیس کنید تا به دسر نچسبد. میتونید برش بزنید و رول نکنید یا داخل ظرف سرو کنید.🌸 . 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (۶ عدد) مخمر فوری: ۱/۲ ق غ شکر : ۱ + ۱ ق غ آب ولرم ۱/۲ لیوان کره : ۳۵ گرم نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ تخم مرغ ۱ عدد آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه وانیل ۱/۸ ق چ 👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال. 👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه. 👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید 👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید. 👈توی فر ۱۸۰ درجه هم میتونید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم. اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم. سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم. نکته: ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاهماجون ترڪیه😋 مواد لازم براے خمیر🔻 🍚نیم ڪیلوگرم آرد 🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم 🍙مخمر فورے ۷ گرم 🧂نصف ق چ نمڪ 🍙۱ ق چ شڪر طرز تهیه خمیر🔻 آرد الک شده رو‌داخل ڪاسه بریزید و شڪر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمےر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه ڪنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب ڪنین)و سپس روشو بپوشانید و یڪساعت در جاے گرم استراحت بدید. مواد میانی🔻 🥩گوشت چرخ ڪرده: 400-500 گرم 🌶️فلفل دلمه: 3 عدد 🧅پیاز: 2 عدد 🥦جعفری 🍅رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 🍅 گوجه فرنگی:3عدد 🧉 روغن:1 قاشق چاے خورے 🧉 فلفل سیاه 🌶️ فلفل تند 🧄سیر: 2-3 حبه 🧂نمڪ ‼️مواد میانے باید خام باشه 🍗🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای برا سی و هفت نفر گوشت چرخ‌کرده ترجیحا (راسته گوسفندی) سه و نیم کیلو پیاز رنده شده هشت عدد نسبتا بزرگ سیب‌زمینی متوسط خام ریز رنده شده برای نرمی و تردی کباب یک عدد (هیچ تاثیری تو طعمش نداره) فلفل و نمک به میزان کافی زعفران دم کرده یک الی دو قاشق غذاخوری همه مواد و خوب باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و چن ساعت میذاریم داخل یخچال و سه ساعت قبل از اومدن مهمونا رو کیسه فریزر به اندازه مناسب صافش میکنیم و در روغن سرخشون میکنیم وقتی یکم سرخ شد نصف فنجان آب جوش به ماهیتابه اضافه میکنیم تا کبابا نسوزن و مغز پخت بشن نکته مهم ✔️کبابا رو به محض اینکه یکم سرخ شدن بردارین تا سفت و خشک نشه سرخ کردن زیاد کباب باعث سفت و خشک شدنش میشه. 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نميدونم اسمشو چى بذارم اسمشو شما بگين؟ 😋 اگه طرفدار غذاهايى هستى كه با بادمجون درست ميشن اينو حتما امتحان كن چون خيلى خيلى خوشمزه است هم به عنوان پيش غذا ميشه سرو كرد و هم ميتونه يه غذاى نونى خيلى جذاب باشه بادمجان گوجه فرنگى پياز سير نمك و فلفل و زردچوبه وپودر اورگانو پنير پيتزا يا موزارلا 🔺بادمجونارو ميتونين روى گاز ، داخل هواپز و يا داخل فر كبابى كنين 🔺مقدار مواد كاملا دسته خودتونه 🔺ميتونين پنير پيتزا رو حذف كنين و با ماست به عنوان يك بورانى بادمجون خوشمزه سروش كنين براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب میخوام یه خوراک راحت و خوشمزه بهتون یاد بدم مخصوصا برای وقتایی که فرصت غذا درست کردن ندارین خیلی مناسبه "خوراک نودل" سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد قارچ 400 گرم خرد شده سیر رنده شده 2 حبه فلفل سیاه پودر سیر کمی نودل با طعم دلخواه 3 بسته مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنین 🍗🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۲تا ۳ نفر تقریبا ۴ تا سیخ چوبی سینه مرغ نصف عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو به میزان لازم . . سینه مرغ رو تکه تکه کردم . پیاز رو خرد کردم ، سینه مرغ رو داخل پیاز ، نمک ، فلفل ، زعفران دو قاشق ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )،کمی آبلیمو گذاشتم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتین و زود جنبیدین از شب قبل باشه بهتره . بعد سیخ های چوبی رو شستم و جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم سرخ کردم . گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم . 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای درست کردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره را بهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نکته.... هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوق العاده خوشمزه مواد لازم گوشت مرغ 2 قاشق آشپزی به همراه آب ماست 1 رب گوجه فرنگی نصف فنجان روغن فلفل قرمز فلفل سیاه و سفید زیره نمک دستور پخت:📖📖🔖📖📖 ابتدا ماست ، آب ماست ، رب گوجه فرنگی ، زیره ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، فلفل سفید و نمک را اظافه کنید سپس کاملا مخلوط کنید🕯🕯 حال گوشت مرغ را به آن اظافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سپس گوشت ها را مطابق فیلم درون پلاستیک بپیچانید و بمدت 2 الی 3 ساعت درون فریزر قرار دهید ، بعد از یخ زردن کامل آن را بصورت برش های کوچک دراورده و درون روغن کاملا سرخ کنید.😙😙 🥗🍗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک گوشت سیب زمینی لوبیا سبز مواد لازم: 500 گرم لوبیا سبز 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن مایع نیم لیتر آب طرز تهیه: روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد. نوش جان 🍗🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛