فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه طلا😍😋
حالا چرا بهش میگن قرمه طلا؟!چون از سبزی نیشابور که خوش عطر ترین و معروف ترین سبزی ایران هست درست شده😍
این سبزی خشک اول سرخ میشه بعد خشک میشه 👌
عطر طعم این خورشت بی نظیره و لعاب فوق العاده داره
از نظر اقتصادی هم خیلی بصرفه هست هر پک این سبزی خشکا برای یک خانواده چهار نفره برای یکسال کافیه(۵۰تا ۵۵) وعده
📍مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم
سبزی خشک ۵ قاشق غ خ
پیاز یک عدد درشت
ادویه زردچوبه
لوبیا یک پیاله کوچک
پرک لیمو عمانی یک تا دو قاشق غ خ
.
ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید بعد با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد زردچوبه بریزید بازم یکم سرخ کنید و در نهایت لوبیا و سبزی خشک رو اضافه کنید وسطای پخت بهش پرک لیمو عمانی اضافه کنید حدودا چهار تا پنج ساعت زمان میبره تا خوب جا بیوفته
این خورشت از نظر عطر و طعم با سبزی فریزری هیچ فرقی نداره حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشید😍
راستی شما لوبیا قرمز میریزید داخل قرمه سبزی یا لوبیا چیتی؟!
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویج خفن و فوقالعاده خوشمزه 😋
برای درست کردن شینسل از سینه مرغ استفاده میکنیم سینه رو از وسط نصف میکنیم وهر نصف رو به چند لایه برش میزنیم
ویک کیسه فریزیر رو باز کرده و رو سینه مرغ میکشیم وبا بیفتک میکوبیم تا بافتش کمی از هم باز شه سپس با برس زعفران دم کرده روش میمالیم با پیاز خلالی ونمک وفلفل مزه دار میکنیم چند ساعتی گذاشتمش یخچال
موقع پخت پیازها رو ازش جدا کنید
سه کاسه بزارید
تو یکی یک عدد تخم مرغ بشکنید وخوب بزنید
دیگری کمی آرد سفید(آرد گندم)
سومی آرد سوخاری
سینه مرغ رو ابتدا در آرد سفید بغلتانید آرد به همه جاش برسه
بعدا در تخم مرغ زده شده سپس در آرد سوخاری بغلتانید
ماهی تابه رو ،رو گاز بزارید وکمی روغن بریزید شعله متوسط باشه دو طرف سینه ها رو توش سرخ کنید
تا یکطرف که سرخ نشده برگردونید (یک طرف که خوب سرخ شد برگردونید طرف دیگه)
من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم
پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
بریم سراغ دستور سیب زمینی
سیب زمینی رو شسته وبا پوست بپزید توجه کنید زیاد نپزه که وا بره سپس سیب زمینی رو قاچ برش بزنید تو ماهی تابه بچینید نمک وفلفل وپاپریکا چند قاشق روغن وپنیر پیتزا روش بریزید وبزارید رو گاز با حرارت ملایم تا سرخ بشه وپنیر آب بشه عزیزان میتونید توی فر بزارید که عالی میشه من بخاطر عزیزانی که فر ندارن رو گاز پختم.برای سس چند عدد گوجه فرنگی رو پوست گرفته ریز خرد کنید، بزارید رو گاز با شعله کم بپزه با گوشت کوب حسابی بکوبید نصف قاشق رب رو با دو قاشق روغن تفت بدهید ،همراه نمک وفلفل وپودر سیر ویک قاشق شکر قهوه ای ودو قاشق سرکه ویک قاشق جعفری خرد شده به گوجه فرنگی اضافه کرده درشو بزارید تا آروم جوش بزنه وسس غلیظی در بیاد.شکر قهوه ای نداشتید نصف قاشق شکر سفید بزنید
نان باگترو تست کنید سیب زمینی و تکه های مرغ روش بجینید واز سس بریزید روش دوست داشتید چند برش خیار شور هم بزنید این ساندویج بسیار خوشمزس #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بیکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
ماست نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه🔻
۱. تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کرده حداقل سه دقیقه با همزن بزنید سپس کره ، روغن ، ماست و شیر را اضافه و مجدد مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود.
۲. آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده و طی سه مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.
۳. وقتی مایه کیک یکدست شد، به سه قسمت تقسیمش کنید.(بهتر است در سه ظرف یک شکل بریزید یک قسمت بیشتر باشد و یک قسمت کمتر و آن قسمت سوم مابین این دو)
۴. رنگ ژله ای قرمز به قسمت بیشتر و رنگ ژله ای خوراکی سبز به قسمت کمتر بزنید مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
۵. کف تابه یا قابلمه ای به قطر ۲۵ یا ۳۰ سانت رو با روغن چرب کنید اوا مایه کیک سبز رو در وسط قالب بریزید، بعد سفید و در آخر قرمز.
۶. سی الی چهل دقیقه با حرارت متوسط(حتما شعله پخش کن زیر ظرف باشه) و در ظرف دمکنی بزارید تا کیک خمیر نشه.
۷. اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه. مقدار کیک نباید از 3/4 (سه چهارم) قالب بیشتر باشد. من از ظرف قطر ۳۰ سانت استفاده کردم.
۸. ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه درشو باز نکنید.
۹. بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.
۱۰. تا وقتی گرم هست با شکلات اشکی تزیین کنید که لوازم قنادی ها دارن البته من خودم تو خونه شکلات تخته ای ذوب شده رو با قیف یکبار مصرف روی کاغذ روغنی به شکل اشک ریختم بعد از سفت شدن از کاغذ جدا کردم.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_لقمه ای😍😍
۳لیوان آرد سفید
3 قاشق چ خمیر مایه
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر یا آب ولرم
6 قاشق غ روغن
۱ ق چ نمک
۴ ق چ شکر
خمیر مایه، شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید و بعد بهش،بقیه شکر و نمک و روغن و تخم مرغ اضافه و آرد الکشده رو به تدریج بریزین، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید به چونه های مساوی تقسیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید و روش پارچه بیاندازید ده دقیقه استراحت بدین
برای پرکردن:
۲۰۰ گرم سوسیس
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک و فلفل
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
۲ ق غ سس گوجه
گوجه و سوسیس و پنیر پیتزا ریخته و روش زرده تخم مرغ بمالین و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه 😍
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_پاستا_پنیری
نصف یک بسته پاستا(پخته شده)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر(100گرم)
1 استکان روغن زیتون(70گرم)
نمک
مواد میانی :
پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید )
طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید.
(تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود.
نوش جان 🤗🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_پاناکوتا_انبه
موادلازم:
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 3 ق غ
شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
عصاره وانیل یک هشتم ق چ
انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک
✍طرزتهیه:
در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛