eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا همه مواد رو آماده کنید ودم دستتون باشه عزیزان این مقدار رو که میگم به اندازه یکی از ورقه های کیکه که تو فیلمه . تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست الی ۲۵ دقیقه اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان تخم مرغ یک عدد ونصفی شکر یک سوم لیوان شیر یک چهارم لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان بیگینک پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی اسانس وانیل چند قطره کاکائو یک قاشق سرخالی ابتدا گاز رو با شعله متوسط روشن کرده شعله پخش کن روش بزارید وماهی تابه رو شعله پخش کن حدود ده الی پانزده دقیقه تا گرم بشه عزیزانی که ماهی تابشون نوار نارنجی رنگ داره یادتون نره حتما در بیارن .تا ماهی تابه گرم بشه مایه کیک رو آماده میکنیم یک عدد تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.سپس نصف میکنیم یک عدد دیگه تخم مرغ رو اضافه کرده کمی میزنیم وانیل وشکر میریزیم وبا همزن دستی به حالت دورانی میزنیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه.سپس شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم روغن مایع بریزید در حد مخلوط کردن هم میزنیم. آرد وبیگینک پودر که مخلوط وبا هم الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه کرده چند ثانیه با همزن دستی میزنیم تا باد هم مخلوط بشن چند قاشق از مایه برمیداریم برای خطوط روی تی تاب پودر کاکائو روش الک کرده وبا هم مخلوط میکنیم ماهی تابه که گرم شده میاریم دو عدد کاغذ روغنی کفش میندازیم ومایع کاکائو روش میریزیم مایه سفید رنگ رو با کمی آرد سفید مخلوط کرده وبا قیف روش خطوط میکشیم درشو میبنیدیم ومیزازیم رو شعله پخش کن حرارت گاز کم باشه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کیک پخته بشه بعد از سرد شدن کاغذ روغنی جدا کرده کناره های کیک رو برش زده سپس کیک رو به سلیقه خود به ابعاد مورد نظر برش بزنید کرم رو یکی از لایه ها میمالیم ولایه بعدی روش میزاریم به آرومی فشار بدید تا بهم بچسپن کرم میانی شما میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید خامه صبحانه نصف لیوان شیر سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری سرخالی پودر قند الک شد یک قاشق سر پر همه مواد حتی کاسه هم زن باید داخل یخچال باشه تا سرد سرد باشن سپس همه مواد رو با هم بزنید.حدود ده دقیقه تا مواد مثل خامه سفت بشه سپس بریزید تو قیف وبمالید مابین کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر انگلیسی که خیلی خوشمزه است ، لایه هاش شامل کیک یا بیسکوییت و انواع کرم دلخواه و پودینگ ، کرم کاسترد و انواع میوه های مناسب دسر و مناسب فصل ، ژله و حتی خامه فرم گرفته و .... یعنی کلا دست خودتونه دیگه 😄🤭. بیسکویت یا کیک (من بیسکویت پتی بور حدودا یک بسته ۱۰۰ گرمی استفاده کردم) دانه های انار آب انار نصف لیوان(یک عدد انار) خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم مغزیجات به دلخواه همون طور که ابتدا گفتم از هر نوع کرم دلخواه می تونید استفاده کنید من یک کرم پنیری با طعم انار درست کردم . اول آب یک دونه انار رو گرفتم و حدودا نصف لیوان آب انار به دست اومد . پنیر ماسکارپونه استفاده کردم ترجیحا با پنیر خامه ای جایگزین نشه بهتره چون این پنیر اصلا نمک نداره و مناسب این جور دسرهاست . با خامه قنادی ( یا خامه صبحانه هم میشه ) با هم خوب مخلوط کردم و اب انار رو ریختم و شکر اضافه کردم . من خامه قنادی استفاده کردم شکر کم ریختم بسته به اب انارتون و نوع خامه تون میزان شکر متغیره . وقتی کرم خوب مخلوط شد اگر یکدست نشد با همزن برقی بزنید . من از بیسکویت اینجا استفاده کردم و با دست خرد و پودر کردم . داخل جام ها لا به لا بیسکویت و دونه های انار و مغزیجات دلخواه و کرم رو ریختم . لایه ها رواین شکلی تا آخر پر کردم و آخر دونه انار و خلال پسته ریختم . اگر فرصت دارید یک شب تا صبح بزارید یخچال در واقع هر چی بیشتر بمونه بهتر . و بعد اماده سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت پتی بور (ساقه طلایی و .) ۲۵۰ گرم کره ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم پودر ژله انار یک بسته پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم شکر ۴ تا ۵ ق غ پودر ژلاتین ۱۵ گرم (یک و نیم ق غ) آب انار نصف لیوان (آب یا شیر) برای این مدل قالبم برای دور قالب که گودتر هست ژله انار ریختم . نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب جوش به روش بن ماری خوب حل کردم و داخل قالب قسمت گودش ریختم . از دانه های انار هم استفاده کردم و داخل ژله ریختم . داخل یخچال گذاشتم تا از نیم بند یک کم سفت تر بشه . بلافاصله برای لایه بعدی نصف باقی مونده پودر ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم و گداشتم تا از دما بیفته و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که در دمای محیط بوده (جاش بستنی دو قاشق میشه ) بهش اضافه کردم و مخلوط کردم.داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم . لایه بعدی :داخل آب انار پودر ژلاتین ریختم و به روش بن ماری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه و از دما بیفته . داخل ظرف دیگه پنیر رو کمی با همزن زدم . خامه و شکر رو ریختم و با همزن زدم . ژلاتین حل شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه قبلی ریختم و صاف و یکدست کردم و داخل یخچال قرار دادم . 🔴توجه :جای پودر ژلاتین و آب انار ، پودر ژله انار و نصف تا یک لیوان آب میشه .اگه از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردید شکر رو حذف یا کمتر بریزید. لایه بعدی : بیسکویت رو داخل میکسر ریختم و پودر کردم . کره رو هم اب کردم .(کره گرم نباشه از دما بیفته) هر دو رو با هم مخلوط کردم . میشه دو سه قاشق شیر هم استفاده کرد که حالت خمیری پیدا کنه . روی لایه قبلی ریختم و منسجم کردم و قالب رو داخل یخچال قرار دادم . بعد از تمام شدن حداقل ۵ ، ۶ ساعتی داخل یخچال بمونه. بعد دورش رو کمی با چاقو آزاد کردم و داخل اب ولرم قالب رو چند ثانیه ای قرار دادم و بعد روش یک دیس گذاشتم و برگردوندم . با شکلات سفید هم طرح انار زدم ‌ 🛑نکته : بین ریختن لایه ها فاصله زمانی طولانی نیفته یک کم هر لایه کمی گرفت لایه بعدی ریخته بشه تا لایه ها به هم بچسبند . این چیز کیک رو داخل قالب کمربندی و یا ساده هم میشه درست کرد و مراحل از آخر به اول می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد قارچ ۵ عدد پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم نان تست ۱ بسته نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم. طرز تهیه🔻 پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه. دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برا مواد خامه ای🔻 ۲.۵ لیوان شیر ۱ فنجان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق غ ارد وانیل همه رو هم میزنیم و میزاریم رو گاز تا خودشو بگیره طبقه اولشم کیک حاضری من استفاده کردم شما میتونین اونم بپزین بعد شکلاتهای ریز میریزیم روش بعد مایه خامه ای رو میریزیم حالا برای روش هم باید انار رو دونه کنین یه لیوان و روش یه لیوان آب بریزین و یه فنجان شکر بریزین و دو قاشق غذا خوری نشاسته میریزیم و خوب هم میزنیم وروی گاز میپزیم یه ق مربا خوری هم وانیل بزنین وقتی خودشو گرفت مواد میتونین توی لیواناتون بریزین حالا یه نکته میتونین ژله انار هم درست کنین و توش دونه های انار بزارین هر طور بخواین 😋😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛