11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و...
اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌
مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم، پیاز متوسط: ۱ عدد، فلفل کاپی: ۱ عدد، جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک، چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم، نمک: ۳ ق چ، سر خالی یا ۱۰ گرم، فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: 1ق چ، کره و زعفران
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀همه ما میگیم سوسیس ضرر داره اما اگه خودمون درست کنیم خیلیم سود داره و خیلیم خوشمزه هست😍😋
. دستور پخت و مواد لازم:
نمک،
برگ بو،
1 عدد پیاز و
1 هویج
2 کیلو مرغ،
من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدونپوست البته
، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید
300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید
نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت
بعد از ۵ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو😍😋
البته نه از نوع شیرازیش
هشتصد گرم کلم رو بعد از شستن خرد و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم و درب ظرف رو گذاشتم تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی و در روغن سرخ کردم و چهارصد گرم گوشت تکه ای خورشتی اضافه و تفت دادم. وقتی رنگ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد ادویه، کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه و با مقداری آب گذاشتم تا بپزه.حالا در ظرف کلم ها رو بردارید وقتی یه مقدار نرم شد بهش کمی روغن اضافه و کمی تفت بدید و زعفران اضافه کنید مقدار زعفران هم بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت. درآخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم شد کلم ها رو بریزید توش و بزارید تا یه کم با هم بپزه و طعمهاش تو خورد هم برن. من برای این مقدار مواد چهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالا توی قابلمه برنج رو بریزید و روش هم از موادتون روی مواد کلم و گوشت مجددا کمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گردلیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم تا برنج و مواد تموم شه. بعد این غذای خوشمزه رو دم کنید. در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چند برابر شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گیاهی😍😋
.
طرفدار غذای ملس بدون شک عاشقش میشین😋
۱ عدد پیاز بزرگ، ۱۳۰ گرم لپه، ۳ عدد هویج، ۱ عدد کلم قمری بزرگ، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار، ۱ ق غ پرک لیمو، زردچوبه، کمی پودر کاری، فلفل سیاه، پودر زنجفیل(زنجبیل)، چوب دارچین، محلول زعفران ونمک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد سیب زمینی سرخ شده
.
- پیاز رنده شده به غذاتون لعاب میده، بهتره برای خورش از این نوع پیاز استفاده کنید
.
-لپه حتما نصف روز خیس بخوره، و اینکه زیاد تفت ندین، چون سفت میشه، در حد چند دقیقه برای وا نرفتن و له نشدن داخل خورش عالیه.
.
-میزان ربانار، آلو ، پرک لیمو بر اساس ذائقتون قابل تغییره
.
- درصورت تمایل میتونین از عصاره گوشت استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی😍😋
ذرت: ۲ عدد
کره: ۱ ق غ
نمک: کمی
لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو
قارچ: ۲ پیمانه
پنیر: ۱ پیمانه
مایونز: ۲ ق غ
فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
آویشن: ۱/۵ ق چ
+ قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید
+حرارت کم کنید
+ لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید
+ ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه
+پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید
+ ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_پنیری 🌯 😋😍
🔸یک لیوان شیر و یک عدد تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید ، تا تخم مرغ از لختگی در بیاد
۳/۴ لیوان آرد سفید رو کم کم اضافه کنیدتا به غلظت نسبی برسه
پیازچه و جعفری رو اضافه کنید
همه مواد رو باهم مخلوط کنید
یک ملاقه از مواد داخل تابه داغ که کمیچرب کردیم میریزیم
پشت و رو بکنید تا برشته و طلایی بشه
روی کرپ هامون پنیرورقه ای گودا و ژامبون بزارید و رولش کنید و برش مورب بزنید
به مدت ۳-۴دقیقه کمی سرخش کنید تا برشته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این تهچین مرغ خوردن داره😋😍
اول از همه سینه مرغتون رو بصورت خلالی خورد کنید بهش
یه دونه پیاز خلالی خورد شده
نصف قاشق نمک
نصف لیوان زعفرون دم شده
نوک قاشقفلفلسیاه
اضافه کنید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا مزه دار بشه
توی این زمان برنجتونو از یه ساعت قبل بخیسونید و بپزید و ابکش کنید
چهاردونه تخم مرغ
همزاه زعفرون دم شده
نمک یه قاشق
فلفل سیاه نوک قاشق
پودر هل نوک قاشق
یه لیوان ماست
نصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کنید
.
برنج ابکش شده رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
.
داخل ظرفی سینه های مرغتونو همره خلال پسته و بادام و زرشک تفت بدید
داخله تابه رژیمی روغنبریزید و برنج بریزید داخلش و مواد ته چین وسطش بریزید و و دوباره برنج ها رو صاف صاف بریزید روی مرغ ها و بزارید ۴۵ بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گل_کلم 😍😋
یدونه پیاز نگینی رو توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم، پیازا مقداری که سبک و شیشه ای شد بهش فلفل سیاه، زردچوبه پاپریکا و ۱ عدد چوب دارچین اضافه میکنیم و یه مقداری تفت که خورد بهش ۲ ق غ خ رب گوجه (میدونید که من همیشه از ترکیب رب گوجه و رب فلفل استفاده میکنم هم خوش طعم تر میکنه هم خوشرنگتر) و به اندازه ۲ مشت پر نعنا، شوید و جعفری تازه خورد شده به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم سپس ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی اضافه کرده و در حد سرخ شدن تفت میدیم در آخر بهش ۴لیوان آب جوش اضافه کرده و میذاریم به مدت تقریبا ۱/۵ الی ۲ ساعت به خوبی تا زمانی که گوشتها پخت بپزه که بعد از پخت گوشتا بهش به میزان کافی نمک اضافه میکنیم.
حالا تو یه تابه مقداری گل کلم رو برش زده و توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا زمانی که گل کلما کبابی شد. حالا به خورشتمون ۱/۲ پیمانه غوره و گل کلمهای سرخ شده رو اضافه در آخر هم زعفران دم شده اضافه و میذاریم ۲۰ دقیقه خوب بپزه تا خورشت کاملا جا بیفته و به روغن بیفته. میتونین برای روی این خورشت از سیبزمینی سرخ کرده و یا بادمجون سرخ کرده هم استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_بازاری😍😋
پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
نشاسته...۱پیمانه
اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
گلاب...۱/۲ پیمانه
گلوکز...۴قاشق غذاخوری
وانیل...نوک چاقو
روغن...۱/۴ پیمانه
پودر نارگیل،گردو
ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک_خرما😍😋
مواد کیک
تخممرغ ۴عدد
خرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین)
آب جوش نصف لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
شکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ١ق چ سرپر
وانیل یک چهارم ق چ
دارچین ١ق چ
نمک یک پنس
✅مواد سس خرما:(میشه سس رو حذف کنین)
خرمای پوست و هسته گرفته ۶، ٧عدد
شیر نصف لیوان
نشاسته ذرت ١ق غ
خامه ٢ق غ
دارچین ١ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_گوجه😍😋
پوره گوجه: یک کیلو
نمک: یک تا یک و نیم قاشق
سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان
گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم
برگ کرفس خرد شده
فلفل قرمز
دونه فلفل سیاه
تخم گشنیز
سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل
سیر : ۵-۶ عدد
موسیر خیس خورده: چند عدد
مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن مواد لازم بسنده میکنم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛